sunt amanta

ai spus undeva X ,,are" o nevasta....,,are" inseamna posesie ...nimeni nu apartine nimanui , am mai spus asta cu doua pagini in urma ale acestui topic.
Incearca sa-i spui unuia ,,AI O SOTIE SI TREBUIE SA O IUBESTI ", in clipa aia , iti garantez ca-i moare :-)))) !!!! a nu se face asta in pat !!!! :-)))

Cand vrei sa-ti prezinti sotul unei persoane, ce spui?
vi-l prezint pe cine? Sotul MEU
asta inseamna ca-ti prezinti mobila din casa?
Si voi continua sa spun "Are" o sotie, "Are" un sot. pentru ca sotul meu e al meu nu-i a lu' vecina, pentru ca vecina Are sotul ei si vecinul Are sotia lui
Asa ca sotul meu ma Are pe mine de nevasta si eu il AM pe el de sot si uite asa am intrat in "posesia" lui si el in posesia mea.
Mmmda, ne-am cumparat de la targ.
persidadamian
Postat pe 19 Decembrie 2010 12:14
daaa ela, nuuu>????
mai pe mine m-a busit rasul cat de serios o spunea
my god....da mareeeee mai e gradinaaaa....
*(aia cu prosti, nu altceva )

ma tem persidutzoo...ca m-ai pierdut mama, nimic n-am inteles din rationamentul ala
fleurdelis
Postat pe 19 Decembrie 2010 12:17
apropo de subiect....stiti care este culmea casniciei???
.....la a treia sotie sa ai aceeasi amanta!...
walkiria
Postat pe 19 Decembrie 2010 12:23
nazirra
Postat pe 19 Decembrie 2010 12:25
ma tem persidutzoo...ca m-ai pierdut mama, nimic n-am inteles din rationamentul ala

reciteste
persidadamian
Postat pe 19 Decembrie 2010 12:30
bre si io????// n am inteles....
nazirra
Postat pe 19 Decembrie 2010 12:37
offffffff
nu sunt buna la desen

Reya mi-a atras atentia ca nu e corect din punctul ei de vedere sa spun "Are o nevasta acasa" pentru ea si poate altii, suna ca si cand ai intra in posesia persoanei respective.

stiti ce? eu nu mai am rabdare sa mai raspund inca odata
treceti peste
persidadamian
Postat pe 19 Decembrie 2010 12:47
peste nevasta???????nu i nevoie ....o trecut dinsul!!!!!
nazirra
Postat pe 19 Decembrie 2010 12:51
peste raspunsul meu
sunt destul de clara acum?

si tu ai sa raspunzi Nu
persidadamian
Postat pe 19 Decembrie 2010 12:54
nu??????/
nazirra
Postat pe 19 Decembrie 2010 12:56
o Duminica placuta,
A nins afara si vreau sa ies la o plimbare cu micuta mea
persidadamian
Postat pe 19 Decembrie 2010 12:56
Nazi,
ti-ai luat costumul de pelican?
persidadamian
Postat pe 19 Decembrie 2010 12:59
da bre!!!!m ai ghicit!!!!iote ma !m am imbracat iar in pelican......
nazirra
Postat pe 19 Decembrie 2010 13:00
Persy , eu am inteles si-s de acord cu tine . Sotul meu inseamna posesie . Si " trebuie sa ma iubeasca pe mine , nu pe tine" este valabil . Ce spun aceste fete , nu le dau nume , se stiu ele , nu este normal .
liaiedera
Postat pe 19 Decembrie 2010 13:30
ei uite ca si eu sunt de acord cu Reya..
nu am suportat niciodata sa fiu respectata ptr ca sunt nevasta LUI...
daca nu poti sa ma respecti si sa ma accepti pe MINE,nu vreau respectul si acceptarea nimanui...
"�mi apar�in doar mie, nu sunt a nim�nui.
Puterea mea e-n mine �i nu �n alt� parte...
..................................................................
Nu �tiu de unde vin �i nu voi �ti vreodat�,
C�ci sunt a nim�nui... a mea �nc� mai sunt..."MEK
eladaela
Postat pe 19 Decembrie 2010 13:36
Ela , cu respectul , de acord , fiecare om trebuie respectat , chiar si cel care face umbra pamantului degeaba ( cum mi s-a parut c-ar fi spus cineva pe-aici ). Noi vorbeam despre posesiune , despre " trebuie ".
Atunci cand nu posezi , nu trebuiesti , sau nu " trebuie " , nici nu respecti .
liaiedera
Postat pe 19 Decembrie 2010 13:51
cum mai??
iubirea aia inseamna TREBUIEEEE??
cum sa insemne trebuie ?
iubirea....nu inseamna forta aceea din care pur si simplu se nasc lucrurile?
nu doar trebuiesc??
fleurdelis
Postat pe 19 Decembrie 2010 13:55
mai citeste , Fleur , " trebuie sa ma iubeasca pe mine , nu pe tine " . Daca asa este dat sa ma iubeasca pe mine , de ce te bagi ? ca apoi sa vii sa plangi ca te-a mintit , ca e porc, ca n-ai avut noroc?
liaiedera
Postat pe 19 Decembrie 2010 14:02
Oricand isi poate descarca preaplinul scrotului acolo unde este disponibilitate , dar iubire ... numai la mine si numai pentru mine are . Poate n-am nici o calitate ( dupa tine ) dar asa s-a intamplat
liaiedera
Postat pe 19 Decembrie 2010 14:05
Atunci sa-si ia prea-plinul scrotului si sa plece pe unde il imprastie. De regula barbatii nu-si respecta sotia tocmai pentru ca e sotie luata cu acte si sunt siguri ca nu o sa-i lase indiferent ce-ar face. Si unii au si dreptate.
Doara
Postat pe 19 Decembrie 2010 14:14
De la: liaiedera, la data 2010-12-19 14:05:55Oricand isi poate descarca preaplinul scrotului acolo unde este disponibilitate , dar iubire ... numai la mine si numai pentru mine are . Poate n-am nici o calitate ( dupa tine ) dar asa s-a intamplat

Daca ar fi iubire de ambele parti nu ar fi nici un prea plin de descarcat in alta parte , aberezi draga mea cu iubirea gasita doar la tine si doar pentru tine , te minti singura , poate ca n-ai dormit bine azi noapte asteptand sa se umple prea plinul scrotului .....urata exprimare si idioata viziune ai
pandora
Postat pe 19 Decembrie 2010 14:15
Ai grija cum mi te adresezi , Pandora
liaiedera
Postat pe 19 Decembrie 2010 14:19
De la: liaiedera, la data 2010-12-19 14:19:50Ai grija cum mi te adresezi , Pandora

Cred ca m-am adresat cu destul bun simt , se poate si mai rau daca vrei pot incerca
pandora
Postat pe 19 Decembrie 2010 14:23
Acum , nu ma-ndoiesc ca poti , numai ca eu ti-am cerut sa fii atenta la modul de a mi te adresa .
Poti sa nu fii de acord cu mine , nu-i musai , spune-o insa frumos , nu jigni .

Uite , pot fi si eu " politicoasa ": ce , draga , si tu ai sperat ca ma lasa sotul pentru tine sau una ca tine ? ca de-alde tine pute pamantul ! numai eu sunt perfecta ! Iti place ?
Este doar un exemplu de adresare nepotrivita , eu n-as face-o
liaiedera
Postat pe 19 Decembrie 2010 14:30
De la: liaiedera, la data 2010-12-19 14:30:54Acum , nu ma-ndoiesc ca poti , numai ca eu ti-am cerut sa fii atenta la modul de a mi te adresa .
Poti sa nu fii de acord cu mine , nu-i musai , spune-o insa frumos , nu jigni .

Uite , pot fi si eu " politicoasa ": ce , draga , si tu ai sperat ca ma lasa sotul pentru tine sau una ca tine ? ca de-alde tine pute pamantul ! numai eu sunt perfecta ! Iti place ?
Este doar un exemplu de adresare nepotrivita , eu n-as face-o

Incerci sa pari ceea ce nu esti , eu nu ti-am spus ca ai fi intr-un fel sau altul , eu doar mi-am exprimat parerea in legatura cu ceea ce ai spus tu mai sus si ma repet ca e o exprimare foarte urata pentru asa o femeie integra ce te crezi , dar sa stii suntem asa cum ne caracterizeaza comportamentul nostru .
pandora
Postat pe 19 Decembrie 2010 14:37
Uite , sunt o femeie nu tocmai tanara , cu tot ce trebuie ( ha ha ha ) barbat , copii la casa lor , impliniri , experienta... iti propun sa lasam timpul sa treaca , sa fii trecuta mult peste 50 de ani , sa vezi atunci daca ai sa mai gandesti ca acum si daca ai sa mai fii asa de sigura ca acum ca stii ce spui , ca stii ce-mi spui .
Gata , nu-mi mai spune nimic , gaseste , te rog , pe altcineva pentru conversatie .
liaiedera
Postat pe 19 Decembrie 2010 14:42
sa vin sa va aduc cate un cutit?
sau mai bine...un pistol...si apoi sa va leg la ochi si sa va las singure......
O_K
Postat pe 19 Decembrie 2010 14:57
Nu mai fi sigur c-as face ce -ti inchipui tu . Ti-ar placea , te cred , numai ca nu-ti fac pe plac , te superi?
liaiedera
Postat pe 19 Decembrie 2010 15:03
Nu mai fi sigur c-as face ce -ti inchipui tu . Ti-ar placea , te cred , numai ca nu-ti fac pe plac , te superi?
liaiedera
Postat pe 19 Decembrie 2010 15:06
De la: liaiedera, la data 2010-12-19 15:06:57Nu mai fi sigur c-as face ce -ti inchipui tu . Ti-ar placea , te cred , numai ca nu-ti fac pe plac , te superi?

Nu ma supar...ca nici macar ce ti-ai dori tu n-ai putea sa faci pentru ca am uitat sa-ti spun esentialul...gloantele ar fi la mine....
dar m-as fi distrat copios la reactiile voastre...
O_K
Postat pe 19 Decembrie 2010 15:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
UNDE SUNT BARBATII DIN ROMANIA ? 36 De la: VOIAJOR 24 Octombrie 2012 13:24
Maturitate 8 De la: 27 Iulie 2017 22:39
Ce inseamna sinceritatea? 165 De la: vuvuzela 23 August 2010 01:46
Cuvantul care demoleaza. 57 De la: zambil 2 Decembrie 2010 08:42
Rugaciune catre Sf. Marta (novena) 19 De la: garbo159660 22 Octombrie 2015 16:45
Setari Cookie-uri