Aham .. inca un cont care trecea intamplator prin zona si se revolta asa, ca orice roman de bine. Grele, nene... |
||
anakin Postat pe 8 Noiembrie 2010 12:32 |
||
---|---|---|
Necajiti rau, tati! Cu ocazia asta imi lansez oficial candidatura la Cotroceni. La cat sunt unii de masochisti pe aici, cu siguranta ma vor vota | ||
Thor_again Postat pe 8 Noiembrie 2010 12:36 |
||
Cu toate clonele? Iti dai seama cat trebuie sa le ia ca sa le faca buletine la toti, carti de alegator, si toate cele.. munca de sisif. |
||
|
||
anakin Postat pe 8 Noiembrie 2010 12:39 |
||
Ma iubeste clonetele... Eh, trebuie sa se bage si ei in seama cumva, Anakinu. Iote, azi am facut ziua buna cuiva... am coborat la nivelul sau si i-am raspuns. |
||
Thor_again Postat pe 8 Noiembrie 2010 12:43 |
||
De la: eu_geminy, la data 2010-11-08 11:57:37da'nu mai bine nu te intrebi?...ai neuroni pentru asa ceva?...:)) |
||
vuvuzela Postat pe 8 Noiembrie 2010 12:44 |
||
Thorache, lasa ca stim ca faci asta pentru un vot in plus, nene.. castigi la popularitate, ca sa nu spun ca ar trebui sa lansezi si tu un slogan de genul "la mine sunt banii dumneavoastra" ; si ca sa fii sigur ca vei castiga, roaga-te sa il ai contracandidat pe Geoana | ||
anakin Postat pe 8 Noiembrie 2010 12:46 |
||
vuvu, e topicul tau, faci ce vrei...:) | ||
eu_geminy Postat pe 8 Noiembrie 2010 12:52 |
||
Ma numesc Elena si sunt un om al generatiei in blugi... Ieri, am stat cu ochii in lacrimi si sufletul trist urmarind inmormantarea lui Adrian Paunescu, Plangeam, il plangeam si ma cutremuram pentru faptul ca altii nu mai vin in urma! Se duc valorile, se sting geniile natiei romane, ne stingem noi ca oameni cu minima educatie si stiinta de carte. Si ramane o tara pustiita, fara copii educati si ingrijiti cu bunul simt, fara parinti, fara suflet. Raman iubitorii de arginti, parvenitii si mandatarii a ceva si cuiva. Dragilor, sunt inca tanara, ma gandeam sa plec si eu din tara asta care in curand va ramane si fara paduri, dar ce va insemna inca un roman fara suflet, venetic oriunde si oricand? Odihneste-te in pace, luptatorule de tara! | ||
garbo167668 Postat pe 8 Noiembrie 2010 12:59 |
||
Gemy scumpule, dupa ce domnii se satura de striptisul intelectual ,pe care il fac aici,voi merge si eu pe topicul 'scriitorului' sa ii cer un "autograf.'stii ce spunea Maestrul,ca din zona zoo cand apuci sa iesi libertatea te induce in eroare uneori. | ||
vuvuzela Postat pe 8 Noiembrie 2010 13:04 |
||
vuvu, faci cum crezi ca e mai bine, dar ai putea sa faci chestii mai constructive, pentru tine... :)) |
||
eu_geminy Postat pe 8 Noiembrie 2010 13:08 |
||
Elena,poti intra aici oricand doresti, sa iti spui parerea.posteaza ce te-a impresionat cel mai mult la Maestrul,cum i se spunea intre apropiati? | ||
vuvuzela Postat pe 8 Noiembrie 2010 13:11 |
||
De la: eu_geminy, la data 2010-11-08 13:08:40vuvu, faci cum crezi ca e mai bine, dar ai putea sa faci chestii mai constructive, pentru tine... niciodata nu voi cobori la nivelul lor.nu ma injosesc.insa cei care intra aici din respect pentru Maestrul,pot lua atitudine cand se simt lezati de alti useri . |
||
vuvuzela Postat pe 8 Noiembrie 2010 13:20 |
||
de cine ziciu, vunvu? de clonele confectionate ca sa-ti fie puse in carca?... asteapta tu mult si bine...:)) |
||
eu_geminy Postat pe 8 Noiembrie 2010 13:22 |
||
fete fine si arta in toata regula | ||
floare_cu_colti Postat pe 8 Noiembrie 2010 13:35 |
||
De la: eu_geminy, la data 2010-11-08 13:22:21de cine ziciu, vunvu? de clonele confectionate ca sa-ti fie puse in carca?... nu .vorbesc de useri,tu,tu,el,ea,ei, ele.daca e vb de clone,intreaba-l pe Thor cine este noul raspopit care preda pe site religie?la mine nu au existat clone.ci reveniri pe site cu alt nume,insa cu acelasi imail.se cunoaste "razboiul" dintre vechii si noii useri.trebuia sa nu deschizi "gura',fara sa ti se dea voie.tu nu erai poate atunci pe site.iar revenirile mele au fost cu stiinta si acordul proprietarului site-ului.el cunostea realitatea.ti-am spus-o si tie,la inceput cand ne-am cunoscut.vrei sa stii exact clonele de pe acest site?vb privat. |
||
vuvuzela Postat pe 8 Noiembrie 2010 13:43 |
||
vuvu, ce sa-ti fac... hotii de "hoti" se "teme"...:))) | ||
eu_geminy Postat pe 8 Noiembrie 2010 13:49 |
||
De la: eu_geminy, la data 2010-11-08 13:49:17vuvu, ce sa-ti fac... hotii de "hoti" se "teme"...:)))[/quote |
||
vuvuzela Postat pe 8 Noiembrie 2010 13:59 |
||
Ia spune tu, Iulius_Cezar, cum sta treaba.. Sau sa iti spun allexanndrra, aleha, ori caasandra noroc cu uitarea asta, ca umpleam pagina. Daar mai exista si arhiva .. |
||
anakin Postat pe 8 Noiembrie 2010 14:06 |
||
De la: anakin, la data 2010-11-08 14:06:36Ia spune tu, Iulius_Cezar, cum sta treaba.. anonimule,treci pe topicul tau.nu este nevoie sa iti arati 'muschii".cunosc bine personaje ca tine si ca altii.numai ca eu spre deosebire de tine le cunosc in realitate ceea ce pt ei nu e prea placut. |
||
vuvuzela Postat pe 8 Noiembrie 2010 14:17 |
||
Lasa bre ca de aia suntem aici ca sa ii aducem aminte. Daca ea se face ca uita noi clar nu uitam cate porcarii a improscat pe aici. Inclusiv amenintarile. Pot sa declar acum ca mi-a si fost frica de cateva ori. Brrr. | ||
Doara Postat pe 8 Noiembrie 2010 14:18 |
||
Anakin baietel rau ce esti tu | ||
floare_cu_colti Postat pe 8 Noiembrie 2010 14:20 |
||
Atunci ai grija la anturajul din bloc, mamaie Aleho.. sau sa iti amintesc cum te apela Pikanu'?... Ori vrei sa iti reamintesc de vremurile cand ademeneai baieteii de 15 anisori pe videochat? ai grija, ca mai exista arhiva... |
||
anakin Postat pe 8 Noiembrie 2010 14:20 |
||
De la: anakin, la data 2010-11-08 14:20:24Atunci ai grija la anturajul din bloc, mamaie Aleho.. sau sa iti amintesc cum te apela Pikanu'?... se pare ca vrei sa o cunosti pe "mamaie''.insa uneori s-ar putea sa ai mari surprize.tine minte "scriitor anonim ',nimic nu este ce ti se pare a fii.mai ales in lumea virtuala.iti plac uniformele si okii albastrii?gata am incheiat audientele. |
||
vuvuzela Postat pe 8 Noiembrie 2010 14:28 |
||
Bine, Aleho. Hai sa rascolim arhivele. | ||
anakin Postat pe 8 Noiembrie 2010 14:32 |
||
Daca nu-ti era dor .....Stai in banca ta uratule , la suflet !!!!!! | ||
garbo058987 Postat pe 8 Noiembrie 2010 15:21 |
||
Hehehe.. cloneto, stai in banca ta. Aleho, hai sa iti vedem dedicatia la poezeaua asta (ca tot suntem pe topic de poezele) "daca v-a placut bufoana chiar de e nemernica, v-o prezint: "cu drag, aleha, baba schizofrenica"!" Ghici cine e autorul? |
||
anakin Postat pe 8 Noiembrie 2010 16:10 |
||
ameno Postat pe 8 Noiembrie 2010 16:13 |
||
Uite cum ne saluta in urma cu un an Aleha.. De la: allexanndrra, la data 2009-11-19 06:04:14 baiatu,trateaza-te ! minciunile pe care le postezi,sa i le pui lui mama ta,si la groapa sa te duci .tu.,gropari visezi de ei sa ai parte. De la: allexanndrra, la data 2009-11-19 08:50:53 nu va e usine site de dezaxati si de putori,de frustrati si babaciuni Si mai am cate ceva in cutia cu maimute |
||
anakin Postat pe 8 Noiembrie 2010 16:16 |
||
De la: Thor_again, la data 2010-11-05 21:17:41Nah, 'v-ar site-ul al dreaq! Prin atitudinea asta chiar ai inlaturat orice dubiu !!! |
||
mantra_zen Postat pe 8 Noiembrie 2010 16:16 |
||
asta mica, matale ce zisesi? te-ai simtit cumva? postarea era adresata administratorilor garbo, pentru ca imi triplase un mesaj... dar poti sa consideri ca si tie, daca tii neaparat |
||
Thor_again Postat pe 8 Noiembrie 2010 16:20 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vand carti! | 12 | De la: garbo107343 6 August 2012 11:58 |
este meritat locul trei la eurovision 2010 norway de paula&ovi? | 19 | De la: fleurdelis 30 Iunie 2010 06:50 |
Lolita - o carte despre sexul infantil | 2 | De la: garbo_1322 5 Iulie 2012 12:34 |
|
||
Lista de carti inainte de a muri | 23 | De la: garbo_1681 17 Iulie 2013 19:11 |
saluta generatia an blugi | 5 | De la: zambila 8 Noiembrie 2010 15:12 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural