sunt amanta

De la: liaiedera, la data 2010-12-27 22:00:46Jeany , aici nu-i vorba de banii lui , eu n-am pomenit de bani , aici e vorba de iubirea ta pentru el , pentru a nu te mai chinui gandul ca el te-a inselat cu prietena ta ! hartia aia conteaza la fel de mult ca si iubirea lui pentru tine
nu-ti complica viata , chiar sa fi fost asa . a fost un mic accident , s-ampiedicat si... iubirea ta l-a ajutat sa revina la tine
iti mai dau o floare , treci cu vederea nimicul?
haaai ia florcica si treci peste .......iubirea sa invinga
floare_cu_colti
Postat pe 27 Decembrie 2010 22:03
restul e mai greu .........
si serios daca te afecteaza ..........nu mai conteaza hartia
jeanette40
Postat pe 27 Decembrie 2010 22:05
De la: jeanette40, la data 2010-12-27 22:05:50 restul e mai greu .........
si serios daca te afecteaza ..........nu mai conteaza hartia
floare_cu_colti
Postat pe 27 Decembrie 2010 22:07
eu si Floris incercam sa te scoatem din afectare , nu pricepi ? vrem sa fii fericita cu sotul TAU .
te cheama lumea ( care te iubeste) in alta parte .
liaiedera
Postat pe 27 Decembrie 2010 22:12
De la: liaiedera, la data 2010-12-27 20:58:10ca unii considera frumos si necesar , cred .
in ,, cerfeticatul" de casatorie scrie ,, luat" .daca tu te bagi in aceasta luare risti sa pierzi si sa vii sa te plangi p-aici ca te-a pacalit , te-a mintit , esti bortoasa-n patru luni jumate, esti nefericita ...

ce bine-ar fi ca oamenii sa inteleaga ca e spre binele lor sa nu se amestece in casnicia altora !

lia, in situatia asta, in care consideri ca ala sau aia sint "LUATI" in adevarata acceptiune a cuvintului, inteleg rolul amantelor. Chiar si ca sa aminteasca faptul ca un alt om sta linga noi pentru ca asa ii e bine. Pentru ca il iubim si ne iubeste, pentru ca il intelegem si pentru ca ne intelege. Nu pentru ca exista un certificat de proprietate valabil.

In rest, poate ar fi bine sa nu comentezi situatia mea personala - pe care nu o cunosti suficient, nici cit e de buna, nici cit e de rea.
quasaria
Postat pe 27 Decembrie 2010 22:25
ASA CREDE SI NEVASTA CA IL FACE FERICIT PANA afla de amanta
floare_cu_colti
Postat pe 27 Decembrie 2010 22:41
casper - eu sint amanta, par sa... port pantofi nr. mici?

Raporteaza abuz de limbaj

acumQ tu vrei neaparat sa ma faci de bafta, ce vrei sa insinuezi ca ai salupe ??? si daca bine imi amintesc n-am dat un procent total, am zis majoritatea, te crezi sau ai facut vreodata obiectul majoritatii ??
casperphantom
Postat pe 27 Decembrie 2010 22:54
http://www.youtube.com/watch?v=h4BvuIqvoU0
floare_cu_colti
Postat pe 27 Decembrie 2010 22:57
floare - http://www.youtube.com/watch?v=lKd7PiXhLEM
Cu dedicatie. Si funda rosie.

Vezi, sentimentele uneori nu le poti controla. Si ele, doar ele, sentimentele, nici n-au nici o relevanta. Goale de orice altceva, sint chiar egale cu zero.
Minciunile au o semnificatie. Si ranesc in ambele parti.

casper, era doar o tachinare.... Imi cunosc salupele. Si jetskiurile.
quasaria
Postat pe 27 Decembrie 2010 23:05
quasartia, aici nu e gravitatie ??? aici nu mai conteaza cauza si efectul ???? ceea ce faci , as cum tu ziceai te va urmari in viata asta si daca nu , de platit tot vei plati in alta, dar devreme ce stii efectele provocate de cauza ta, presupun ca e tardiv sa mai prelungim agonia unui subiect deja perimat
casperphantom
Postat pe 27 Decembrie 2010 23:07
ba da, evident. Gravitatie e peste tot.
Totusi, inca n-am inteles "ce fac eu" in povestea asta - si ce ar trebui sa sa intimple ca sa nu mai fac.
Uneori singura problema e ca existi... Iar legile cauzei si efectelor sint foarte simple. Gindeste-te la viata simpla: gindeste-te ca doi copii mici, care sint mai putin pervertiti ca noi, adultii, au o singura prajitura si o vor amindoi.Ce crezi ca se intimpla? Isi lanseaza mesaje sublimiale? Si-o ofera unul altuia, zicind nu merci, da'te rog ia-o tu, ca o meriti mai mult?
Idem - doua animale, cu aceeasi prada....

Nu stiu de ce noi, cu sistemele nostra care schioapata, cu certificatele si hartiile noastre, ne consideram superiori oricarei legi a naturii. Sau macar incercam - de fapt, se pare ca nu prea reusim...
quasaria
Postat pe 27 Decembrie 2010 23:14
n-am dreptul sa judec pe nimeni,
n-am dreptul sa fiu rau
dar am dreptul sa fiu suparat
si am dreptul sa fiu deceptionat
casperphantom
Postat pe 27 Decembrie 2010 23:16
chiar daca sunt casatorit, consider ca nu o hartie oficiala, si nici pirostriile de la Biserica aduc trainicia unui cuplu si/sau dragostea.

se poate foarte bine trai in doi si fara acel petec de hartie filigranata... poate chiar mai bine, lipsindu-ne de acel element pe care multa lume il considera (mai mult sau mai putin eronat) "la(n)tzul care ne leaga".
:)
eu_geminy
Postat pe 27 Decembrie 2010 23:21
toti avem dreptul sa judecam. Macar in sinea noastra. Depinde cit de drept sau de strimb.
N-am nimic impotriva judecatolor, am ceva impotriva judecatilor bazate pe tipare, fara sa fie trecute prin filtrul sufletului si creierului. Nu poti judeca ceva ce nu stii. Si nici nu exista retete universale dupa care poti cataloga - nici oameni, nici fapte....
quasaria
Postat pe 27 Decembrie 2010 23:21
de data asta Q, nu sunt de acord cu tine, e viata ta, nu am dreptul sa te judec, e cine , nu te necaji, problema e ca El ne iubeste si ne lasa pe noi sa ne judecam dupa cauzele faptelor noastre, pacat ca ne dam seama prea tarziu ca ne suntem cei mai aspri judecatori posibili
casperphantom
Postat pe 27 Decembrie 2010 23:26
fratre, eu STIU ca nimeni nu apartine nimanui, si astea sunt reguli ale unei societati putrede, discernamantul insa ne face speciali si unici, e dreptul meu sa am propriul meu sistem de valori e dreptul meu sa fiu dezamagit, dar,repet, nu am dreptul sa judec sau sa fiu rau
casperphantom
Postat pe 27 Decembrie 2010 23:28
http://www.youtube.com/watch?v=rf2jwgSXJVM
floare_cu_colti
Postat pe 27 Decembrie 2010 23:30
quasi http://www.youtube.com/watch?v=euUMO8SXuug fiecare cu alegerile si suferintele si consecintele lui .
floare_cu_colti
Postat pe 27 Decembrie 2010 23:34
nu prea-s eu adeptul link-urilor pe forum, dar asta cred ca merita...
ii multumesc persoanei careia i l-am "furat" (o data si bine...:P)...

http://www.youtube.com/watch?v=mHTx0mhRFws

eu_geminy
Postat pe 27 Decembrie 2010 23:34
eu nu consider hartia si casnicia lant nooooo..................consinder un drum de mana cu persoana iubita cu rele si bune .......si atunci uiti de hartie .......nici nu te gandesti la ea
floare_cu_colti
Postat pe 27 Decembrie 2010 23:36
http://www.youtube.com/watch?v=YlIwHFGCrNY
si asta e chiar adinca... daca vezi clipul pina la capat.

casper, exact - noi ne judecam cel mai fara mila, fie ca recunoastem , fie ca nu.
Si pt ca tot discutam de ce credem noi despre noi, crede-ma ca n-am nici cel mai mic repros - eu pentru mine - fata de cum m-am comportat cu altii. Cu el, cu ele.
Ma deranjeaza doar modul in care m-am comportat cu mine.
Dar si asta a fost pt ca asa am simtit.
Daca l-as intreba pe nea freud, ar gasi o explicatie si pt. asta.
Sint sarbatori si nu vreau sa ma enervez. Am facut intotdeauna in relatia asta ce am facut in copilaria mica, atunci cind am simtit ca nu ma vor. Am plecat. Fara lacrimi, scene, invocarea faptului ca am drepturi, ca s-a purtat cum s-a purtat... fara sa ma pling si fara sa acuz.
Iar in situatia asta EL a venit dupa mine de fiecare data - iar ELE (ca au fost mai multe...na, culmea fidelitatii...) au inceput sa isi invoce drepturile, sa se tavaleasca pe jos. sa ameninte etc.

Nu ma indoiesc ca si femeile alea erau ranite. Ma indoiesc insa, profund, ca le-as fi ranit eu cu ceva, in mod direct. In mod indirect, e doar faptul ca exist si ca exist ca obsesie pentru el.
Iar, daca e sa judec, din punct de vedere al orgoliului, sau demnitatii, cum vrei sa ii spui, faptul ca suferi nu iti da dreptul sa devii o carpa - si sa te atirni de picioarele nimanui. Asa cum spuneam, n-am faut asta nici macar cind aveam foarte putini ani de viata, nici macar fata de aia care chiar aveau o obligatie fata de mine: pentru ca ei m-au facut.

dar, asa cum spuneam, sa lasam...
Intr-adevar, legea cauzei si efectului functioneaza pt. toti. Ma feresc sa folosesc expresia asta des, ca s-a cam adeverit de fiecare data.
quasaria
Postat pe 27 Decembrie 2010 23:44
fratre, buna piesa, mersi
casperphantom
Postat pe 27 Decembrie 2010 23:51
se adevereste mereu, q...

nimic nu e intamplator,
nimic nu vine "din senin".
eu_geminy
Postat pe 27 Decembrie 2010 23:57
mie imi place, casper...
si am zis ca... "why not?"...;)
eu_geminy
Postat pe 27 Decembrie 2010 23:59
Fratiori si surioare, va declar public ca nu-mi mai arde nici de amantlac, SAU REZISTENTA LA...,tocmai am iesit dintr-o criza de colica biliara fara precedent, am chemat salvarea, am crezut ca e efectul advers al unui medicament in vena, mi-a plesnit si vena...vroiam sa profit si eu de vacanta si de concediu sa-mi fac injectiile, acasa, si cand colo, cica ar trebui sa le fac la spital...mai incerc peste doua zile intramuscular...sa va ganditi si la mine...sufar cumplit...
sora_ilsi
Postat pe 27 Decembrie 2010 23:59
ilsi, Imi pare rau.
cam asa si eu... cu ficatul pateu de la medicamente pt migrene... da'ma binedispun pe aici.
quasaria
Postat pe 28 Decembrie 2010 00:02
imi pare rau, ilzi....
multa sanatate!....
eu_geminy
Postat pe 28 Decembrie 2010 00:03
o sa ziceti ca sunt nebuna, dar printre picaturile de urlat, am tradus azi si trei poeme din engleza in romana ale unui poet exilat la Paris, care vor fi publicate intr-o revista literara la Paris...si poate voi fi si eu invitata la lansare...af fi frumos, nu? daca nu crap pana atunci...
sora_ilsi
Postat pe 28 Decembrie 2010 00:07
ilsi, multa sanatate si rezistenta! si felicitari pt activitatea ta de azi!
esme
Postat pe 28 Decembrie 2010 00:16
De la: floare_cu_colti, la data 2010-12-19 21:26:49
De la: quasaria, la data 2010-12-19 21:24:05roby, te asigur eu: CHIAR SINT.
Nu stiu la cite femei aveti voi "succesuri", da' cam tot ce poarta fusta nu-si face probleme din pct asta de vedere....
AICI fetelor va dau dreptate chiar sant multi doritori si usor de pacalit tu sa fii disponibila SAU fumeia sa vrea sa ridice coada cum ar zice unele fete pe acilisa

SA FACI UN TRIO SA TE SIMTI MAI BINE
KNIGHT_31
Postat pe 28 Decembrie 2010 00:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
:((( 12 De la: hermosa20 2 Iulie 2012 00:02
Ingerii lui Daniel 2 De la: Freya_ 21 Noiembrie 2010 12:48
filmele coreene 17 De la: daniilia 16 Februarie 2013 20:33
De ce oamenii lupta doar pt lucrurile materiale,dar nu lupta si pt lucrurile spirituale? 40 De la: ingerasulluptator 16 Iulie 2012 00:51
caut un psihoterapeut f bun 6 De la: reyya 19 Decembrie 2009 03:13
Setari Cookie-uri