sunt amanta

pai si de ce nu divorteaza de cotoroanta
floare_cu_colti
Postat pe 27 Decembrie 2010 20:21
fiecare gasca gaseste gascanul ei
floare_cu_colti
Postat pe 27 Decembrie 2010 20:22
floare...unii divorteaza
sau divorteaza cotoroantza
eladaela
Postat pe 27 Decembrie 2010 20:23
De la: eladaela, la data 2010-12-27 20:23:36floare...unii divorteaza
sau divorteaza cotoroantza
pai foarteee bine ....daca nu se inteleg si nu sant pe acelasi calapod sa divorteze .........dar de multe ori la primul hop isi gasesc cate un subrefugiu .....
floare_cu_colti
Postat pe 27 Decembrie 2010 20:28
De la: eladaela, la data 2010-12-27 20:19:54Eule....cred ca atunci cand se ajunge la asa ceva vina e a amandurora...
sau a niciunuia...poate soarta....

Ela, eu caut sa nu judec aceste relatii... fiindca mai bine decat ei, nu stie nimeni de ce se intampla...:)
eu_geminy
Postat pe 27 Decembrie 2010 20:28
eu nu sant de acord ca atunci cand unul dintre parteneri are de suferit celalalt in loc sa il sustina cedeaza si pierde timp pretios cu cate un amant sau amanta .
floare_cu_colti
Postat pe 27 Decembrie 2010 20:30
,, a cui esti ?
a lu' mama si-a lu' tata "
,, sotul meu e cu mine acum "
,, copiii mei sumt mari "
daca n-ai nici rude , nici prieteni , nici sot , esti ,, omul lui Dumnezeu"
nimeni nu e liber niciodata .
Quasaria , in ciuda cuvintelor tale nepotrivite pe care mi le-ai adresat , imi pare rau de tine .traiesti o iubire rea , dureroasa din care , vad , nu vrei sa scapi.
atunci cand sotul are ,, o cotoroanta " acasa sa divorteze ,nu sa-si faca amanta .
pantofii mici sau talpa mare n-au legatura cu subiectul
liaiedera
Postat pe 27 Decembrie 2010 20:31
lia... da' poate nu e chiar obligatoriu sa divorteze...:)

pentru unii/unele, anumite disfunctii conjugale pot sa nu fie neaparat motive de divortz...
ce-mi pasa mie de ce nu divorteaza?! e viata lor, si e problema lor...

nu ma indigneaza cu nimic problema sau fericirea personala a altora:)
eu_geminy
Postat pe 27 Decembrie 2010 20:37
quasii nu o sa-ti fac complimente ca esti amanta ........si fitele de .....sant amanta si nu va bagati .......nu o sa faca sa acceptam capusele
floare_cu_colti
Postat pe 27 Decembrie 2010 20:44
sigur ca atunci cand nu sunt motive , omul nu divorteaza . dar cand sunt sa divorteze nu sa -si faca amanta .
noi nu discutam de fericirea cuiva ci despre amante .
liaiedera
Postat pe 27 Decembrie 2010 20:45
OK, lia, dar... unde scrie ca o sotie n-are voie sa-si faca amant, sau un sotz, amanta?...
asta se intampla de cand e lumea, si se va intampla mereu, daca unii/unele considera ca e frumos si necesar...:)
eu_geminy
Postat pe 27 Decembrie 2010 20:48
nici o amanta nu sta cu un barbat fara bani si nici nu l da medicamente.......doar atunci cand amantul isi permite asistenta
floare_cu_colti
Postat pe 27 Decembrie 2010 20:49
ca unii considera frumos si necesar , cred .
in ,, cerfeticatul" de casatorie scrie ,, luat" .daca tu te bagi in aceasta luare risti sa pierzi si sa vii sa te plangi p-aici ca te-a pacalit , te-a mintit , esti bortoasa-n patru luni jumate, esti nefericita ...

ce bine-ar fi ca oamenii sa inteleaga ca e spre binele lor sa nu se amestece in casnicia altora !
liaiedera
Postat pe 27 Decembrie 2010 20:58
eu am ajutat pe matusa mea sa bata pe amanta unchiului om cu trei copii pierdea timpul si banii cu amanta........depistat urmarit ....batut ....plecat .De atunci nu am mai auzit de ea si acu ne distram pe seama intamplarii.
floare_cu_colti
Postat pe 27 Decembrie 2010 21:01
si lu' unchiu ' nu i-ai tras una la gioale?
liaiedera
Postat pe 27 Decembrie 2010 21:03
De la: liaiedera, la data 2010-12-27 20:58:10ca unii considera frumos si necesar , cred .
in ,, cerfeticatul" de casatorie scrie ,, luat" .daca tu te bagi in aceasta luare risti sa pierzi si sa vii sa te plangi p-aici ca te-a pacalit , te-a mintit , esti bortoasa-n patru luni jumate, esti nefericita ...

ce bine-ar fi ca oamenii sa inteleaga ca e spre binele lor sa nu se amestece in casnicia altora !

lia, eu vorbeam despre discutia in sine... eu nu risc asemenea lucruri...:)

fiecare decizie in viatza are un pret, platit nu de tine sau de mine, ci de acela/aceea care o ia...

pentru unii, se pare ca merita acel pret... pentru altii, nu.
dar tot nu am de ce sa ma indignez, ori sa ma ingrijorez, la acest capitol...:)
eu_geminy
Postat pe 27 Decembrie 2010 21:09
De la: liaiedera, la data 2010-12-27 21:03:16si lu' unchiu ' nu i-ai tras una la gioale?
maaai sincer ziceai ca este drogat statea linitit acasa suna fumeia si intra la 2/ 20.Noi nici nu ne asteptam sa faca asa ceva pt ca era familist si chiar iubea familia......ziceai ca este drogat ....a fost aiurea si nefericirea si umilinta amandorura a fost de mal si jeg.Dar acu sant bunici si de atunci continu incearca sa se revanseze fata de familie pt greseala lui.
floare_cu_colti
Postat pe 27 Decembrie 2010 21:09
Floare .,sti cum e???????.......nashpa .........eu zic ca sufletul odata rupt , rupt ramane......indiferent ce mai face el sau mai vrea sa demonstreze.........
siiiiiiii asta ti-o spun din experienta........au trecut vreo 10 ani de la a mea ( a sotului , adiaca ) si , de iertat .....nu stiu daca l-am iertat , dar sigur stiu ca amaraciunea aia am sa o simt mereu
jeanette40
Postat pe 27 Decembrie 2010 21:14
ei , Floris , a fost un cos pe care l-a stors ceva mai mult timp , nimic important . acum , sa fie sanatosi si sa nu-si mai aminteasca . si nici noi sa nu mai pomenim
liaiedera
Postat pe 27 Decembrie 2010 21:18
mai matusa mea a hotarat ca merita sa lupte pt unchiul meu eu i-am respectat dorinta si am dat neste pumni de ajutor si neste palme si neste vargute de alun ei acum chiar sant bine si puroiul din buba familiei lor eradicat.
floare_cu_colti
Postat pe 27 Decembrie 2010 21:23
Gemi , noi doar discutam , nu ne indignam , nu ne bucuram , ne spunem doar parerile .
prea pui la inima toate flecustetele , Janette .
liaiedera
Postat pe 27 Decembrie 2010 21:27
aia ziceam lia... e un subiect cel mult captivant(:P), sau distractiv, nu unul care sa ma deranjeze...
asa ca nu am de ce pune patima in astfel de discutii...:)
eu_geminy
Postat pe 27 Decembrie 2010 21:29
JANETTE eu cand citesc ce scrii .....vad o femeie vesela care iubeste si nu uita sa iubeasca si sa daruiasca ....si asta te face invingatoare
floare_cu_colti
Postat pe 27 Decembrie 2010 21:29
si din gura nu zisesi nimicuta ? ceva gen,, fa , courvo , te bagi in casa fimeii? stai sa-ti dau si peste picioare , si peste spate sa nu-ti mai trebuiasca amant !"
ai zis?
liaiedera
Postat pe 27 Decembrie 2010 21:30
da ........ce sa-ti spun.........ea a fugit in momentul in care a banuit ca eu stiu ceva ( culmea , mi-era prietena).....in Italia
cu el m-am certat urat ......a stat plecat prin Europa , la munca vreo doi ani , timp in care-mi trimetea banii toti
apoi , a venit acasa smerit .....convins ca l-am iertat ...nu stiu de ce l-am mai primit inapoi , probabil pentru ca il iubesc.dar nu stiu ........
iar a plecat , iar a venit , acum iar va sa plece...........
viata mea ..........e asa cu spunea Quasaria , un deja vu........nu pot sa-l las , nu pot sa-l iert
jeanette40
Postat pe 27 Decembrie 2010 21:31
De la: liaiedera, la data 2010-12-27 21:30:37si din gura nu zisesi nimicuta ? ceva gen,, fa , courvo , te bagi in casa fimeii? stai sa-ti dau si peste picioare , si peste spate sa nu-ti mai trebuiasca amant !"
ai zis?
nooooo ca eram o domnisoara educata doar am batut la ea cu sete
floare_cu_colti
Postat pe 27 Decembrie 2010 21:40
,, prietena '' ta n-a fugit de tine , a plecat la treburile ei . tu n-ai aflat nimic fiind ca nu era nimic de aflat . sotul s-a intors din Europa la tine ca la tine-i era locul si va mai pleca , si se va mai intoarce tot la tine . daca ti-e greu fara e;l , pleaca in Europa cu el . tu n-ai ca sa ierti fiind ca nimic n-a fost .
cu Quasaria e altceva ; ea , de 10 ani e cand iubita , cand amanta aceluiasi barbat . niciodata sotie . acolo e nefericire mare , nu la tine .
ia o floricica de la mine
liaiedera
Postat pe 27 Decembrie 2010 21:44
iote floricica si de la mine
floare_cu_colti
Postat pe 27 Decembrie 2010 21:47
mersi ........nu ......nu e asa ..........eu sunt pe picioarele mele , de aici siguranta ........eu , pot sa ma intretin si pe mine si copii fara sprijinul lui ........
apoi , nu stiu cat conteaza hartia in sine........
jeanette40
Postat pe 27 Decembrie 2010 21:51
Jeany , aici nu-i vorba de banii lui , eu n-am pomenit de bani , aici e vorba de iubirea ta pentru el , pentru a nu te mai chinui gandul ca el te-a inselat cu prietena ta ! hartia aia conteaza la fel de mult ca si iubirea lui pentru tine
nu-ti complica viata , chiar sa fi fost asa . a fost un mic accident , s-ampiedicat si... iubirea ta l-a ajutat sa revina la tine
iti mai dau o floare , treci cu vederea nimicul?
liaiedera
Postat pe 27 Decembrie 2010 22:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce e mai important in viata pt voi? 35 De la: garbo267052 4 Iulie 2012 07:22
cuvinte 8 De la: alushy 27 Decembrie 2009 22:59
asi avea o intrebare 9 De la: nazirra 3 Iunie 2011 19:48
cartea de vizita a unei femei....... 9 De la: m_ada 24 August 2010 00:01
Raynor sole Discount Golf Clubs 1 De la: servers9 15 Iulie 2010 10:50
Setari Cookie-uri