no, hai ca te las, mamy... nu mai umbla si tu in uniforma, ca matza cu clopotzei nu prinde nimik. si iar te freaca sefii ridichea, luni..:P "servici usor", mey vuNvu... si noapte buna, cand renunti...:D :)))) |
||
eu_geminy Postat pe 5 Noiembrie 2010 03:53 |
||
---|---|---|
stii tu ca imi pasa?! | ||
vuvuzela Postat pe 5 Noiembrie 2010 03:54 |
||
io nu stiu nimik, mey vuNvu... ti-am zis ca-s batut in cap... tu te-ai laudat...:))))) PS: vad ca nici pe Google n-ai reusit sa-l inchizi. pai esti ineficienta, nu stiu de ce te plateste statul asta. ca nici borfasi de drept comun nu te vad in stare sa prinzi.:))) |
||
|
||
eu_geminy Postat pe 5 Noiembrie 2010 04:10 |
||
DECI:...ar putea fi o oarecare "fata a lucrurilor" http://www.garbo.ro/comunitate/koala/blog/view/12176/DE-CE-NU-MA-BAGI-IN-SEAMA-TICALOSULE.html si-se pare ca e scris de o femeie |
||
koala Postat pe 5 Noiembrie 2010 12:30 |
||
De la: xenaluptatoareainimoasa, la data 2010-11-04 10:51:51Daca vreti sa aveti femei fideele si destepte,invatatile trucurile si smecheriile barbatilor,,,asa nu or sa mai fie ele asa naive sa mai creada balivernele altor barbati..Dar nici barbatii nu stiu ce vor...Ei vor si femei usoare,,pe care sa le prosteasca usor..Dar si femei destepte care sa le fie fideli si sa fie destepte...Uite pe mine Dumnezeu m-a invatat toate smecheriile barbatiilor,si uite ce fidela ii sunt....Luati exemplu si voi..Daca sunteti desteptiDe la: zambila, la data 2010-11-04 10:41:02scumpo, pai nu era ideea mea, ci a ta! io poate n-o interpretez corectPai femeile,,au invatat barbatii niste egoisti....Le-au facut toate dea gata...Mancare,calcat..Mamele si-au invatat fii niste puturosi si egoisti,,doat pt ei si care sa astepte toate dea gata..Si uite ca mentalitatea s-a trasmis de la parinte la copil... |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 5 Noiembrie 2010 15:17 |
||
Invatati femeile cat de smecheri si egoisti sunt barbatii.....ca femeile sunt copiii mici fata de barbati in practicarea rautatii si egoismului | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 5 Noiembrie 2010 15:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce parere aveti despre mentalitatea romanului...De a-ti pune gand rau daca ii povestesti ca iti merge bine? | 24 | De la: anaROBERT 17 Septembrie 2010 00:52 |
top! | 67 | De la: elisabeta_boia 10 Noiembrie 2011 18:33 |
incotro sa o iau??? | 5 | De la: floare_cu_colti 30 Ianuarie 2011 21:14 |
|
||
Plictiseala DIURNA | 9 | De la: garbo265966 26 Iunie 2012 11:14 |
sal | 6 | De la: ana02 22 Iulie 2009 22:34 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn