Faptul ca lumea crede ca o faci ca sa avansezi,chiar nu ar trebui sa te intereseze., ar fi un plus pentru eforturile si frica ta.Problema este alta,e cazul sa te linistesti si sa pui punct unei astfel de relatii.Viitorul tau trebuie sa fie altfel nu cu un barbat casatorit si cu 2 copii.Sa zicem ca pana la urma ar divorta, copii se vor imparti s_au vor ramane la mama(si mai grav) pentru ca tu nu o sa ai liniste niciodata. Trebuie sa plateasca pensie alimentara pana la 25 de ani,trebuie sa le cumpere cadouri cu diverse ocazii,trebuie sa-i viziteze. Tu ce ai sa faci in timpul acesta ? Ve-i merge cu el? NU. Si vor fi discutii cu siguranta. Daca nu divorteaza, dar te tine ca amanta,gandeste-te la un aspect : toate sarbatorile vei fi singura(pentru ca el este cu familia),concediile ? daca ramai (prin absurd insarcinata?) o sa vrei sa-l lasi ca e primul tau copil - ce-ai sa faci? Toata viata ta s-ar intoarce la 360 grade. Nimic nu v-a fi bine. Ca sa fii cu el numai partidele de sex? iti convine? e plin pamantul de barbati,poti sa cunosti unul liber,mai dragut si care sa TE IUBEASCA CU ADEVARAT. Tunci poti sa-ti intemeiezi relatia si eventual o viitoare casnicie numai pe iubire si adevar. Eu cam asa vad situatia,dar tu faci cum crezi. Cu bine. |
||
manu_argentina2000 Postat pe 18 Ianuarie 2011 15:35 |
||
---|---|---|
De la: anakin, la data 2011-01-18 09:35:19Bre, o amanta care sa bage la inaintare o caffa stie careva, pe undeva?... nu sunt mofturos, ma rezum doar la una Irish, cu un degetel de uischean, acolo, sa fie de gust. [url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl3.glitter-graphics.net/pub/332/332353s43vwhva8l.gif[/img][/url] |
||
KNIGHT_31 Postat pe 26 Ianuarie 2011 04:14 |
||
i-o fi placand neagra si fierbinte, ce sa zic ? nu dadea ..prea tare ! |
||
|
||
Freya_ Postat pe 26 Ianuarie 2011 16:55 |
||
Buna fetelor! Am intrat sa va mai spun ultimile noutati din viata mea. Dupa cum stiti,,si v-am mai spus,nu imi face placere sa spun ,dar si eu sunt impreuna cu un barbat casatorit,si cu copii! insa este foarte greu de spus ce simt,nu imi face placere ca sunt intr-o astfel de postura"adica cea de amanta"dar m-am indragostit foarte tare de el! as vrea sa il pot lasa,dar nu am puterea necesara,problema este ca suntem foarte mult timp impreuna,deoarece avem un business impreuna,si nu stiu cum sa fac sa plec din viata lui.imi doresc sincer sa plec din viata lui,pentru ca imi face foarte mult rau ,dar nu stiu cum sa fac,deoarece avem un lucru comun impreuna! Nu imi face el rau,rau imi fac eu singura,ca sufar enorm,ca nu este tot timpul langa mine,deoarece m-am indragostit ca o nebuna de el.iar el spune ca ma iubeste enorm,dar sincer nu il cred. Suntem impreuna de 6 luni, adevarul ca tot am vrut sa ies din viata lui,de cate ori am incercat,tot timpul m-a convins ca nu este bine ce fac,si ca nu accepta sa ne despartim,deoarece el tine enorm la mine.si tot timpul cedez,dupa astfel de discutii.Nu stiu cum sa fac sa reusec sa il uit,singura varianta pe care o vad eu,este sa plec cat mai departe de el,dar ce fac cu afacerea,care dev altfel eu ma ocup de ea! mi-e foarte greu,nu stiu cum sa o scot la capat. Va rog nu fiti rautaciosi,eu stiu ca am gresit,si platesc oarecum pentru acest lucru,dar am nevoie de sfaturi bune,nu de rautati! In viata toti gresim,altii mai mult si alti mai putin. |
||
garbo175257 Postat pe 27 Ianuarie 2011 15:29 |
||
Ai nevoie de sfaturi nu de rautati... Ok. Incearca un exercitiu de imaginatie : Pune-te in postura sotiei iubitului tau, apoi a copiilor sai..Incearca sa te detasezi si priveste apoi ca un om oarecare din preajma ta. Judeca-te singura pe tine si actiunile tale ca si cand ar fi vorba despre altcineva. Cu siguranta , atunci vei vedea mult mai lucit problema si-ai sti ce ai de facut. |
||
m_ada Postat pe 27 Ianuarie 2011 15:40 |
||
multumesc pentru sfat! crede-ma ca incerc sa ma indepartez de el,partea proasta este ca nu ma lasa sa plec din viata lui.Cred ca este corect sfatul tau.dar sa sti ca nu este usor! |
||
garbo175257 Postat pe 28 Ianuarie 2011 18:39 |
||
Nu exista " nu ma lasa ". Nu vrei tu sa pleci. Tu nu esti cea hotarata. Cine vrea sa plece dintr-o relatie, o face, n-are nevoie de permisiunea nimanui. Rupe toate legaturile cu fermitate si basta.Nu astepta ca celalalt sa ia hotararile in numele tau. | ||
Freya_ Postat pe 28 Ianuarie 2011 23:21 |
||
Buna Freya! Eu as vrea sa plec din viata lui,dar nu pot ,deoarece avem afacerea impreuna.eu as vrea ca el sa ma lase in pace,dar stie ca am o slabiciune pentru el.adica il iubesc.tot timpul cand ii spun ca nu vreau sa ne mai vedem,tot timpul imi reproseaza ca nu este cea mai corecta decize pe care am luato,dupa care ii cedez din nou.Ca sa il pot uita ,singura varianta ar fi sa plec,sa nu ne mai vedem deloc.dar cum? |
||
garbo175257 Postat pe 29 Ianuarie 2011 21:29 |
||
pai daca nu poti ramai a cincea roata de la caruta | ||
floare_cu_colti Postat pe 30 Ianuarie 2011 00:48 |
||
as vrea sa pot,dar nu pot,sunt prea slaba ! | ||
garbo175257 Postat pe 30 Ianuarie 2011 17:08 |
||
Sa te lase el in pace ? Dar ce-are el de castigat cu asta ? El are tot ce-i trebuie si are nevoie. Intrebarea e de ce dai tu altora controlul asupra vietii tale. Deciziile, ca si efectele lor iti apartin. Mai ramane si sa ti le asumi. Ai putea sa incepi de la asta. Nu esti prea slaba. Preferi doar sa arunci responsabilitatea unor decizii altora. Din frica sau alte motive, nu stiu. Partea proasta a acestui gen de comportament e ca te aduce exact in situatii de genul in care esti tu. No offence. |
||
Freya_ Postat pe 30 Ianuarie 2011 20:55 |
||
siii find tu asaaa slaba ii lasi pe toti sa profite de inocenta ta??? | ||
floare_cu_colti Postat pe 30 Ianuarie 2011 21:03 |
||
De la: garbo175257, la data 2011-01-30 17:08:30as vrea sa pot,dar nu pot,sunt prea slaba !ia neste vitamine sa te mai intremezi ...si dupaaaaaaa aceeaaaa il parasesti |
||
floare_cu_colti Postat pe 30 Ianuarie 2011 22:33 |
||
De la: garbo175257, la data 2011-01-30 17:08:30as vrea sa pot,dar nu pot,sunt prea slaba ! e drept ca n-am citit mare lucru, doar ultimele postari, dar starea ta civila care este ??? esti si tu maritata, ca-mi vine sa cred ca nu |
||
casperphantom Postat pe 31 Ianuarie 2011 08:47 |
||
De la: garbo175257, la data 2011-01-29 21:29:48Buna Freya! probabil nu te deranjeaza suficient de mult relatia asta ca sa pleci. "Sa pleci" din relatie, nu neaparat din afacere sau din localitate.... Cit timp, din pct tau de vedere, cumva suma avantajelor o depaseste pe cea a dezavantajelor, o sa te tot convinga.... Oricum, argumentul e distractiv in situatia data: nu e CORECT sa te desparti? Dar e ceva "corect" intr-o relatie extraconjugala? |
||
quasaria Postat pe 1 Februarie 2011 04:29 |
||
De la: garbo175257, la data 2011-01-29 21:29:48Buna Freya! eu nu inteleg, mie de ce nu-mi raspunzi, crezi ca fetele au sa-ti ofere umerii lor sa plangi sfarsita de ...oare de ce??? ca n-ai motiv uite tipo, cum vad eu lucrurile, nici acum 20 de ani cand nu stiam prea bine cine sunt, nu eram atat de lipsit de discenament incat cu liberul meu arbitru sa intru cu capul limpede intr-o relatie de asta, pentru ca nu el e la dispozitia ta ci tu la a lui, cand n-are chef sa ti-o traga, e cu vaca la pascut, sau cu masina in service, sau cu copiii la disneyland, sau i-o pune nevestisi, careia ii baga aceleasi motive ca si tie, si voi 2 PROASTE il credeti, pai va meritati soarta, stati si suferiti iin pana mea de zdrentze fara coloana si discernamant. zici ca aveti o afacere impreuna, cam de care, tu cu banii el cu inventivitatea si relatiile, ca atunci as intelege de ce dracu nu poti sa-ti vezi de viata ta, desi si invers e valabil el cu banii tu cu munca, si din cauza ca el nu te lasa tu nu-ti poti avea viata ta, el e un vampir energetic, te va lasa fara pic de vlaga in tine, ....si pana la urma, chestia cu suptul e relativ, toti o facem , dar depinde care ce |
||
casperphantom Postat pe 1 Februarie 2011 07:25 |
||
casparicaaaaaa io zic ca nu raspunde findca a lesinat | ||
floare_cu_colti Postat pe 1 Februarie 2011 15:27 |
||
Buna Sa iti explic cum sta situatia,eu sunt cu banii si cu munca in firma,iar daca ai bani ai si relatii,este adevarat ca el beneficiaza de mai multe facilitati deoarece este un sef la bugetari. iar Firma eu o conduc bineinteles ne consultam reciproc asupra afaceri. Nu stiu daca ai inteles,cam asa sta situatia.Incerc sa ies din situatia asta. Sper sa si reusesc,sa am ambitia necersara.Lupta cu mine.deoarece il si iubesc. |
||
garbo175257 Postat pe 2 Februarie 2011 20:43 |
||
M-ai spart!!! Tu ai banii, munca si mai ce??????? Tu habar n-ai ce inseamna gramatica! M-ai uluit si socat totodata. Te rog eu mult foloseste naibii banii aceia multi pe care ii ai, du-te si invata sa scrii si dupa aceea te asteptam pe forum. Cu siguranta ca la acel moment vei avea un alt sef ca amant, dar la fel de sigura sunt ca banii, relatiile si munca vor fi tot ale tale ca si pana acum. Ideea este ca m-am saturat de aceleasi scuze cu care vin toti acei oameni fara coloana vertebrala....vai!!! nu stiu ce sa fac....cum sa scap...de fapt il iubesc, dar ce sa ma fac? nu ma lasa in pace..etc Adevarul este ca va bagati in rahaturi si va place sa va si tavaliti acolo. Nu va mai plangeti ca nu va obliga nimeni. Cum iti asterni, asa dormi! |
||
SDT Postat pe 3 Februarie 2011 16:46 |
||
De la: me_reloaded, la data 2011-01-11 12:06:18auzi, do'soara pisimic, matale chiar ai impresia ca amanta strica casa? ma simt datoare sa-ti amintesc ca nu e singura in ecuatia asta si ca mai exista si un domn sot care inseala si care ar trebui sa fie primul care sa se gandeasca la "fericirea " nevestei Hai saltare, fetili!!! Am vazt ca amantele sunt la locul lor, handicapatii la fel si vreau sa zic si io ceva!!! Pai mama, ei nu sunt handicapati din multe puncte de vedere, dar devin brusc cand vad pi-da straina!! Si ele, amantele saracele, care s-au plictisit de singuratate, profita de handicapul prostului!!! Ca Doamne-Doamne, geaba le-a dat 2 capuri( prostilor, ca nu vreau sa mai jignesc handicapatii adevarati) ca n-au destul sange sa le irige pe amandoua deodata!!!! Hai va poop ca cine stie cand ne-om mai auzi!!! |
||
pusastef Postat pe 4 Februarie 2011 12:27 |
||
De la: garbo175257, la data 2011-02-02 20:43:18Buna Mamica, pai sa am io si banii si munca si tot, m-as numi INDEPENDENTA si de amant si de toata lumea!!! Pai cred ca are dreptate casper, fiecare suge ce vrea pe-acolo pe la voi!!!! |
||
pusastef Postat pe 4 Februarie 2011 12:36 |
||
Niciun barbat insurat nu se intelege cu nevasta pana pune botul o proasta ca tine. Sa-ti fie rusine vagaboanda.Si invata sa scrii mutalan-o. | ||
garbo025920 Postat pe 4 Februarie 2011 18:20 |
||
Sincer .eu cred se vede de la o poșt� cui �i lipsește școala, dupa vocabularul care �l prezinți. Ai o carte de vizit� impresionant�. Mai straduieștete sa fii mai civilizata,poate așa �ti vei schimba Cartea de vizita. Sincer nici nu ma deranjeaza jignirile tale, chiar nu dau importanț� unei persoane ca tine . Eu am cerut un sfat prietenesc., iar cine nu-l are mai bine s� tac� dec�t sa scoat� numai prostii. |
||
garbo175257 Postat pe 4 Februarie 2011 19:38 |
||
Situatia ta este foarte sinpla, tu conduci firma deci cunosti toate relatiile de afaceri. Ce faci daca afli ca mai are relatii si cu alte famei? cred ca te-ai hotari imediat si nu ar mai conta afacerea.Nu te-ai intrebat niciodata ca poate te foloseste? are servici, firma pe care o conduci tu, nevasta acasa, copii, deci din punctul lui de vedere este fericit, are tot ce si-a dorit.Numai ca intrebarea este asa vrei sa traiesti in viata? | ||
garbo134266 Postat pe 7 Februarie 2011 09:43 |
||
De la: garbo175257, la data 2011-02-04 19:38:57ioteee cum scoti gherutele cand nu-ti convine si iei atitudine daaa cu el nu si nu ......tre sa fii moaaaleeee siiiii intinsaaaaa......si a cincea roataaaa |
||
floare_cu_colti Postat pe 7 Februarie 2011 09:52 |
||
eiii fetelor,nu va certati!amantii sunt ambii gen si masculini si feminine!asa ca unde este diferentza?doar de gen. | ||
vuvuzela Postat pe 7 Februarie 2011 10:01 |
||
las vuvu ca se da slaba de inger ca nu poate sa renunte daaaa naaaa ca nu e ce pare ....sufera si ia ca ......ca are ala familie si asteapta momentu oportun ca sa ii desparta. | ||
floare_cu_colti Postat pe 7 Februarie 2011 10:05 |
||
bine ca tate toapicele de la toate helea cu 2 neuroni rezista si al meu l-ati sters, pupa-ma -ti in centrul ochiului maro, handicapati de administrATORI PROSTI | ||
casperphantom Postat pe 7 Februarie 2011 18:07 |
||
ai dreptate.atunci nu ar mai conta nimic.Dar si eu am familia mea, deoarece sunt casatorita si am un copil. Incerc sa nu ma mai intereseze el ca persoana. |
||
garbo175257 Postat pe 7 Februarie 2011 20:08 |
||
Mi-am facut cont special pentru....Dama cu catzelul!!! Draga mea, cine te-a pacalit ca sotia este pentru o viata? Trebuie sa te trezesti!Vremurile s-au schimbat. Acum femeia este independenta, la fel si barbatul. Daca acum 20 de ani s-au luat din iubire, iar aceasta acum a disparut, au dreptul de a-si reface viatza cu altcineva. Pentru a nu se ajunge, draga mea, la acea suferintza cumplita pe care ai simtit-o in copilarie. NU MAI DRAMATIZA! Toti am trecut prin asa ceva. Si, sincer eu as fi preferat sa imi vad mama fericita, alaturi de altcineva, copii sufera atunci cand simt ca parintii nu se mai iubesc si persista sa stea impreuna. Copiii au nevoie de MAMA si TATA. Nu de SOT sau SOTIE. Iar mamele, paranoice si demodate ca tine, sunt sigura ca si-ar innebuni copilul printr-un limbaj vulgar, daca ai fi inselata de catre sot. Majoritatea sotiilor isi imbolnavesc copii, nu sotii care au amanta. Mama ta a gresit sa te trimita in camera amantei tatalui tau.Asta o privea pe ea si pe el. Daca ei aveau probleme sexuale, asta nu trebuia sa stii tu. E ca si cum ar spune....Uite, taica-tau nu ma mai satisface pe mine....dar uite pe cine....!!!! TATAL este tata, iar sotul sot.Daca exista respect si intelegere, parintii se pot intalni impreuna cu copii lor amiabil si pot fi in continurea tata si mama. A gresi e omeneste. Depinde cata vointa ai sa ierti si sa ai puterea de a o lua de la capat in orice situatie. Dragostea nu are varsta, draga mea. Iar a fi amanta asta nu te face o persoana rea. EU SUNT AMANTA UNUI BARBAT DE 4 ANI. NU AM DE GAND SA II DISTRUG FAMILIA, DIN CONTRA, AM FACUT TOT POSIBILUL CA FATA SI NEVASTA LUI SA MA PLACA. PENTRU EL AM FACUT ASTA. Nevasta-sa nu gateste, nu calca, nu spala, nu munceste dar merge numai la cafele. Ca sa nu mai spun de studii, care lipsesc cu desavarsire. Crezi pentru ca ii poarta numele ca imi este superioara? NU. Draga mea, VOI SUNTETI CASATORITE SI AVETI COPII PENTRU CA NOI INVATAM LA FACULTATE, IN TIMP CE VOI INVATATI SA FACETI COPII. Din aceasta cauza sunt atat de multe femei realizate doar profesional, fete tinere, frumoase, inteligente, dar singure. Si da, poate se indragostesc de un barbat mai inj varsta, alaturi de care impartesesc aceleasi conceptii, pentru ca sunt foarte mature in gandire. Daca acel barbat a fost insurat la 20 de ani, doar nu era sa le astepte pe ele. si inca ceva.......adevarata dragoste inseamna sacrificiu.Eu inainte sa am amant am avut o singura relatie de 8 ani cu un baiat, nu am reusit sa ne casatorim, apoi m-am dedicat studiilor si asa a fost sa fie.......sa fiu femeia unui barbat insurat, de care sunt si foarte mandra si am realizat foarte multe impreuna. Chiar planuim si un copilas draga mea. Dar ce pot sa spun despre tine.......pacat ca esti atat de limitata in gandire, vezi numai alb si negru, dar viatza este COLORATA! Cine te-a mai luat si pe tine? Esti in stare sa arunci prima cu piatra? Nu ar trebui sa judeci oamneii asa de aspru.....si mai ales sa asemuiesti amanta cu o catzea care ar trebui sa poarte coada plecata. |
||
garbo192154 Postat pe 25 Februarie 2011 20:56 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ceva despre zodia rac ce se poate spune...ma refer la relatiile in dragoste | 9 | De la: alushy 27 Decembrie 2009 13:15 |
acordati atentie viselor din timpul noptii?? | 159 | De la: Ralu_Garbo 30 Iulie 2009 00:42 |
crdeti k puteti avea incredere intro iubire virtuala | 8 | De la: pantera_neagra 14 Septembrie 2009 05:31 |
|
||
intarcat | 1 | De la: iuliana23 4 Iunie 2011 08:23 |
cei 40 de mucenici | 0 | De la: 9 Martie 2010 15:07 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice