'Adrian Paunescu-te saluta generatia in blugi'

eu am luat-o de buna...si nu ma incanta deloc imaginea romanilor in lume asociata manelelor care sunt vazute ca muzica populara romaneasca

da asta e doar ""nemultumirea"" ....mea
koala
Postat pe 7 Noiembrie 2010 17:07
De la: eu_geminy, la data 2010-11-07 16:59:24Dar pentru Stefan Iordache, Anca Parghel, Gheorghe Dinica si alti monstri sacri a deschis cineva topice?...intreb, fiindca pe atunci nu eram aici.

nu!!
nu s-au deschis topice...special pt fiecare din ei
DAR!! nici unul nu se ridica la valoarea lui paunescu

au si ei o valoare pt cultura noastra
D A R!! un foarte raspicat dar
paunescu a fost un fenomen!!
greu de egalat!!!
s-a nascut de sf ilie...cel cu tunetele si fulgerele
si asa s-a si manifestat...

si s-a stins...in preajma sfintilor arhangheli mihail si gavril
tot luptatori si ei
dar in acelasi timp si aducatori de pace spirituala.traim sub o stea fiecare sub un semn
chestiunea cu zodiile isi are si ea "dreptatea" sa,daca nu se intrece masura!!
LILO
Postat pe 7 Noiembrie 2010 17:20
koala,
manelele nici nu intra in calcul, deoarece sunt o insulta continua adusa culturii romanesti.
eu_geminy
Postat pe 7 Noiembrie 2010 17:21
LILO, nu cred ca sunt in masura sa spun care a fost mai bun. pentru mine si ei sunt niste monstri sacri, fiecare pe "felia"lui...
repet, pentru mine... fiindca nu vorbesc in numele altora.
eu_geminy
Postat pe 7 Noiembrie 2010 17:23
sunt niste monstri sacri,

asta si sunt..dar paunescu este un TITAN

din nou parerea mea...

apoi au mai fost..alde..pitis,tatiana stepa,...la fel de "sacri
LILO
Postat pe 7 Noiembrie 2010 17:28
multi, LILO...
prea multi care au plecat...
eu nu am facut o selectie anume, ci doar am incercat sa nominalizez cativa...
eu_geminy
Postat pe 7 Noiembrie 2010 17:31
De la: O_K, la data 2010-11-06 14:43:41
De la: Thor_again, la data 2010-11-06 13:28:44O_K, eu zic ca e ok Nimeni nu este obligat sa aiba pareri pozitive sau negative despre cineva. Doar constiinta proprie are un cuvant de spus in aceasta chestiune. Nici macar nu trebuie sa te justifici. Fiecare are motivele sale in a aprecia un om intr-un anumit fel.

Repet insa, eu personal nu il judec pe Paunescu Adrian. Asta nu s-a inteles aici, de catre unii din partea carora, drept sa iti spun, nici macar nu aveam pretentii sa inteleaga ceva. Caci ce pretentii poti sa ai din partea uneia ca vuvuzela?

Thor,eu nu cred in constiinta...ceea ce-i mana pe oameni este interesul si frica ...teama de consecinte...iar intr-o societate ca a noastra,in care statul nu isi face simtita prezenta,in mod benefic,prin parghiile sale,cred ca si frica a disparut...toata lumea e de vanzare...toata lumea se cumpara...

...trist...sa crezi ca nu mai exista constiinta si ca totul e de vanzare.Constiinta este oglinda sufletului unui om.Atunci oamenii nu mai au nici suflet?Sufletul nu moare niciodata la fel nici constiinta nu dispare,Ca nu vrei sa o folosesti...e altceva.Sau ca incerci sa negi insasi existenta ta...

Si nu e totul de vanzare.....decat atunci cand ti-ai vandut sufletul...si dispare propria-ti constiinta!!!!
Nu vreau nici un raspuns...pentru ca oricum probabil il voi citi peste o saptamana.Dar....la chestia asta nu m-am putut abtine

Oricum....total deceptionata de ceea ce se intampla aici.Intru din ce in ce mai rar....dau vina pe timp....desi adevarul e ca ma dezgusta atata ura,atatea dispute pline de rautate si fara sens.Consideram ca intrand aici....era un mod de a ma relaxa.Dar am constat in timp ca de fapt este un motiv de intristare.Viata e prea scurta si frumoasa....ca sa ne amaram cu astfel de intrigi inutile.

o seara buna tuturor!
walkiria
Postat pe 7 Noiembrie 2010 17:33
walky, ma bucura semnul tau de viata!...
ce bine ca esti!...sper ca ti-e bine, in real!...:)
eu_geminy
Postat pe 7 Noiembrie 2010 17:35
sa crezi ca nu mai exista constiinta si ca totul e de vanzare.Constiinta este oglinda sufletului unui om

ooofff doamne..
o persoana draga si foarte apropiata mie,,,care a suferit o depresie puternica...si stim cu totii ca depresiile duc la suicid

spunea(in momente de luciditate) ce de CONSTIINTA nu poate scapa nimeni

noi nu existam in afara propriei noastre constiinte

mi-ati redeschis o rana foarte veche
LILO
Postat pe 7 Noiembrie 2010 17:36
walki....ce bine ne distram anul trecut prin august(daca nu ma insel)
ce distractiva era "garboleata"

ehei...multa apa a circulat in natura de atunci...
LILO
Postat pe 7 Noiembrie 2010 17:38
De la: LILO, la data 2010-11-07 17:20:45
De la: eu_geminy, la data 2010-11-07 16:59:24Dar pentru Stefan Iordache, Anca Parghel, Gheorghe Dinica si alti monstri sacri a deschis cineva topice?...intreb, fiindca pe atunci nu eram aici.

nu!!
nu s-au deschis topice...special pt fiecare din ei
DAR!! nici unul nu se ridica la valoarea lui paunescu

au si ei o valoare pt cultura noastra
D A R!! un foarte raspicat dar
paunescu a fost un fenomen!!
greu de egalat!!!
s-a nascut de sf ilie...cel cu tunetele si fulgerele
si asa s-a si manifestat...

si s-a stins...in preajma sfintilor arhangheli mihail si gavril
tot luptatori si ei
dar in acelasi timp si aducatori de pace spirituala.traim sub o stea fiecare sub un semn
chestiunea cu zodiile isi are si ea "dreptatea" sa,daca nu se intrece masura!!

pana una alta, din punctul meu de vedere, vuvu merita o bila alba, pentru acest topic, indiferent de multitudinea de interpretari care s-ar putea da intentiilor avute atunci cand l-a deschis.

altii nu au facut-o, au preferat sa injure, sa se puna in posturi penibile.

foarte multi deschid topice pentru a se evidentia ca "vajnici"forumisti... insa putini ar recunoaste-o.
cei care au o problema (mai mult sau mai putin fireasca, dar umana, in fond) si deschid un topic, sunt urgent executati, pe zeci de pagini.

bine ca se pot deschide zeci de topicuri de imbecilitati, de banalitati gen combinatii zodiacale etc...

ca ne place sau nu, vuvu e un user ca oricare altul, si are exact acelasi drept sa posteze ceea ce simte si doreste, ca oricare dintre noi.

bravo ei, de data asta.
eu_geminy
Postat pe 7 Noiembrie 2010 17:54
desigur, astept sa o "incasez", pentru cele spuse, dar...
imi asum si acest risc...;)
:))
eu_geminy
Postat pe 7 Noiembrie 2010 18:06
te inseli. sunt doar presupozitii.
lilo,
de la mine ti-o iei pentru ca te-ai legat de Anca Parghel, eu pentru femeia aia am un cult.
Freya_
Postat pe 7 Noiembrie 2010 18:15
he, he, he, dorulet...te ti-i de glume

uite ca nu s-a prins nimeni ca ai postat o poezie de altfel celebra a marelui Nichita pe ist topic...

cred ca ori nimeni nu citeste poeziile de sunt puse aici, ori nu cunosc nici poezia lui Paunescu, nici a lui Nichita
michelle_
Postat pe 7 Noiembrie 2010 18:15
De la: Freya_, la data 2010-11-07 18:15:06te inseli. sunt doar presupozitii.
lilo,
de la mine ti-o iei pentru ca te-ai legat de Anca Parghel, eu pentru femeia aia am un cult.

cum adica "m-am legat" de Anca Parghel?... si eu am un cult pentru ea!... am spus ceva de rau???:O

PS: ai putea sa verifici cate clipuri cu ea am pe pagina, eventual.

eu_geminy
Postat pe 7 Noiembrie 2010 18:18
Felicitari pentru poezie, ea cuprinde esenta pentru un nemuritor, asa cum a fost poetul Adrian Paunescu.
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace, iar familia indoliata sa-si gaseasca linistea acum cand, "vulcanul" stins, va arde mai incins si cu "dogoare" lui, ne va incalzi mereu sufletul.
Sunt mandra ca am fost contemporana cu acest "monstru" sacru, care si-a risipit energia pentru ca noua, romanilor, de oriunde am fi, sa ne fie mai bine.
garbo162236
Postat pe 7 Noiembrie 2010 18:20
Sis
aia era pentru "cultii" care il "apreciaza" pe Adrian Paunescu, dar habar nu au cate urechi au in cap
Thor_again
Postat pe 7 Noiembrie 2010 18:21
vuvu merita o bila alba,

chiar merita...chiar daca foloseste copiile lui paste
doreste sa transmita ceva...
si..uneori chiar reuseste,in ciuda chicotelilor din culise!!

in alta dezordine de idei...
intr-adevar...cine poate strabate vasta opera a maestrului paunescu
cica ar fi scris fo'treisute de mii de versuri!!!!
numai versuri...
avem oare timpul necesar sa citim?!?!?
LILO
Postat pe 7 Noiembrie 2010 18:21
Ge, te-ai rebotezat ?
Freya_
Postat pe 7 Noiembrie 2010 18:22
thorele...aci nu ii vorba de cultura sau incultura
aci ii vorba de traire "neaos" romaneasca
normal ca "hunii" simt o imensa eliberare...se chiar bucura...

esti si tu hun??
LILO
Postat pe 7 Noiembrie 2010 18:24
Lilo, zi-mi si mie de ce, in opinia ta, Stefan Iordache si Gheorghe Dinica nu pot fi comparati cu..
Freya_
nu, Freya, eu sunt numai in acest cont.
daca ai cumva niste dubii, o poti spune direct.
eu_geminy
Si eu intru din ce in ce mai rar dezmagita de ceea ce vad ca se intampla - dar "fenomenul" e general, nu numai pe acest forum...

Geminy, ce bila poti sa dai cuiva care se foloseste, fara jena, de orice ocazie doar pentru a iesi in fata cu totala lipsa de decenta?

Suntem diferiti si e normal sa nu avem aceleasi gusturi si pareri, dar un minim de decenta se cere - nu te apuci sa faci parada, indiferent de natura ei, pentru a te remarca - un om afectat, cu adevarat, ramane mut in durere nu o expune public... - parerea mea!

In rest, liniste si pace tuturor si, Dumnezeu sa-l odihneasca pe cel plecat - nu e vorba doar de el, de Adrian Paunescu, ci de sirul de de personalitati pe care le tot pierdem devenind, pe zi ce trece, tot mai saraci, mai degradati prin numarul coplesitor, care ajunge sa ne domine, al nonvalorilor care sunt promovate azi si care parca se inmultesc exponential...

panty_C
Postat pe 7 Noiembrie 2010 18:27
intotdeauna o fac, Ge
mesajul era pentru Lilo
Freya_
Postat pe 7 Noiembrie 2010 18:27
in fine... daca nu stiai, te anunt ca eu nu sunt Lilo.
se mai intampla...:)
eu_geminy
Postat pe 7 Noiembrie 2010 18:29
Stefan Iordache si Gheorghe Dinica nu pot fi comparati cu

in primul rand,sus numitii au fost actori...si nu de talia lui florin piersic
aa...daca era vorba de florinache.DOAMNE FERESTE...lucrurile stateau altfel

dar de ce nu??badia sau amza?sau tomita sau...am un serios lapsus...cel ce juca rolul turcului in toate panzele sus...doamne ca imi scapa numele...

dar iordache si dinica au fost cu o treapta mai jos....parerea mea

asa...si apoi paunescu nu a fost doar bufonul de la palat
el a ajutat acea generatie de folkisti sa se afirme...si a creat...tot timpul

dar...nu toata lumea simte la fel asa ca...
doar vorbele nu au nici un rost

dar de acum gata!!! v-ati scapat di el
LILO
Postat pe 7 Noiembrie 2010 18:31
De la: me_reloaded, la data 2010-11-07 18:15:09he, he, he, dorulet...te ti-i de glume

uite ca nu s-a prins nimeni ca ai postat o poezie de altfel celebra a marelui Nichita pe ist topic...

cred ca ori nimeni nu citeste poeziile de sunt puse aici, ori nu cunosc nici poezia lui Paunescu, nici a lui Nichita

Eu cred ca a fost postata in necunostinta de cauza. I-a placut si a fost cam in spiritul topicului
Lidiaolteanu
eu stiam, dar tu stiai ?
Freya_
pantera, eu am "acordat" acea bila alba numai in numele meu, si numai pentru acest topic.
da-mi voie sa am parerea mea personala. poate gresesc, dar e parerea mea.

in rest, am spus mai sus.
nu e nici pe departe singura care doreste sa se afirme.
unii o fac mai discret, altii mai putin discret, fiecare asa cum stie mai bine.
si poate.
eu_geminy
De la: LILO, la data 2010-11-07 18:24:12thorele...aci nu ii vorba de cultura sau incultura
aci ii vorba de traire "neaos" romaneasca
normal ca "hunii" simt o imensa eliberare...se chiar bucura...

esti si tu hun??

lilo, ai grija ce vorbesti, daca nu stii nu te lega de lucruri pe care nu le intelegi, aici comemoram un mare om, nu facem politica si mai ales nu una nationalista, sunt ardelean, si am si sange de ungur in mine, dar sunt absolut convins ca niciunul nu mai are sangele pur, si ca sa fie pur ar trebui sa fie ...de care..ca Romania acest nume abia de 150 de ani, pana atunci am fost tarisoare, si de ce Burebista tara asta n-a mai fost intreaga, oricum tin sa-ti precizez ca asa cum romanii si-au votat toate lighelele in parlament , la fel au facut si ungurii, mai nasol e ca i-au prostit pe secui, care sunt de fapt vechiul neam al costobocilor, isi aveau propria limba si alfabet mult inaintea navalirii hunilor
casperphantom
Postat pe 7 Noiembrie 2010 18:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
STITI UNDE POT GASI CARTEA "OCHII CARE TRADEAZA"-E.HESS? 1 De la: eu2009 12 August 2010 12:14
Se pregateste o carte noua de la un scriitor nou 8 De la: garbo_403128 16 Iunie 2014 09:32
Ajutor! 2 De la: garbo_500784 18 Octombrie 2019 10:54
ce carti ati mai citit si v-au placut... 771 De la: garbo_499705 16 Mai 2019 11:54
Cărți 16 De la: garbo_470298 20 August 2017 23:43
Setari Cookie-uri