uite, ia-ti o peruca. Si ochelari fumurii. Si o haina din aia de blana de Cruela de Vil, sa suni la usa si sa te intrebe da'pe cine cautati doamna?! ...a, si NEAPARAT pantofi rosii. Si ciorapi plasa. Pun pariu ca devii alta.... |
||
quasaria Postat pe 30 Decembrie 2010 21:50 |
||
---|---|---|
maaaa daca il sperii si dorm pe afara ? am botine rosii nuuu ca lui e frica sa incep io experimente .Anu trecut a plecat la munca ma lasat cu parul lung si ma gasit dimii tunsa la lobul urechii (de mine)si bruneta .Eu eram incantata ca o vrabiuta si el a stat socat o saptamana | ||
floare_cu_colti Postat pe 30 Decembrie 2010 21:55 |
||
mdea, eu l-am socat pe ex. ca m-a vazut la interval de doua saptamini si diferenta de vreo 15 kg in minus... Adica de la 55 la 40. Iar el era fresh si bine merci, ce mare lucru ca na, ne-am despartit... Pai ce, nimic pe lumea asta nu e iremediabil... ... si chiar se gindea sa mergem la o cafea... Sa nu-l omori?! |
||
|
||
quasaria Postat pe 31 Decembrie 2010 00:11 |
||
omoaraaal cu vro doua orgasme lesinal | ||
floare_cu_colti Postat pe 31 Decembrie 2010 00:20 |
||
De la: esme, la data 2010-12-28 10:22:59De la: KNIGHT_31, la data 2010-12-28 01:11:05cnaitule, pai, e ft simplu: presupunand ca noi am construi ceva, cu siguranta asta nu te-ar implica si pe tine! ne-ar compromite edificiul! si pe noi insene, noi, `pasarelele`!De la: esme, la data 2010-12-28 01:03:32nu cred sa se strofoace, gandindu-se la asa ceva! el e doar un contemplativ! o pozitie privilegiata! observatorul din umbra care nu vrea sa tulbure mersul lucrurilor si al lumii oricare ar fi acestea/aceasta. ori, poate stie ce stie, si anume, ca nu poate! nu-si propune vreun scop practic ori transformarea lumii! e bine doar ca el e si ca ceea ce e, e! TRAG UN SINGUR FOC, SI 2 PASARELE CAD PE LOC |
||
KNIGHT_31 Postat pe 31 Decembrie 2010 00:48 |
||
De la: quasaria, la data 2010-12-28 09:51:42De la: KNIGHT_31, la data 2010-12-28 01:03:29 SUNT SI VOR MAI FI DAR VISELE EROTICE TOT LA VOI RAMIN IN MINTE ASA CA RAMINETI IN SFERA VISELOR |
||
KNIGHT_31 Postat pe 31 Decembrie 2010 00:51 |
||
De la: KNIGHT_31, la data 2010-12-31 00:48:29De la: esme, la data 2010-12-28 10:22:59De la: KNIGHT_31, la data 2010-12-28 01:11:05cnaitule, pai, e ft simplu: presupunand ca noi am construi ceva, cu siguranta asta nu te-ar implica si pe tine! ne-ar compromite edificiul! si pe noi insene, noi, `pasarelele`!De la: esme, la data 2010-12-28 01:03:32nu cred sa se strofoace, gandindu-se la asa ceva! el e doar un contemplativ! o pozitie privilegiata! observatorul din umbra care nu vrea sa tulbure mersul lucrurilor si al lumii oricare ar fi acestea/aceasta. ori, poate stie ce stie, si anume, ca nu poate! nu-si propune vreun scop practic ori transformarea lumii! e bine doar ca el e si ca ceea ce e, e! Vezi sa nu "tragi cu pusca nu ia foc, pasarica-i cu noroc!"!!! Ce ghinion pe tine!!!!Si ce dezamagire pentru pasarica!! |
||
pusastef Postat pe 31 Decembrie 2010 16:27 |
||
[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl7.glitter-graphics.net/pub/854/854277pwel8x81ff.gif[/img][/url] | ||
KNIGHT_31 Postat pe 31 Decembrie 2010 17:58 |
||
Fetelor sa va spun ce s-a intamplat. Dupa cu v-am spus cu ceva timp in urma,am o relatie cu seful meu si avem si un Business impreuna,insa ;lucrurile au luat o altfel de intorsatura chiar inainte de revelion,i-am scris un mesaj noptea in care l-am intrebat cf,si i-am spus ca eu nu pot sa dorm.si la citit nevasta lui.M-a sunat nevasta lui si mi-a cerut sa ne intalnim,ne-am intalnit si mi-a spus ca ea stie ca sotul ei tine foarte mult la mine,si m-a intrebat ce inseamna el pt mine.si daca eu si el vrem sa fim impreuna,dar din respect i-am spus ca noi nu vrem sa fim impreuna,insa lucrurile nu stau chiar asa,noi ne iubim foarte mult insa ceea ce ne tine departe sant copii ,si el are copii si eu,de noi suferim enorm ca nu putem sa fim impreuna.Trebuie sa ne gandim la binele copiilor chiar daca pe noi ne doare ca nu putem fi impreuna. Ma simt foarte vinovata ,dar nu mai am ce sa fac,nu stiu cum o sa fie relatia ,mea cu sotia lui pe viitor,ea spune ca vrea sa fim la fel sa ramanem prietene,dar eu ma indoiesc de acest lucru. sper sa imi dea D-zeu putere si minte sa nu fac ceva gresit. |
||
garbo175257 Postat pe 1 Ianuarie 2011 17:19 |
||
io n-am inteles nimic, dar.........avand in vedere ca amantele sunt de pe alta planeta, sunt scuzabil | ||
casperphantom Postat pe 1 Ianuarie 2011 17:26 |
||
O, nu pot sa cred ca o sotie isi doreste sa ramana prietena cu amanta sotului... Ori o fi ea ,,defecta'', ori urmareste vre-un gand ascuns! Nu te increde in ,,iluzii'' nici chiar de sarbatori! |
||
m_ada Postat pe 1 Ianuarie 2011 17:26 |
||
vrea sa tina lucrurile sub control. | ||
quasaria Postat pe 1 Ianuarie 2011 17:50 |
||
ESTE FOARTE DESTEAPTA SOTIA asteapta pana se plictisese de noutate si gata se mai linisteste si ia pana la urmatoarea esapada a sotului.Si faptul ca sotia zici tu ca a reactionat asaaa sigur el a mai avut escapade pe care ea le trateaza ca pe toanele copiilor ei .O SAAAAA SUFEEERI GROAZNIC | ||
floare_cu_colti Postat pe 1 Ianuarie 2011 17:58 |
||
si care ar fi motivele pentru care ar fi atat de rabdatoare tanti sotia pentru ascapadele sotului ???, apropo o muzica interesanta: http://www.youtube.com/watch?v=VjBNBLgQQgA&feature=related |
||
casperphantom Postat pe 1 Ianuarie 2011 18:13 |
||
casparica tu nu auzisi ca este sef? pai se poateee ????specia asta nu se lasa decat daca divorteaza el il tii de samanta si de punguta de bani si neinplinirile le dregi cu suplimente in masinaaaa ..vacanteee siii amant | ||
floare_cu_colti Postat pe 1 Ianuarie 2011 18:18 |
||
are voie si ea amant, sau asa scri in fisa ;postului a soferului de director, intretinut bujii nevasta director http://www.youtube.com/watch?v=toUsiQiV10s&feature=related |
||
casperphantom Postat pe 1 Ianuarie 2011 18:24 |
||
acum imi explic profesionalismul spargatoarelor de semintze a unora caresi va sa zica e neveste de directori : ia d-aci dansuri ardelenesti : http://www.youtube.com/watch?v=_hEVObf2Yws&feature=related |
||
casperphantom Postat pe 1 Ianuarie 2011 18:30 |
||
ioteee casparica http://www.youtube.com/watch?v=0dr3hFJPRpQ | ||
floare_cu_colti Postat pe 1 Ianuarie 2011 18:31 |
||
casparicaaaa nevestele e de reclama si de icre negre alea ...aleaa .....amanta ii de tavaleala si de seminte .....pana are el o ora doua nejutificata amanta sparge seminte pe acilisa http://www.youtube.com/watch?v=D5DnOnxrURA | ||
floare_cu_colti Postat pe 1 Ianuarie 2011 18:37 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=EiTbGYFqUfY | ||
floare_cu_colti Postat pe 1 Ianuarie 2011 18:40 |
||
O fi el sef, dar eu n-as accepta umilinta asta de-a fi doar capriciul cuiva! Pana n-a aflat sotia, hai sa zici c-a fost asa o aventura ,,palpitanta''... dar acu... mai bine lasa-l tu in pace, pana nu te abandoneaza el. Vei suferi mai ceva ca un caine abandonat. |
||
m_ada Postat pe 1 Ianuarie 2011 20:43 |
||
asa am zis si ioooo ........da o sa gaseasca ia alt stapan cu dare de mana si deee | ||
floare_cu_colti Postat pe 1 Ianuarie 2011 20:46 |
||
Oare de ce jigniti asa?Asta nu inteleg,cred ca iti poti exprima dezaprobarea vizavi de ceva si fara sa jignesti.O sa ma apostrofezi ca sunt si eu o amanta din aia care cauta alt stapan.Nu caut asa ceva,eu chiar l am iubit si inca mai sunt sentimente desi a avut o atitudine nepotrivita la un moment dat.Practic pot spune ca el are acum 2 familii,una cu mine si una cu ea.De ce spun asta?Pt ca avem impreuna o fetita de 1 an si o luna,pt ca atunci cand am ramas insarcinata ne am certat ,ne am despartit,a plecat,cand a revenit l am alungat.....dar....dupa nasterea fetitei a revenit in viata mea...te rog sa ma crezi ca l am alungat o perioada,i am reprosat atitudinea de atunci de mii de ori dar l am primit din nou in viata mea.candva am suferit enorm,acum ma doare dar....mai putin.am incercat sa cunosc pe altcineva,nu sunt nici urata,nici proasta,am cunoscut isi dorea ceva serios dar am realizat ca as incurca pe altcineva,inca nu m am vindecat de iubirea pe care o nutresc pt amant.O adora pe cea mica,isi adora si fiica cea mare si imi spune ca in acest an va clarifica lucrurile.Eu ,din acest punct de vedere nu mai cred nimic din ceea ce spune,dar....in curand ma voi lamuri...Chiar daca voi suferi din nou,stiu ca i am mai dat o sansa,alta nu va mai primi...si eu imi voi putea vedea linistita de viata....I am si spus asta,ca orice s ar intampla imi doresc sa ramanem in relatii amiabile de dragul fetitei si ..atat.Mingea e in terenul lui,el va decide...daca nu o va face imi asum eu decizia si anume aceea de al elimina din viata mea...nu si a....fetitei.Nu e sef,nu are bani,nu e fat frumos, dar l am iubit enorm in toti anii acestia si...inca il iubesc.Vreau sa spun ca nu toate urmarim ceva....As putea caracteriza ceea ce am simtit pt el in toti anii acestia in 2 cuvinte:agonie si extaz.Acum insa stiu ca am puterea de a pune punct daca se dovedeste ca ceea ce a spus e doar o.....minciuna.Nu mai vreau sa ma desconsider pt ca sunt intr o astfel de relatie,e suficient oprobiul celor din jur....Se intampla in viata din pacate sa iubeste persoana nepotrivita,adica casatorita,fara sa iti propui tu asta...pur si simplu ti se intampla.Vom trai si vom vedea....acum astept ploaia de pietre ce urmeaza sa apara.......Un an nou fericit la toata lumea,fie nevasta,fie amanta.... | ||
garbo097275 Postat pe 2 Ianuarie 2011 14:48 |
||
sz..de ce jignesti...am vrut sa scriu.... | ||
garbo097275 Postat pe 2 Ianuarie 2011 14:54 |
||
bucura-te de copil, e cel mai frumos lucru care i se poate intimpla unei femei. In rest, nu trebuie sa iti pese ce zic cei din jur, trebuie sa iti pese de ce simti tu: daca tu mai poti fi mintita, sau nu... |
||
quasaria Postat pe 2 Ianuarie 2011 15:10 |
||
Multumesc Q...e superba.Iti citesc cu placere ,de fiecare data comentariile.Imi place enorm cum gandesti...Ma doare,prea mult ,nu o sa mai pot fi mintita...dar trebuie sa pot trece peste asta,de dragul fetelor mele....Mi as dori sa fiu asa puternica,,,cum te percep pe tine....Iti doresc un an minunat,cu multe bucurii | ||
garbo097275 Postat pe 2 Ianuarie 2011 15:16 |
||
Un an minunat iti doresc. Puternica inseama nu numai sa treci peste - ci sa treci peste fara resentimente, lucru de care eu - cel putin acum - nu sint in stare... desi incerc. Abia atunci se numeste ca te vindeci: cind nu iti mai pare rau.... |
||
quasaria Postat pe 2 Ianuarie 2011 15:35 |
||
Nu ati inteles noi eu lucrez la firma lui ca si Director si avem si o afacere impreuna.nu ma intereseaza banii pt ca am banii,afacerea era a mea dupa care m-am asociat cu el.deci nu banii ma intereseaza.el ma intereseaza,dar niciodata nu i-as putea cere sa divorteze pt ca are o responsabilitate fata de copii cum de altfel si eu am aceasta responsabilitate fata de copilul meu,chiar daca eu sufar enorm.Sincer nu mi-am dorit sa am o relatie cu el pur si simplu s-a intamplat,ne-am indragostit si acum suferim enorm.Ca sa intelegeti trebuie sa treceti prin asa ceva,asa ca lasati rautatile deoparte. | ||
garbo175257 Postat pe 2 Ianuarie 2011 18:05 |
||
eu cred ca mai bine ar fi pentru toti ca voi doi sa fiti impreuna si sa ii ajutati pe ceilalti care depind de voi ....ca sa ramaneti asa cum sunteti acum ar fi o relatie bolnava . | ||
garbo065737 Postat pe 2 Ianuarie 2011 18:13 |
||
iotele maaaaa cum inviara ele amanteleee iotele ceee nevinovateeee si cum mai asteapta ele asaaaa dacA o fi sa fieee sa o lase paia si so ia pe ea ......cum mai ofera ele sanse nu jignesc da nu ma putui abtine deh. | ||
floare_cu_colti Postat pe 2 Ianuarie 2011 18:26 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
FACI BANI DE ACASA | 19 | De la: elisabeta_boia 3 Octombrie 2011 14:51 |
DRAGOBETELE - ziua de iubit | 38 | De la: andreea_n_c 25 Februarie 2010 10:59 |
Cum putem scapa de Michelle????????????? | 196 | De la: barboneli 5 Septembrie 2011 07:17 |
|
||
s | 4 | De la: scrichy 7 Aprilie 2010 14:36 |
Cum credeti ca arata urmatoarele specimene? | 191 | De la: bestia_luptatoare 20 Decembrie 2009 17:05 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice