SCRISOARE CATRE PRIETENA MEA

crede-ma...am priceput perfect, dar pana la urma scuza-ma ca-ti zic dar tu esti aia grea de cap, careia trebuie sa-i explici ca la prosti! ideea era ca treci de la o stare la alta ca un om labil! o postare mai sus vb de drama prin care treci..de copilul tau mort, etc, si apoi la distanta de nici un minut te tavalesti pe jos de ras, te exciti, te umezesti toata. pai intreaga la cap esti tu? si ptr cateva secunde chiar te-am compatimit...idioata femeie sunt si eu!!!
mitalina
Postat pe 27 Octombrie 2010 22:41
De la: eu_geminy, la data 2010-10-27 22:40:19
De la: no_identify, la data 2010-10-27 22:29:36
Imi place rau cum intelegi fix ceea ce poti.

Esti cel mai tare exemplar din regnul masculin pe care l-am intalnit vreodata.

Ahhhh nu mai pot ma exciti,

daca circoteca pe care o faci ti se pare normalitate, nu pot decat sa ma declar un mare admirator de-al tau...:P

de aia nici nu te parasesc, stiam ca am prins ceva de "valoare":D:D:D

"mamica"... esti dusa cu pluta rau.... :))))))))))))

PS: nu te speria, nu sunt "Idiotul" tau...fereasca Dzeu...:))))

In primul rand nu ti-a facut ma-ta forum sa dai ordine pe aici si fac ce vreau scriu ce vreau cum dealtfel faci si tu.
Mai bine dusa cu pluta decat......
no_identify
Postat pe 27 Octombrie 2010 22:43
no-...credeam ca dincolo de povestea ta sordita, ai totusi un oarecare stil. dar vad ca m-am inselat

à bon entendeur, salut !
michelle_
Postat pe 27 Octombrie 2010 22:44
io bag sama ca toapicu asta a fost deschis pentru Ge, cu dedicatie chiar...
anuntul de matrimoniale... e prea cu bataie asa

sa-ti zic ce legatura are ce a zis mita cu povestea copilului... pai stii, treci cam prea repede, cam rece si indiferenta si dintr-odata treci la niste prostii care ti se par mai bine de povestit si e ceva mai spumos, ceva ce ti se potriveste, ceva ce minti mai usor
Laura_M
Postat pe 27 Octombrie 2010 22:44
auzi, mey no_...

n-ai vrea sa-ti bagi si-o poza aciulea, la gazeta de perete, ca sa vad si eu pe cine am excitat?...

nu de alta, dar as avea prilejul sa ma laud cu prima persoana de pe Garbo, excitata de mine...:PPP

:)))
eu_geminy
Postat pe 27 Octombrie 2010 22:45
De la: mitalina, la data 2010-10-27 22:41:59crede-ma...am priceput perfect, dar pana la urma scuza-ma ca-ti zic dar tu esti aia grea de cap, careia trebuie sa-i explici ca la prosti! ideea era ca treci de la o stare la alta ca un om labil! o postare mai sus vb de drama prin care treci..de copilul tau mort, etc, si apoi la distanta de nici un minut te tavalesti pe jos de ras, te exciti, te umezesti toata. pai intreaga la cap esti tu? si ptr cateva secunde chiar te-am compatimit...idioata femeie sunt si eu!!!

Am priceput clar ce ai vrut sa spui da trec de la o stare la alta pentru ca POT.

Am avut puterea sa trec peste TOATE greutatile vietii.Cicatricile raman, atat.
no_identify
Postat pe 27 Octombrie 2010 22:46
De la: no_identify, la data 2010-10-27 22:43:51

In primul rand nu ti-a facut ma-ta forum sa dai ordine pe aici si fac ce vreau scriu ce vreau cum dealtfel faci si tu.
Mai bine dusa cu pluta decat......

foaaart frumos, din partea ta... "Mare Doamna"...:P

auzi... mi se pare mie, sau ti-a trecut cal_marea?:D:)))))))
eu_geminy
Postat pe 27 Octombrie 2010 22:46
De la: eu_geminy, la data 2010-10-27 22:45:47auzi, mey no_...

n-ai vrea sa-ti bagi si-o poza aciulea, la gazeta de perete, ca sa vad si eu pe cine am excitat?...

nu de alta, dar as avea prilejul sa ma laud cu prima persoana de pe Garbo, excitata de mine...:PPP

Sunt mult prea tanara pentru tine.
Nu te tine.
no_identify
Postat pe 27 Octombrie 2010 22:48
fara identitate scrie fetita scrie............ mai bine decat ce?.....cum ai spune tu unei femei care-si inseala cea mai buna prietena si este duala?
floare_cu_colti
Postat pe 27 Octombrie 2010 22:48
De la: Laura_M, la data 2010-10-27 22:44:04io bag sama ca toapicu asta a fost deschis pentru Ge, cu dedicatie chiar...

sa-ti zic ce legatura are ce a zis mita cu povestea copilului... pai stii, treci cam prea repede, cam rece si indiferenta si dintr-odata treci la niste prostii care ti se par mai bine de povestit si e ceva mai spumos, ceva ce ti se potriveste, ceva ce minti mai usor

mey Laura... habar n-ai ce mandru ma simt, cand panaramele imi acorda atentie...:P

in alta ordine de idei... se pare ca am avut dreptate in tot ce am spus, chiar daca mi-as fi dorit sa nu am.

la un moment dat imi era mila de ea, dar a facut greseala ca s-a luat de mama...

iar asta nu iert, si nu uit.
fiindca eu n-am avut mama de "calitatea" ei.
eu_geminy
Postat pe 27 Octombrie 2010 22:51
stiu sigur ca aici pe forum avea cineva o vorba de genul "paula" pot sa citez? ptr ca imi vin acum niste paule, si pasarici de ale mamelor, de nu ma recunosc....
mitalina
Postat pe 27 Octombrie 2010 22:52
De la: Laura_M, la data 2010-10-27 22:44:04io bag sama ca toapicu asta a fost deschis pentru Ge, cu dedicatie chiar...

Mdaaaa, stiu s-a intamplat in urma cu 12 ani. Dumnezeu mi-a dat inapoi ce mi-a luat.

Poate asa am rezistat, nu crezi? reusind sa trec repede de la o stare la alta sau este o sechela.
no_identify
Postat pe 27 Octombrie 2010 22:53
da, e o sechela, no-...
ai cam fost abuzata de mica, se pare...:P
vai de stelutza ta...:))
eu_geminy
Postat pe 27 Octombrie 2010 22:55
De la: eu_geminy, la data 2010-10-27 22:55:00da, e o sechela, no-...
ai cam fost abuzata de mica, se pare...:P
vai de stelutza ta...:))

Vai de capul tau al gol
no_identify
Postat pe 27 Octombrie 2010 22:57
De la: no_identify, la data 2010-10-27 22:57:27
Vai de capul tau al gol

dar chiar asa e, nu stiu cum ai ghicit!:P

am observat, in schimb, ca tu ai ceva in cap:
o basca.

:P
:))
eu_geminy
Postat pe 27 Octombrie 2010 23:04
gata mey, i-au sarit tzatzanile, topicu e gata...:P

:))))
eu_geminy
Postat pe 27 Octombrie 2010 23:12
topicul e gata, noi ne-am enervat, ne-am batut gura si ea tot n-a inteles nimic
mitalina
Postat pe 27 Octombrie 2010 23:17
mita, cum sa te enervezi????

pentru mine a fost distractiv...
am adus-o la starea ei naturala, iar in ultimele postari a fost in sfarsit... sincera...:P
eu_geminy
Postat pe 27 Octombrie 2010 23:19
nu mai bine de mine? m-am relaxat pe toapicul ala al meu...
michelle_
Postat pe 27 Octombrie 2010 23:19
da' ce, mamy, de mine a fost rau?:P
eu_geminy
Postat pe 27 Octombrie 2010 23:21
eu cum am putut rata asa ceva???
zau ca mis'vinovata....
anaROBERT
Postat pe 27 Octombrie 2010 23:22
te-ai distrat, este?

mai...mai luati-mi prajitura aia din fata ca am mancat juma de tava
michelle_
Postat pe 27 Octombrie 2010 23:23
De la: anaROBERT, la data 2010-10-27 23:22:38eu cum am putut rata asa ceva???
zau ca mis'vinovata....

ana, n-ai ratat...
ia de cEteste, de la anamneza incoace...
fata manifesta o intreaga patologie de specialitate...

caz de studiu, dus la bun sfarsit... sau mai stii?:P

PS: incur_abila.:D
eu_geminy
Postat pe 27 Octombrie 2010 23:29
doamne Ge cata maculatura am de rasfoit,chiar ma vezi sa fac asta......stau rau cu procesorul azi....

in schimb am observat la prima vedere ca are o slabiciune pentru tine mititica si doar ti-am mai spus sa ai grija cu victimele astea....nu vrei sa asculti deloc
anaROBERT
Postat pe 27 Octombrie 2010 23:32
adica_cum, ana... am scris atata ca sa zici ca-i maculatura?:P

ca daca citesti ce-a zis ea, e pierdere de vreme, clar...:)))))
eu_geminy
Postat pe 27 Octombrie 2010 23:39
mai am citit asa mai pe sarite mai pe ocolite,esentialul l-am inteles......are ceva cu tine asta e clar....de ce te fofilezi acum?nu iti convine situatia,o ba?
anaROBERT
Postat pe 27 Octombrie 2010 23:43
pai la cate i-am spus, crezi ca ma mai poate ignora?...
am atins si eu o coarda sensibila... ai vrea sa nu vibreze? :D
ha???:)))):P
eu_geminy
Postat pe 27 Octombrie 2010 23:45
pai ce farmec mai are daca nu se simte miscare si daca nu vibreaza mai ge.
de ignorat nu te ignora,nu poate
anaROBERT
Postat pe 27 Octombrie 2010 23:48
nici nu vreau, mey... abia atunci ar incepe frustrarea mea...
ca m-as plictisi.:P
eu_geminy
Postat pe 27 Octombrie 2010 23:50
asa sunt eu fraiera si ma agit, de aia nu reusesc sa trec de 45 de kg!!!ea se tavaleste de ras si se excita si eu ma enervez, fraiera mi's! dar am fumat o tzigara si m-am calmat.
mitalina
Postat pe 27 Octombrie 2010 23:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce sa fac?.......... sunt rotunjoara 130 De la: anadelaadda 6 Noiembrie 2016 07:34
Help, ceva idei 33 De la: AdrianaR 18 Februarie 2010 10:49
ORE TOTI BARBATI SUNT LA FEL??CE ISI DORESC EI IN PRIMUL RIND DE LA O FATA?? 148 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:50
ce-si doresc barbatii???? 235 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:47
credetzi ca o relatzie de distatza are viitor? 233 De la: anca_anka 26 Aprilie 2010 12:51
Setari Cookie-uri