ei hai Ge, nu te supara, la tine n-avem cum sa renuntam | ||
Laura_M Postat pe 14 Noiembrie 2010 01:08 |
||
---|---|---|
DESPRE PROSTIE - ANTON PANN DESPRE PROSTIE de Anton Pann Trei negiobi merg�nd p-o vale �i z�rind un urs din cale C�nd suia cu groaz�-vie �i intr� �n vizunie, Zise unul: - Ai s�-l prindem �i la vrun �igan s�-l vindem. Altul a zis: - Cum s� poate Din vizunia-i a-l scoate? - Iac� cum, - altul iar zise �i �ndat� se descinse � Da�i br�iele fiecare, S� facem un lung �i mare, �i leg�ndu-m� pe mine Cu el de picioare bine, S� �ine�i str�ns cu t�rie C�nd voi intra-n vizunie, �-apuc�nd pe urs dodat�, S� m� trage�i voi �ndat�, �i apoi d-aci sco��ndu-l Facem cu el ce n-e g�ndul. Asfel dac� sf�tuir�, Br�iele �i �nn�dir�, De picioare �l legar� �-�n vizunie-l b�gar�. C�nd vru m�na s� �ntinz� Pe urs de urechi s�-l prinz�, Ursul de cap �l apuc� �i cu totul i-l �mbuc�; El strig�nd �ntr-a sa ghear�, Ceilal�i cum l-a tras afar� Stau, se uit� cu mirare, V�z�ndu-l c� cap nu are, S�-ntreb, zic�nd: - Fr��ioare, Avuta-au Valdu cap oare? Unul zise: - Nu �iu minte, Altul iar alte cuvinte, �i nedomiri�i l-aceasta, Au mers s�-ntrebe nevasta. A�a ei pe mortul las� �i merg�nd la ea acas�, O-ntreb: - Stano, ia ne spune, C� vrem s� �tim a minune, B�rbatul t�u ce fel fuse, Acum cu noi c�nd se duse, Avea cap ca fiecine, Or nu, c� tu �tii mai bine? Ea, g�ndind pu�in �n sine, Le r�spunse: - Nu �tiu bine Dar la Pa�ti �mi par� �i mie C� �-a cump�rat tichie |
||
vuvuzela Postat pe 14 Noiembrie 2010 01:10 |
||
pey ce, mey... ma tineti aciulea numa de voyeurist?... nu ca nu mi-ar placea... da' orshicat... :)))))))))) |
||
|
||
eu_geminy Postat pe 14 Noiembrie 2010 01:11 |
||
luati o pauza mey, ca sa-si cante vuNvu balada...:)))) |
||
eu_geminy Postat pe 14 Noiembrie 2010 01:12 |
||
si eu spun la fel,hai nu fiti rai lasa-ti fomeia sa isi faca nmarul....acusica se termina banda si nu a realizat nimic :))) o ispititi sarac a cu sfarcurile si penisul vostru... |
||
anaROBERT Postat pe 14 Noiembrie 2010 01:13 |
||
De la: aly_fab, la data 2010-11-14 01:06:41gemini, cred ca topicul asta l-a deschis ca sa te impresioneze pe tine. si a reusit la inceput aly, m-a maniPulat, recunosc... da' nu-i mai merge data viitoare...:D cu mine o-ntzarcat kapra. :))) |
||
eu_geminy Postat pe 14 Noiembrie 2010 01:13 |
||
De la: anaROBERT, la data 2010-11-14 01:13:40si eu spun la fel,hai nu fiti rai lasa-ti fomeia sa isi faca nmarul....acusica se termina banda si nu a realizat nimic :))) ana, esti cam confuza... care sfarcuri, care penis?:D :))) |
||
eu_geminy Postat pe 14 Noiembrie 2010 01:14 |
||
mah, eu chiar o sa iau o pauza ca deja e "tarliu" si m-ati dat gata in seara asta si nu mai am cuvinte | ||
Laura_M Postat pe 14 Noiembrie 2010 01:14 |
||
ma inervati si ma duc pana la urma la un film cu mascari... :P :))) |
||
eu_geminy Postat pe 14 Noiembrie 2010 01:15 |
||
Laura... da' noi de cuvinte avem nevoie????...:PP :)) |
||
eu_geminy Postat pe 14 Noiembrie 2010 01:16 |
||
hai toate lumile sa isi vada de treaba,dati cu praf pe topicul vunvuzelei ca e satula saraca :))) | ||
anaROBERT Postat pe 14 Noiembrie 2010 01:17 |
||
dati cu praf de mers la culcare, hai ca deja ati intrecut masura aly, nu pot sa-ti dezvalui asemenea secret, pe bune acuma, nu de alta, da' poate mi-l furi, orisicat, intreab-o pe ana sau pe barbatsu de unde-l are si cu ce il are sortu |
||
Laura_M Postat pe 14 Noiembrie 2010 01:20 |
||
pey ana,... cu atat secsuiala pe topicul ei, a confundat si autorii... a dat-o pe Anton Pann... ca sa nu mai zica unele ca nu cetim:PP :)) |
||
eu_geminy Postat pe 14 Noiembrie 2010 01:20 |
||
eeeee, gagici... va tineti numa de prafuri... noroc cu filmele mele deochiate, ca in baza voastra nu ma puteam lasa...:)) |
||
eu_geminy Postat pe 14 Noiembrie 2010 01:22 |
||
eu cred ca nu are secsuiala nici o vina..... tind sa cred ca nici autorii nu ia confundat,subliniaza ea ceva.....ultima poezie cred ca ne este dedicata,fara numar :))) si noi tot trei suntem ca in poezia ei :)))) |
||
anaROBERT Postat pe 14 Noiembrie 2010 01:23 |
||
ana, eu nu am simtit asta... mai degraba si-a cantat balada, am mai zis...:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 14 Noiembrie 2010 01:25 |
||
gata?obosii poeta noastra?? | ||
anaROBERT Postat pe 14 Noiembrie 2010 01:46 |
||
da' de unde atata poeta? si le-a copiat de la "inamicul" Google...:)) |
||
eu_geminy Postat pe 14 Noiembrie 2010 01:49 |
||
traiasca batranul ''gooagal'':))) | ||
anaROBERT Postat pe 14 Noiembrie 2010 01:52 |
||
Adrian P�unescu F�t-Frumos Oameni, oameni, fra�ii mei, Dispera�ii, ferici�ii, V-a�i sp�lat de supersti�ii, De demoni �i dumnezei. �ns�-i nu-i destul folos Dac� peste tot ce este V-a�i sp�lat �i de poveste, L-a�i pierdut pe F�t-Frumos. Vin la voi acum pl�ng�nd, Gura-mi s�nger� ca rana, Unde este Cons�nzeana, �n ce bol�i, pe ce p�m�nt? M� ridic pl�ng�nd de jos, Ca la un pierdut examen, Unde v� e basmul, oameni. Ce-a�i f�cut cu F�t-Frumos? F�t-Frumos n-a existat, N-a stat nim�nui �n cale, Era numai visul moale Al vreunui trist b�iat. Mai visa�i de vre�i s� fi�i Ferici�i cu capu-n pern�, Feri�i epoca modern� De rigizi �i scof�lci�i. Din prea mult entuziasm S� nu sparge�i Vorone�ul, Da�i-i voi mai mare pre�ul, Oameni, mai r�vni�i la basm. Voi, care ave�i copii, Nu-i l�sati sub g�nd satanic, S� respire sterp, mecanic, Ca �i c�nd nu ar fi. Dobor��i himera jos, Oameni, reveni�i �n lume, Pe umana noastra culme Reg�si�i pe F�t-Frumos. F�t-Frumos �i to�i ai lui, Fiinc� unde nu-i poveste Lume nu-i �i om nu este �i, de fapt, nimica nu-i. El venea la noi pe jos �i ni l-au r�pit pira�ii, Vame�i vigilen�i, reda�i-i Actele lui F�t-Frumos. Da�i-i via�a �napoi, Ochii mari, mi�carea buzii, F�t-Frumosul din iluzii �i frumos numai prin voi |
||
vuvuzela Postat pe 14 Noiembrie 2010 03:34 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=noTXLr_TzWA&feature=player_embedded |
||
LILO Postat pe 14 Noiembrie 2010 20:39 |
||
mai, vuvuzelo, iar ti-ai schimbat avatarul? ce moda o mai fi si asta, incat sa tot schimbi mereu o imagine? sau ce nevoie te impinge in a-ti cladi o astfel de oglinda? sa fie parerea de rau ca nu mai esti tanara si frumoasa? sa fie o dorinta de a arata astfel decat esti? sa fie o meschinarie? sa fie pur si simplu neputinta de a te regasi sau sa fie neputinta de a te accepta ,asa cum esti? schimbarea avatareluo sau a ID-ului e clar o problema psihica. o nemultumire vis a vis de propria persoana. cum era? in real e viata. aici, suntem in virtulal vedeti, voi? virtualul acesta ,cam spune cum suntem in real si cam cati bani dam noi pe noi |
||
si_totusi Postat pe 14 Noiembrie 2010 20:55 |
||
pai ce sa puna si ea... mai incearca una-alta... poate inca n-a gasit poza aia cu magareatza fara cap....:D :)) |
||
eu_geminy Postat pe 14 Noiembrie 2010 20:58 |
||
lasa, ge ca-i canti in struna. pe unde pricepe, pe unde nu, ca o iei in ras, per total treaba merge unsa. | ||
si_totusi Postat pe 14 Noiembrie 2010 21:00 |
||
Tot e topic de poezie si s-a trecut si la alti autori... iote inca un clasic:De la: pik_nik, la data 2009-11-19 09:01:04 |
||
Thor_again Postat pe 14 Noiembrie 2010 21:03 |
||
corect. ii cant in struna. :)) |
||
eu_geminy Postat pe 14 Noiembrie 2010 21:03 |
||
normal | ||
si_totusi Postat pe 14 Noiembrie 2010 21:11 |
||
bine. :)) |
||
eu_geminy Postat pe 14 Noiembrie 2010 21:14 |
||
S-A RIDICAT SPRE CER O INIMA BOLNAVA DE ATITA RAUTATE PE PAMINT ACEASTA INIMA CE SI-A IUBIT MULT TARA SI VISUL SI DORINTA A OMULUI DE RIND |
||
tiberiosaraiva Postat pe 16 Noiembrie 2010 00:08 |
||
thor ai preluat de la un prost,intunericul pe neuroni.intalnire pe graba. | ||
vuvuzela Postat pe 16 Noiembrie 2010 01:47 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
caut si eu carti de Tudor Sbenghe.. | 3 | De la: deea_90 6 August 2012 11:51 |
'Adrian Paunescu-te saluta generatia in blugi' | 959 | De la: zambila 8 Decembrie 2010 21:17 |
vand carti! | 12 | De la: garbo107343 6 August 2012 11:58 |
|
||
''profetiile maya pentru 2012"-Gerald Benedict | 90 | De la: tutankhamon 23 Februarie 2010 01:02 |
S-a lansat un nou site de carti - Librarie-cartionline.net | 4 | De la: Ciprian_Ifrim_1 10 Februarie 2015 10:05 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural