De la: vuvuzela, la data 2010-11-14 00:13:53De la: vuvuzela, la data 2010-11-13 06:03:10 |
||
vuvuzela Postat pe 17 Noiembrie 2010 07:21 |
||
---|---|---|
toti cei care v-ati batut joc de acest topic, ganditi-va ca va vine si voua randul. | ||
vuvuzela Postat pe 17 Noiembrie 2010 07:27 |
||
"Opusul dragostei nu este ura, ci indiferen�a Joan Vinge Indiferen�a este cea mai puternic� for�� din univers. Ea face tot ce atinge lipsit de sens. Iubirea �i ura nu au nici o �ans� �mpotriva ei. Andrei Plesu A r�spunde agresiunii prin nonviolen�� e un act de voit� indiferen��, dar de indiferen�� bine practicat� Maricel Popa Indiferen�a este un concept care a fost creat pentru a ascunde �n spatele s�u atitudinile incerte Shaw Indiferen�a este esen�a inumanului Dusmani Nu-ti fie teama de dusmani, �n cel mai rau caz, ei te pot ucide; nu-ti fie teama de prieteni, �n cel mai rau caz, ei te pot trada; fie-ti teama de cei indiferenti � ei nici nu ucid, nici nu tradeaza, dar cu acordul lor tocit se comit omoruri si tradari. Cel mai bun tratament Cel mai bun tratament pentru o raceala este indiferenta." |
||
|
||
vuvuzela Postat pe 17 Noiembrie 2010 07:37 |
||
De la: vuvuzela, la data 2010-11-17 06:44:39vezi ca am avut destula rabdare cu tine.cat de curand asteapta-te sa scriu si eu pe topicul tau,tampenii ca si tine.totul se plateste. Crezi ca ai mai avea sa ne oferi ceva nou in materie de tampenii? Noi nu. Asa ca poti sa-ti bagi "amenintarile" undeva, ca oricum numai tampenii postezi de cand existi, pana si alea luate cu copy/ paste... |
||
Thor_again Postat pe 17 Noiembrie 2010 08:55 |
||
De la: vuvuzela, la data 2010-11-17 07:37:10fie-ti teama de cei indiferenti � ei nici nu ucid, nici nu tradeaza, dar cu acordul lor tocit se comit omoruri si tradari. Iote, ce-ti ziceam de tampenii postate de tine pana si atunci cand dai cu c/p -ul dupa noi? |
||
Thor_again Postat pe 17 Noiembrie 2010 08:56 |
||
De la: Thor_again, la data 2010-11-17 08:56:56De la: vuvuzela, la data 2010-11-17 07:37:10fie-ti teama de cei indiferenti � ei nici nu ucid, nici nu tradeaza, dar cu acordul lor tocit se comit omoruri si tradari. asa facea si nesimtitul ala ,ameninta,vorbea porcos.insa divinitatea a avut grija sa plece in iad.toate relele pe care le faceti,vi se intorc.toate lucrurile urate pe care le spuneti si le faceti,vor fi cauza pedepselor voastre.nimic in univers nu ramane nepedepsit.cu masura cu care faci rau sau judeci,veti plati insutit cei ce nu respectati omul.e treaba mea ca scriu poezii,sau alte lucruri interesante si lucruri de o gravitate mondiala.eu cel putin imi fac datoria mea de entitate,unii dintre voi ce bine faceti,macar cu un simplu cuvant?nimic,asa cum va comportati aici asa sunteti si in viata reala.si daca acolo nu aveti prieteni si nu va puteti impune,incercati sa o faceti in virtual pe durii,interesantii si cultii.dar nu va iese nici aici,ascunsi in spatele unui avatar.internetul este cel mai pervers mijloc de manipulare,insa cu necunoscatorii.va transmit toata indiferenta mea ,voua celor care aveti asemenea comportament mizer. |
||
vuvuzela Postat pe 18 Noiembrie 2010 05:15 |
||
De la: vuvuzela, la data 2010-11-17 07:37:10 |
||
vuvuzela Postat pe 18 Noiembrie 2010 05:16 |
||
De la: vuvuzela, la data 2010-11-17 07:27:05toti cei care v-ati batut joc de acest topic, ganditi-va ca va vine si voua randul. vuvuzelo,chiar incep sa cred ca ai probleme reale de comportament.....poate te intrebi,de ce?? pai uite,e simplu,ai impresia ca esti stapana,ai instinctul de turma foarte bine dezvoltat,iti place sa acaparezi totul...... hai sa iti spun ceva,fara suparare si daca simti nevoia sa te ofensezi ma doare ''la basca'':))).indiferent de topicuri si indiferent de persoana care dweschide un topic toti dar absolut toti avem dreptul sa postam,fiecare cum poate si ce poate..... iti place monologul???ei uite ca pe un forum nu vei intalni decat dialoguri intre ''nspe'' useri. sti cum esti tu:daca cineva scrie ceva de bine care iti da cate un soc la inima totul este ok,daca o postare nu iti convine iti dai arama pe fata,pai crede-ma asta nu se poate,nu poti fi placuta de toata lumea. Ps:nu lua in seama postarile nimanui sau daca o faci le poti tria,capacitatea sa o faci sa ai. |
||
anaROBERT Postat pe 18 Noiembrie 2010 12:07 |
||
ana... iti racesti degetele de pomana...:D :)) |
||
eu_geminy Postat pe 18 Noiembrie 2010 12:10 |
||
stiu Ge,tocmai de aceea am simtit nevoia sa o fac... poate,subliniez poate se va trezi vreodata la realitate si isi va da seama.. eu oricum cred ca ii place altfel ar evita si nu ar da curs discutiilor ''aberante'' cum spune dansa... |
||
anaROBERT Postat pe 18 Noiembrie 2010 12:12 |
||
De la: vuvuzela, la data 2010-11-18 05:15:13asa facea si nesimtitul ala ,ameninta,vorbea porcos.insa divinitatea a avut grija sa plece in iad. [...] nimic in univers nu ramane nepedepsit. Da' de unde stii tu unde a plecat "nesimtitul ala" ? Te-a vizitat cumva azi noapte si ti-a impartasit din ceea ce te asteapta? Si de unde stii tu ce anume se "pedepseste" in universul asta? A, ma scuzati, acum stiu : tu esti cea mai importanta fiinta in univers iar noi vom fi pedepsiti pentru ca te necajim, asa-i? |
||
Thor_again Postat pe 18 Noiembrie 2010 12:59 |
||
Acordul meu nu s-a tocit inca... | ||
panty_C Postat pe 18 Noiembrie 2010 13:09 |
||
eeee, ca uitasem... vuvuzela, esti nemuritoare?!... sau iti imaginezi ca ai drumul pavat spre rai, cumva?!...:)) deja dau in depresie... ce ne facem in iad, fara tine, "puiule"?...:D :))))) |
||
eu_geminy Postat pe 18 Noiembrie 2010 13:21 |
||
Ia zi vuvu, ca tot suntem cu literatura-n dinti p-acilishea, putem sa bagam si ceva proza, nu? Tot in stilul tau, adica copy/ paste, cu atat mai mult cu cat promit sa citez doar un singur clasic in viata. Adica PE TINE! | ||
Thor_again Postat pe 18 Noiembrie 2010 13:39 |
||
Doi- zece, doi- zece... se aude, da? Incepem usor, cu o maslina de aperitiv, adica cu un fragment dintr-una din ultimele tale postari, chiar de aici. La cine te refereai, oare? A, nu, nu trebuie sa ne spui, stim noi si fara ajutorul tau De la: vuvuzela, la data 2010-11-18 05:15:13asa facea si nesimtitul ala ,ameninta,vorbea porcos.insa divinitatea a avut grija sa plece in iad. |
||
Thor_again Postat pe 18 Noiembrie 2010 13:41 |
||
Asaaa... sa revenim acum la cele vremuri mai varatice, mai precis prin luna lui cuptior, cand erai o preaindurerata si civilizata (ei, ash! ) forumista de pe aiurea...De la: vuvuzela, la data 2010-07-29 15:32:31pastrati-i memoria nestirbita !lasati-l sa nu se intoarca in cosciug,ca lumea il iubea. De la: vuvuzela, la data 2010-07-29 15:34:49 fie-i tarana usoara! De la: vuvuzela, la data 2010-07-29 16:47:00daca aveti putin respect pt cel ce a deschis acest topic,in care fiecare sa isi scrie parerea,ati face si voi ca mine.nu simtiti ca toti,am gresit si trebuie sa-i spunem,sa-i cerem intelegere sau sa intelegem de ce,de ce??cine va da dreptul sa opriti pe cei dornici ,sa treaca din cand in cand pe aici,sa-i spuna o vorba buna,lui Pik e ca si cum as trece pe la cimitir,si as vorbi cu el.eu asa simt ca aici este crucea lui virtuala,unde el dainuieste.fiecare ar trebui sa ii spuneti ca va pare rau ca ati gresit fata de el si ca datorita felului atat de subit in care a plecat dintre noi,consideram ca acesta este unul din locurile unde putem sa-i spunem ce ne doare,sau cat ne doare plecarea lui. |
||
Thor_again Postat pe 18 Noiembrie 2010 13:42 |
||
Uvertura fiind facuta, preambulul asijderea, sa continuam apoteotic cavalcada bunului simt care te caracterizeaza De la: vuvuzela, la data 2010-07-29 17:10:45spune ,te deranjeaza ce scriu?sunt gandurile mele vizavi de groaznica plecare a lui Pik.numai cu tine vorbesc.sa stii ca nu imi este rusine de ce scriu.intotdeauna am avut curajul raspunderii,spre deosebire de altii.pe nimeni nu am vazut sa isi ceara o scuza pt ca i-a gresit cu ceva lui Pik. De la: vuvuzela, la data 2010-07-29 22:25:40prin ceea ce faci tu intinezi acest topic.abtine-te,celeste De la: vuvuzela, la data 2010-08-02 08:29:49nici moartea,nu va umanizeaza.. ati facut din topicul asta, un loc unde sa va razbunati unii pe altii. cine suntem fiecare in internet?un cont virtual si atat .ce avem cu aceste conturi?ce ne-au facut ele?aici vin unii si arunca cu "sageti" otravite,crezandu-se mai catolici decat Papa.de fapt prin vorbele lor urate se coboara mai jos ca si bun simt decat cel pe care incearca sa-l jigneasca.Dumnezeu sa te ierte Pik-Nik.Amin. |
||
Thor_again Postat pe 18 Noiembrie 2010 13:43 |
||
Mai vreti? Mai am :De la: vuvuzela, la data 2010-08-03 11:12:24abtine-te,nu ma intereseaza parerea nimanui,despre oricine.nu puteti sa scrieti pe alt topic?acesta este topicul unui user decedat,in viata lui reala.nu constietizezi ca faci foarte greu diferenta dintre starile descrise mai sus..trezeste-te si traieste-ti viata si incearca sa nu uiti de granita dintre ele.restul ce ai scris,pt mine sunt pixeli.pastrati decenta in topicul unui user decedat.Dumnezeu sa-l ierte!Amin! De la: vuvuzela, la data 2010-08-03 12:08:02De la: victor68, la data 2010-08-03 10:47:30Am o oarecare varsta si, pana acum, am crezut ca am vazut de toate... De la: vuvuzela, la data 2010-08-03 12:43:21abtine-te si pastreaza decenta pe site-ul unui decedat.[...]se va crea un hoas dureros pt memoria decedatului.Dumnezeu sa-l ierte! |
||
Thor_again Postat pe 18 Noiembrie 2010 13:44 |
||
Asaaaa... acum, revenim la postarea initiala, de data asta cu postarea care a generat acea "iesire" (pe dreaq, iesirile necontrolate sunt insusirea de baza a vuvuzelei, zisa iulius_cezar, a.k.a. Cassandrra, Allexanndrra etc, etc, etc, s.a.m.d., s.a.m.d., s.a.m.d...De la: vuvuzela, la data 2010-11-18 05:15:13De la: Thor_again, la data 2010-11-17 08:56:56De la: vuvuzela, la data 2010-11-17 07:37:10fie-ti teama de cei indiferenti � ei nici nu ucid, nici nu tradeaza, dar cu acordul lor tocit se comit omoruri si tradari. N-am inteles unde erau amenintarile si vorbele alea porcoase ale mele, dar nici nu imi bat capul sa inteleg |
||
Thor_again Postat pe 18 Noiembrie 2010 13:46 |
||
Ei, incheiem primul episod cu -de data asta- o opera literara contemporana, suprarealista. Din respect pentru autor, citez cu tot cu numele lui:De la: pik_nik, la data 2009-11-19 09:01:04 |
||
Thor_again Postat pe 18 Noiembrie 2010 13:48 |
||
Lasa, vulvu, nu-mi multumi. Am adus si eu umila-mi contributie la topicul tau "cultural". Si promit sa o mai fac din cand in cand, atunci cand voi mai putea sa ma mai ridic la nivelul asteptarilor | ||
Thor_again Postat pe 18 Noiembrie 2010 13:51 |
||
he he he... asta imi place mie mult...:))) citat vuvuLeana: " (...) consideram ca acesta este unul din locurile unde putem sa-i spunem ce ne doare,sau cat ne doare plecarea lui." "consideram"... cine?... tu si personalitatile tale multiple?:))) cate erati in cont la ora aia?!:D eeeee... si unde zici ca te durea, mey vuNvu?...aaaaaa? chiar vrei sa-ti zic unde te "durea" de raposatul?!...:))))):P |
||
eu_geminy Postat pe 18 Noiembrie 2010 13:53 |
||
De la: anaROBERT, la data 2010-11-18 12:07:58De la: vuvuzela, la data 2010-11-17 07:27:05toti cei care v-ati batut joc de acest topic, ganditi-va ca va vine si voua randul. daca nu stii sa spui lucruri reale ,corecte nu mai comenta.cate topice am deschis eu despre instictul vostru de turma.iti amintesti de ele?eu sunt independenta fata,nu sar ca voi pe altul,in turma.alfel singure nu puteti sustine argumente....nici nu am pretentia sa fiu placuta,pt ca la mine nu exista reciproca........sigur ca anumite postari nu imi convin,ele reprezentand doar jigniri din partea unor neuronali.am si eu o intrebare sa iti pun.stiai ca datorita subiectelor de 2 lei pe care le 'concepeti',,nu generalizez,www.garbo.ro,este pe ultimul loc intre site-uri?.aici nu exista decat certuri,jigniri,zaharicale,gratarele",l-am vazut ,nu stiti daca sunt gravida?",nu mai vb de culorile scurgerilor si ale altor parti erotice si cate alte topice tampite de strica aspectul unui site serios de socializare.nu vezi ca sunt din ce in ce mai putine reclame?asta inseamna reting f scazut.ok sunt de acord,nu toti au inspiratie la scris,la subiecte.no probleme.dar faptul ca unii dintre voi,au deosebita placere sa strice un topic interesant,duce la o parere proasta despre acest site.referitor la capacitatea de triere la ce faci referire ,la jigniri?ce sa triezi,prostiile turmei?stiu ei,cei care o compun.de acord intra unii pt destindere.dar destinderea nu inseamna bataia de joc adresata altor useri. |
||
vuvuzela Postat pe 18 Noiembrie 2010 14:04 |
||
De la: anaROBERT, la data 2010-11-18 12:07:58De la: vuvuzela, la data 2010-11-17 07:27:05toti cei care v-ati batut joc de acest topic, ganditi-va ca va vine si voua randul. daca nu stii sa spui lucruri reale ,corecte nu mai comenta.cate topice am deschis eu despre instictul vostru de turma.iti amintesti de ele?eu sunt independenta fata,nu sar ca voi pe altul,in turma.alfel singure nu puteti sustine argumente....nici nu am pretentia sa fiu placuta,pt ca la mine nu exista reciproca........sigur ca anumite postari nu imi convin,ele reprezentand doar jigniri din partea unor neuronali.am si eu o intrebare sa iti pun.stiai ca datorita subiectelor de 2 lei pe care le 'concepeti',,nu generalizez,www.garbo.ro,este pe ultimul loc intre site-uri?.aici nu exista decat certuri,jigniri,zaharicale,gratarele",l-am vazut ,nu stiti daca sunt gravida?",nu mai vb de culorile scurgerilor si ale altor parti erotice si cate alte topice tampite de strica aspectul unui site serios de socializare.nu vezi ca sunt din ce in ce mai putine reclame?asta inseamna reting f scazut.ok sunt de acord,nu toti au inspiratie la scris,la subiecte.no probleme.dar faptul ca unii dintre voi,au deosebita placere sa strice un topic interesant,duce la o parere proasta despre acest site.referitor la capacitatea de triere la ce faci referire ,la jigniri?ce sa triezi,prostiile turmei?stiu ei,cei care o compun.de acord intra unii pt destindere.dar destinderea nu inseamna bataia de joc adresata altor useri. |
||
vuvuzela Postat pe 18 Noiembrie 2010 14:04 |
||
te mai si balbai aiurea...:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 18 Noiembrie 2010 14:09 |
||
De la: vuvuzela, la data 2010-11-18 14:04:06 ...sigur ca anumite postari nu imi convin,ele reprezentand doar jigniri din partea unor neuronali. Ce vrusesi fa sa spui acilishea? Vocabula aia ce cauta p-acolea? |
||
Thor_again Postat pe 18 Noiembrie 2010 14:19 |
||
De la: Thor_again, la data 2010-11-18 13:42:30Asaaa... sa revenim acum la cele vremuri mai varatice, mai precis prin luna lui cuptior, cand erai o preaindurerata si civilizata (ei, ash! ) forumista de pe aiurea... vb despre un simplu mort.si am vb cu respect.cat despre ce a facut el aici pe site si nu numai ,era un farseor.am multe copii facute dupa tampeniile si amenintarile lui.una dintre ele inainte sa dispara suna asa;'S.A.A promit ca te voi distruge' exista pe topicul lui.si distrusul a fost el.ca om si-a meritat soarta.a facut rau multora.ca mort repet-dumnezeu sa-l vada si daca poate sa-i ierte pacatele.daca va durea plecarea lui,nu ii copiati greselile si nici marsaviile scrise de el.referitor la cati l-ar fi iubit,mai revizuieste nr.persoanelor.era un om rau.si am incheiat discutia despre acest mort.daca mai repetati tampeniile si amenintarile,pe topice,voi comenta ca atare.asa cum eu nu jignesc,doresc reciproca.cel care repeta greseala are ignore. |
||
vuvuzela Postat pe 18 Noiembrie 2010 14:27 |
||
da' cine te-a jignit, fa? consideri jigniri propriile-ti postari? ca doar ale tale sunt, nu ale mele |
||
Thor_again Postat pe 18 Noiembrie 2010 14:32 |
||
De la: vuvuzela, la data 2010-11-17 07:21:30De la: vuvuzela, la data 2010-11-14 00:13:53De la: vuvuzela, la data 2010-11-13 06:03:10 |
||
vuvuzela Postat pe 18 Noiembrie 2010 14:42 |
||
De la: vuvuzela, la data 2010-11-14 01:10:35 |
||
vuvuzela Postat pe 18 Noiembrie 2010 14:46 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ajutor! | 2 | De la: garbo_500784 18 Octombrie 2019 10:54 |
STITI UNDE POT GASI CARTEA "OCHII CARE TRADEAZA"-E.HESS? | 1 | De la: eu2009 12 August 2010 12:14 |
ce carti ati mai citit si v-au placut... | 771 | De la: garbo_499705 16 Mai 2019 11:54 |
|
||
Scriitoare noua? - Melody Page | 12 | De la: Andreea_Ade_1 3 Decembrie 2016 07:48 |
Cel mai serios site al cartilor | 10 | De la: A2-Tipic 15 Septembrie 2019 20:30 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural