sunt amanta

De la: roby_cado, la data 2010-12-20 19:58:55
De la: eladaela, la data 2010-12-20 19:50:53spre surprinderea ta roby....nici....

m-ai intristat...

Vezi Roby ce cruda e realitatea????
pusastef
Postat pe 21 Decembrie 2010 08:00
roby, si tu??
zambila
Postat pe 21 Decembrie 2010 09:01
AM AVUT SI EU O ASTFEL DE EXPERIENTA , SI POT SPUNE CA A FOST CEA MAI FRUMOASA DIN VIATA MEA . important este ca tu sa fi cea care ascunde aceasta relatie , sa nu te dai de gol in fata nimanui , in rest totul va curge de la sine , nu se stie cum se va termina dar depinde de tine sa fi stapana pe tine, tu trebuie sa fi constienta ca odata se va termina , si inca ceva intr-un fel e bine , pentru tine in primul rand si apoi nu esti singura (sufleteste) pana iti vei gasi perechea adevarata. E treaba lui ce face in cealalta parte a vietii lui , numai el stie de ce face asta , dar atata timp cat va simtiti bine unul cu altul , eu zic sa lasi lucrurile sa treaca de la sine . O viata ai , numai sa nu te implici in casnicia lui cu niciun sfat , asta e treaba lui . intr-o zi ai sa-ti gasesti perechea ta . iti garantez , si o sa ai o amintire placuta
NUMAI BINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dvalentina
Postat pe 21 Decembrie 2010 11:17
interesanta experienta Valentina,si eu am o astfel de experienta.intradevar si pt mine este o experienta frumoasa,cum nu o sa o ai intr-o familie timp indelungat.
garbo175257
Postat pe 21 Decembrie 2010 21:15
da mai 257...niciodata intr-o familie nu vei avea o astfel de experienta...
niciodata in familie ala nu iti va spune"hai sa ne vedem acum,ca mai tarziu nu pot","trebuie sa plec,mai am de cumparat paine inainte de a ajunge acasa","doua saptamani nu o sa te sun si nici nu ne vom vedea,plec cu "aia" in concediu"..."sarbatori fericite"(singura)...eu am "obligatii"...si lista ar putea continua....

sa inteleg ca amantlacu' asta e ...solutie de criza,pana gasesti freierul care sa te ia "oficial"???
e uite la asta nu m-am gandit....
eladaela
Postat pe 21 Decembrie 2010 21:24
pai ce credeai tu eluta nu le vezi ce simtitoare is?
floare_cu_colti
Postat pe 21 Decembrie 2010 21:48
eu am vorbit cu MOSU sa nu le dea nimicuta amantelor ca este an de criza
floare_cu_colti
Postat pe 21 Decembrie 2010 23:15
iete, bre, ce de zane

auleu..
Freya_
Postat pe 22 Decembrie 2010 10:42
floricico, io n-am fost amanta, never, mie imi da MOSU ceva? si uite, promit ca nici nu ma fac...
sora_ilsi
Postat pe 22 Decembrie 2010 11:16
are moshul cadouri pentru toata lumea .......stai linistita ........
jeanette40
Postat pe 22 Decembrie 2010 11:26
Doamne ce de amante mai apar, ca ciupercile dupa ploaie!!! Fetelor, oare suntem demodate????Ei, chiar daca sunt demodata vioara a doua nu vreau sa fiu niciodata!!!!
pusastef
Postat pe 22 Decembrie 2010 12:30
De la: klaus77, la data 2010-12-16 22:20:13
De la: garbo179808, la data 2010-12-16 17:01:28Offf,cand aud cazuri d`astea, ma groaza,ca am si eu barbat si tare mi-e frica sa n-o ia razna la batranete

Un barbat poate sa insele odata(sau de mai multe ori)in relatii pasagere de-o noapte si alta e sa aiba o amanta stabila.....Refuz sa cred ca un barbat care-si iubeste sotia o poate insela de`alungul lunilor/anilor cu ACEASI femeie.Intre ei se formeaza un atasament,relatia devine identica cu cea pe care a avut-o cu sotia intainte de casatorie.
Barbatii astia au sentimentele alterate,nu stiu de capu`lor,sunt incapabili sa ia o decizie....

Nu de multe ori mi-a fost dat sa aud ''le iubesc pe amandoua'',nu inteleg cum vine asta...

Cat despre faptul ca amanta nu se gandeste la sotie,hai sa fim seriosi,e ca si cand am spune''vanzatorul asta nu se gandeste si la mine sa-mi ''vanda''pantofii astia pe gratis?!''

Pe mine daca m-ar insela ar fi in totalitate vina lui.Nu este nici o femeie obligata sa aiba grija de casnicia mea,daca boului nu-i pasa,cum sa am pretentia sa-i pese unei straine?Sa-i fie mila de mine...?Nuuuuu,lasa-i sa-si urmeze obtiunile,eu as sti ca tre` sa-mi iau talpasita.
Cine inseala odata o face si a doua oara,si oricat ai incerca sa repari ceva,niciodata nu vei mai avea ce-ai avut candva,cand increderea a fost pierduta........

daca barbatul te iseala cu mai multe femei e doar o problema legata de sex si ai si tu vina ta ca femeie dar printr-o simpla discutie sa-r putea rezolva totul daca te inseala cu o singura femeie atunci e o problema grava femeia aia ai ofere ceva mai mult decat sex acum gandeste-te tu ce anume dar si aici e putin vina ta barbatulu-i tau ai lipseste ceva dar si asta se paote rezolva pintr-o mica discuitie asta e de fapt problema cuplurilor....comunicarea .....amanta stie sa asculte linistita dar nevasta nu ...daca vreti sa n u va fuga barbatii pe la altele incercati sa-i mai ascultati ca si ei au probleme si de aceea exista si sotie ca sa-i ajute in problemele lor ....daca nu ai vor ajuta amantele.....asa ca voi femeilor care aveti barbati care isi au amante nu ei sunt de vina ci voi ca nu aveti"timp" sa-i ascultati....in definitiv rufele se spala in familie

Nici un barbat casatorit nu se gandeste sa-si faca o amanta pe termen lung,doar daca-i bolnav(saracu).Totul incepe sub forma unei aventuri,si probabil intelegerea,compatibilitate face sa reziste ''aventura''lor luni,poate ani....poate chiar s-a indragostit,cin`stie...
Nu zic ca n-are si femeie vina cand e inselata,nu vreau sa iau apararea sotiilor,dar principalul vinovat este el.Oare ce fel de barbat este ala care lupta pe 2fronturi,saruta,se culca,spune ''te iubesc'',minte,face cadouri la 2femei?Oare el cum le priveste?....probabil ca pe doua naive,una mai dispusa ca cealalta.....
Macar amanta e libera,poate mai umbla cu paishpe,azi e maine nu e...dar sotia are cel mai mult de indurat......multe se bucura la ideea ca ''tot la mn se intoarce''..........pai cred si eu,cate amante ar fi dispuse sa-l suporte zi de zi,la o adica?Cate le-ar face de mancare,cine le-ar spala,duce copii la scoala?Tot sotiile sunt cele mai folosite.

Citesc ceea ce au scris doamnele care au trait o asfel de experienta,mai putin Iuliana,care a gresit din start culcandu-se cu seful ei,si n-are nici o scuza......gandesc ca ele nici nu sunt ''amante''asa cum privim noi termenul,ci niste suflete nefericite.
Iar aia cu''nu mai ma inteleg cu sotia/mi-e mila s-o las''nu tine mult,au ce sa puna in balanta cand sunt atatia barbati liberi in tara asta....
garbo179808
Postat pe 22 Decembrie 2010 21:51
Draga mea,... eu te sfatuiesc sa ai grija ca nu cumva povestea asta sa se intoarca impotriva ta. In rest,... da-i inainte! Traieste-ti sentimentele! toti suntem oameni indiferent cat suntem de casatoriti sau nu, tuturor ni se poate intampla. nimeni nu e scutit! "incurcate sunt caile Domnului" Viata e ciudata asa ca cine suntem noi sa ne judecam unii pe altii?
garbo169351
Postat pe 26 Decembrie 2010 16:16
daca se intoarce, ce se intampla? stie cum e in ambele pozitii, nu?
Laura_M
Postat pe 26 Decembrie 2010 16:29
De la: garbo169351, la data 2010-12-26 16:16:46Draga mea,... eu te sfatuiesc sa ai grija ca nu cumva povestea asta sa se intoarca impotriva ta. In rest,... da-i inainte! Traieste-ti sentimentele! toti suntem oameni indiferent cat suntem de casatoriti sau nu, tuturor ni se poate intampla. nimeni nu e scutit! "incurcate sunt caile Domnului" Viata e ciudata asa ca cine suntem noi sa ne judecam unii pe altii?
nooooooooo io nu va judec nooooooo io zic ca santeti corve si va bateti ca hienele pe barbati
floare_cu_colti
Postat pe 26 Decembrie 2010 22:31
:))))))))))))))
eu_geminy
Postat pe 26 Decembrie 2010 22:32
siiii nu mi-am schimbat opinia jos cu amanteleeee .........nimicutaaaaaaa pt eleeeeee fetelor cara veniti si va etalati amantalacu acuuuuu cuuum eeeeeeee?......ei stau cu familiile siiiii vooooi singureeeee
floare_cu_colti
Postat pe 26 Decembrie 2010 22:33
cum de nu sari nici una sa fi fost linsate de neveste?
floare_cu_colti
Postat pe 27 Decembrie 2010 00:04
eu am unul stabil,nu trebuie sa imi mai gasesc Ela.tot ce s-a intamplat a fost o aventura foarte frumoasa,care nu stiu cum o sa se termine,o sa te anunt cand se termina,pana atunci ma bucur de frumoasa aventura.
garbo175257
Postat pe 27 Decembrie 2010 15:25
De la: floare_cu_colti, la data 2010-12-26 22:33:36siiii nu mi-am schimbat opinia jos cu amanteleeee .........nimicutaaaaaaa pt eleeeeee fetelor cara veniti si va etalati amantalacu acuuuuu cuuum eeeeeeee?......ei stau cu familiile siiiii vooooi singureeeee

coltisor de floare alba nu fi rea si ele capusele ar trai sireacele, si daca gaseste gazda primitoare why not ??
casperphantom
Postat pe 27 Decembrie 2010 15:57
eeeeeeeee ca-s si ele oameni....si au si ele nevoie de un suflet care sa le iubeasca ( iubile-ar cine stiu eu ) ptui ca vorbesc prostii in sfanta zi de azi .......
jeanette40
Postat pe 27 Decembrie 2010 16:07
uite hai sa va spun eu cum vad o amanta :
o femeie prea egoista si narcisista ca sa poata sa fie cu un barbat in orice moment al zilei, acum sa analizam calitatile astea 2
egoista- nu-i place sa imparta cu nimeni ce are , in timpul cat are, nu-i va face un copil amantului, nu pentru ca el n-ar vrea ,ci pentru ca-si pierde silueta
are franturi de timp din timpul lui, dar pe langa amantul oficial, fiecare mai are un instalator, postas, laptar sau gunoier care-i desfunda trompele, ca no...stiti voi
merge des la coafor si cosmetica unde se lauda cu "independenta" ei financiara, ca amantul baga bani si cecuri in curu ei deci amanta = jucarie sexuala care functioneaza cu cecuri, atata vreme cat ele (cecurile) nu-ti lipsesc functioneaza permanent
narcisista, se crede mai beangoasa si mai frumoasa decat nevasta, bine asta e posibil si din cauza povestirilor cu iz de balci ieftin cu care o gratuleaza amantul sef
lumea o priveste cu invidie (repulsie) dar primul termen vine tot din dotarrea lingvistica a amantului
cand i se spune ca e cea mai frumoasa e in stare sa faca orice, de ex, sa alerge prin camera goala, (cum altfel) si sa latre la .....nu,nu, nu nu la luna tot in a se termina, dar incepe cu p

si in plus coeficientul de inteligenta nu-i depaseste aproape niciodata numarul de la pantofi
casperphantom
Postat pe 27 Decembrie 2010 16:11
257...chiar nu ma intereseaza cum o sa se termine...O SA SE TERMINE
da' las' ca vine altu'....
eladaela
Postat pe 27 Decembrie 2010 16:35
io tot nu le dau nimicuta decat bataie
floare_cu_colti
Postat pe 27 Decembrie 2010 18:54
Gaspere , ai incurcat-o si tu . Sa vezi ce-or sa sara de cour astea de se cred indreptatite sa iubeasca ce nu-i al lor ... ia vezi doua - trei pagini in spate ce mi-au facut mie .
liaiedera
Postat pe 27 Decembrie 2010 19:30
again....
"AL LOR" nu exista - fiintele umane nu sint proprietatile nimanui.
Nea ala poate sa decida daca VREA sa fie cu o alta femeie sau NU VREA, da? E major si responsabil...si e doar "al lui". Nu al altcuiva.

casper - eu sint amanta, par sa... port pantofi nr. mici?
quasaria
Postat pe 27 Decembrie 2010 19:40
nu cred ca are legatura cu ...numarul de la pantofi
e doar chestiune de...alegere
eladaela
Postat pe 27 Decembrie 2010 20:08
nici eu nu cred... e o exagerare.
dealtfel cred ca e luata prea in tragic aceasta idee, a amantelor.

la fel de bine un barbat poate avea o amanta/iubita minunata, in timp ce acasa are o cotoroantza care se hraneste cu zilele lui fripte. situatie in care n-are rost sa judecam prea mult cauza existentei relatiei "nelegitime":P
:))
eu_geminy
Postat pe 27 Decembrie 2010 20:15
Eule....cred ca atunci cand se ajunge la asa ceva vina e a amandurora...
sau a niciunuia...poate soarta....

eladaela
Postat pe 27 Decembrie 2010 20:19
diferentierea dintre rol si persoana.... Probabil aceeasi persoana trece in viata prin diverse povesti in care ea reprezinta diverse personaje: si atunci i se ajusteaza toate caracteristicile, sau cum?

Ca doar orice gasca de 18-20 ani ajunge si ea sa se marite...n-o fi frozen in stadiul de trufanda.... Faptul ca o ia vreunul o absolva de la a fi gasca?
quasaria
Postat pe 27 Decembrie 2010 20:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
urgent 5 De la: hermosa20 10 Iulie 2012 08:34
Unde, cum si cu cine??? 33 De la: anisoaraf 25 Decembrie 2010 19:49
Motive pentru care m-asi insura in 2010 ! 176 De la: preciouss 3 Ianuarie 2010 15:53
Religia in scoli 102 De la: garbo_1502 2 Mai 2012 10:55
FAZAN 1316 De la: Axl_22 18 Iulie 2016 22:19
Setari Cookie-uri