se apropie sfarsitul lumii , cum ar spune unii pe aici prin topicuri |
||
jeanette40 Postat pe 13 Ianuarie 2011 10:33 |
||
---|---|---|
fetelor este anu meu vand orgasme virtuale | ||
floare_cu_colti Postat pe 13 Ianuarie 2011 16:27 |
||
mama mea... | ||
|
||
roby_cado Postat pe 14 Ianuarie 2011 01:55 |
||
De la: jeanette40, la data 2011-01-13 10:33:00 se apropie sfarsitul lumii , cum ar spune unii pe aici prin topicuri Pai da, si acu tre sa facem toate nefacutele de pana acu!!!! Io vreau trei amanti odata ca gauri am destule!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oups!!!!!!!!! |
||
pusastef Postat pe 14 Ianuarie 2011 08:10 |
||
pisi, ca de obicei, aberezi si inca fara gratie, pentru ca logica ta este extrem de bizara imi pare rau ca m-am adresat tie, pentru ca e clar ca nu ai inteles nimic din ce am scris de unde ai scos perla cu sexul anal, ramane un mister pentru mine. dar, no problem...demonizeaza amanta si continuie sa-i gasesti scuze bietului sot, care nu-i asa...nu primeste sex anal acasa si de-aia o ia pe aratura la malefica femeie, in timp ce isi iubeste nevasta la nemurire cum am zis, la tatzi ni-i greu... |
||
michelle_ Postat pe 14 Ianuarie 2011 15:19 |
||
nu inteleg de ce te deranjeaza faptul ca mie imi este scarba de aceste femei,am prietene care practica acest lucru,dar ele nu ar incerk niciodata sa strice casa omului cu care umbla,spre deosebire de cele care se baga mai mult decat le este permis. AMANTA si CHIROTAJUL pentru mine sunt subiecte cu care nu sunt de acord.nu trebuie sa te superi,pentru ca aici incercam sa comunicam fara jigniri,daca tu crezi ca eu nu am dreptate ,ok ajuta ma sa inteleg aceste femei,dar nu ironic,pentru ca nu va iesi nimic si va fi doar o pierdere de timp,eu vreau sa vb sa ne impartim ideile,dar nu vreau sa jignesc sau sa fiu jignita. asta sunt eu,dak tu crezi ca ai qm sa ma ajuti sa nu mai fiu asa,fa o |
||
pisiMic Postat pe 14 Ianuarie 2011 15:29 |
||
Nici mie nu-mi plac femeile care nu tin cont ca barbatul respectiv e insurat dar in mod egal sau chiar mai mult imi displac barbatii care au amante. Doar ca .. ideea generala e ca barbatul e dator sa incerce - si atunci ei sunt oarecum absolviti de vina - desi .. nu-i chiar asa. | ||
Lady_Di Postat pe 14 Ianuarie 2011 15:47 |
||
ok, pisi...am sa incerc sa iti explic punctual nu ma deranjeaza ca tie ti-e scarba de femeile amante. ma deranjeaza superficialitatea cu care judeci situatia. amanta aia nu e de una singura in situatia asta, are un partener care este insurat si care coopereaza din plin la destramarea casniciei ca sa fiu mai explicita, EL pune umarul la destramarea casniciei LUI, lucru pentru care nu poti invinovati amanta. pentru ca amanta nu are niciun fel de datorii morale fata de sotia lui...doar fata de ea. ca le ignora, e alta poveste ca sunt amandoi vinovati, de acord. dar partea lui de vina mi se pare cu mult mai mare decat a femeii respective. un alt punct ar fi modul in care si tu si alte doamne victimizati sotia. sotia intotdeauna e incadrada la profilul buna, frumoasa, si galbena de grasa, un monument de virtuti si perfectiune. ei bine, viata m-a invatat ca nimeni nu e perfect si ca problemele dintr-o casnicie nu apar pe fondul vinei unui singur partener. daca unul din soti o ia razna, inseamna ca ceva e in neregula cu casnicia respectiva. asta inseamna ca mult clamata fericire conjugala nu e chiar o fericire un alt punct ar fi demonizarea amantei. intotdeauna este impanata cu toate defectele, ea e cea ticaloasa, nemernica fara inima care destrama familia. ei bine, sunt situatii cand nefericita aia chiar il iubeste pe amantul care e sot adulterin. viata nu e in culori de negru si alb, mai exista si zonele gri cu toata paleta de nuante si ultimul punct ar fi scrierea corecta a cuvantului CHIURETAJ daca imi permiti o sugestie: incearca sa judeci situatiile din mai multe unghiuri. inflexibilitatea nu e o virtute |
||
michelle_ Postat pe 14 Ianuarie 2011 18:58 |
||
ok, reloaded, ar mai fi ceva de adaugat, amantul e si lipsit de coloana vertebrala, daca e nefericit de ce dracu nu divorteaza sa ramana cu amanta, dar se mai pune o problema , multe amante nu spala, nu calca, nu gatesc numai prapadesc banii dobitocului si bine fac daca banii respectivi n-ar fi ai copiilor lui | ||
casperphantom Postat pe 14 Ianuarie 2011 20:26 |
||
De la: floare_cu_colti, la data 2011-01-13 16:27:39fetelor este anu meu vand orgasme virtuale decat orgasm virtual io prefer ...laba. vb cantecului :" o laba la vremea ei face cat zece femei " comprende floare cu...voltzi ?! (nu de alta da' pare-se ai...temperament hot hot , dupa cum scrii). |
||
adi27 Postat pe 14 Ianuarie 2011 21:43 |
||
De la: pusastef, la data 2011-01-14 08:10:19De la: jeanette40, la data 2011-01-13 10:33:00 se apropie sfarsitul lumii , cum ar spune unii pe aici prin topicuri io stiu pa unu de la noi de la stana care are doua p*ule, sh'amanedoua ii merg struna. daca vrei io'tz fac lipeala cu el. |
||
adi27 Postat pe 14 Ianuarie 2011 21:47 |
||
mi se pare aberanta grija asta obsesiva fata de o familie care... nu exista decit formal. Pentru ca din moment ce unul e implicat cu altcineva, familia e saraca dusa demult. Exista numai niste indivizi care pastreaza uzantele sociale si se feresc ca drak de tamaie sa scoata mizeria de sub pres. Asta e, oamenii uneori nu mai iubesc. Ce sa le facem, sa le taiem capul?! Da, doare pt ala parasit: dar faptul ca doare nu ii da oricum dreptul sa pretinda nimic cit timp nu are suficienta demnitate sa isi stringa jucariile sa plece. Iar sa folosesti copiii ca argument ca TREBUIE sa mearga relatiile voastre de adulti e meschin. Nu de copiii se divorteaza. Copiii nu sint o arma: sint alte persoane, care pot avea o relatie buna cu "infidelul" chiar si cind tu nu mai ai. Poate sa nu aiba nimic cu copiii si sa nu te mai vrea pe tine. E obligat sa te vrea?! Cine il obliga? Societatea? No shit?! Mi se par esub limita oricarei demnitati umane sa INSISTI sa fie al tau unul care a dovedit clar, prin fapte, ca nu e si - repet - ca NU TE VREA. . |
||
quasaria Postat pe 14 Ianuarie 2011 22:06 |
||
De la: adi27, la data 2011-01-14 21:43:21pai foarte bine adi27 cesi face omu cu mana lui .....numa sa nu dai i bani mainii tale ca o sa transformi in corva...sau amaaaantaaaaDe la: floare_cu_colti, la data 2011-01-13 16:27:39fetelor este anu meu vand orgasme virtuale |
||
floare_cu_colti Postat pe 16 Ianuarie 2011 12:52 |
||
De la: casperphantom, la data 2011-01-14 20:26:09ok, reloaded, ar mai fi ceva de adaugat, amantul e si lipsit de coloana vertebrala, daca e nefericit de ce dracu nu divorteaza sa ramana cu amanta, dar se mai pune o problema , multe amante nu spala, nu calca, nu gatesc numai prapadesc banii dobitocului si bine fac daca banii respectivi n-ar fi ai copiilor luiiote un pupic ...si binenteles ca asa este.Ok se termina iubirea nu mai au ce discuta nu mai comunica nu mai sant nici prieteni grav daca nu mai fac macar sex daca nu dragoste sa divortezeee ......si sa o ia paia de nevasta ca ii ofera ce vrea el.De ce sa spele,calce si sa faca mancare nevasta???? |
||
floare_cu_colti Postat pe 16 Ianuarie 2011 13:02 |
||
E usor sa aruncam cu piatra dar oare cate dintre cele ce ,,judecam'' aici, suntem sigure ca noi n-am cadea in capcana amantlacului daca viata ne-ar pasa prin ,,zone periculoase"? Poate viata a fost mai darnica cu noi, poate am trait in medii sanatoase ferite de asemenea caderi. Personal, nu judec amanta, ci o deplang! |
||
m_ada Postat pe 16 Ianuarie 2011 15:51 |
||
felicitari amantelor...bune la suflet,intelegatoare si iubitoare.. ale draq neveste...scorpii nesuferite,care nu-i aduc bietului barbat numai belele,ii mananca zilele fripte.... ma bucur ca nu mai sunt nevasta...si promit ca ma fac amanta....(cand cresc mare ) |
||
eladaela Postat pe 16 Ianuarie 2011 15:57 |
||
De la: eladaela, la data 2011-01-16 15:57:12felicitari amantelor...bune la suflet,intelegatoare si iubitoare..ELUTAAA daca nu esti maritata fii fata desteapta si gaseste unu sa pocneasca de ciuda fostu pt ce a pierdut ......pt ca acu sigur ii pare rau La ce isteata esti tuu nu poti gasi unu liber sa fii iubitaaa |
||
floare_cu_colti Postat pe 16 Ianuarie 2011 16:08 |
||
"..ELUTAAA daca nu esti maritata fii fata desteapta si gaseste unu sa pocneasca de ciuda fostu pt ce a pierdut ......pt ca acu sigur ii pare rau La ce isteata esti tuu nu poti gasi unu liber sa fii iubitaaa.." asea mami..,da..,eu as zice sa-si gaseasca vre-o 3..,sa dea fostul in apoplexie... |
||
roby_cado Postat pe 16 Ianuarie 2011 17:28 |
||
De la: m_ada, la data 2011-01-16 15:51:33E usor sa aruncam cu piatra dar oare cate dintre cele ce ,,judecam'' aici, suntem sigure ca noi n-am cadea in capcana amantlacului daca viata ne-ar pasa prin ,,zone periculoase"? din zonele periculoase cel mai bine e sa IESI. Nu sa baltesti acolo pina se impute treaba de tot. Bineinteles ca ti se poate pune vreo pata naprasnica...asta e, te-a pleznit nenorocirea - divortezi. A lua decizii nu depinde de mediul in care traiesti. Depinde de ce ai tu in interior. Atit. |
||
quasaria Postat pe 16 Ianuarie 2011 21:13 |
||
floare_cu_colti Postat pe 16 Ianuarie 2011 21:58 |
||
roby dragule....nu am de gand sa fac in ciuda nimanui si nici sa fac pe nimeni sa faca apoplexie sau ce-o mai fi...nu fac risipa de timp si energie am lucruri mai importante de facut....adica sa fac totul ca sa-mi fie MIE bine.... "razbunarea e arma prostului" iar ceea ce am scris mai sus...."totul e un pamflet si trebuie luat ca atare"(in ultima vreme sunt cam ironica,stiu,dar imi place starea asta ) |
||
eladaela Postat pe 17 Ianuarie 2011 09:24 |
||
Eluta........viata e mai complicata alaturi de un barbat parerea mea ......... |
||
jeanette40 Postat pe 17 Ianuarie 2011 09:30 |
||
janette ptr moment mi-e bine asa cum sunt da' tot ma fac amanta ...o data ...nu de alta,da' sa le inteleg pe sufletele astea mari si chinuite |
||
eladaela Postat pe 17 Ianuarie 2011 12:00 |
||
ai bre un pic de rabdare sa ma insor eu..,si pe urma te ajut cu cea mai mare placere.. | ||
roby_cado Postat pe 17 Ianuarie 2011 14:12 |
||
pai grabeste-te..ca nu prea stau bine cu rabdarea... | ||
eladaela Postat pe 17 Ianuarie 2011 15:36 |
||
Ela ,dupa ce "experimentezi", invata-ma si pe mine (eu deja am crescut mare) ca tare sunt curioasa sa le inteleg pe sufletele astea"chinuite si nevinovate"! | ||
crissy_f2007 Postat pe 18 Ianuarie 2011 08:46 |
||
ELA vii si ne povestesti chinuiala ????/ | ||
floare_cu_colti Postat pe 18 Ianuarie 2011 09:32 |
||
Bre, o amanta care sa bage la inaintare o caffa stie careva, pe undeva?... nu sunt mofturos, ma rezum doar la una Irish, cu un degetel de uischean, acolo, sa fie de gust. | ||
anakin Postat pe 18 Ianuarie 2011 09:35 |
||
daca erai acas ....faceai mofturi .....la amntaaa esti un zanut cuminte | ||
floare_cu_colti Postat pe 18 Ianuarie 2011 09:46 |
||
oaliooo, anakinu'...pai tu cafa astepti de la amanta? ioi, mi-e rau |
||
michelle_ Postat pe 18 Ianuarie 2011 11:41 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ingerii lui Daniel | 2 | De la: Freya_ 21 Noiembrie 2010 12:48 |
Lacrimi pentru 18 gropi!! | 9 | De la: Alina_30 19 Iulie 2013 21:25 |
continuare pt Iubirea | 66 | De la: garbo220876 30 August 2011 14:49 |
|
||
Sănătate mentală la locul de muncă | 1 | De la: garbo_500955 16 Aprilie 2020 00:58 |
Animalele din spatiile comune-Partea II | 1 | De la: Moniquee 15 Martie 2010 10:06 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice