aha! asa de cunoscute, incat nu ma pot hotara ale cui sunt! o fi fratele irinucai?? |
||
zambila Postat pe 4 Noiembrie 2010 20:58 |
||
---|---|---|
nimerisi, zambilico | ||
Freya_ Postat pe 4 Noiembrie 2010 21:00 |
||
poate fi si un var mai indepartat.... | ||
|
||
preci Postat pe 4 Noiembrie 2010 21:01 |
||
sau cumnatu? stai sa vezi cand da irina cu ochii de dansul |
||
zambila Postat pe 4 Noiembrie 2010 21:02 |
||
daca incepe sa-l afuriseasca, e clar: daniil e frate-so ala care seamana cu tac-so care nu facea nimic in casa si astepta numai totul de-a gata de la ma-sa si de la irinuca | ||
Thor_again Postat pe 4 Noiembrie 2010 21:04 |
||
inseamna ca din cauza lui ii uraste pe barbati pfff | ||
ameno Postat pe 4 Noiembrie 2010 21:06 |
||
ce panseu adanc,popo.... |
||
preci Postat pe 4 Noiembrie 2010 21:07 |
||
crezi??? | ||
ameno Postat pe 4 Noiembrie 2010 21:08 |
||
acum totul are sens | ||
zambila Postat pe 4 Noiembrie 2010 21:08 |
||
dar nu va intrebati unde disparut Daniil..... nu cumva fu` cineva vechi pe garbo...... cu gandu` sa insufleteasca lumea pe aici |
||
cricat Postat pe 4 Noiembrie 2010 21:15 |
||
De la: daniil_pravoslavnic, la data 2010-11-04 17:29:12Harul erect al carui domn doriti voi sa va insoteasca pretutindeni, mielushelelor. Caci adevar va zic voua, acel care este fara de pacat si nu a hulit in viata lui, sa se aplece si sa arunce primul cu piatra. cine-i loverboy asta buey fratilor??? sunt pe jos de ras ,,harul erect al carui domn doriti voi sa insoteasca pretutindeni , mielushelelor" ???????? |
||
reyya Postat pe 4 Noiembrie 2010 21:20 |
||
ecsact ca prea le zicea cu dor...dar...si zic dar...nu a jignit hmmm asta e ceva pentru o cloneta.Clonetele oarbe pline de ciuda care nu-s in stare sa zica nici buna ziua cu propriul cont...pfff iesea cu scantei... o cloneta de clasa..jos palaria ok...am plecat ca-s rupta de obosita seara buna |
||
ameno Postat pe 4 Noiembrie 2010 21:20 |
||
De la: cricat, la data 2010-11-04 21:15:40dar nu va intrebati unde disparut Daniil..... nu ne intrebam, cri. si da, e vechi, ca e vreun admin de-al garbo, care mai face reclama sa mai vina lumea pe aici, ca nu prea le mai merg incasarile la accesari |
||
Thor_again Postat pe 4 Noiembrie 2010 21:21 |
||
probabil Thor.... eu is mai mica pe aici ..... nu stiu modalitatile de insufletire.... |
||
cricat Postat pe 4 Noiembrie 2010 21:23 |
||
nehhh | ||
ameno Postat pe 4 Noiembrie 2010 21:23 |
||
cred ca s-a dezumflat, fiindca nu ne-a gasit la ceasul rugaciunii! | ||
esme Postat pe 4 Noiembrie 2010 21:28 |
||
lasa esme, ca apare pe la 12 .... este alt ceas.. | ||
cricat Postat pe 4 Noiembrie 2010 21:55 |
||
ioi, doamne, nu mai pot!... ma rup de ras!!!... =))=))=)) he he he he....:))))))))) mey, dar chiar l-ati luat in serios! :O pai asta a si urmarit!...:)))))))))))) oricum, are stil!... :)))))))))))))) |
||
eu_geminy Postat pe 4 Noiembrie 2010 23:38 |
||
nu stiu daca e user mai vechi sau nu aici, cert este ca PreaCuviosu' are un site - "Lumina Sfanta", unde posteaza si alte "teme de interes crestin": http://www.luminasfanta.com/ acolo se regasesc si temele thread-urilor de azi... se pare ca are si audientza, nene...lumea vine cu comentarii, mai exista pe-acolo si un Taica Tereziu... he he he...:)))) de ex., tema de azi a fost postata acolo pe 17 iunie, asa ca treaba nu e o inspiratie de moment, are vechime deja..:)))))))))) =))=))=)) |
||
eu_geminy Postat pe 4 Noiembrie 2010 23:45 |
||
in prima faza.... m/a blocat Ge | ||
cricat Postat pe 4 Noiembrie 2010 23:47 |
||
nu inteleg, cri... cum Dzeu te poate bloca asa ceva?...:)))) dupa parerea mea, nu erau decat doua variante, poate ambele: 1) omul are o fantezie erotica, mai mult sau mai putin reala. 2) face misto. .:)))) ambele ipoteze au cam aceeasi scop: "sondarea opiniei publice", respectiv numararea ulterioara celor care "o musca". :D tocmai stilul lui a facut ca lucrurile sa para serioase. e clar ca nu e un novice. daca aceste postari au intrigat asa de mult, ce sa mai zicem de Biblia Hazlie... de parca astea ar fi singurele "blasfemii", si nu ne-am intalni cu ele la fiecare pas. :)) |
||
eu_geminy Postat pe 4 Noiembrie 2010 23:55 |
||
eiii.......... doar la inceput..... asa sunt eu mai pudica,,,, |
||
cricat Postat pe 5 Noiembrie 2010 00:09 |
||
asa-i la tinerete, cri... cu timpul ne trece...:))) eu zic ca e o blasfemie mai mare sa il rostesti pe Dzeu batand cruci si matanii, si sa fii negru in ceru' gurii...:D |
||
eu_geminy Postat pe 5 Noiembrie 2010 00:12 |
||
Atoatestiutorul fie cu voi si pe acest Sfant topic, berbecutzilor. | ||
daniil_pravoslavnic Postat pe 5 Noiembrie 2010 01:26 |
||
atotstivuitor? berbecuti? hai ca asta chiar e la misto...... |
||
anaROBERT Postat pe 5 Noiembrie 2010 01:32 |
||
parinte, bag si aciulea un biletzel pentru preacuvioasa irinooka, aia de se roaga zilnic singura pe-aici, inclusiv la ora amiezii...:P poate ii faci o "exorcizare" precum ai scris la inceput de topik... :)))) |
||
eu_geminy Postat pe 5 Noiembrie 2010 01:34 |
||
ge,cand o intra irinooka si o citi biletele tale,si o vedea ca este catalogata drept '' oita'' iti umple frigderul.... parca deja o vad facand spume :))) |
||
anaROBERT Postat pe 5 Noiembrie 2010 01:37 |
||
oita | ||
anaROBERT Postat pe 5 Noiembrie 2010 01:38 |
||
ana, asa se intampla la exorcizare... se poate intampla si mai rau. sa-i iasa ochii din orbite, sa vomite chestii verzi... doar am mai vazut si noi filme horror...:P da' macar scoate PreaCuviosul pe "Scaraolschi" din ea...:D :)))) |
||
eu_geminy Postat pe 5 Noiembrie 2010 01:40 |
||
hai mai nu fi rau ca deja ma sperii si am insomnii si te chem sa dormi cu mine :)) |
||
anaROBERT Postat pe 5 Noiembrie 2010 01:42 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
eu ce sa inteleg ? | 17 | De la: fleurdelis 7 Mai 2010 18:52 |
Sex si sentimente | 24 | De la: garbo_14136 31 August 2017 11:00 |
Exista femei care nu pot face fata unui barbat? | 143 | De la: quasaria 19 Septembrie 2009 23:54 |
|
||
anticonceptionalele si alte medicamente | 6 | De la: caitlin 28 Februarie 2012 16:04 |
buna ziua | 1 | De la: maxalina 7 Octombrie 2012 16:41 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară