casnicie sau cosmar....?

problema e ca daca nu divortezi oricum va trebui sa o suporti pe cealalta toata viata.Pe aia oricum cred ca a mintit o, i a zis ca nu merge relaria cu tine, ca nu te mai iubeste, etc, ptr ca asa fac barbatii, asa ca ia ti inima in dinti si oricat e de greu divorteaza, nu o sa ti para rau mai tarziu.Decat un barbat cu fundul in 2 case, mai bine singura, dar nu trebuie sa te influentee nimeni, trebuie sa iei singura o hotarare.Osa iti fie f greu oricum si daca divortezi si daca vei ramane cu el, asa ca ce sa ti spunem, multa bafta si curaj( cu 2 copii in ziua de azi iti trebuie), SARBATORI FERICITE
garbo172763
Postat pe 12 Decembrie 2010 08:30
De la: no_identify, la data 2010-10-25 10:39:27
De la: cam, la data 2010-10-24 17:30:40am doi copii,un baiat de 16 ani, o fetita de sase lunite,sotul este cu alta,vor avea si un copil,eu stiu de relatia lor de cava timp,am vrut sa divortez nu ma lasat sotul spunand ca totul va fi bine intre noi,iar acum surpriza vor avea un copil,iar sotul imi cere sa continui divortul....eu sunt ac.in crestere copil,si chiar nu imi arde de asa ceva....cum sa fac si cum as putea sa treiesc cu el in casa iar el sa fie cu alta....imi cere sa fim prieteni pentru copii nostri...va trebui sa suport tot acest cosmar pana voi relua serviciul...

oare reusesc? sunt persoane pe lumea asta care traiesc asa???

Doamne, femeie, cum ai putut accepta asa ceva?deci, am ramas interzisa cum poti????????cum???????il bateam in cap in locul tau ii puneam bagajele la usa acceptam divort iar in instnta ceream foarteeee multi bani pentru pensia alimentara sa ail usture in fund.

Unde este demnitatea ta? orgoliul? te umilesti pentru ce? copii cresc si o sa iti spuna ce te-am pus noi sa stai cu el?
Sa nu ma intelegi gresit, nu te judec, doamne fereste. El vrea sa divorteze bun sa divorteze dar tu fii desteapta si arde-l ai doi copii cu el poti cere pensie mare in instanta de nu o sa ii mai arda tot restul vietii lui de nimic.

Vezi ca e lege daca nu plateste pensie face puscarie.

Offff, nu va inteleg pe unele dintre voi cum d eputeti sa indurati atata umilinta?
La cat de nebuna sunt i-o taiam

Hai capul sus viata merge inainte

nu e frumos ce face,accepta divortul,eu nu as accepta asa ceva din partea sotului. trebuia sa se gandeasca ca mai are doi copii,ei au de suferit mai ales ca baiatul e destul de mare si pricepe ce se intampla. nu te lasa calcata in picioare ca nu meriti. cere-i o pensie alimentara cat ,mai mare,lasa-l fara bani. plus ca,banuiesc,ca aveti niste ani de casnicie in urma si no sa ramana cu totul,lasa-l si fara casa daca se poat.
garbo164652
Postat pe 12 Decembrie 2010 10:55
poate dar cel putin prietena aceea nu a mai facut un copil in ideea ca isi salveaza casnicia.Parerea mea este ca cine face al doilea copil la o diferenta atit de mare este inconstient si oricum nu isi salveaza casnicia.Vor suferi pe viitor doi copii ai sotiei si unul al amantei.Unde va este mintea, ca se presupune ca femeia aceea are o virsta si a trecut prin niste experiente de viata.Auzi, tu stia de amanta si totusi a acceptat sa mai faca cu acel monstru un copil.Un barbat nu va ramine linga sotia lui indiferent citi copii va avea cu aceasta.Este o prostie sa gindesti in acest fel .
garbo054654
Postat pe 12 Decembrie 2010 15:21
Nu o mai incriminati atat, poate a vrut astfel sa-si apere casnicia.E o greseala regretabila, cosmarul cred ca a inceput mai demult, casnicie oricum nu se mai numeste asa ca...ia-ti inima in dinti si accepta divortul, cere pensia care li se cuvine copiilor, legal, ocupa-te de ei si...lasa-l sa vina in vizita daca vrea. Trebuie sa te gandesti la binele copilului. Iar tu nu-l mai privi ca pe o dragoste trecuta(sau prezenta) ci ca pe un prieten care vrea sa va ajute.Daca vrea!Multa bafta!
cameea_kidz
Postat pe 13 Decembrie 2010 11:31
Sentimentele tale nu trebuie sa umbreasca dragostea lui pt copii, daca exista asa ceva!
cameea_kidz
Postat pe 13 Decembrie 2010 11:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
casnicie nefericita 83 De la: carloni_carla 16 August 2011 20:59
SARBATORI FERICITE PENTRU TOATE FEMEILE SINGURE! 6 De la: VOIAJOR 23 Septembrie 2012 03:54
Ne iubim...dar nu stim ce sa facem 38 De la: anisoaraf 5 Noiembrie 2010 15:41
E iubire sau interes ? 37 De la: quasaria 6 Martie 2010 18:59
Cosmarul din care multe aveti ce invata 66 De la: ioanasad 3 Iunie 2014 15:08
Setari Cookie-uri