'Adrian Paunescu-te saluta generatia in blugi'

am zis domnisoara...:)
eu_geminy
Postat pe 8 Noiembrie 2010 21:59

>> Adrian Paunescu >> Doina

S-am sa-mi fac o doina,
Doina mea de dor,
Fara nicio noima,
C�nd o fi sa mor.

S-am sa-mi fac o doina
Doina mea de jale
Fara nicio noima
Sa �mi iasa-n cale.

S-am sa-mi fac o doina
Doina ce suspina
Fara nicio noima
Sa ma-ngroape-n mïne
vuvuzela
Postat pe 8 Noiembrie 2010 22:55
vuvu, tu unde tot dispari... iar te-au chemat astia pe "santier"?!...
ete si tu cat sunt de "hartzuit"... pe mine cine ma protejeaza??? :P
:)))
eu_geminy
Postat pe 8 Noiembrie 2010 22:57
De la: eu_geminy, la data 2010-11-08 22:57:49vuvu, tu unde tot dispari... iar te-au chemat astia pe "santier"?!...
ete si tu cat sunt de "hartzuit"... pe mine cine ma protejeaza??? :P
:)))

caut comori in ape adanci.

vuvuzela
Postat pe 8 Noiembrie 2010 23:02
ai sa-ti spui ce aflai
vuvuzela
Postat pe 8 Noiembrie 2010 23:04
pe mine cine ma protejeaza??? :P

poi cine OARE ...G,,,

DOMNUL

azi am avut o REVELATIE..

am crescut un SARPE!!!
la san..

doi copii am

dar unul e SARPE!!

IO ce sa mai zic???

P.S.

NU MAI ZIC NIMIC
stau si privesc la un spectacol...

al ABSURDULUI

IONESC O OO!!OO!!OO!!
nu "jeaba" s-o nascut p'acilea...

LILO
Postat pe 9 Noiembrie 2010 00:52
ce vorbesti, LILO,
Ionesco e departe...
aici e vorba de Fernando de la Caransebes, ala de i se tot pune pata... multiplicat...:)))))
eu_geminy
Postat pe 9 Noiembrie 2010 00:54

AZI mi-S trista..
iar.tristete de maimutza

ei stati sa va arat oarece...pana nu uit

ca o "DARA" de umor mai am
http://www.listarusinii.ro/

dar navigati...si va distrati...

uneori imi doresc sa fiu VRAJITOARE!!!
LILO
Postat pe 9 Noiembrie 2010 01:00
a, pai e veche asta...
uita-te bine la ei, ca ii vedem si peste 4 ani...:D
:))
eu_geminy
Postat pe 9 Noiembrie 2010 01:01
lilo multumesc pt poezii .in rest cat am lipsit trebuia .sa aparati topicul.
vuvuzela
Postat pe 9 Noiembrie 2010 01:02
poi vuvy si IO am lipsit...

mai 'nainte picai si IO pe acilea

am avut o ZI PLINA...

of doamnee!!! numai gafe am facut

LILO
Postat pe 9 Noiembrie 2010 01:08
pey mey vuvu, de CINE sa aperi? si CE sa aperi?...:))

daca deschizi un topic, iti asumi riscul sa vina si "varzarii"...:)))

mai bine nu deschizi nimic (nici nu mai indignezi "lumea" cu topice "ipocrite si rusinoase") si faci topicele lor varza, marunt-marunt-marunt...=))

PS: acu o sa zica ca te manipulez...:)))))))))
eu_geminy
Postat pe 9 Noiembrie 2010 01:13
mey... inveti fata la prostii ......
cricat
Postat pe 9 Noiembrie 2010 01:17
pey ce, eu tre s-o invatz?... n-a invatzat nimic de cand e pe net?...:)))
eu_geminy
Postat pe 9 Noiembrie 2010 01:21
Gemy daca Paunescu este o rusine pt un topic,inseamna ca noi toti trebuie sa ne spanzuram.nu mai exista credinta,bun simt ,onoare,umanitate,deci trebuia sa plecam in locul Maestrului.
vuvuzela
Postat pe 9 Noiembrie 2010 01:22
vuvu, dar poate ca unii chiar vor sa te spanzuri... adica te-ai dilit?:))))))
eu_geminy
Postat pe 9 Noiembrie 2010 01:24
De la: eu_geminy, la data 2010-11-09 01:24:06vuvu, dar poate ca unii chiar vor sa te spanzuri... adica te-ai dilit?:))))))

noi cei ce am ramas in urma .esti copil?ai vazut drac si vrajitoare care au murit ?
vuvuzela
Postat pe 9 Noiembrie 2010 01:30
ziceam si eu ca te arati neajutorata... :)))

PS: doar un singur cont iti trebuie, vuvu: asta!...:D
eu_geminy
Postat pe 9 Noiembrie 2010 01:33
De la: eu_geminy, la data 2010-11-09 01:33:21ziceam si eu ca te arati neajutorata... :)))

PS: doar un singur cont iti trebuie, vuvu: asta!...:D

dragule,se pare ca acest site a luat un virus.si nu "zeus"ci este vorba de virusul" cllony'.si nu exista inca leac pt el.va e frica ,ca se inmultesc unii mai mult decat altii?si uite asa noua oranduire sociala,isi face cincinalul chiar si jumatate?doamne bine ca e de /ajuns un singur neuron ca sa reziste 'cllony'
vuvuzela
Postat pe 9 Noiembrie 2010 02:09
dea,.... si de clonele lor, si de acuzele lor nu mai poti tu....:))))
grele probleme ai, vuvu...:)))
eu_geminy
Postat pe 9 Noiembrie 2010 02:56
De la: eu_geminy, la data 2010-11-09 02:56:07dea,.... si de clonele lor, si de acuzele lor nu mai poti tu....:))))
grele probleme ai, vuvu...:)))

din' sinceritate ',Gemy,numai din 'siceritate".dar crede-ma ca de aici am invatat metoda.exact dela cei care striga cel mai tare.insa nu am nevoie sa o folosesc.astea e o tampenie,traseist de conturi.trebuie trecuta in in cartile de povesti.intri dintr-un cont in altul ca sa ce?sa fluieri in biserica?majoritate fluiera,dar o fac forma sub niste forme mizere.stii cine tipa cel mai tare de frica hotilor;tot un hot.cunosc bine psihologia infractorului.azi ti-am spus de fetele de pe chaturi.si ai vb (comentat) chiar cu una dintre ele.sunt destule fetisoare aici.ele cred ca daca o fac prin video-chat au scapat.au spus ca asta nu este practicarea celei mai vechi meserii.dar cand primesc banii ii primesc pt ca a facut pe gospodina?bine sunt studente si eleve chiar ,unele.insa pericolul cel mai mare si pe net,este grupul care se ocupa cu trafic de femei.le urmaresc pe internet pe fetite si ce mare branza sa ii iei IP-ul si apoi adresa,catre unde au plecat banii.si uite asa mame le habar nu au ce le paste pe fete.chiar si pe baieti.stii cate topice am deschis despre aceste lucruri?de doua ori,mi-am sters eu contul de pe site.si era normal sa revin cu alt nume .am vb si despre pericolul pt copii.toti au cei mai cuminti copiii.asa ca problemele mele sunt de alta natura.restul sunt rautati gratuite.ca sa nu iesi in evidenta,trebuie sa te comporti ca un veritabil user de site de socializare.si etc.etc etc.
vuvuzela
Postat pe 9 Noiembrie 2010 04:25
De la: eu_geminy, la data 2010-11-08 21:59:46am zis domnisoara...:)

In afara de faptul ca m-ai "cautat" pe la profil si ai vazut cati ani am, dar lasand impresia ca ai concluzionat domnia-ta varsta pe care o aveam la Revolutie, nu ai spus NIMIC .... ai un limbaj de lemn ceva de speriat. Ca sa nu mai spun ca de la inceputul topicului ai fost off-topic, o atati pe Vuvu si ii canti in strune numai pentru a-ti imprastia otrava si prostia nitel lustruita .... Atentie! Nu vorbesc de prostie ca cea din punct de vedere nativ, ci cea dobandita cu cateva licente .....Cand scriu toate acestea, te asigur ca te urmaresc de mult ... Stii care este marele paradox?! Ca Vuvu are impresia ca altii i-au facut praf topicul, dar s-a lasat manipulata ca ultima naiva. TU ESTI CEL CARE A INSTIGAT LA URA si i-ai tinut isonul in probleme de speta josnica, ce nu aveau nici o legatura cu topicul in sine.

onelia
Postat pe 9 Noiembrie 2010 09:25
Vuvu, cu scuzele de rigoare ca si eu, insami, am fost off-topic, dar domnul Ge. chiar a trebuit sa primeasca aceasta replica din partea mea. Prea are impresia ca la orice mesaj postat el trebuie sa vina cu niste completari .... care, oricum, sunt aiurea, ca ceva mai de doamne-ajuta nu am citit nimic scris de el.
onelia
Postat pe 9 Noiembrie 2010 09:28
De la: vuvuzela, la data 2010-11-09 01:22:03Gemy daca Paunescu este o rusine pt un topic,inseamna ca noi toti trebuie sa ne spanzuram.nu mai exista credinta,bun simt ,onoare,umanitate,deci trebuia sa plecam in locul Maestrului.

Tu de unde ai tras concluzia ca Paunescu este o rusine pentru topic? Lasa extremismele, ca de aceea nu esti crezuta atunci cand vrei sa te reabilitezi deschizand un topic ceva mai serios. Si asta putea fi un topic serios si de bun simt, cu bunele si relele lui Paunescu.
onelia
Postat pe 9 Noiembrie 2010 09:30
Alfabetul dupa Adrian Paunescu,
copiuta de pe net ,dar m-am gandit ca merita...

Amagire
Dar bine-ai venit, amagire,/ Mai stai, mai dureaza un pic,/ Aceasta mintita iubire,/ Oricum, e mai mult ca nimic.

Contract
Cum te-am iubit, te voi iubi mereu/ Si, in desfasurarile postume,/ Eu in contractul meu cu Dumnezeu/ N-am sa te uit si-am sa te strig pe nume.

Descant
Sa fie de viata, sa fie de moarte,/ Sa fie de gustul de mar paduret,/ Fecioara muscandu-l cu buzele sparte,/ Sa fie de sangele ei fara pret./ Sa fie de salcia plansului vesnic,/ Cand teatrele lacrimi confisca din ochi,/ Sa fie de ornic, sa fie de sfesnic,/ Sa fie de drag, spre a fi de deochi.

Durere
Aceluia care/ nu simte durerea,/ nu-i om sa gaseasca/ vreun loc nicaierea,/ ci poate o cale/ in cer recomande-i,/ eu nu dau oceane,/ pe Marea Irlandei./ Si-n ochi eu am lacrimi/ din Marea Irlandei.

Final
N-am ce sa-ti explic/ nu mai vreau nimic/ dintr-o viata nici o clipa n-a ramas/ Si-n acest final/ noi, paradoxal,/ facem nunta si botez si parastas.

Frumusete
Ce frumoasa esti in primavara,/ Cea mai minunata-ntre femei,/ Iezii pasc naframa ta usoara,/ Tu, cu muguri, bluza ti-o inchei./ Sigilat de taine nepatrunse/ Cerul bate drumul tau ingust,/ Trupul tau de muguri si de frunze/ De la cine sa invat sa-l gust?

Iubire
Atunci cand totul se-ntampla firesc/ Ne-mpotriveam ca soarele si luna,/ si-abia acum incep sa te iubesc/ Cand simt ca te-am pierdut pe totdeauna.

Juramint
Si jur pe tine si pe apa toata/ care ne tine barca inclinata/ ca vei ramane - dincolo de numar/ si dincolo de forme, masti si vorbe -/ a mea, de-a pururi, ca un brat in umar.
....
koala
Postat pe 9 Noiembrie 2010 10:11

Lacrimi
Eu simt ca mor uitandu-ma-ndarat/ Si cum coboara lacrimi sa ma spele,/ Te caut intr-un cuib de randunele,/ Mi-e dor, macar in poze, sa te vad./ Si, totusi, dincolo de-acest prapad,/ Tu ce mai faci, motiv al vietii mele?

Moartea
Da zgomotul marii afara din casa,/ Vreau liniste, liniste, marea m-apasa./ Vreau moartea sa vina sa lupte cu mine,/ Eu sunt cineva, moartea e oarecine.

Scrisoare
Scrisoarea mea e de ulei, femeie,/ ulei din candele, ulei din cani,/ ti-o scriu ca sa-ti mai treaca intristarea/ ti-o pun pe amintire si pe rani.

Salvare
Apleaca-ti fiinta prin ceata albastra/ Sa nastem salvarea din dragostea noastra/ si roaga-te fiului tau ce e-n tine,/ Sa vina mai repede, sa-ti fie bine.

Tacere
Sa tac iubirea mea adanc-bolnava,/ sa tac si fulgerul ca te-as zdrobi,/ sa tac ca inclestatul de gingii,/ sa tac si a revansa, a galceava./ M-as plange pan-la os si pan-la nume/ prin ochi, ca lacrima sa ies din lume.

Sursa: Coffechat
koala
Postat pe 9 Noiembrie 2010 10:12
De la: onelia, la data 2010-11-09 09:25:50
De la: eu_geminy, la data 2010-11-08 21:59:46am zis domnisoara...:)

In afara de faptul ca m-ai "cautat" pe la profil si ai vazut cati ani am, dar lasand impresia ca ai concluzionat domnia-ta varsta pe care o aveam la Revolutie, nu ai spus NIMIC .... ai un limbaj de lemn ceva de speriat. Ca sa nu mai spun ca de la inceputul topicului ai fost off-topic, o atati pe Vuvu si ii canti in strune numai pentru a-ti imprastia otrava si prostia nitel lustruita .... Atentie! Nu vorbesc de prostie ca cea din punct de vedere nativ, ci cea dobandita cu cateva licente .....Cand scriu toate acestea, te asigur ca te urmaresc de mult ... Stii care este marele paradox?! Ca Vuvu are impresia ca altii i-au facut praf topicul, dar s-a lasat manipulata ca ultima naiva. TU ESTI CEL CARE A INSTIGAT LA URA si i-ai tinut isonul in probleme de speta josnica, ce nu aveau nici o legatura cu topicul in sine.

stimata (LOL) onelia...

nu voi raspunde unei parti ale aberatiilor lansate de tine aici, fiindca nu are rost... ai putea sa scrii mult si bine prostii pe banda rulata la adresa mea, fiinda nimeni nu te-ar putea opri. "topul" e deschis, deci poti sa te reversi la o nesfarsit, ca o "mare Doamna" ce te pretinzi.

nu e cazul sa ma explic de ce "te-am cautat" la profil. nu te-am cautat in bikini, clar? nici in camarutza in care vietzuiesti.
daca vrei sa nu fii "cautata" la profil, nu ai decat sa elimini linkurile care duc la el. daca poti.(:P) sau sa-ti iei "minunatia de profil acasa" acasa. ca nu ascunzi cine stie ce taine, si nici secrete de violat ca sa ai o asemenea reactie nefireasca pentro o persoana civilizata. oricum, secretele nu se tin pe un profil PUBLIC.
vad ca trebuie sa-ti reamitesc fel de fel de banalitati, pe care nu le stapanesti, totusi...

iti reamintesc ca AI PROFILUL PUBLIC. si - nu ai decat sa faci cate crize si spume doresti - iti viziteaza profilull ORICINE DORESTE, ORI DE CATE ORI DORESTE. deci si eu, oricand doresc, ori de cate ori doresc.

"te-am cautat" (ce limbaj elevat!:P) la profil, fiindca te adresai foarte vehement unei categorii de persoane, care ar fi scris "fara a fi trait acele vremuri" (dupa mintea ta:D).

am vrut sa vad din ce postura le-ai trait tu, astfel incat sa-ti permiti sa faci reguli aici, sau sa dai "ïndicatii pretioase".

chiar ai vrea sa specific postura din care le-ai trait?... dupa cum vezi, sunt cu mult mai domn decat tine, si nu o voi face.
dar stii despre ce vorbesc, da?...;):P

ti-as fi inteles reactia negativa, daca as fi afirmat ca ai 44 de ani, de exemplu, la acea vreme. deci iarasi nu te justifici, daca tot pretinzi ca esti in masura sa dai lectii de civillizatie cuiva.

in aceeasi idee, atunci cand iti permiti sa vorbesti despre pozitii ostile ale mele la adresa cuiva, reciteste-ti postarea in care intri cu bocancii si dai "sfaturi", desi nu esti deloc in masura sa o faci.

nu are rost sa te mai intreb daca ai habar despre notiunea de "limbaj de lemn", precum si de cea de "insulta". fiindca faci uz de ambele, desi le reprosezi altora.

sunt convins ca acum creierasul tau de marimea lintei va intra intr-o efervescentza creatoare cum demult n-ai mai avut, dar sa zicem ca asta a partea buna a lucrurilor, in chinul cumplit care te incearca, atunci cand ma vezi pe acest forum. imi dau seama ca nu ai avut liniste, inainte de a veni cu aceste postari pe care probabil ca le numesti, in sinea ta, "inteligente".

acestea fiind spuse, eu ma opresc. dar daca doresti, as putea continua.

vreau sa vad ce mai debitezi, ca sa-mi adaptez "limbajul de lemn" elucubratiilor pe care le vei mai "elabora".
spre disperarea ta, domnisoara, te asigur ca tin la tavaleala, indiferent cate apelative vei mai folosi de aici inainte, la adresa mea.

fiindca ma incapatzanez sa consider ca nu ai nicio calitate si niciun drept sa oferi aici lectii pecare nici macar tu nu le cunosti.:P

PS: am instigat la ura? DA, se pare ca te-am instigat pe tine, din nimic.
ah, or mai fi poate si alte persoane, la fel ca tine, care asteapta un dram de atentie - pe care in mod normal nu il au..:)))
eu_geminy
Postat pe 9 Noiembrie 2010 10:35
De la: onelia, la data 2010-11-09 09:28:02Vuvu, cu scuzele de rigoare ca si eu, insami, am fost off-topic, dar domnul Ge. chiar a trebuit sa primeasca aceasta replica din partea mea. Prea are impresia ca la orice mesaj postat el trebuie sa vina cu niste completari .... care, oricum, sunt aiurea, ca ceva mai de doamne-ajuta nu am citit nimic scris de el.

da, corect... uite ca te completez si la asta. ca sa nu traiesti cumva cu impresia gresita ca ai fi "completa"....:P
eu_geminy
Postat pe 9 Noiembrie 2010 10:47
De la: onelia, la data 2010-11-09 09:30:16
De la: vuvuzela, la data 2010-11-09 01:22:03Gemy daca Paunescu este o rusine pt un topic,inseamna ca noi toti trebuie sa ne spanzuram.nu mai exista credinta,bun simt ,onoare,umanitate,deci trebuia sa plecam in locul Maestrului.

Tu de unde ai tras concluzia ca Paunescu este o rusine pentru topic? Lasa extremismele, ca de aceea nu esti crezuta atunci cand vrei sa te reabilitezi deschizand un topic ceva mai serios. Si asta putea fi un topic serios si de bun simt, cu bunele si relele lui Paunescu.

he he he, cica "lasa extremismele"...:))))
ai umor. involuntar, desigur...:)))

auzi, o(R)nelia...
de ce crezi tu ca vuvu, sau orice alta persoana ar trebui sa se "reabiliteze" in fata ta??

hai sa te intreb mai direct, ca s-ar putea sa nu intelegi: (:P)

cine te crezi, ma rog?... sau cine ai tu impresia ca esti?...:)))))

PS: Xilina - la farmacie gasesti.
si calmante, tot acolo. :D
eu_geminy
Postat pe 9 Noiembrie 2010 10:51
mey koala, ia sa ma "iau" si de tine:

vii cu nESHte chestii pe care nici macar nu esti sigur ca le citeste cineva.
nu mai bine postez eu singur aici?

ete ca pe mine are cine ma "urmari".:PPP
:))))
eu_geminy
Postat pe 9 Noiembrie 2010 11:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Caut Carte 10 De la: belle_a 6 August 2012 11:54
ARE CINEVA CARTEA IN FORMAT ONLINE? 12 De la: fleurdelis 29 Iunie 2010 19:44
Scriitoare noua? - Melody Page 12 De la: Andreea_Ade_1 3 Decembrie 2016 07:48
Carti personalizate pentru copii si adulti 10 De la: garbo_401546 22 August 2019 14:50
STITI UNDE POT GASI CARTEA "OCHII CARE TRADEAZA"-E.HESS? 1 De la: eu2009 12 August 2010 12:14
Setari Cookie-uri