Femeia varsator se potriveste ccu un capricorn sau cu un leu??

Sunt v�rs�toare. Am stat 3 ani cu un leu. Dak vrei ceva serios, un om sincer �i kre e al�turi de tine, e ideal (pt mn nu era momentul). Acum,sunt cu un capricorn... Vdm ce se �nt�mpl�,k �n mod normal nu m� �n�eleg bine cu caprele. Kt despre restul....fugi de s�get�tori!!! �i in teorie te �mpaci cel mai bine cu: v�rs�tor,gemeni,balant�.(resp.zodiile d aer k �i tine).
asteka
Postat pe 9 Noiembrie 2010 09:13
femeia varsator se potriveste cu acel barbat cu care are in comun pasiouni, ginduri, sperante. Valabil cred pentru orice zodie !
rupt_de_realitate
Postat pe 9 Noiembrie 2010 09:44
Eu sunt varsatoare iar fostul meu sot este geaman , am fost casatoriti 9 ani plus 2 am stat impreuna , ne-am inteles extraordinar de bine dar, gemeni sunt precum vantul, daca directia este buna , acolo se indreapta, drept urmare si-a gasit pe alt cineva si dus a fost, nu au m-ai contat cei doi copii gemeni de 5 ani pe care ii avem , nu a contat nimic, doar el sa fie fericit.
Stiu ca varsatorii se inteleg bine si cu balanta, dar, cred ca asta conteaza mai putin, important este sa fii tu fericita.
laura1977
Postat pe 9 Noiembrie 2010 09:45
De la: micagl, la data 2010-10-26 01:23:01off...dilema....sunt Varsator....si nu mi se pare ca ma potivesc cu nici unul dintre zodiile capricorn sau leeu...s-ar spune ca sunt perfecct compatibila doar cu geamanul...stie cineva mai multe. Nu de alta, dar am de facut o alegere si cum echipele au aceleasi avantaje, macar hororscopul sa puncteze pe undeva in plus.))) Multumesc!

Nu fa o astfel de alegere, in felul acesta ... din punct de vedere astrologic poti sa vezi daca si in ce mod te atrage o anumita persoana, dar in nici un caz nu poti stabili cum interactionezi cu un "semn zodiacal", decat in linii mari, la modul foarte general. Sunt mai multe elemente astrologice particulare care determina un anumit comportament intr-o relatie - de exemplu este important locul planetei Marte in tema ta si locul planetei Venus in tema lui ... si altele.

Ideea e sa alegi cu inima si apoi sa vezi ce efort trebuie sa faci si pe ce directie, pentru ca lucrurile sa functioneze. - asta daca faci o alegere pe termen lung; daca e doar o "incercare" atunci ideea de compatibilitate e interesanta pentru statistici :)
ank13
Postat pe 10 Noiembrie 2010 16:14
si io sunt tot geaman hai sa incercam vreo cam o luna ca mai mult nu-ti dau dupa aiaa poti sa incerci cu toate zodiile si daca da neconcludent mai incerci odata si tot asa cine stie poate trebuie un cal sau un taur sau un porc depinde ce te poate compatibiliza
klaus77
Postat pe 10 Noiembrie 2010 22:41
Cu leul am inteles ca exista ceva compatibilitate, cu barbatul capricorn.....foarte greu :))

O varsatoare....
garbo162275
Postat pe 11 Noiembrie 2010 20:31
vai ce dilema, nu te simti balonata din cauza asta?
Laura_M
Postat pe 20 Noiembrie 2010 16:09
nu,bre...
se simte aseeeaaa...cum sa-tz spui io...diareica,saracutza..
preci
Postat pe 20 Noiembrie 2010 16:11
atunci, e mai rau, mi-e mila de ea

Laura_M
Postat pe 20 Noiembrie 2010 16:16
Eu sunt varsator si sunt casatorita cu un leu de 28 de ani. nu este ceva spectaculos dar merge bine. Cu capricornul, relatia afost foarte plina de pasiune dar nu a mers mult.
garbo015191
Postat pe 21 Noiembrie 2010 10:03
eu varsator el taur
loryb
Postat pe 21 Noiembrie 2010 16:54
ce sunt astea bancuri ?? ma amuza cu mama si geamanu sunteti comici....daca va luati dupa zodie nu va mai combinati niciodata
garbo077921
Postat pe 22 Noiembrie 2010 20:04
Un barbat in zodia varsator cu o femeie din zodia capricorn au trait fericiti, casatoriti, 36 de ani.......
Mai departe ..... scrie in carte (stele).
cricat
Postat pe 22 Noiembrie 2010 21:25
Cu cine, cri?
Thor_again
Postat pe 22 Noiembrie 2010 21:27
fiecare cu cine a putut Thor,

doar o viata are omu', nu?
cricat
Postat pe 22 Noiembrie 2010 21:30
SUNT CASATORITA CU UN LEU, EU FIIND VARSATOARE.Merge aceasta relatie , cu siguranta.VARSATORUL este o persoana langa care nu te plictisesti niciodata , iar Leul este cu siguranta un familist convins.E nevoie doar de incredere reciproca si spatiu.Functioneaza in special pe principiul respectului si al prieteniei.Incearca si vei gasi in leu umarul de care ai nevoie pentru a-ti incarca bateriile.Succes!
ANELY
Postat pe 29 Noiembrie 2010 11:05
o balanta ai incercat?
garbo114952
Postat pe 29 Noiembrie 2010 22:02
Partenerul unei femei Varsator trebuie sa �i scoata �n evidenta valoarea, pentru ca nativului Varsator �i place sa i se recunoasca meritele, modestia nefiindu-i deloc caracteristica

Unei femei Varsator trebuie sa �i fie acceptata atitudinea deschisa spre toti, deci nu-i place posesivitatea. Daca are libertate si planuri de viitor, un Varsator este cel mai fericit
sophia1971
Postat pe 3 Decembrie 2010 21:54
ai dreptate, santem un cuplu varsatoare-geaman de 20 ani si totul este OK!
samuilhadadi
Postat pe 5 Decembrie 2010 10:09
Helo . Varsator se intelege cu Berbec pt ca sunt amandoi mai excentrici si atrasi de nou . ce zici , incercam ?
iulianbiciclist
Postat pe 17 Decembrie 2010 11:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Oare nu-i place sa fie cu mine?! 99 De la: garbo_10179 14 Februarie 2013 17:22
despre copii 2 De la: Ciresica 20 Iunie 2010 21:03
vreau un sfat 8 De la: Elena_Onofrei_1 14 Iunie 2017 23:14
Identitati multiple 29 De la: garbo_392853 9 Ianuarie 2014 22:59
Buna seara tuturor:) 25 De la: yanyacharberet 9 August 2009 23:28
Setari Cookie-uri