De la: jeanette40, la data 2010-12-17 10:14:33 chiar ........ sa-i faca sotia si amantei un cadou ......... ce????????? poate ii trimite sotul ............de tot , cu tot cu defecte si datorii Pai io asa am facut!!! Numai ca nu a vrut el sa plece!! Cik niciuna nu e ca mine!!! Acum nu-mi pare rau ca l-am lasat sa ramana!! I-a venit mintea la cap!!!Nu mai exista barbat gospodar ca el!!! |
||
pusastef Postat pe 18 Decembrie 2010 20:06 |
||
---|---|---|
De la: Putin_Simpatica, la data 2010-12-17 17:57:14chiar ns de ce criticati atat..nu suneti pusi in situatie si va dati cu parerea degeaba..dak s-a intamplat asta este..se intampla se te indragosteti de un barbat insurat,sau care are o alta relatie...mi s-a intamplat si mie...am stat 5 ani cu persoana respectiva si nu a fost tocmai bine..e normal k am suferit deoarece nu avea tot timpul pentru mine...acum este insurat si tot continuam pentru ca ne iubim.,si mi-a demonstrat k ma iubeste,am trait clipe frumoase impreuna..eu te sfatuiesc sa continui un timp sa vezi ce se intampla si dupa care sa te gandesti dak merita sa renunti sau nu...dar ar fi mai bine sa termini daca vrei sa ai o viata normala si fara suferinte,si sa iti gasesti nun tata pentru copilul tau(daca am inteles eu bine ca nu mai ai sot)mult noroc si ai grija de tine.(mi-ar place sa mai vb si pe mess daca vrei,persoanele de pe acest forum sunt foarte rautacioase dar nu le da atentie,vb fara cunoastinta de cauza)pop Simpatico, pai daca va iubeati dinainte de a se insura de ce nu s-a insurat cu tine daca cik te iubeste asa mult???? Sau nu esti buna decat de amanta??? |
||
pusastef Postat pe 18 Decembrie 2010 20:10 |
||
daca o lua de nevasta nu mai era amanta, si dispare adrenalina | ||
|
||
Laura_M Postat pe 18 Decembrie 2010 20:20 |
||
k bn le mai zc... | ||
sora_ilsi Postat pe 18 Decembrie 2010 21:12 |
||
Si noi ce-am mai fi dezbatut?? | ||
m_ada Postat pe 18 Decembrie 2010 21:19 |
||
ilsi, ti-a intrat vreunul din copii in cont?? |
||
bluelight Postat pe 18 Decembrie 2010 21:32 |
||
buna Pusa Sa sti ca si eu sunt intr-o situatie asemanatoare,insa noi amandoi suntem casatoriti si avem si copii. S-a intamplat sa ma indragostesc de el,si el spune la fel doar ca nici unul dintre noi nu vrea sa renunte la familie din cauza copiilor,si asa ca suferim in tacere.insa eu zilele acestea am vrut sa renunt la el,i-am explicat ca renunt ca nu mai pot sa stau aproape de el,dar problema este ca lucram impreuna. si avem si un bussiness impreuna.Nu stiu cum sa ies din aceasta situatie,el spune ca sunt f f importanta pt el,si daca ne despartim va fi afectata firma.Eu nu imi doresc acest lucru,dar este tot mai greu sa fiu aproape de el zilnic. |
||
garbo175257 Postat pe 18 Decembrie 2010 22:04 |
||
De la: Thor_again, la data 2010-12-17 22:43:40De practica ai tu nevoie, mamica!daaaaa THOReLE esteee foaaarteeee bine |
||
floare_cu_colti Postat pe 18 Decembrie 2010 22:56 |
||
De la: Putin_Simpatica, la data 2010-12-17 23:33:16quasaria si esme va multumesc pt sfaturi,si credeti-ma k mi-am dat singura seama k nu e bine ce fac...sincer il iubesc..poate o sa am taria de caracter sa il las.....ink o data ms pt sfaturi...iar pt floare cu colti...draga cred k u ai avea nevoie de ceva practica k sa te mai calmezi putin;)stai tu cuminte copila ca de practica mea am io grija .... nu ma plang de loc ....si nu am nevoie de 5 parteneri sa ma satisfaca am unu si bun . |
||
floare_cu_colti Postat pe 18 Decembrie 2010 22:58 |
||
De la: bluelight, la data 2010-12-18 21:32:34 fetele mele se ocupa de lucruri mai serioase! |
||
sora_ilsi Postat pe 18 Decembrie 2010 23:24 |
||
inca una frate...(la 257 asta ma refer) m-am hotarat...MA FAC AMANTA!!!! |
||
eladaela Postat pe 18 Decembrie 2010 23:30 |
||
"..buna Pusa Sa sti ca si eu sunt intr-o situatie asemanatoare,insa noi amandoi suntem casatoriti si avem si copii. S-a intamplat sa ma indragostesc de el,si el spune la fel doar ca nici unul dintre noi nu vrea sa renunte la familie din cauza copiilor,si asa ca suferim in tacere.." 'tzai dreaq cu suferinta voastra.. stiti ce-i aia..?,habar n-aveti.. 'ete ai dreaq ce sufera ei ca nu poa' sa se babardeasca atunci cand au ei chef.. pai de taticu'..,dragostea cere sacrificii..,corect.. da' nu vorbiti voi de suferinta zdrentelor ce sunteti.. |
||
roby_cado Postat pe 18 Decembrie 2010 23:41 |
||
Ela, NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! de la tine am pretentii! |
||
sora_ilsi Postat pe 18 Decembrie 2010 23:42 |
||
ei,si io spusei ca ma fac amanta,dar parca nu imi vine :))) poate la anu asta va fi o meserie pana la urma,legala,ca prostitutia maine poimaine |
||
anaROBERT Postat pe 18 Decembrie 2010 23:44 |
||
inteleg ca e criza, dar nici chiar asa | ||
Laura_M Postat pe 18 Decembrie 2010 23:50 |
||
Am zis ca nu mai comentez pe subiecte de genu, dar uite ca nu ma pot abtine. Ce va tot vaitati atata fericitelor, ca vi-ati facut-o cu mana voastra? astea sunt consecintele alegerilor pe care le-ati facut. Cel mai tare ma enerveaza cand veniti cu intrebari de genu " cum sa scap de amant ca nu intelege ca vreau sa termin" si mi-e scarba cand vad ca nu puteti face diferenta dintre atractie fizica si sentimente. Ce fel de sentimente asteptati de la cei insurati daca ei au deja o femeie si poate copil acasa pe care trebuie sa-i iubeasca? de la simple discutii ajungeti la masaje si frectii Nici nu am rabdare sa mai comentez. Stiu doar un lucru, va bateti joc de voi insiva si de cei din jurul vostru. |
||
persidadamian Postat pe 19 Decembrie 2010 00:54 |
||
...si despre consoarta masculina ...nimik ?? :-))) Ala e ,,exemplar" , un sot si un tata ideal nu ?? :-) | ||
reyya Postat pe 19 Decembrie 2010 01:17 |
||
ma asteptam la un comentariu de genu. Ceea ce am spus e pentru ambele sexe | ||
persidadamian Postat pe 19 Decembrie 2010 01:23 |
||
De la: persidadamian, la data 2010-12-19 00:54:34 asta cu "TREBUIE" sa ii iubeasca e cea mai tare... Ei bine, persida, si daca trebuie si nu se intimpla?! Singura greseala din povestile astea stii care e? Am mai spus-o: ca n-au curajul si cojones sa spuna da nene, ma trage sufletul, si mintea si celelalte componente in alte gradini, cu iarba mai verde: pa pa nevasta. Sau pa pa femeia de acasa, care o fi aia. Imi pare rau, n-a mers. Chestia asta se intimpla foarte rar si foarte greu din lasitate, nu pentru ca i-ar iubi pe aia de acasa. Daca i-ar fi iubit pe aia de acasa, nu ajungeau in situatia de a a avea amanta. |
||
quasaria Postat pe 19 Decembrie 2010 01:45 |
||
clar, nu au caracter , nu au curaj sa spuna lucrurilor pe nume , nu au putere , nu iubesc nici intr-o parte ..nici in cealalta...se iubesc doar pe ei ...si sotiilor care ii apara de ,, tentatiile feminine" le recomand sa nu se mai imbete cu apa rece..daca se introc acasa..o fac pentru ca le mai comod dar nu pentru ca iubesc. ..daca iubeau cum a precizat si Q ..nu se ajungea in situatia data. Punct si de la capat. | ||
reyya Postat pe 19 Decembrie 2010 01:52 |
||
Persida in amor nu funtioneaza verbul ,,TREBUIE",nimeni nu e obligat sa iubeasca pe celalalt in virtutea unor contracte civile ( casatoria ) si legaminte facute la un moment dat . In plus ..ai spus undeva X ,,are" o nevasta....,,are" inseamna posesie ...nimeni nu apartine nimanui , am mai spus asta cu doua pagini in urma ale acestui topic. Incearca sa-i spui unuia ,,AI O SOTIE SI TREBUIE SA O IUBESTI ", in clipa aia , iti garantez ca-i moare :-)))) !!!! a nu se face asta in pat !!!! :-))) |
||
reyya Postat pe 19 Decembrie 2010 01:57 |
||
reyya, aia cu "ai o sotie si TREBUIE sa o iubesti" are diverse variatii, de genul: Ea: Ne despartim. Barbatul, nedumerit: De ce? Tipa, ferma: Pentru ca nu ma iubesti. Barbatul, intrebator: ba te iubesc... (???) Tipa, si mai ferma: Ba nu. Barbatul, de-a dreptul enervat: da'de unde drak STII TU ca te iubesc sau nu, ce, scrie pe mine?! Am asistat la niste discutii din astea la un restaurant, tipii de la masa de alaturi... m-am prapadit de ris. Desi, daca ma gindesc, nici discutiile mele nu cred ca suna mai bine, auzite din afara.... |
||
quasaria Postat pe 19 Decembrie 2010 02:41 |
||
De la: garbo175257, la data 2010-12-18 22:04:26buna Pusa Buna 257!! Si acum te astepti sa fiu de acord cu tine??? In viata mea si eu am trecut prin momente grele dar daca AM ALES ca fetele mele sa fie fericite alaturi de ambii parinti nu mi-au mai fugit ochii nicaieri!!! Dar daca bunul Dumnezeu mi-ar fi scos in cale un barbat de care sa se "intample" sa ma indragostesc mi-as fi luat copii si as fi rupt boii de la gard!!! Pentru ca el trebuia sa ma accepte la pachet daca se "intampla" sa fie si el indragostit de mine!!! Daca nu inseamna ca nu merita tot efortul!!! |
||
pusastef Postat pe 19 Decembrie 2010 10:29 |
||
buna dimii tot amante tot? vorba lu ROBY lasai(le) dreak sa sufere alegerea lor de unde deduveeeeem ca sant masochiste sau masochisti | ||
floare_cu_colti Postat pe 19 Decembrie 2010 11:32 |
||
maaa...voi ma provocati! | ||
fleurdelis Postat pe 19 Decembrie 2010 11:32 |
||
mai...nimic NU TREBUIE... daca nu simti asta,asta e... dar cum zicea Q...ai curaj,demnitate si ce-oi mai avea tu si spune omului in fata... dar cand esti LAS....n-ai ce-i face minti si minti si te complaci si gasesti motivatii,scuze si justificari ptr lasitatea ta.... si mai apoi te plangi ca ai suferit langa aia,si ai suportat si te-ai chinuit ptr ea si ptr copii....dar ti-ai mai gasit si tu alinarea si un umar pe care sa plangi in alta parte.... ca de fapt tu ai fost ala chinuitu'....si cat de greu ti-a mai fost sa te imparti.... mi-e de-a dreptul mila(da' cred ca am vrut sa spun SILA) |
||
eladaela Postat pe 19 Decembrie 2010 11:58 |
||
fetele..stati calme ca daca voiam statut de amanta,il aveam pana acum,si nu o data... nici nu va dati seama cati doritori sunt si nu asa oricum,ei iti ofera o relatie stabila,cu sentimente si cu toate cele... pacat ca nu mai cred de mult in Mos Craciun da' na...mama e de vina ca nu m-a facut.....cu suflet mare,sa dau in stanga si-n dreapta.... (dragoste si alinare,nu va ganditi la prostii ) |
||
eladaela Postat pe 19 Decembrie 2010 12:01 |
||
aha!!!!!!!!!!!!deci la mata era coada aia???la intrare in sibiu??????? | ||
nazirra Postat pe 19 Decembrie 2010 12:05 |
||
doamnee, scumpa estri elo! m-ai facut sa rad de asta cu sentimentele, de nu mai pot sa stii! imi aminteste mie chestia asta de un nene...care'mi spunea ca el e FIDEL!!! un amant fidel, nu va ganditi la cine stie ce! imda...pacatoasa eu ca n'am vrut |
||
fleurdelis Postat pe 19 Decembrie 2010 12:06 |
||
nazi...doar jumate din ea... da fleur...toti iti ofera fidelitate... |
||
eladaela Postat pe 19 Decembrie 2010 12:14 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Spovedanie | 32 | De la: eu_geminy 6 Noiembrie 2011 15:35 |
Cum sa ignoram specimenele care ataca in haite? | 5 | De la: garbo027119 1 Ianuarie 2010 14:38 |
Pai cine mai vrea sa fie om bun si cumsecade in romania? Pt ca sar pe el alti oameni ca niste lupi flamanzi | 3 | De la: anaROBERT 17 August 2010 00:33 |
|
||
buna tuturor | 3 | De la: garbo201712 27 Iunie 2011 21:01 |
ce parere aveti despre Ecaterina Teodoroiu | 34 | De la: Thor_again 15 Martie 2011 22:58 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice