De la: _badea_Gheorghe_, la data 2010-11-06 19:21:17�mi place c� dup� ce am aruncat piatra-n ap�,au s�rit pro�tii s-o scoat�. "y" ,de care pomenea�i voi provine de la tastatura pe care o folose�ti ( �n limba rom�n� sau englez�). Mai grav este c� ceea ce am spus �n primul comentariu, se pare c� se potrive�te pt.mul�i de pe "uli�a" asta. V� pot spune c� p�n� la v�rsta pe care o am (aproape �aptezeci de ani),am v�zut mul�i ca voi �i nu m� impresioneaz� ce spun unii sau al�ii, �ntotdeauna m-am uitat cine vorbe�te,nu ce vorbe�te. tastatura englezeasca pe coada matului ca daca ai fi facut baremi un curs de aista de CP oricat de redus(cursul) te-ai fi lamurit cum stau lucrurile cu Y si Z...aceste englezismeee |
||
LILO Postat pe 6 Noiembrie 2010 19:44 |
||
---|---|---|
De la: anakin, la data 2010-11-06 18:57:19Da'cand ii era nevasta gravida nu te-a impresionat?.. cata grija, ca nu cumva sa ii nasca atunci cand este el/ea plecat in delegatie uuups,ai aparut scriitore nulo?heeee heee cine te cunoaste?ai indraznit sa vii pe topicul unui mare scriitor ADRIAN PAUNESCU,vb despre ce?despre false concepte?pai un scriitor trebuie recunoshuto.adios amigos,asta la vista ! |
||
vuvuzela Postat pe 6 Noiembrie 2010 20:02 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=B2_u6gapZME eu voi comenta la topic indiferent cine l-a deschis, imi rezerv dreptul sa fac ce vreau, spre deosebire de altii eu stiu cine sunt si de ce sunt aici si daca ascultati piesa de mai sus, poate veti afla si voi, so... m-am uitat azi pe toate canalele de televiziune, cam acelasi lucru, cenaclul si realizarile lui Paunescu, si vreau sa spun ca am auzit multe interpretari a "repetabila povara" dar nici una ca a lui Adrian, asta dintotdeauna a ridicat parul pe mine, si inca o data ma repet, nu ma intereseaza cine a fost ca om , importanta e enorma contributie pe care acest om a adus-o Romaniei, eu , in tineretze, am fost orice numai patriot nu m-am putut numi, dar chiar si eu si alti sceptici ca mine am racnit cantecel patriotice si m-am simtit liber atunci cand colivia era larga dar barele erau de otel, consider ca Adrian Paunescu a fost un spirit celest cu puterea de a detemina si multa vreme a fost un lider al tineretului, sper doar ca din cerul in care a ajuns sa se uite cu drag la tara lui si sa ne ierte, Dumnezeu sa-l ierte |
||
|
||
casperphantom Postat pe 6 Noiembrie 2010 20:09 |
||
"Dar mi-a intrat fiscul mor�ii �n cas� �i trebuie s�-i pl�tesc tot ce i se cuvine." (...) Oricum, c�r�ile mele devin - prin suferin�a mea - tot mai valoroase �i mai c�utate. Editorii au suficiente motive extraestetice s� poten�eze textele. Iar eu sunt lini�tit c� mi-am v�zut poporul s�rind de partea mea �i iubindu-m� mai mult ca niciodat�" - fragment din scrisoarea public� a lui Adrian P�unescu, scris� de pe patul de spital, cu c�teva zile �nainte de a se stinge �i publicat� �ntr-un ziar central. O mul�ime �ntristat� a mi�unat ast�zi toat� ziua pe trotuarul de l�ng� sediul Uniunii Scriitorilor - oameni simpli cu flori �n m�n� �i cu lacrimile �n col�ul ochilor, domni elegan�i, cobor��i din ma�ini de lux, merg�nd al�turi de b�bu�e cu c�ciuli cro�etate, tineri sosi�i cu biciclete, taximetri�ti, p�rin�i cu copii mici de m�n�... Parcarea de al�turi, de obicei goal� s�mb�t�, era ast�zi plin� ca �ntr-o zi de lucru. Sute de admiratori au a�teptat t�cu�i �n dreptul sicriului, organiza�i �n �ir indian, s� poat� aprinde o lum�nare la c�p�t�iul poetului. Unii au plecat ap�s�ndu-�i m�na pe inim�, a�a cum faci �n fa�a omului pentru care ai un profund respect. Al�ii au mai stat la coad� �i s� scrie mesaje de adio �n caietul l�sat de familie special pentru asta. Nu au f�cut poze cu telefonul mobil, nu s-au �mpins s� fac� filmule�e cu aparatul de fotografiat, a�a cum s-a mai �nt�mplat alte d��i, �n situa�ii asem�n�toare. P�n� seara, �n jurul sicriului s-a str�ns un covor nemai�nt�lnit de flori �i lum�n�ri, unele buchete �ndesate direct �n g�le�i, s� se mai c�tige spa�iu. Printre flori, mici steaguri cu tricolorul. " |
||
vuvuzela Postat pe 6 Noiembrie 2010 20:12 |
||
De la: Thor_again, la data 2010-11-06 18:42:43bai, care ati lasat poarta deschisa de a mai scapat unu' din ospiciu? pastreaza decenta,daca , cunosti acest mod de comportare.daca nu dispari in topicele tale pline de ura si mocirleli.nu intina acest topic cu mizeriile tale.se vede ca ai trecut degeaba prin viata si ai albit fara sa inveti ceva din ea. |
||
vuvuzela Postat pe 6 Noiembrie 2010 20:19 |
||
'Pe o coroan�, cineva a scris "Adio, geniu bun!", pe alta, altcineva - "Plec�nd s� mori un pic, c�t� durere ne-ai l�sat �n suflet/ S�-�i fie somnul lin �i codrul aproape". La intrare, un poet anonim a postat pe zid o plan�� uria�� cu o poezie scris� de m�n�, cu majuscule: "Stepa, s�-l prime�ti �n Rai/ Pe poetul f�r� grai/ Tu, Grigore, s�-i spui, frate/ C� �l pl�ngem dup� moarte/ �i-au vegheat la c�p�t�i/ Fata �i cei dragi ai lui/ Am r�mas vii �i fl�m�nzi/ Grigore, vai ce dob�nzi/Ne hr�nim din cartea lui/ Bog��ia neamului". La aceast� or�, trupul lui Adrian P�unescu odihne�te �nc� la sediul Uniunii Scriitorilor, de�i familia a �ncercat �n timpul zilei s� �l duc� la Ateneu. Administratorii de acolo, �ns�, au transmis c� acest lucru nu este posibil fiindc� nu pot suspenda concertele deja programate. Pelerinaj de personalit��i venite s�-�i ia r�mas bun Dintre cei care �i-au luat r�mas bun ast�zi de la Adrian P�unescu, Adrian N�stase �i-a amintit cum comunicau prin bile�ele, la �ntrunirile publice, ad�ug�nd c� Guvernul ar trebui s� decreteze ziua de m�ine, a �nmorm�nt�rii, drept zi de doliu na�ional. Dup� ce i-a pus o lum�nare, Ducu Bertzi a spus, �ntristat, c� Adrian P�unescu a fost mentorul s�u spiritual. "Sper s� �i fac� trupa de teatru pe care a visat-o acolo, �n Rai", a spus �i actorul Eugen Cristea, sosit la Uniunea Scriitorilor s� �i ia r�mas bun. Florin Piersic a amintit celor prezen�i de u�urin�a cu care Adrian P�unescu scria poezii, oriunde, oric�nd: "�n trei minute, cu o u�urin�� genial�, scria versuri". Pentru Gigi Becali, poetul a fost singurul din afara familiei sale care a s�rit �ntotdeauna s�-i ia ap�rarea: "P�unescu a fost omul care m-a iubit cel mai mult dintre cei din afara familiei mele. A fost singurul politician care m-a a�teptat c�nd am ie�it din penitenciar. Mi-a s�rit �n ajutor c�nd am avut nevoie". Au mai trecut pe la catafalc, pe r�nd, Mugur Mih�escu, Ioan Talpe�, Mircea Albulescu, Crin Antonescu, academicianul R�zvan Theodorescu, omul de afaceri Jean Valvis �i mul�ii al�ii. Pre�edintele Academiei Rom�ne, Ionel Haiduc, a declarat c� "Adrian P�unescu a fost un mare poet, poate cel mai mare �n via��"" |
||
vuvuzela Postat pe 6 Noiembrie 2010 20:23 |
||
"Mesaj din Republica Moldova: "De acolo, de dincolo de nimicnicie, ajut� Basarabia s� vin� acas�!" Iat� cum sun� mesajul venit din Basarabia, locul unde Adrian P�unescu s-a �i n�scut: "De acolo, de dincolo de nimicnicie, ajuta-ne s� trecem peste tot, ajut� p�m�ntul acesta s� se �nal�e acolo unde cutremurul cuvintelor tale l-au ridicat, ajuta copiii s�-�i �ntind� m�inile peste Prut, ajut� Basarabia s� vin� acas� (�) Ajut� aceast� �ar� s� �n�eleag� �i s� se urce spre cerul care-i este destinat, Ajut�-l pe Dumnezeu s�-�i �ntoarc� fa�a spre durerea noastr�". Semneaz� Forumul Democrat al Rom�nilor din Republica Moldova, al�turi de pre�edintele interimar al Republicii Moldova Mihai Ghimpu, Nicolae Dabija, Ion Cimpoi, primarul Chi�in�ului Dorin Chirtoac�, Dan Hatmanu �i Sever Mure�an. Slujba anterioar� �nmorm�n�trii va avea loc duminic� diminea�� la biserica Boteanu, aflat� �n spatele Bibliotecii Centrale Universitare. Apoi, pe la orele pr�nzului, sicriul va ajunge pe Aleea Scriitorilor din Cimitirul Belu, la c��iva metri de morm�ntul lui Mihai Eminescu. "�ndr�gostit de Bucure�ti: "Eu vara a� iubi-o pe orbe�te, dar simt c� toamna-i anotimpul meu" �n mai bine de zece ani de existen�� a Cenaclului Flac�ra, Adrian P�unescu a organizat peste 1.600 de concerte pe stadioane, �n pie�e publice sau �n c�mine culturale, atr�g�nd milioane de tineri' |
||
vuvuzela Postat pe 6 Noiembrie 2010 20:32 |
||
esti o insulta adusa bunului simt. caracter zero. | ||
alia_iulia Postat pe 6 Noiembrie 2010 20:34 |
||
>> Adrian Paunescu >> Durere femeeasca Adrian Paunescu - Durere femeeasca "V-am tot iertat, v-am tot acoperit, si, sa mai amanam, nu-i intelept, Ar fi, sa recunoastem, in sfarsit, Femeia, n-are, totusi, nici un drept. Muncim, ca niste sclave, zi de zi, Frumoase-am fost, pe cel dintai traseu, si condamnarea de-a ne urati, Chiar voi, ce ne iubiti, ne-o dati, mereu. Stam in picioare, inca de cu zori, si va mirati ca nu mai sunt subtiri, Dar voi, care va credeti tot feciori, De ce nu aratati ca niste miri? Pe unde ne dati dreptul de-a munci, Lucram istovitor, cu voi in rand, Din cand in cand, in burti ne dati copii, Iar voi plecati la altele, razand, Cand suferiti, ne cereti langa voi, Ori va-mbatati, ori ati trudit prea mult, Va plangem, cand va duceti la razboi, Sau cand va speriati, la vreun consult. Eroic v-am iubit nelegitim, si legitim, eroic v-am iubit, Ne bateti, ne-nselati si noi o stim, Ba, alteori, intram in circuit. Iar cele care, azi, pe termen scurt, Va fura amintirile de ieri, Isi vor plati placerea unui furt, Fatal, cu furtu-aceleiasi placeri. si, uneori, pacatuim curat, Crezand, prin lacrimi mari, de ochi atei, Ca insusi Dumnezeu este barbat si nu le intelege pe femei. Dar, vai, a fost odata prea frumos, Ca-n filmele de dragoste a fost, si-acum, ne omoram sarguincios si zilnic ne distrugem fara rost. Ne-nvinge viata fara orizont si voi ne-nvingeti, intr-un mod cainesc, Traim ca niste vaduve de front si mainile mereu ni se aspresc. Acum, cand auziti acest repros, Priviti, fara privire, inapoi, Incuvintati din cap, marinimosi, si credeti ca nu-i vorba despre voi. si, totusi, e vorba despre toti Sunteti la fel de rai si de flamanzi, Durerea femeiasca pentru soti, E-un credit fara giruri si dobanzi. Va e urat cu noi, va e urat, si ne-ati ucide, dragilor barbati, Asa ca va rugam numai atat: Puteti sa ne jigniti, sa ne-njurati, Dar faceti-o cu tonul coborat si pan-adorm copiii, asteptati. " |
||
vuvuzela Postat pe 6 Noiembrie 2010 20:41 |
||
De la: alia_iulia, la data 2010-11-06 20:34:59esti o insulta adusa bunului simt. caracter zero. poti sa dai aici pe acest topic,in timp ce altii pastreaza decenta fata de un mare poet al nostru,deci repet poti sa dai definitia bunului simt ? poti sa definesti cu argumente bine intemeietate ,expresia'caracter 0"? |
||
vuvuzela Postat pe 6 Noiembrie 2010 20:49 |
||
>> Adrian Paunescu >> Cu noi e Dumnezeu 'Adrian Paunescu - Cu noi e Dumnezeu Azi lumina din lumina Pamantu-n trupuri ne e greu, Dar e usor cand se inchina: Cu noi e Dumnezeu. Am ostenit de atata noapte Dar vom iesi din defileu Pentru lumina sfintei soapte: Cu noi e Dumnezeu. Nu suntem niste animale Cu suflet amanat mereu In noi e mila si e jale Cu noi, cu noi e Dumnezeu. Luati lumina din lumina Paharuri curg din minereu Credinta noastra e crestina Cu noi e Dumnezeu. " |
||
vuvuzela Postat pe 6 Noiembrie 2010 20:53 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=-vctmYQFtY0&feature=related |
||
LILO Postat pe 6 Noiembrie 2010 20:53 |
||
Ai mare dreptate a fost un om cu totul deosebit, un mare talent si un suflet mare, un patriot cum putini mai sunt acuma in Romania. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa-i lumineze drumul spre calea de lumina. A murit Omul Adrian Paunescu, dar poetul, prozatorul, publicistul, traieste si va trai vesnic. Ramas bun Maestre, viata noastra va fi mai saraca fara tine, chiar daca astazi, unii din cei ce au dat raspunsuri la acest subiect, n-au avut decat cuvinte de ura si lipsa de respect pentru tine, fii convins ca, marea majoritate a romanilor sunt tristi si se intreaba cine la va mai incanta sufletele cu muzicalitatea versurilor tale. Fac parte dintre cei ce au trait pe vremea cenaclului Flacara si cunosc cate talente valoroase a descoperit si mai stiu ca din 1985 nu i s-a mai permis sa organizeze cenaclul, pe care l-au iubit multi tineri ai Romaniei din acele vremuri. Nu am avut aceleasi orientari politice si poate nici mie nu mi-au placut unele din ideile sale de politician si modul "imperios" in care a vrut sa le propage in viata politica atunci cand a fost senator, dar nu pot sa nu apreciez "vulcanul" Adrian Paunescu care a mistuit tot ce i-a iesit in cale A ars ca o flacara, si-a iubit tara mai presus de orice si daca pe vremurile comunismului a mai facut greseli, scriind versuri pentru "conducatorul iubit", cred ca el a regretat cel mai mult acest lucru, dar a apreciat atunci ca, numai asa poate sa i se permita sa-si poata publica si restul poeziilor care, multe din ele, au fost puse pe muzica si care ne-au incantat atunci, dar si acuma cu frumusetea lor. Este un proverb:" despre morti numai de bine" si cred ca multi dintre cei ce au raspuns, au uitat acest lucru esential. Daca nu apreciati subiectul pus in dezbatere, nu este cazul sa intrati pe el si lasati-i pe cei care au ceva constructiv de spus, sa raspounda. Doresc din suflet sa transmit familiei indoliate, sotiei si celor 3 copii ai Maestrului, condoleante si sa poata sa -i pomeneasca memoria si sa ofere impacarea cu sufletul lui, lasandu-l liber sa "navigheze" in alte zari, unde il va duce nemurirea sa. Sa-l cinsteasca si sa-i faca toate ceremonialurile ortodoxe ce se obisnuiesc pentru cei trecuti in lumea amintirilor. Drum bun Maestre in calatoria spre infinit. |
||
garbo162236 Postat pe 6 Noiembrie 2010 20:54 |
||
>> Adrian Paunescu >> Minciunile "Adrian Paunescu - Minciunile Dar, hai, sa ne spunem minciuni importante, Dar, hai, sa ne spunem minciuni si mai mici, Asa cum amantii le mint pe amante Si ele �i mint pe pam�nt pe aici. Dar, hai, sa ne spunem cu patos brasoave, Dar, hai, sa vedem cine minte mai mult, Asculta delirul consoanelor grave, Cum si eu minciunile tale le-ascult. E foarte frumoasa, e foarte frumoasa Minciuna aceasta pe care mi-o spui, Asa ca, te rog, si pe mine ma lasa Sa palavragesc doar ce nu-i, doar ce nu-i. Concurs de minciuni la echipe si solo Si ies campioni mincinosii cei mari, Dar, draga Pacala, tu ce faci acolo? �n campionate de ce nu apari? Se minte cum nu s-a mintit niciodata, E multa minciuna la noi pe pam�nt, Sunt false recursuri si nu-i judecata, Balanta cea veche-a dreptatii s-a fr�nt. Dar, hai, sa mintim fara nici o rusine, Dar, hai, sa mintim �n direct si-n raspar, Ca poate prin rau vom ajunge la bine, Minciuna suprema va fï adevar ' |
||
vuvuzela Postat pe 6 Noiembrie 2010 20:56 |
||
De la: vuvuzela, la data 2010-11-06 20:49:43De la: alia_iulia, la data 2010-11-06 20:34:59esti o insulta adusa bunului simt. caracter zero. |
||
alia_iulia Postat pe 6 Noiembrie 2010 20:59 |
||
scuze pentru mesaj. nu despre marele nostru poet vorbeam. ma adresam unuia dintre acei care nu i-au inteles poezia si menirea. am vrut sa raspund lui Theo sau asa ceav | ||
alia_iulia Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:01 |
||
Garbo236,multumesc pt cuvintele din suflet scrise pentru poetul Paunescu Adrian.restul ,mizeriile,certurile sunt doar discutii sterile. | ||
vuvuzela Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:02 |
||
De la: alia_iulia, la data 2010-11-06 21:01:27scuze pentru mesaj. nu despre marele nostru poet vorbeam. ma adresam unuia dintre acei care nu i-au inteles poezia si menirea. am vrut sa raspund lui Theo sau asa ceav[/quote |
||
vuvuzela Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:04 |
||
mai...am tacut ieri...am tacut sui azi...da' deja nu mai pot sa rezist chiar nu aveti pic de rusine? chiar trebuie sa va puneti poalele in cap sa vi se vada chilotii? chiar nu sunteti capabili de ceva mai bun? iulio, tu de unde aparusi repede cu etichetarea? si ce te doare pe tine capu' daca cuiva nu ii place poezia lui paunescu? esti tu in masura sa impui gusturile tale cuiva? uite ca unora nu le place, si asta e problema lor. mie imi place Paunescu si e problema mea. nu mai etichetati repede pe unu si pe altul cum va vine la gura si mai respectati dreaq si un alt punct de vedere. ai bunul simt si limiteaza-te la a scrie strict on topic, ok? ca atata timp cat folosesti de la primul post cuvinte jignitoare la adresa altora, nu te vad prea bine. |
||
michelle_ Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:08 |
||
De la: vuvuzela, la data 2010-11-06 21:02:10Garbo236,multumesc pt cuvintele din suflet scrise pentru poetul Paunescu Adrian.restul ,mizeriile,certurile sunt doar discutii sterile.Ahaaa acum devenim calzi si intelegatori pacat ca nu putem fi asa tot timpul .....pfuuui devin gretos siropoasa...si nu se cuvine |
||
floare_cu_colti Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:09 |
||
sis, ce faci mami? tocmai cu oligofrene ca alde iulica aia, care habar nu are macar sa citeasca un nick careia i se adreseaza, te-ai gasit sa faci educatie? iote si la vuvuzeaua: da in idioata, p-orma o pupa, ca, deh, ea e decenta iulica, guritza mica, ia nu te mai uita tu in oglinjoara aia cand incerci sa scrii ceva. Asa. Acum stai jos si ia o bombonica. A, si sa nu te mai bagi intre oamenii mari cand vorbesc, pentru ca o iei la poponetz |
||
Thor_again Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:12 |
||
nu, ca deja ce e mult e prea mult... de ieri suport toate bazaconiile astea, si deja simt ca pleznesc stiu multi ca mie nu mi-a tors pe limba si zic mintenash ce am de zis. si ca sa inchei apoteotic, spun doar un singur lucru: invatati o data pentru totdeauna ca mai exista si alte pareri si ca ale voastre nu sunt batute in cuie. uite, mie nu-mi place cartarescu, nu-mi place coehlo, si basta...poate cineva sa ma condamne? sunt un zero barat ca nu imi place ce altuia i se pare genial? NU! si ziua de ieri si cea de azi au penibile. pacat ca putini realizeaza asta... si gata, am tacut... |
||
michelle_ Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:19 |
||
Fiindca nu ai cultura! | ||
garbo118992 Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:20 |
||
De la: Thor_again, la data 2010-11-06 21:12:37sis, ce faci mami? tocmai cu oligofrene ca alde iulica aia, care habar nu are macar sa citeasca un nick careia i se adreseaza, te-ai gasit sa faci educatie? iote si la vuvuzeaua: da in idioata, p-orma o pupa, ca, deh, ea e decenta as putea sa intru sa stric topicul lui anaky,dar eu am bun simt.deci pleaca acolo unde te simti tu mai bine si nu face idioti pe atii,ca nu esti cu nimic mai deosebit.daca mai intri aici intru si eu la anaky si nu o sa fiti fericiti.o sa scriu niste povesti cu talcuri.deci respecta ca sa fii lasat in pace.adio! |
||
vuvuzela Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:58 |
||
Chiar daca nu realizam pe moment,am pierdut o VALOARE ! si ca de obicei pretuim aceste valori dupa ce ele nu mai sunt.Am avut fericirea sa traiesc acele timpuri,si fi-ti siguri ca in ochii tineretului de atunci vedeam seninatate a ce urma sa fie, acum ma uit in ochii tinerilor si vad tristete a ceea ce v-a urma, nesiguranta, teama si profunda dezamagire. Mi-e mila de tinerii nostrii !Unii nu vor iar altii nu realizeaza ce urmeaza! De aceea exista atat dezinteres din partea lor. Ei bine,retine-ti Paunescu a participat intens la seninatatea din ochii generatiilor in blugi! Dumnezeu sa-l odihneasca! iar poezia lui sa dainuie peste veacuri. | ||
garbo171586 Postat pe 6 Noiembrie 2010 22:03 |
||
pentru ca ,probabil esti o persoana care nu are nevoie de nimic si nimeni in lumea aceasta.Adrian Paunescu reprezinta si bine si rau pentru anumite generatii.Dar nepasareaa este mai rea decat prostia ,asa ca........................ Nu sunt bocitoare de serviciu sau cea care va scrie poezii dar stiu ca era o perioada in care ii citeam versurile incuiati in biblioteca sau pe ascuns,pt ca erau interzise.Nu ca sa ne dam in "stamba "cum o faci tu,pur si simplu pt ca,unele dintre ele erau chiar deosebite.Si ar fi cazul sa mai citesti cate o carte din cand in cand. Cu drag Un sfarsit de saptamana deosebit ,tuturor ! |
||
Rekha13 Postat pe 6 Noiembrie 2010 22:05 |
||
Steril inseamna dezinfectat.....tu ce ai vrut sa spui? | ||
garbo171586 Postat pe 6 Noiembrie 2010 22:08 |
||
>> Adrian Paunescu >> Rau de moarte "Adrian Paunescu - Rau de moarte Pierduta iubita de departe, In saptamana asta cat un veac, Vroiam sa imi fie rau, un rau de moarte, S-auzi si sa ma suni sa-ntrebi ce fac. Visam nenorocirea salvatoare Ce ar putea interveni-ntre noi, Visam sa auzi ca sunt acel ce moare Si tu sa incerci o cale inapoi. Ca tot ce-i rau si mi se intampla mie, Ajunge-n buletinele de stiri, Si orice om din zvonul public stie, Voiam sa cad, sa plangi si sa te miri. Nu mi-e prea clar daca doream chiar moartea Sau ma gandeam ca tu m-ai fi salvat, Asa precum ne inlantuieste cartea, Nevinovata si nevinovat. Stiind ca tot ce fac si spun se stie, As fi cazut pe o strada sau pe-un ring, De un infarct sau de-o lipotomie, Cu suferinta mea sa te conving. Dar daca dupa legile tacerii, Tu n-ai sa poti acest cosmar sa-l treci ? Mai bine ma opresc sa nu te sperii Si sa te pierd, iubita mea, pe veci. Tacuta mea iubita de departe, In mine insumi s-a-ntamplat ceva, Mi-a fost atat de rau, un rau de moarte, Dar nu m-am prabusit de grija ta. Din egoismul meu fara rusine, Ma-ntorc, iluminat si nefiresc, Mi-e rau, de-atata grija pentru tine, Si trebuie sa supravietuiesc' |
||
vuvuzela Postat pe 6 Noiembrie 2010 22:09 |
||
Cantec Femeiesc (http://www.youtube.com/watch?v=N_Vu9PcCwPA) "Asa e mama si a fost bunica Asa suntem femei l�nga femei Parem nimic si nu-nsemnam nimica Doar niste �ele� ce slujesc pe �ei�. Ei neglijenti, iar ele foarte calme Ei �ncurc�nd ce ele limpezesc Ei numai talpi si ele numai palme Acesta e destinul femeiesc. Si-n fond, ce fac femeile pe lume? Nimic maret, nimic impunator. Schimb�ndu-si dupa ei si drum si nume Pun lucrurile iar la locul lor. Cu-at�tia pasi ce au facut prin casa Si pentru care plata nici nu cer De-ar fi pornit pe-o cale glorioasa Ar fi ajuns si dincolo de cer. Ei fac ce fac si tot ce fac se vede Ba strica mult si ele-ndreapta tot Si de aceea nimeni nu le crede C�nd cad, �mbatr�nesc si nu mai pot. Asa e mama si a fost bunica Si ca ele m�ine eu voi fi. Ce facem noi, femeile? Nimica, Dec�t curat si uneori copii. Suntem veriga firului de ata �n fiecare lant facut din doi Ce greu cu noi femeile �n viata Dar e si imposibil fara noi� " |
||
eu_geminy Postat pe 6 Noiembrie 2010 22:12 |
||
Ar fi cazul sa mai studiezi caracterele.Aparentele inseala de cele mai multe ori.O seara frumoasa! | ||
Rekha13 Postat pe 6 Noiembrie 2010 22:14 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Reperele copilariei romanesti | 4 | De la: Ciresica 14 Ianuarie 2011 04:50 |
Caut o carte | 14 | De la: Bibi_Stan_1 23 Octombrie 2017 15:14 |
Scriitoare noua? - Melody Page | 12 | De la: Andreea_Ade_1 3 Decembrie 2016 07:48 |
|
||
Caut Carte | 10 | De la: belle_a 6 August 2012 11:54 |
caut si eu carti de Tudor Sbenghe.. | 3 | De la: deea_90 6 August 2012 11:51 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural