are mofturi si plinge numai in prezenta mea

dor,e chestie de strategie... gandita bine
e totusi greu cu micii teroristi trebuie sa recunoastem.

aly_fab
Postat pe 14 Noiembrie 2010 01:32
n-am zis ca e usor, dimpotriva
dar daca ai suficienta rabdare ( se cultiva) ai si izbanda, garantat
eu vorbesc strict despre cazul meu
am si avut ocazia in viata asta sa "domesticesc" destui "impielitati" si mi-a reusit mereu
pana si tonul este ceva ffffffff important, apoi gesturile, mimica
empatia e totusi pe primul loc.
dor72
Postat pe 14 Noiembrie 2010 01:48
De la: aly_fab, la data 2010-11-14 01:32:36dor,e chestie de strategie... gandita bine
e totusi greu cu micii teroristi trebuie sa recunoastem.

aly, daca le dai nas, ai dreptate...
insa trebuie sa inteleaga ca santajul sentimental nu tine...:)
eu_geminy
Postat pe 14 Noiembrie 2010 01:51
ge mereu pragmatic, asa este
si o mana asezata pe umar asa cum trebuie transmite semnale foarte puternice.
tonul hatarat nu ii da alternative
dor72
Postat pe 14 Noiembrie 2010 01:56
dor, al nostru a fost mereu bun... n-am avut probleme cu el...
insa a avut un scurt episod, cand era mic...

a incercat sa obtina anumite chestii, iar pentru asta facea guritza ca o tomata desfacuta si urla de ziceai ca se rupea ceva in el.

nu-i intrai in voie, pana nu-i ofereai obiectul cerut, sau pana nu faceai cum "spunea" el.

iti dai seama ca se rupea si inima in noi, auzindu-l...

pana cand am zis "hai sa-l lasam sa urle, sa vedem ce face. dar ne roim din camera lui, fiindca el asta asteapta: sa fie vazut/auzit/ascultat".

in mai putin de o saptamana, a invatat lectia.

cand se punea pe urlat, il lasam singur in camera.

si copilul nostru s-a potolit.:)
eu_geminy
Postat pe 14 Noiembrie 2010 02:01
mai ge, cum gasesti tu mereu solutii
daca il lasati asa, era el mai destept decat voi, nu era bun ci va facea zile fripte
bravo, sunteti niste parinti ok
acu va asculta?
al meu zice atunci cand urmareste Super nanny : mami daca i-ar trimite la tine, ce copii le-ai trimite tu inapoi intr-o saptamana!
fermitatea si perseverenta=cheia succesului garantat
dor72
Postat pe 14 Noiembrie 2010 02:17
he he, crezi ca a fost usor?...:))
a trebuit sa gasim solutii numai "noi de noi"...
stiam un singur lucru:
ca oricat ar urla de tare, nu se rupe nimic in el, daca e sanatos...

acu ce sa mai faca, are 16 ani, e mai inalt ca mine...:D
dar a fost (este, inca!) un copil foarte bun.
vedem pana cand...:)
eu_geminy
Postat pe 14 Noiembrie 2010 02:21
copilul santajeaza, numai atunci cand are pe cine.
are spectatori, are cine sa-l auda urland si sa-i indeplineasca dorintele.

el judeca foarte simplu si foarte corect, din punctul lui de vedere.
adultii sunt cei pusi in incurcatura, prin prisma emotionala legata de "botzul de aur"...:)

cand aud cate un copil torturandu-si parintii in supermarket, imi vine sa dau cu parintii aia de pamant, mai ales ca-l plimba in brate, de la unul la altul... si el nici nu simte asta, ci zbiara cu manutza intinsa inspre raft...:D
eu_geminy
Postat pe 14 Noiembrie 2010 02:25
Doamne, si cum mai sar sa ii faca poftele.
acesti parinti isi merita soarta
sa-ti traiasca fiul tau frumos si sa va bucurati de el cel putin ca si pana acuma
dor72
Postat pe 14 Noiembrie 2010 02:29
dor, multumesc, asemenea si ie, si tuturor parintilor de aici si de oriunde...:)

stiu parinti care au copii cosmar:
daca zece secunde nu-i privesc, fac cate o traznaie de sa-i bagi la microunde...:D

cu al nostru a fost relativ simplu:

ne-am dormit noptile, nu a "ras" aiurea, nu a fost niciodata leganat.
nu a umblat cu degete si cuie in prize, nu a umblat la (ara)gaz, nu a lasat apa deschisa, nu a avut astfel de tentatii...
din pacate, al doilea (o fetita) nu a mai putut fi.
dar asta e... asa a fost sa fie...

:)
eu_geminy
Postat pe 14 Noiembrie 2010 02:35
ge, eu iti zic noapte buna
sau spor la treaba
dor72
Postat pe 14 Noiembrie 2010 02:42
mai am putin si termin si eu...
pe noaptea asta...:D

Somn usor!...:)
eu_geminy
Postat pe 14 Noiembrie 2010 02:47
De la: eu_geminy, la data 2010-11-14 02:35:39dor, multumesc, asemenea si ie, si tuturor parintilor de aici si de oriunde...:)

stiu parinti care au copii cosmar:
daca zece secunde nu-i privesc, fac cate o traznaie de sa-i bagi la microunde...:D

cu al nostru a fost relativ simplu:

ne-am dormit noptile, nu a "ras" aiurea, nu a fost niciodata leganat.
nu a umblat cu degete si cuie in prize, nu a umblat la (ara)gaz, nu a lasat apa deschisa, nu a avut astfel de tentatii...
din pacate, al doilea (o fetita) nu a mai putut fi.
dar asta e... asa a fost sa fie...

:)

parca vorbesti despre copilul meu.il recunosc
pentru fetita, imi pare tare rau... Dumnezeu v-a binecuvantat pe voi si pe copil. Sa multumesti pentru asta si sa fii bucuros: viata e frumoasa asa cum e daca stii sa o pretuiesti.
noapte buna, ge
dor72
Postat pe 14 Noiembrie 2010 02:49
Nu esti prima mama care se plange de lucrul asta,am prietene care au trecut prin asta,si in revistele pentru mamici,nu o singura data am citit asta.
Explicatia este ca tu lipsesti.El se comporta normal,dar sufera in sufletul lui,si cand vii,se manifesta toata disperarea lui de copil mic,ca a lipsit mama.
In fata ta isi deschide sufletul,si exteriorizeaza,manifesta ceea ce simte.In fata celorlalti e retinut,stie ca doar mama il va intelege.
realizeaza cand vii,ce mult i-ai lipsit.Si exprima asa cum se pricepe,la varsta lui mica.
Faptul ca se agata de tine,cand vii,demonstreaza asta.Pe tine te vroia,nimeni nu e ca mama.....
poti face asa:cand vii de la serviciu,ia-l in brate,si pupa-l,sufoca-l cu iubirea ta,pentru cel putin zece minute.
Spune-i cat ti-a lipsit,etc,pupa-l peste tot,strange-l in brate,sa simta.
apoi se va linisti.
Va fi mult mai bine.
Spune-i ca mama are nevoie de serviciu,dar vine intotdeauna,el nu intelege multe cuvinte,dar nu va scapa sigur sensul.
Trebuie sa ii explici ,dupa portia de iubire,zilnic,cel putin cateva zile,apoi va fi mai bine...
Succes,D
daniilia
Postat pe 18 Noiembrie 2010 20:25
tot nu incetezi defacut misto de barbat nu te vroiam am unul acasa si nu divortam nciodatanici cea fost frumos nu lasi sa-mi ramana vrei sa arunci cu noroi sa uit ca ai eistat vreodata,numai jignesti stiu ca esti bogatas imi spunea-i ca aveai 8 reviste,de-asta n-ai suflet ca ai bani nu stiice inseamna sa n-ai.tare n-am vrut sa fii bogatas ai murdarit tot si murdaresti in continuare
garbo107589
Postat pe 2 Decembrie 2010 01:19
cat continui cu bataia de joc lasa cea fost frumos sa ramana asa
garbo107589
Postat pe 2 Decembrie 2010 01:28
ma faci sa cred numai urat despre tine
garbo107589
Postat pe 2 Decembrie 2010 01:30
continui sa-ti bati joc eu ascult manele sa-mi treaca m-ai usor si tu iti bati bati joc de mine sa ma faci sa urasc si cea fost
garbo107589
Postat pe 2 Decembrie 2010 01:32
how interesting...
michelle_
Postat pe 2 Decembrie 2010 01:57
ohh..yes, indeed! :-)))
reyya
Postat pe 2 Decembrie 2010 02:01
iar ai inteles gressit nu-mi trebuiesc banii nimanuinu-s cersetoare chiar daca esti bogatasm-am referit la sufletul tau la voi se rezuma numai la bani in asta masurati
garbo107589
Postat pe 2 Decembrie 2010 05:12
De la: prezbiteros, la data 2010-11-12 12:16:45Sunt taticul unei fetite de 4 ani, iar ceea ce spui rapsody33, e ceva normal la copii mai ales la varsta aceasta. De ce? El stie ca pana la dadaca tu ai fost singura care i-a fost cel mai aproape. L-ai alaptat, l-ai ingrijit, i-ai dat primele lingurite cu mancarica, te-ai jucat cu. Toate acestea au facut din mama lui persoana care il ajuta, il completeaza atunci cand el are nevoie, cand se simte bagat in seama mai putin.
Deci, nu-ti face probleme. Alinta-l, dar fa-l sa inteleaga ca atunci cand spui NU este nu. Pentru ca el a sesizat ca pe mama o poate sensibiliza mai usor.

Apropo de klauss77, lasa-l. E varza!

Asa este
cory_emy
Postat pe 10 Decembrie 2010 01:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Servicii de contabilitate complete 4 De la: alfheim 6 Octombrie 2011 15:39
destinatie de vacanta 15 De la: garbo195305 11 Martie 2011 00:23
CARTI PT COPII PERSONALIZATE 1 De la: kidz007767 28 Ianuarie 2011 16:14
hemageom scrotal 1 De la: picuandreea 6 Noiembrie 2014 13:06
are mofturi si plinge numai in prezenta mea 82 De la: cory_emy 10 Decembrie 2010 01:36
Setari Cookie-uri