as avea si eu nevoie de niste sfaturi...m`am despartit de prietenu meu...eram cu el de o luna...el la inceput ma placea f tare,in schimb eu nu...dupa putin timp m`am indragostit ff tare d el...sincera s fiu eu eram putin indiferenta,adik nu`l sunam,doar msg,doar el ma kauta pe net si altele,eram my indiferenta ptr k imi era frica k am mai avut relatii care s`au term aiurea si vroiam sa`l kunosk mai bine s vad kum este,dak pot sau nu sa am incredere in el...dar el dintr`o data a inceput s fie rece...si i`am spus ca ma derj asta si a inceput si el sa`mi spuna k nu`i convine k nu`l sun pnm...i`am explicat multe dar n`a vrut sa inteleaga...nu vrea sa`mi acorde o a 2 sansa...nu l`am inselat...nu am facut nici raw:(...chiar imi doresc sa ma impac ku el...nu stiu ce sa mai fac...m`am rugat de el de n ori si nimik...el este scorpion...este ff incapatanat...nu stiu ce sa mai cred...ajutati`ma cu niste sfaturi...ce sa fac ca sa ma impac cu el:( | ||
mealexutza Postat pe 25 Octombrie 2010 02:43 |
||
---|---|---|
de ce vrei sa te impaci cu el???? l-ai cunoscut suficient de bine sa crezi ca se merita? | ||
rapsody33 Postat pe 25 Octombrie 2010 02:46 |
||
nu as vrea sa-ti fi corectat teza la romana...mi s-au facut ochii in X pana am terminat de citit.. daca tipul oricum nu mai are chef de relatia cu tine...cred ca iti place sa-ti faci rau singura insistand asupra aspectului. Nu are sens ... |
||
|
||
reyya Postat pe 25 Octombrie 2010 02:48 |
||
reyya, bine ca ai putut sa citesti... eu am renuntat imediat...:)) | ||
eu_geminy Postat pe 25 Octombrie 2010 03:02 |
||
inseamna ca nu merita, de e sa iti bati capul, lasa ca o sa treaca | ||
narcysa Postat pe 12 Decembrie 2010 06:00 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
adopti | 1 | De la: garbo214116 27 Mai 2012 15:13 |
Replica la un sibiect anterior... V-ati da sotia/iubita unui alt barbat, pentru o noapte de amor, daca ati fi compensati cu 1 milion de euro? | 13 | De la: picaturaderoua 21 Decembrie 2010 17:34 |
cum ma dezabonez de pe GARBO !!!!!!!!!!>??????????? | 2 | De la: garbo264825 21 Februarie 2012 08:38 |
|
||
ce inseamna sa ai caracter. Si importanta lui | 26 | De la: ingerasulluptator 29 Martie 2013 13:51 |
DESPRE RELATIA DE CUPLU,CAND UNUL DIN SOTI,ESTE PLECAT DIN TARA | 15 | De la: valentina_16 23 Septembrie 2009 19:36 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural