De la: eliza78, la data 2010-11-20 17:02:03imi e groaza daca as fi pusa in situatia sa cer un sfat cu privire la viata mea amoroasa,sexuala etc ....m-am inscris pentru discutiile cu mamicile , am intrat intamplator si am observat ceva urat.. pai ai dreptate... iti asumi riscul de a intra in moara "educatzilor"...:))) |
||
eu_geminy Postat pe 20 Noiembrie 2010 17:10 |
||
---|---|---|
De la: Laura_M, la data 2010-11-20 17:03:41mda, nimeni nu e perfect, nici viata mea, nici a altora Laura, eu imi doresc mereu sa fiu uitat/ignorat, dar vad ca nu se poate... :P oricum, fac cinstea, e o chestiune de onoare... :)) |
||
eu_geminy Postat pe 20 Noiembrie 2010 17:12 |
||
eliza draga, daca esti tu asa faina, cere un sfat in legatura cu ce vrei tu, daca o sa am un sfat sa-ti dau, promit ca am sa ti-l dau si nu am sa te iau peste picior, dar... nu veni cum sunt altele, am ramas bortoasa, ce sa fac, oare cine e tatal, m-am ciocanit aseara si am facut balonase la nas, oare am ramas, sunt amanta, iata, asa ceva, CLAR NU, vino cu ceva serios Ge, nu stiu daca poti sa fii ignorat/uitat, sau bati vreun apropo si io nu stiu? |
||
|
||
Laura_M Postat pe 20 Noiembrie 2010 17:17 |
||
nu, mey Laura. am spus-o chiar cu intentzie.:D :)) |
||
eu_geminy Postat pe 20 Noiembrie 2010 17:18 |
||
ioi, am facut ceva? m-ai citat si dupa aceea ai postat... io-s fata cuminte, zau asa :D | ||
Laura_M Postat pe 20 Noiembrie 2010 17:22 |
||
Laura, n-ai tu treaba... poate ai inteles gresit. tu esti o simpatica, pur si simplu. daca aveam ceva sa-ti spun, o faceam direct, nu ma duceam sa ma tangui la altii, insultand si batand seaua despre "cum am devenit victima".. :D ca eu n-am sefi:P...:)). |
||
eu_geminy Postat pe 20 Noiembrie 2010 17:42 |
||
am inteles nenea Ge | ||
Laura_M Postat pe 20 Noiembrie 2010 17:46 |
||
cu asta ai pus capac... oi parea eu vitzel (cu "nenea"), dar sunt ditamai boul...:)))) |
||
eu_geminy Postat pe 20 Noiembrie 2010 18:09 |
||
aha... trebuia sa-ti spun domnu Ge? | ||
Laura_M Postat pe 20 Noiembrie 2010 18:14 |
||
Draga mea, intradevar ai gresit foarte mult ca ai cedat in fata unui barbat insurat....Asta e o greseala pe care multe femei o fac de multe ori din inconstienta si de cele mai multe ori pentru ca se indragostesc de acel barbat.....Eu nu te acuz si nici nu te judec , vreau doar sa iti dau sfatul potrivit pentru a nu avea de suferit si pentru a te ferii de gura lumii care e spurcata de multe ori. Daca te-ai indragostit de el atunci vei avea mult de suferit si daca il vrei pentru tine va trebuii sa astepti ca el sa fie aruncat de sotie dar asta nu cred ca se va intampla, pentru ca din ceea ce povestesti tu, e clar ca intre ei exista o intelegere pentru a sta impreuna pt copii, si draga mea daca ei au ajuns la acest compromis intre ei, fiecare cu viata lui, ea si coarne de drac sa aibe si el tot nu va pleca de la ea pentru alta..... Cine va suferii din povestea asta? Tu ca te-ai indragostit de el..... Stii ce merita acest tip? Sa iti bati joc de el.... Sa-i mananci banii, sa fi smechera cu el si sa il faci sa vina ca un catelus dupa tine.. SA IL FACI GELOS! Doar asa vei stii daca insemni ceva pentru el sau ai fost decat o aventura trecuta pe lista lui....! Si daca il iubesti atunci va trebuii sa fi pentru el o cetate greu de cucerit , sa nu-i arati ca il iubesti ca se va juca cu sentimentele tale si vei suferii mult!......Daca tot ai intrat in hora, acum joaca-ti rolul pana la sfarsit dar ai grija sa nu fi victima lui! NU MERITA ! |
||
garbo015545 Postat pe 20 Noiembrie 2010 19:00 |
||
nu vad ce ai de pierdut...........daca esti asa fascinata de el, nu mai monitoriza totul.................................dar realizezi sa e mai greu apoi in grupul acela sa mai ai o relatie.........................ca nu da bine nicicum g |
||
geta_garbo Postat pe 21 Noiembrie 2010 09:38 |
||
hy.. eu cred ca multe (sa nu spun toate ) femei fac ca tine doar o data si dupa aceea se mai cred si indragostite , ce spun eu e nik si cred ca indiferent de sfaturile care le primesti aici tot ce vrei tu o sa faci , viate e dura uneori cu ce mana dai cu aia primesti . de cand ma stiu tot-deuna persoana pe care nu o cunoastem e vinovata . daca te indragostesti de un barbat sigur nevasta-sa a facut ceva, daca un barbat de o femeie sigur sotul e curvar , samd... | ||
garbo118942 Postat pe 21 Noiembrie 2010 12:17 |
||
De la: Laura_M, la data 2010-11-20 18:14:59aha... trebuia sa-ti spun domnu Ge? poti sa-mi spui si "buhaiul Ge", mey Laura... nu ma deranjeaza....:P :))) PS: chiar ma gandeam sa trec la nick-ul cu care ma obisnuisem pe alt forum. dar a inceput sa-mi placa asta...:))) |
||
eu_geminy Postat pe 21 Noiembrie 2010 12:22 |
||
NUI NICI O GRESEALA ASTA CA TE-AI CULCAT CU SEFUL TAU ASA FAC TOATE ANGAJATELE AN ZIUA DE ASTAZI NU ESTI PRIMA CARE TE-AI CULCAT CU SEFUL TAU ESTI NUSTIU ACATEA CARE SA CULCAT CU SEFUL EI MULTE S-AU CULCAT PENTRU INTERS IAR TU NUSTIU PENTRU CE TEAI CULCAT PROBABIL SATI MAREASCA SALARIU Valentin Mircea | ||
garbo175974 Postat pe 21 Noiembrie 2010 15:24 |
||
De la: garbo175974, la data 2010-11-21 15:24:38NUI NICI O GRESEALA ASTA CA TE-AI CULCAT CU SEFUL TAU ASA FAC TOATE ANGAJATELE AN ZIUA DE ASTAZI NU ESTI PRIMA CARE TE-AI CULCAT CU SEFUL TAU ESTI NUSTIU ACATEA CARE SA CULCAT CU SEFUL EI MULTE S-AU CULCAT PENTRU INTERS IAR TU NUSTIU PENTRU CE TEAI CULCAT PROBABIL SATI MAREASCA SALARIU Valentin Mircea si io-s sef, da' io nu ma culc cu salariatele mele. sa mor io ! numa' le-o trag, da' la toate manca-ti-ash. ca toate-s tinere si misto. cum draq ash putea rezista . shi numa' una o reclamat c-o durut-o (a treia runda !). |
||
adi27 Postat pe 21 Noiembrie 2010 16:21 |
||
minte si tu mai frumos |
||
Laura_M Postat pe 21 Noiembrie 2010 16:27 |
||
Adi , desi stiu c-am sa starnesc indignare , iti spun ca te admir : si pentru vocabular , si pentru laude , si pentru ( mai ales ) umor... | ||
liaiedera Postat pe 21 Noiembrie 2010 16:35 |
||
sp�uneti cum se intelege ea varsator el taur? | ||
loryb Postat pe 21 Noiembrie 2010 16:43 |
||
da de ce sa spunem? | ||
Laura_M Postat pe 21 Noiembrie 2010 16:49 |
||
De la: Laura_M, la data 2010-11-21 16:27:54 my dear, un barbat inteligent nu minte niciodata o femeie ! el stie doar sa se faca crezut ! ai inteles Laura M ? |
||
adi27 Postat pe 21 Noiembrie 2010 18:58 |
||
De la: liaiedera, la data 2010-11-21 16:35:24Adi , desi stiu c-am sa starnesc indignare , iti spun ca te admir : si pentru vocabular , si pentru laude , si pentru ( mai ales ) umor... cu siguranta vei starni indignare ! pentru riscul asumat eu iti multumesc. idem pt.aprecieri. stiai ca iedera (planta in sine) in anumite culturi semnifica inteligenta ? nu glumesc ! |
||
adi27 Postat pe 21 Noiembrie 2010 19:02 |
||
De la: liaiedera, la data 2010-11-21 16:35:24Adi , desi stiu c-am sa starnesc indignare , iti spun ca te admir : si pentru vocabular , si pentru laude , si pentru ( mai ales ) umor... lia, de ce sa trezesti neaparat indignare?... si eu subscriu! dar... am mai spus-o!...:) |
||
eu_geminy Postat pe 21 Noiembrie 2010 19:03 |
||
De la: iuliana_venus, la data 2010-10-23 23:02:14fetelor, am nevoie de un sfat urgent.de o saptamana am facut o greseala(pentru ca stiu ca asta este,)..m am culcat cu seful meu, care pe deasupra mai este si insurat cu 2 copii.stiam de ceva timp din auzite ca nu se intelege cu nevasta lui, ea l ar fi inselat o perioada...dar asta nu ma absolva de orice vina..ideea e ca tipul este foarte inteligent,ma fascineaza, dar colac peste pupaza mai este si cu 19 ani mai in varsta.eu am un copil si tocmai am iesit dintr o relatie care a durat timp de 5 ani si in urma careia,culmea nu am suferit atat de tare knd ne am despartit(nu este el tatal copilului)deoarece l am avut pe sef.ideea este ca la locl nostru de munca, vestile circula foarte repede,iar el nu da vreun semn k ar vrea sa ma scunda,dimpotriva...ar fi in stare sa recunoasca totul..a spus k nu ma considera o aventura,dar pe de alta parte sunt impreuna de 1 spt..doar n o sa o lase pe sotia lui pt mine?cred k sunt casatoriti de cel putin 10 ani..mi e foarte drag,dar stiu ca trebuie sa ma opresc..numai la gandul k lumea ar crede k o fac sa avansez(in acest domeniu este f greu) sau pt banii lui..k mar considera o spargatoare de casnicii...ma apuca raul...s ar putea sa am sansa sa plec de aici ,undeva unde imi va fi bn,dar nu mi va placea asa tare activitate(va f munca de birou) dar el imi cere sa raman cu el, k va fi bine...ce sa fac?ajutor? |
||
JagaJaga Postat pe 21 Noiembrie 2010 19:27 |
||
Vreau sa stiu, am inteles corect, sau m-au tradat ochii?! Copilul nu e facut cu fostul sot?Era cu sefu? ? ? ? ?Cum adica? | ||
JagaJaga Postat pe 21 Noiembrie 2010 19:30 |
||
De la: blondy_made_to_love, la data 2010-10-24 22:12:37 si e si cu 19 ani mai in varsta? ar putea sa-ti fie tata, nu te gandesti si la copilul tau, s-au terminat barbatii???? si e si cu 19 ani mai in varsta ? te pomenesti ca e si chel, si cu nasu' mare, si ca sa fie tacamu' complet o fi si balbait. na , ca a pus-o amanta noastra ! fata blonda eshti tare ! gandeshti strong si profund. o sa fii o sotie perfecta, o sa faci un copil, o sa te ingrashi nitzel, sotzul tau se va apuca de baut, va incepe sa intarzie serile, o sa junga acasa la miezul noptii obosit...parfumat cu ceva ...drojdie...la pat o sa devina tot mai inapt. apoi, surprinsa de privirile insistente ale barbatului in varsta(cca 19 ani mai multi decat tine !) de la scara vecina a blocului in care locuiesti, te vei lasa incet incet sedusa de politetea, si vorbele curtenitoare rostite de acesta cu ocazia micilor intalniri...intamplatoare la intrarea in scara, in micul shop alimentar din apropiere...apoi... mai o floare daruita tot din...intamplare cand drumurile vi s-au incrucisat in parculetul in care te plimbai cu copilul, si gata ...lipeala. dupa un timp cine apare pe un forum similar ? pai, blondy a noastra...cu intrebarea de rigoare ; ce ma fac ? de asta data, o sa-ti puna intrebari una bruneta focoasa ; " si e si cu 19 ani mai in varsta ? ar putea sa-ti fie tata, nu te gandesti si la copilul tau, s-au terminat barbatii????? " si cercul s-a inchis! dar exista si o morala a povestii asteia : 1.Pt. nevasta, amantul perfect este doar...sotul, cu conditia s-o aiba oricand...tare ! 2.Dar ca s-o aiba tare, nevasta trebuie sa stie sa fie oricand amanta ! |
||
adi27 Postat pe 21 Noiembrie 2010 19:35 |
||
Ma roade tare si nu mai pot!!! Dc nu-mi raspundeti?Copilul e din floricele pe campii si el saracu?Cu toate ca era femeie maritata?!Halal femei, dar-ar boalili in ele de panarame.Cica mai e si in mare impas, si-o tras-o cu sefu! Se mandreste sa faca ciuda celor care nu ajung la sefi. Hai cara-te ca ne-am saturat.Voi wc-uri publice nu aveti nimic de pierdut, distrugeti casnicii si sufletele copiilor pe care ii despartiti de parinti. Nu aveti nici rusine nici jena.Cica, "sunt amanta".Adica = c...a.V-as arde pe rug atarnate de tate. tfehhhh | ||
JagaJaga Postat pe 21 Noiembrie 2010 19:59 |
||
o fi luna plina???? | ||
eladaela Postat pe 21 Noiembrie 2010 20:06 |
||
ady, barbatii nu mint, doamne fereste, numai nu spun adevarul stie doar sa se faca crezut... deci tit minte si pan' la urma nu e chiar asa inteligent (unii barbati) |
||
Laura_M Postat pe 21 Noiembrie 2010 22:31 |
||
imagineaza-ti ca ai doi copii si un sot ....care este sf si isi imagineaza ca totul i se cuvine. imagineaza-ti ca sotul acesta te barfeste tuturor toapelor disponibile spunandu-le ca tu esti muma padurii cu el. imagineaza-ti 2 copii care isi asteapta tatal din bratele amantei,Imagineaza-ti sotia afland tradarea..si imagneaza-ti groaza copiilor prezenti la multele discutii.Imagineaza-ti o familie distrusa. imagineaza-te pe tine, copil.... incepand o viata noua...aaturi de o femeie ranita si poate sacrificata la infinit in acea familie. Imagineaza.ti ca acea sotie poate il iubeste pe nemernic si il asteapta cuminte ca o sotie...care gateste, spala, calca, creste copii...etc etc etc.IMAGINEAZA-TI ca orce barbat spune verzi si uscate ca sa agate fete disponibile.Imagineaza-ti chiar ca poate au probeme si intreaba-te daca acele probleme iti dau tie dreptul sa intervii in aceasta familie.oare nu este mai normal ca el sa termine aceasta relate legala inainte de a o incepe pe cea cu tine?? de ce vrei sa incepi tu un nou capital in viata acestu barat inainte de a se incheia capitoul sotiei lui? te poti pune pe tine in locul acelei sotii? Ti-ar place se fii inselata???Crezi tot ce ti s-a spus despre acea sotie???De ce vrei tu sa iti asiguri un incomfort moral in viitor, find acum a treia in aceasta casnicie? Poate ca ai constiinta si esti doar o fetita inocenta...gandeste-te insa la cum va fi viata ta din momentul n care vei intelege cate vieti poti distruge. Sunt miliarde de barbati pe pamantul asta.De ce unul insurat?De ce un tata? de ce un sef??? sa iti fie rusine ca nu stii raspunsul la intrebarea pusa. Ce educatie ai primit??? | ||
baltina Postat pe 21 Noiembrie 2010 23:26 |
||
celini draga esti prea profunda de obicei nu regreta decat atunci cand sant tratate la fel si simt sa se razbune.Tu ai spus mari adevaruri si ai atins din miezul situatiei .......dar cinismul ii opreste sa recunoasca .AMANTELEEEE tre ciofolite bineeeee sa se invete minte | ||
floare_cu_colti Postat pe 21 Noiembrie 2010 23:43 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce-mi doresc acum? | 159 | De la: pik_nik 20 Decembrie 2009 09:14 |
urgent.. | 4 | De la: hermosa20 15 Februarie 2014 16:13 |
kissp | 1 | De la: hermosa20 28 Iunie 2012 15:26 |
|
||
Voi stiți sa z�mbiți ? | 54 | De la: VOIAJOR 8 Iulie 2012 21:39 |
Dupa atitea sarbatori a venit si rindul lui IOAN sa dea cep la butoi ! | 8 | De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 21:46 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară