sunt amanta

De la: walkiria, la data 2010-12-19 12:23:32apropo de subiect....stiti care este culmea casniciei???
.....la a treia sotie sa ai aceeasi amanta!...

...eu stiam ca aia-i a fidelitatii.

nenea ala din gluma trebuie ca e un tip f organizat . are job description pt toate femeile din viata lui
bluelight
Postat pe 19 Decembrie 2010 15:30

mda.
Aia cu culmea fidelitatii o stiu din practica.

In rest, m-a distrat chestia cu "preaplinul..."- in secolul asta, barbatii sint conceputi inca drept neste chestii care nu este oameni. Iubirea provine din atingere, pina la urma. Si la noi, si la ei.
Cine pretinde altceva, scrie poezii frumoase - da'n-are dreptate...
quasaria
Postat pe 19 Decembrie 2010 15:45
"..fetele..stati calme ca daca voiam statut de amanta,il aveam pana acum,si nu o data...
nici nu va dati seama cati doritori sunt..."

eheee...,vrabia malai viseaza..
roby_cado
Postat pe 19 Decembrie 2010 21:17
roby, te asigur eu: CHIAR SINT.
Nu stiu la cite femei aveti voi "succesuri", da' cam tot ce poarta fusta nu-si face probleme din pct asta de vedere....
quasaria
Postat pe 19 Decembrie 2010 21:24
De la: quasaria, la data 2010-12-19 21:24:05roby, te asigur eu: CHIAR SINT.
Nu stiu la cite femei aveti voi "succesuri", da' cam tot ce poarta fusta nu-si face probleme din pct asta de vedere....
AICI fetelor va dau dreptate chiar sant multi doritori si usor de pacalit tu sa fii disponibila SAU fumeia sa vrea sa ridice coada cum ar zice unele fete pe acilisa
floare_cu_colti
Postat pe 19 Decembrie 2010 21:26
e destul de ciudat sa ma gindesc ca eu nu cunosc nici macar UNUL (1 !!) care ar spune NU daca...as insista....
Bine, ma refer la persoane oarecum cunoscute, carora le mai prind cite o fractiune de secunda privirile cind se uita... in ochii mei, desigur Deci na. Timp sa ai, si vointa....
quasaria
Postat pe 19 Decembrie 2010 21:46
De la: O_K, la data 2010-12-19 14:57:06sa vin sa va aduc cate un cutit?
sau mai bine...un pistol...si apoi sa va leg la ochi si sa va las singure......

Nu ma apuc eu sa stric parerea buna pe care o are despre ea o femeie care are tot ce trebuie sot , copii , cariera si multe altele .....fiecare cu ale lui , totusi mi s-a parut incompatibil limbajul .....si nu m-am putut abtine ......si totusi mai am o curiozitate ,,, daca se " goleste " la alta pentru ea ce mai ramane ???
pandora
Postat pe 19 Decembrie 2010 21:56
De la: quasaria, la data 2010-12-19 21:46:42e destul de ciudat sa ma gindesc ca eu nu cunosc nici macar UNUL (1 !!) care ar spune NU daca...as insista....
Bine, ma refer la persoane oarecum cunoscute, carora le mai prind cite o fractiune de secunda privirile cind se uita... in ochii mei, desigur Deci na. Timp sa ai, si vointa....

ei..,sa fim seriosi..
trebuie sa arati intr-un fel,ca un barbat sa "nu poata" refuza..
intr-un MARE fel..
nu-i mai putin adevarat ca sunt si cei care se multumesc doar cu o "fleashca fleashca" de moment..,in cazul asta nu conteaza celulita,kg in plus etc..,dar pana la o relatie (asta presupune a fi amant/amanta..,nu?),e cale lunga..,deci nu-i putem trece la "doritori"..,asa-i..?
roby_cado
Postat pe 19 Decembrie 2010 22:12
Depinde ce ocnsidera fiecare "un mare fel".
Si mai cred ca "nu poate refuza" nu exista. Nu VREA sa refuze.
quasaria
Postat pe 19 Decembrie 2010 22:32
De la: persidadamian, la data 2010-12-19 12:47:49offffffff
nu sunt buna la desen

Reya mi-a atras atentia ca nu e corect din punctul ei de vedere sa spun "Are o nevasta acasa" pentru ea si poate altii, suna ca si cand ai intra in posesia persoanei respective.

stiti ce? eu nu mai am rabdare sa mai raspund inca odata
treceti peste

Scuza-ma, Persida ...am eu o problema cu institutia cu pricina :-)
reyya
Postat pe 19 Decembrie 2010 22:48
De la: quasaria, la data 2010-12-19 22:32:55 Depinde ce ocnsidera fiecare "un mare fel".
Si mai cred ca "nu poate refuza" nu exista. Nu VREA sa refuze.

asta inseamna un singur lucru : faptul ca inca unii mai au creierul SUS ..sau mai speram asta...ce-i drept :-))))
reyya
Postat pe 19 Decembrie 2010 22:53
Ca mare dreptate ai!!!! Si cand iti dai seama din start ce vor iti vine sa pe ei!!!!
pusastef
Postat pe 20 Decembrie 2010 15:48
De la: eladaela, la data 2010-12-19 12:01:29fetele..stati calme ca daca voiam statut de amanta,il aveam pana acum,si nu o data...
nici nu va dati seama cati doritori sunt
si nu asa oricum,ei iti ofera o relatie stabila,cu sentimente si cu toate cele...
pacat ca nu mai cred de mult in Mos Craciun

da' na...mama e de vina ca nu m-a facut.....cu suflet mare,sa dau in stanga si-n dreapta....
(dragoste si alinare,nu va ganditi la prostii )

Pentru poatarea asta era raspunsul!!!
pusastef
Postat pe 20 Decembrie 2010 15:49
stiti cum este si viata de acasa,ai o familie este ok,dar peste cativa anii nimic nu mai este la fel,ma refer la relatia dintre sot si sotie.
Asta nu inseamna ca este ok sa inseli,eu mi-am inselat sotul.Insa amantul iti ofera mai mult decat sotul,de ce oare?
Ambii suntem casatoriti.fiecare cu familia lui.iar cand ne intalnim totul este foarte frumos.
garbo175257
Postat pe 20 Decembrie 2010 16:00
ia uite la roby cum le stie el pe toete...si cit de bine ma cunoaste el pe mine si cum stie el cati doritori au fost...
bine ca nu ma mai uimeste....
cum am spus...la el misoginismul e la rang de virtute...
uite d-aia....(da' nu mai zic,pana dupa Craciun sunt fata buna)...dupa,o sa-i spun mai multe...
eladaela
Postat pe 20 Decembrie 2010 16:05
"..ia uite la roby cum le stie el pe toete...si cit de bine ma cunoaste el pe mine si cum stie el cati doritori au fost..."

opreaaa...,vorbim la "trecut" acum..?,ei..asa da..
roby_cado
Postat pe 20 Decembrie 2010 17:41
da roby...la trecut..ptr ca au primit si vor primi din partea mea un mare...SICTIR..
statutul de amanta nu se afla intre prioritatile mele....
eladaela
Postat pe 20 Decembrie 2010 17:57
never say never elo..
n-ai inteles nici pana acum ca daca te paleste dragostea in moalele capului,si-ti forfotesc nush ce fluturi prin stomac,o poti lua pe aratura..?
roby_cado
Postat pe 20 Decembrie 2010 18:37
Stii tu ce stii Roby. Vorbesti din experientele tale altfel nu ti-ai sustine cu atat patos porcariile pe care tu le consideri pareri.
Doara
Postat pe 20 Decembrie 2010 18:41
lasa bre roby ca io mai am si altceva in afara de hormoni....si cu asta cu dragostea...las-o asa cum a cazut...
or mai fi pe lumea asta si barbati fara neveste...si daca nu...tehnologia a avansat....
eladaela
Postat pe 20 Decembrie 2010 18:41
De la: Doara, la data 2010-12-20 18:41:20Stii tu ce stii Roby. Vorbesti din experientele tale altfel nu ti-ai sustine cu atat patos porcariile pe care tu le consideri pareri.

iubita..,1:de cand, experienta, inseamna "porcarie"..?
2:daca stai sa analizezi(ceea ce e prea greu pentru tine,avand in vedere ca esti foaaaarte ocupata),iti vei da seama ca ceea ce spun eu,mai devreme sau mai tarziu,prinde contur..
roby_cado
Postat pe 20 Decembrie 2010 18:58
De la: eladaela, la data 2010-12-20 18:41:58lasa bre roby ca io mai am si altceva in afara de hormoni....si cu asta cu dragostea...las-o asa cum a cazut...
or mai fi pe lumea asta si barbati fara neveste...si daca nu...tehnologia a avansat....

asta e fata mea..,stiam eu ca intelegi..
roby_cado
Postat pe 20 Decembrie 2010 19:14
inteleg eu multe mai roby...da' mai fac si io pe blonda...
eladaela
Postat pe 20 Decembrie 2010 19:17

de ce dreaq credeam eu ca esti naturala..?
roby_cado
Postat pe 20 Decembrie 2010 19:21
uneori aparentele insala...
si nici femeile nu sunt toate courve/...
eladaela
Postat pe 20 Decembrie 2010 19:31
si nici blonde..?
roby_cado
Postat pe 20 Decembrie 2010 19:47
spre surprinderea ta roby....nici....
eladaela
Postat pe 20 Decembrie 2010 19:50
De la: eladaela, la data 2010-12-20 19:50:53spre surprinderea ta roby....nici....

m-ai intristat...
roby_cado
Postat pe 20 Decembrie 2010 19:58
laaas ROBYYYY le vocsim pt tine
floare_cu_colti
Postat pe 21 Decembrie 2010 01:02
De la: roby_cado, la data 2010-12-20 18:58:33
De la: Doara, la data 2010-12-20 18:41:20Stii tu ce stii Roby. Vorbesti din experientele tale altfel nu ti-ai sustine cu atat patos porcariile pe care tu le consideri pareri.

iubita..,1:de cand, experienta, inseamna "porcarie"..?
2:daca stai sa analizezi(ceea ce e prea greu pentru tine,avand in vedere ca esti foaaaarte ocupata),iti vei da seama ca ceea ce spun eu,mai devreme sau mai tarziu,prinde contur..

Iar iti permiti sa-ti dai cu parerea despre cineva pe care nu-l cunosti. Nu e prima oara cand tu te dai fara pata si arunci rahatul in altii, respectiv altele doar pentru ca sunt femei.
In alta ordine de idei, de unde ai tras tu concluzia ca as fi "foaaarte" ocupata? Ne stim cumva? M-am plans eu tie? Sau iti place sa te vezi postand?
Doara
Postat pe 21 Decembrie 2010 06:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
I ! ZIUAMULTI ANI FERICITI CELOR CARE-SI SERBEAZA ASTAZ 4 De la: VOIAJOR 22 Septembrie 2012 09:52
In urma topicului " cum sa scapam de michelle?" 013 a fost banat 65 De la: elisabeta_boia 7 Septembrie 2011 01:40
animale domestice!urgent 6 De la: tutankhamon 12 Iulie 2009 19:18
afla 5 De la: dancris 23 August 2010 10:29
ALERGIILE 56 De la: elisabeta_boia 15 Septembrie 2011 23:48
Setari Cookie-uri