Lilo, eu sunt f. aproape de Mtii Orastiei... si aici e tristete. | ||
eu_geminy Postat pe 7 Noiembrie 2010 15:00 |
||
---|---|---|
Salut toata generatia in blugi, Sunt Lia din Timisoara, am trait anii de liceu si de facultate cu Cenaclul Flacara, cu o emulatie si o eferfescenta greu de exprimat in cuvinte...L-am cunoscut pe Poetul Adrian Paunescu , fiind eleva in orasul Buzau, cand impreuna cu Constantin Toiu si alti scriitori,isi faceau conoscuta opera. A fost o seara si o noapte minunata, pentru ca s-au purtat discutii deschis, au fost puse intrebari diverse. In anii studentiei, la Iasi, am avut ocazia sa fac parte din comitetul de organizare a spctacolelor Cenaclului, lucru care nu era deloc usor,Maestrul fiind fff pretentios, dar toata oboseala disparea atunci cand din pieptul a mii de tinerise striga ...SI TOTUSI EXISTA IUBIRE! DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA! |
||
lia_rascol Postat pe 7 Noiembrie 2010 15:01 |
||
..pur si simplu...fara sa vreau...lacrimile curg...pur si simplu fara sa vreau... pt ca acum...suntem in cimitirul belu...vizionar...acolo unde odihnesc "alesii"-adevaratii alesi ai neamului nostru... pur si simplu ..fara sa vrem |
||
|
||
LILO Postat pe 7 Noiembrie 2010 15:10 |
||
dap...:( | ||
eu_geminy Postat pe 7 Noiembrie 2010 15:12 |
||
eu l-am vazut ultima oara la Tebea. si Motii l-au iubit. nu aduna spuma huiduielilor, precum ceilalti politicieni. venea des cu sotia aici, ea fiind din zona. a si locuit o perioada, in vremurile tulburi de dupa '89. |
||
eu_geminy Postat pe 7 Noiembrie 2010 15:21 |
||
Intrebare: Unde sunt astazi "marii" nostri oameni de stat, care i-au taiat pensia? |
||
eu_geminy Postat pe 7 Noiembrie 2010 15:31 |
||
acum chiar imi vine sa rad de aceea ce o zis vadim tudor.. ca multi politicieni is mai morti...decat paunescu tot spiritul dacic... |
||
LILO Postat pe 7 Noiembrie 2010 15:32 |
||
dap G...asta intreba si... C.V.T...asta intreba... oare unde is?? in cucuruze???sic |
||
LILO Postat pe 7 Noiembrie 2010 15:34 |
||
dap... si a mai intrebat "Unde e dreptul acestui poet, si al poporului roman, la institutia funeraliilor nationale?... sa le fie rusine!" subscriu! |
||
eu_geminy Postat pe 7 Noiembrie 2010 15:35 |
||
ultima oara la Tebea. si Motii l-au iubit. si IO sunt ...o parte moata... o particica...mica... si stiu cum simt ei noi...racii...avem un verb care ne defineste!!! " a simti".... |
||
LILO Postat pe 7 Noiembrie 2010 15:36 |
||
Motii (cu M mare) sunt Oameni intre oameni, Lilo. majoritatea. sunt de 22 de ani aici, si sunt mandru ca am ajuns sa ii cunosc. |
||
eu_geminy Postat pe 7 Noiembrie 2010 15:38 |
||
LIA!!! saltari.....salutari timisoara!!!! ce bine sa simtim romaneste!!!din toate colturile "planetei" |
||
LILO Postat pe 7 Noiembrie 2010 15:38 |
||
G.... |
||
LILO Postat pe 7 Noiembrie 2010 15:40 |
||
...si din alte colturi...de lume | ||
koala Postat pe 7 Noiembrie 2010 15:42 |
||
LILO, vad ca e prezent si Florin Cazacu, primarul Bradului... Antena 3 il arata cu insistenta... |
||
eu_geminy Postat pe 7 Noiembrie 2010 15:42 |
||
si toate astea se intampla in timp ce pe postul national (cica) TVR1 marele poet e defaimat de cate un viermisor necunoscut... | ||
eu_geminy Postat pe 7 Noiembrie 2010 15:46 |
||
Basesculeeee... unde esti, golane, ca sa vezi ce inmormantare NU vei avea!.... |
||
eu_geminy Postat pe 7 Noiembrie 2010 16:13 |
||
ce zi frumoasa de noiembrie!! minunata pt vesnica odihna a unuia din cei mai demni fii ai acestui "plai de dor" DUMNEZEU sa il odihneasca in pace!! poate ca nu mai avem nevoie de lacrimi... poate trebuie doar sa ne bucuram ca l- am avut printre noi |
||
LILO Postat pe 7 Noiembrie 2010 16:17 |
||
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!... Cu toata tristetea care ma incearca, azi sunt mandru ca sunt roman. |
||
eu_geminy Postat pe 7 Noiembrie 2010 16:20 |
||
Ma bucur ca generatia "in blugi si adidasi" este solidara , ca stie sa aprecieze ceea ce a fost frumos, ca Romania, ca spatiu de simtire si traire va fi vesnica si stim sa ne respectam valorile, chiar daca sunt si ipocriti printre noi.Valoarea OPEREI POETULUI ANRIAN PAUNESCU,va fi cunoscuta si recunoscuta pentru ca este ORBITOARE si INCONTESTABILA!!! P.S.NU DOAR POEZIA CI SI PROZA ,ESEURILE ,PAMFLETELE, ARTICOLELE POLITICE e.t,c. Sincere condoleate familiei! |
||
lia_rascol Postat pe 7 Noiembrie 2010 16:26 |
||
"Da-mi Doamne inapoi poetul, Ma duc chiar eu sa iau biletul Intoarcerii la noi ... Da-mi-l Doamne pe Parinte, Nu deschide pentru El morminte! Doamne! Da un ordin, da ceva, da lumii de stire Ca nu-s pe pamant pentru El cimitire!" |
||
eu_geminy Postat pe 7 Noiembrie 2010 16:28 |
||
S-a mai dus un Mare Roman... ramanem cu tot mai multe lepre... |
||
eu_geminy Postat pe 7 Noiembrie 2010 16:32 |
||
si totusi...cum sa nu plangi...in momentul in care trupul este pus spre vesnicie...andrei o tine cu strasnicie de mana pe surioara cea mica ana-maria-pupila maestrului... cum sa nu plangi???? |
||
LILO Postat pe 7 Noiembrie 2010 16:34 |
||
LILO... asta nu e familia Dolanescu... mai bine zis, nu-s urmasii lui Dolanescu. | ||
eu_geminy Postat pe 7 Noiembrie 2010 16:36 |
||
dap...nimeni nu s-a "deranjat" sa deschida un topic pt dolanescu ...dar...nu exista termen de comparatie...intre cei doi... |
||
LILO Postat pe 7 Noiembrie 2010 16:42 |
||
De la: LILO, la data 2010-11-07 16:17:26 mi-aplec fruntea batuta de vanturi si schimbari la care am fost martori ce-i ce-am murit de ieri... LILO- chiar mi-a placut poate ca nu mai avem nevoie de lacrimi... poate trebuie doar sa ne bucuram ca l- am avut printre noi |
||
koala Postat pe 7 Noiembrie 2010 16:46 |
||
categoric... Paunescu nu si-a educat copiii in spiritul foamei dupa avere. si nici n-a lalait pe bani grei pe la nunti si prin bodegi. | ||
eu_geminy Postat pe 7 Noiembrie 2010 16:48 |
||
ge-profund, nu mi-a trecut prin cap, dar comparatia cu nuntile si botezurile.... e o diferenta!- calitatea ... |
||
koala Postat pe 7 Noiembrie 2010 16:58 |
||
Dar pentru Stefan Iordache, Anca Parghel, Gheorghe Dinica si alti monstri sacri a deschis cineva topice?...intreb, fiindca pe atunci nu eram aici. | ||
eu_geminy Postat pe 7 Noiembrie 2010 16:59 |
||
De la: koala, la data 2010-11-07 16:58:28ge-profund, nu mi-a trecut prin cap, dar comparatia cu nuntile si botezurile.... poate am facut o greseala, dar asa socotesc.... |
||
eu_geminy Postat pe 7 Noiembrie 2010 17:01 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
agroturism | 1 | De la: marianela 20 Februarie 2010 15:43 |
Biblia ortodoxa. | 177 | De la: Ciresica 1 Martie 2010 19:31 |
ghidul optimistului | 1 | De la: Alexxandra 23 Februarie 2010 07:53 |
|
||
''profetiile maya pentru 2012"-Gerald Benedict | 90 | De la: tutankhamon 23 Februarie 2010 01:02 |
crestinismul ezoteric | 35 | De la: batman1 18 Februarie 2010 23:13 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural