Berbec (21 martie - 20 aprilie) Termina�iile nervoase sunt foarte sensibile la femeile �i b�rba�ii din zodia Berbec. Ador� s� fie atinse/atin�i pe cap �i fa��. Berbecii reac�ioneaz� la o atingere delicat� pe frunte sau la jocul cu p�rul de pe cap. Nici lobul urechii nu este de neglijat, iar femeia Berbec se excit� de la o u�oar� suflare �n ureche. Mu�c�turi u�oare ale buzelor, s�rut�ri delicate ale ochilor �nchi�i provoac� "spasme" pl�cute �n zon� spin�rii. Femeiele Berbec sunt �nnebunite dup� b�rba�ii cu barb�, pentru c� atingerile lor pe piele le ofer� senza�ii pl�cute. |
||
vuvuzela Postat pe 5 Noiembrie 2010 03:25 |
||
---|---|---|
mey vuvu, io am iubit odata o "berbeaca" (poate chiar mai multe, da' nu conteaza:P)... si nu sA potriveste ce-ai bagat aici, clar!:P iar te iei dupE balarii din reviste...:)))) |
||
eu_geminy Postat pe 5 Noiembrie 2010 03:28 |
||
De la: eu_geminy, la data 2010-11-05 03:28:04mey vuvu, io am iubit odata o "berbeaca" (poate chiar mai multe, da' nu conteaza:P)... si nu sA potriveste ce-ai bagat aici, clar!:P depinde din ce decan erau.fiecare zodie are 3 decane in functie de datele de nastere. |
||
|
||
vuvuzela Postat pe 5 Noiembrie 2010 03:34 |
||
De la: vuvuzela, la data 2010-11-05 03:25:36Berbec (21 martie - 20 aprilie) Taur (21 aprilie - 21 mai) G�tul este zona erogen� a tuturor reprezentan�ilor zodiei. Atingeri delicate, m�ng�ieri �i s�ruturi �n zona cefei, cobor�nd treptat spre g�t �i va scoate din min�i |
||
vuvuzela Postat pe 5 Noiembrie 2010 03:35 |
||
De la: vuvuzela, la data 2010-11-05 03:35:43De la: vuvuzela, la data 2010-11-05 03:25:36Berbec (21 martie - 20 aprilie) Gemeni (22 mai - 21 iunie) Locurile cele mai sensibile ale Gemenilor sunt m�inile �i bra�ele. Femeia din aceast� zodie ador� ca m�inile s� �i fie s�rutate, iar b�rba�ii iubesc c�nd membrele le sunt s�rutate, deget cu deget. Chiar �i o m�ng�iere �nt�mpl�toare a v�rfului degetelor m�inii poate produce un extaz. Dac� ai un partener Gemeni, nu ezita s� �i s�ru�i partea interioar� a m�inii. Atinge-�i partenerul n�scut �n zodia Gemeni cu buzele �i cu limba, de la cot p�n� la um�r. Va fi �nnebunit, pur �i simplu!. |
||
vuvuzela Postat pe 5 Noiembrie 2010 03:38 |
||
ete mey vuvu, ca si la Gemeni minti. io personal garantez ca nu-i asa...:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 5 Noiembrie 2010 03:39 |
||
De la: vuvuzela, la data 2010-11-05 03:34:45De la: eu_geminy, la data 2010-11-05 03:28:04mey vuvu, io am iubit odata o "berbeaca" (poate chiar mai multe, da' nu conteaza:P)... si nu sA potriveste ce-ai bagat aici, clar!:P pey mey, tu aici vorbeste despre "decanii" aia, mai intai. ca nici revista din care copiezi, vad ca nu spune. eeee, pey daca o luam asa... ma iei ca "depinde" si de numaru' la pantofi, de cel de la sutien, coloarea oikilor si inaltimea bunicilor la nastere...:PPP |
||
eu_geminy Postat pe 5 Noiembrie 2010 03:42 |
||
Rac (22 iunie - 21 iulie) Pentru tine, zona s�nilor este cea care st�rne�te cascade de pl�cere. Te sim�i foarte m�ndr� de s�nii t�i, iar b�rba�ii din aceast� zodie ador� s� fie m�ng�ia�i pe sf�rcuri �i piept. At�t femeile c�t �i b�rba�ii Rac ador� s�ruturile lungi, care implic� limba �i din�ii �i chiar pot avea orgasm de la acestea. Ador� jocurile u�or perverse cu sf�rcurile: ciupiri, str�ngeri - toate acestea le intensific� dorin�a. |
||
vuvuzela Postat pe 5 Noiembrie 2010 03:56 |
||
Gemy,daca nu ti se potriveste,esti alien sigur. | ||
vuvuzela Postat pe 5 Noiembrie 2010 03:58 |
||
Leu (23 iulie - 22 august) Spatele este foarte sensibil. Reprezentan�iilor acestui semn zodiacal le place s� fie m�ng�ia�i �i chiar zg�ria�i pe spate, pentru c� �i excit� incredibil de mult. |
||
vuvuzela Postat pe 5 Noiembrie 2010 04:02 |
||
De la: vuvuzela, la data 2010-11-05 03:58:04Gemy,daca nu ti se potriveste,esti alien sigur. hai nu serios!... deci, dupa parerea ta, cam a 12-a parte din populatia globului, tre sa aiba aceleasi zone erogene, ca face parte din aceeasi zodie... :P he he he...:)))) de unde le scoti, mey vuNvu?:)))) |
||
eu_geminy Postat pe 5 Noiembrie 2010 04:04 |
||
Fecioar� (23 august � 22 septembrie) Abdomenul este zona erogen� a reprezentan�iilor acestei zodii. Atinge-l cu limba, m�ng�ie-l tandru �i chiar cu p�rul. O baie �n spum�, cu atingeri suave cu buretele pe burt� �l/o va �nnebuni de pl�cere. O atingere �n joac� a buricului cu v�rful limbii este un truc pe care trebuie s� �l �ncerci, pentru c� fi surprins �n mod pl�cut. |
||
vuvuzela Postat pe 5 Noiembrie 2010 04:05 |
||
eu sunt geaman nativ, mey vuvu, si nu se potriveste deloc. ce rost are sa ne ascundem dupa traznaile din reviste, scrise in metrou sau in tramvai, in drum spre redactie... :D hai mey, ca astea-s zodiace de rasu' curcilor!...:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 5 Noiembrie 2010 04:08 |
||
De la: eu_geminy, la data 2010-11-05 04:04:50De la: vuvuzela, la data 2010-11-05 03:58:04Gemy,daca nu ti se potriveste,esti alien sigur. nu.dar sunt puncte comune in functie de zodie.poate nu ai nimerit tu nici una care sa iti destainuiasca. |
||
vuvuzela Postat pe 5 Noiembrie 2010 04:11 |
||
sunt curioasa la pesti. | ||
vuvuzela Postat pe 5 Noiembrie 2010 04:14 |
||
pai ia-te dupa revistutse, ca asa o sa ajungi fix in... acvariu...:D sau macar de-un dus rece sa iasa...:P :))) |
||
eu_geminy Postat pe 5 Noiembrie 2010 04:16 |
||
Balan�� (23 septembrie - 22 octombrie) �oldurile �i fesele sunt zonele erogene ale Balan�elor. O atingere, o masare sau o p�lmuire u�oar� a feselor dezgolite va trezi pl�ceri neb�nuite. B�rbatul Balan�� va ajunge la extaz dac� �i vei atinge cu s�nii partea de jos a spin�rii. |
||
vuvuzela Postat pe 5 Noiembrie 2010 04:17 |
||
no, gata, m-am plictisit. cred ca era mai interesant daca bagai de la tine din top. lasa copiatul, ca nu-ti foloseste la nimic. ma duc la somn. pa |
||
eu_geminy Postat pe 5 Noiembrie 2010 04:20 |
||
De la: eu_geminy, la data 2010-11-05 04:16:51pai ia-te dupa revistutse, ca asa o sa ajungi fix in... acvariu...:D cald. |
||
vuvuzela Postat pe 5 Noiembrie 2010 04:24 |
||
Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie) Organele sexuale sunt zonele erogene ale reprezentan�iilor zodiei Scorpion. O atingere delicat� cu degetele a acestei zone, �l poate transforma pe iubitul t�u/iubit� ta �ntr-un vulcan gata s� erup�. Femeia din aceast� zodie se poate excita doar pun�nd picior peste picior �i mi�c�nd fesele. O partid� de sex oral sau o stimulare manual� poate duce la extaz. |
||
vuvuzela Postat pe 5 Noiembrie 2010 04:24 |
||
De la: vuvuzela, la data 2010-11-05 04:11:50De la: eu_geminy, la data 2010-11-05 04:04:50De la: vuvuzela, la data 2010-11-05 03:58:04Gemy,daca nu ti se potriveste,esti alien sigur. mey vuNvu, eu ma refeream evident la barbatul geaman care sunt, despre care tu scrii niste tampenii inventate. cat despre o combinatie cu fumeie geamana... ar fi trebuit sa mi se destainuie, altfel nu ne "nimeream", nu?... da' de cand facem noi amor cu reviste ieftine in mana, ha?...:)))) hai mey vuvu, ma LEshi... mai bine scriai buletinul meteo, ca ala e destul de precis. :))) |
||
eu_geminy Postat pe 5 Noiembrie 2010 04:27 |
||
sa mor daca pot sa te inteleg de ce te chinui mereu sa deschizi topicuri care-s varza din start. gata, acu chiar ma duc sa dorm, ca-s mult mai castigat.:P :))) |
||
eu_geminy Postat pe 5 Noiembrie 2010 04:28 |
||
Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie) B�rbatul Capricorn �nnebune�te de pl�cere atunci c�nd partenera �i "alunec�" cu s�nii pe fa��, apoi coboar� u�or pe buze, piept �i burt�. Femeia Capricorn s�rutat� pe burt�, �n jurul buricului sau pe interiorul genunchilor va urla de pl�cere. Pielea din jurul buricului este extrem de sensibil� la femeile n�scute �n aceast� zodie. Un masaj sau o atingere cu v�rful limbii a �ntregului corp va �nnebuni orice reprezentant al zodiei. |
||
vuvuzela Postat pe 5 Noiembrie 2010 04:33 |
||
somn usor. mai sunt 2 zodii.vreau sa vad pestii. |
||
vuvuzela Postat pe 5 Noiembrie 2010 04:35 |
||
http://www.acvarium.ro/?galeria_foto&pesti_plante ete vuvu, pesti....:P merci, la fel:)) |
||
eu_geminy Postat pe 5 Noiembrie 2010 04:38 |
||
V�rs�tor (21 ianuarie - 18 februarie) Femeia V�rs�tor se excit� dac� �i este stimulat� zona genunchilor, abdomenului, spatelui �i laterale ale pieptului. B�rbatul V�rs�tor �nnebune�te de pl�cere dac� �i s�ru�i cu patim� gambele �i gleznele. O partid� de masaj erotic �i satisface pe am�ndoi reprezentan�i ai zodie |
||
vuvuzela Postat pe 5 Noiembrie 2010 04:41 |
||
Pe�ti (19 februarie - 20 martie) Picioarele �i t�lpile sunt zonele erogene ale Pe�tilor. Un masaj delicat al t�lpilor �i s�rutarea degetelor �i va �nnebuni. Ador� mu�c�turile u�oare ale degetelor de la picioare. Reprezentan�ii acestei zodii ador� s� fac� sex �n sau l�ng� ap�, iar o partid� de sex �n baie poate fi mai mult dec�t excitant�. Face dragoste cu mult� tandre�e (uneori prea mult�, pentru c� poate exaspera partenera), iar preludiul este o parte esen�ial� este adevarata partea a doua incepand de la apa...pana la sf. sursa zodiacului www.eva.ro |
||
vuvuzela Postat pe 5 Noiembrie 2010 04:53 |
||
hm, aici nu prea sint de acord...daca se refera la pesti ,e vorba si de femei , nu? nici apa , nici degete muscate...:)mai bine am scrie fiecare ce zodie sintem si ce ne place , ar fii mai real asa... |
||
gogalil Postat pe 6 Noiembrie 2010 10:15 |
||
salut....nu stiu de ce te critica eu_geminy.......si nici nu stiu daca e adevarat ce ai scris la celelalte zodii..dar iti spun ca sigur la capricon este asa...adica la mine care sunt o femeie capricorn cam in toate privintele. Plus ca pe forum suntem liberi sa exprimam ideile nostre atat timp cat alegem un limbaj adecvat! |
||
ursusimona Postat pe 6 Noiembrie 2010 15:33 |
||
De la: simonikpopa, la data 2010-11-06 15:33:30salut....nu stiu de ce te critica eu_geminy.......si nici nu stiu daca e adevarat ce ai scris la celelalte zodii..dar iti spun ca sigur la capricon este asa...adica la mine care sunt o femeie capricorn cam in toate privintele. am scris ,dar poate nu ai observat,sursa acestui horoscop,este www.eva.ro.......sa stii ca si la mine corespunde doar pe jumatate.am si specificat.eu sunt pesti si ultima parte incepand cu apa pana la sf .mi se potriveste. |
||
vuvuzela Postat pe 6 Noiembrie 2010 15:46 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Nu avem pe nimeni in zodia Berbecului?????????? | 78 | De la: garbo_472671 7 Martie 2018 12:48 |
Gesturi care ne tradeaza | 27 | De la: garbo090549 30 Decembrie 2009 18:05 |
zodia varsator | 21 | De la: garbo_493614 17 Octombrie 2018 14:00 |
|
||
ea taur si el capricorn | 13 | De la: garbo_472671 7 Martie 2018 10:31 |
neveste(si nu numai) de politisti--aliati-va! | 22 | De la: oana4me 11 Ianuarie 2010 12:02 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice