cum nu jignesti, mey vuvu?...:))) ai numarat de cate ori m-ai facut ieri seara betziv, mitocan, prost etc?...:)) plus ca singura te-ai etichetat ca fiind autista, proasta, rea. irecuperabila etc... pai daca asa te stii, eu de ce sa te contrazic??:)) noroc ca nu ma simt, eu ti-am zis doar obraznicatura...:)))) |
||
eu_geminy Postat pe 18 Noiembrie 2010 14:46 |
||
---|---|---|
De la: eu_geminy, la data 2010-11-18 14:09:45te mai si balbai aiurea...:P |
||
vuvuzela Postat pe 18 Noiembrie 2010 14:51 |
||
oameni buni, mai puteti?...fara suparare, dar mai intra lumea pe forum si vrea sa mai citeasca cate ceva interesant, nu cred ca e zi fara astfel de comentarii...luati si voi o pauza va rog, nu dati |
||
|
||
aly_raz Postat pe 18 Noiembrie 2010 14:55 |
||
Aly, eu ce sa-ti fac daca nu ai vrut sa te faci psihiatru? Ca uite ce interesanta ti s-ar fi parut vuvu din punct de vedere profesional! |
||
Thor_again Postat pe 18 Noiembrie 2010 15:01 |
||
daaaa pt mine e studiu de caz |
||
zambila Postat pe 18 Noiembrie 2010 15:08 |
||
voi ajunge psiholog thor, dar sper sa nu intalnesc asemenea specimene sa-mi fie cu iertare |
||
aly_raz Postat pe 18 Noiembrie 2010 15:09 |
||
Falangele acelei oboseli De alge dezlegate catre sud, A tamplei umbra din straine seri: Cu drumul meu, atunci, le-am mai vazut. La D�sseldorf, o cadra-n Bolkenstrasse... In jilt adanc, Evreul Botezat. Si mainile, cascada unei rase, Infasurau carbunele uzat. �Stinse flacari. Arsa, struna S-a lasat in arcul lirei. Cartea singura mi-e urna Cu cenusile iubirii.� Tu, salt, tu, cresteri stangi, urzica-nalba! Acestui scris valah, ca din Sion Ridici o nevazut de scumpa nalba Si � adiata � boarea altui zvon. Un cant de mat argint al palei Nine Mai greu ca orbul lunii il socot, Curand un glas vom fi suind in tine Cum Heine suna-ntr-insul versul got. Autor: Ion Barbu Poezia DEDICATIE |
||
vuvuzela Postat pe 18 Noiembrie 2010 15:09 |
||
Aly, degeaba, mami! Cred ca nici mama psihologilor n-ar mai face fata, cu tatal analizei tranzactionale integrative cu tot! | ||
Thor_again Postat pe 18 Noiembrie 2010 15:14 |
||
ai dreptate, cred ca unii chiar nu au scapare, mai bine imi vad de treaba mea. O zi placuta thor! |
||
aly_raz Postat pe 18 Noiembrie 2010 15:24 |
||
Niciodata nu putem gresi prea mult din pricina propriilor nostri ochi care vad aceasta. Si nici minti nu putem prea mult sa mintim din pricina spaimei de-a ramine noi insine surzi. Nici prea mult nu putem sa traim si nici prea frumos nu putem sa traim. Altfel am putea sa ne dezamagim stramosii. Altfel am putea sa ratam sansa de a se naste cei care nu s-au nascut. Ne putem bucura numai atunci cind nu ne vede nimeni, Cind nu ne vedem nici macar noi insine. Nu, noi nu ne multumim cu putin, dar stim ca mai mult nu ni se cuvine. Autor: Nichita Stanescu Poezia Colinda |
||
vuvuzela Postat pe 18 Noiembrie 2010 15:27 |
||
aly, aceasta vuvuzea nu numai ca vine si scrie tot timpul off topic, adica pe langa subiect pe alte topicuri, ale altor useri dar cand cineva intra si zice ce nu ii place ei sa citeasca arunca cu un limbaj alterat in cel/cea care nu ii canta in struna. sa nu mai zic ca intra si da cate un copy/paste de pe google si dupa aceea vine si spune ca tot ce-i scris pe google este gresit uite ex. cand o mamica a deschis un topic despre diversificare...ea ii dadea iinainte cu budha si lumina sfanta . sau alta mamica intreba de retete pentru bebelusi, ai venit sa scrii aberatii despre E-uri.. NIMIC concret!! d ea scrie ce i se pare EI interesant, nu legat de topic, nu sa dea un sfat....se victimizeaza singura si blameaza alti useri...cand vin pe topicuri deschise de ea si incep sa faca glume, mistouri. Basca mai pui ca nu stie de gluma sub nici o forma... deci?!?! |
||
aly_fab Postat pe 18 Noiembrie 2010 15:54 |
||
Un camin de pasarele de Otilia Cazimir In padure, la camin Zarva mare in pridvor. Unii pleaca, altii vin De la treburile lor. La bucatarie Si prin dormitoare, Bat din aripioare, Fac gospodarie: Doua codobaturi Matura sub paturi, Doua gheonoaie Spala rufe-n ploaie, Doua pitulici Aduna furnici Si doua ratuste Rasucesc galuste! Numai cucul, mos-portar, Care n-are alta treaba, Sta pe-o varga de artar Si pe toata lumea-ntreaba: -cu? cu?. |
||
vuvuzela Postat pe 18 Noiembrie 2010 20:50 |
||
mey aly... crezi ca e usor sa-ti faci topic si sa fii off-topic?...:P e clar ca vuvuLeana nu e singura, intre atatia truditori "pe langa" tema propriului thread. da' macar isi da silintza.:DDD :)) |
||
eu_geminy Postat pe 18 Noiembrie 2010 21:26 |
||
VuNvu,iar ai dat cu bata in balta.... generalizezi fomeie si asta te trage in jos......iti place sa crezi ca le sti pe toate,uita-te in jur si spunemi cate topicuri am descis eu???dar ca sa iti fie mai usor ia zi tu cate ai deschis??? topicuri????banale si tampite topicuri,rectific.... ''neuronal'' aici nu inteleg,cuvantul este marca ta sau a irinookai??sau tu de fapt esti si irinooka??? iti place,asta mi-am dat seama,raspunzi cu tot corpul tau la toate atacurile cu toate ca tin sa te anunt sunt ronice,dar....e greu pentru tine,ma repet,esti totala. ps:nu imi atribuii mie injuriile care ti se aduc si nici instinctul de turma,te caracterizeaza in totalitate. |
||
anaROBERT Postat pe 18 Noiembrie 2010 23:31 |
||
daca tot ne apucam sa facem morala si sa rasfoim arhivele, luati de cititi mostra de topic deschis de "lupa moralista": http://www.garbo.ro/comunitate/forum/view_topic/6739/cum-o-satisfaci-daca-ai-penisul-mic.html e doar o mo(n)stra.... si poate ma apuc sa caut si topicul in care se apucase de blestemat copiii tuturor... |
||
panty_C Postat pe 19 Noiembrie 2010 18:06 |
||
...sa... FIE!!! http://www.youtube.com/watch?v=lGlHkFsrZL4&NR=1 |
||
LILO Postat pe 20 Noiembrie 2010 19:25 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=fYzGtNMoyAU&feature=related |
||
LILO Postat pe 20 Noiembrie 2010 19:28 |
||
...ia..sa mai rasfoim nitelush.. http://www.youtube.com/watch?v=WHq7WQ99sLE&feature=related unde sunt uzinele 23 august?...unde sunt valorile materiale si SPIRITUALE? ce s-a intamplat cu BUCURESTIUL? orasul EXPONENTIAL al tarii?? NATIUNE!! " di ci tashi???" |
||
LILO Postat pe 21 Noiembrie 2010 15:19 |
||
poi in'89 iarna cand am apucat si noi,romanii,la asa zisa democratie,normal ca printre alteele,am visat si sa ajungem AFARA-dincolo de granite.. si acum PUTEM sa facem acest lucru,dar mai mult siliti,din cauza mizeriei din tara si iar mirajul vestului si iar fata morgana...iar si iar aceeasi marie cu alta palarie.... |
||
LILO Postat pe 21 Noiembrie 2010 15:23 |
||
iar tu o eroare umana | ||
ovidiuar Postat pe 21 Noiembrie 2010 15:46 |
||
ovidiuar...tu cu cine vorbesti??? |
||
LILO Postat pe 21 Noiembrie 2010 15:48 |
||
ti-a luat ceva timp sa re-publici ODA LINGAULUI daca cumva ai uitat mai sut inca si tiparituri care nu au memoria alterata si nici virusata vei vrea tu sa fi Maria Magdalena ce-l pregateste pt punerea in mormant THE SCHOW MUST GOO ON | ||
ovidiuar Postat pe 21 Noiembrie 2010 15:57 |
||
... ... si "aiestia"...sarmanii de ei,or fi fost "erori umane" si amza pelea?? si toti strabunii?? http://www.youtube.com/watch?v=fYzGtNMoyAU&feature=related |
||
LILO Postat pe 22 Noiembrie 2010 14:54 |
||
ultima poezie scrisa in agonie de Adrian Paunescu si transmisa in e-mail unui amic din diaspora� Noiembrie 4, 2010 > > Eu recunosc ca am facut greseala > De a slavi prea mult conducatorul > Facandu-i ode si-ndemnand chiar sala (sa cante): > Partidul, Ceausescu si Poporul. > > Dar nu uitati ca tot eu sunt cel care > L-am criticat si-am insuflat dorinta > De libertate, bunastare si schimbare > Subtil, necenzurandu-mi constiinta. > > Am facut si mult bine-n stanga-n dreapta > Atat cat s-a putut, fara sa-mi pese > Periclitandu-mi starea, familia si casa > Dar toate s-au uitat si-s fapte sterse. > > De-aceea spun ca ultima dorinta > Sa ma iertati de v-am gresit vreodata > Si-mi fac adanc proces de constiinta > Caci nu e om pe lume fara pata. > > As vrea ca sa raman in mintea voastra > Doar un poet ce si-a iubit mult tara > Ce a descoperit si slefuit talente > Ce-au scormonit prin inimi cu chitara. > > Trecutul mi-l asum si nu mi-e teama > Nici nu mi-a fost, nu-mi este, n-o sa-mi fie > Nu m-am dezis de clasa proletara > Si am simtit ca am o datorie, > > De a starni in mintea tuturora > Si mai ales in suflete de tineri > Ca nu suntem o tara oarecare > Si-avem destin maret si vom fi liberi. > > Cand noi cantam in salile-arhipline > Si recitam pe voci de milioane > Visam la Marea noastra Romanie > Si va-ndemnam: Treceti batalioane! > > Un dor as mai fi-avut, dar ce pacat > Ca n-am putut opri din cale vremea > Sa vad autostrada prin Carpati > Din Chisinau-Arad cu via Tebea > > Sunt unii care ma lovesc si-acuma > Cand m-am urcat la ceruri, ce oroare! > Cuvinte grele-arunca, nesimtire > Si toti vor ca sa cada in picioare > > Eu va privesc de-aici de sus, cu mila > As vrea sa fiti mai buni dar nu se poate > Se rasuceste Stefan in morminte > De-atata ura, pizma, nedreptate. > > Imi este jena, sila�.chiar ma bucur > Ca am plecat de-acolo, dar ma doare > Cand vad valori, talente, caractere > Ce-si fac familiile peste hotare. > > Ce sa va spun, romanii mei de bine > Ce-aveti sfiala, bun simt si onoare > Poporul nostru-i cel mai bun din lume! (Sa tineti minte) > Nu lasati tara calcata in picioare. > > Nu plecati capul, tine-ti pieptu-n fata > Cu fruntea sus, sa n-o coboare nimeni > Sa va claditi cu totii alta viata > Mesaj catre romani de pretutindeni! > > Sa iei aminte tara mea de suflet > Ia atitudine si da raul afara > Unde s-a dus Granarul Europei > Banala tara-industrial-agrara. > > Sa iei aminte tara mea de glorii > Cu patima iti spun din nefiinta > Cladeste-ti viitorul pe trei sfinte > Pe munca, educatie, credinta. > > In timp ce va imbarbatez de-aicea > Din ceruri si din sfere tutelare > Vad iarasi vorbe grele prin ziare > Pe forumuri, pe la televizoare. > > N-am omorat pe nimeni niciodata > Nici cand murim nu ni se mai da pace > La toti gasiti cusururi si reprosuri > Nu mai lasati pe nimeni sa se-mpace. > > Nu-mi sta in caracter dar ma doboara > Limbaju-ascuns al poeziei mele > Baga-mi-as p--a sa imi bag de tara > Cu oameni falsi si plina de lichele. > > �ultima poezie scrisa in agonie de Adrian asa ca chestie.... |
||
aly_fab Postat pe 23 Noiembrie 2010 14:43 |
||
De la: ovidiuar, la data 2010-11-21 15:57:41 ti-a luat ceva timp sa re-publici ODA LINGAULUI daca cumva ai uitat mai sut inca si tiparituri care nu au memoria alterata si nici virusata vei vrea tu sa fi Maria Magdalena ce-l pregateste pt punerea in mormant THE SCHOW MUST GOO ON ovidiu, lingau or ba a scos multe talente... si mai usor cu gesticularea |
||
aly_fab Postat pe 23 Noiembrie 2010 15:04 |
||
cauta si tu alte modele! nu e neaparat nevoie sa bantui prin cimitirul Belu sau daca tot vrei un motiv de a lacrima ia o ceapa si toca-o | ||
ovidiuar Postat pe 24 Noiembrie 2010 17:45 |
||
OK !NU-TI PLACE CARTARESCU SI CU ASTA BASTA!NU E VINA TA CA NU IL TNTELEGI, DOAR ESTI O INTELECTUALA!........... IN ARDEAL E O VB IN CEA CE PRIVESTE GUSTUL FIECARUIA +CA DE NU E NU E NICI DUMNEZEU NU IA! DAR NICI NU-TI BAGA IN TRASTA | ||
ovidiuar Postat pe 8 Decembrie 2010 19:09 |
||
mda... asa mama...impune cu forta gusturile tale, ca doar tu detii adevarul absolut in materie de cultura. ca sa nu mai zic de civilizatie. cine nu gandeste ca tine e defect, este? si, by the way...nu trebuie neaparat sa fii incult ca sa nu-ti placa cartarescu. e doar chestie de perceptie si de cum rezonezi sau nu cu autorul respectiv. dar cum am zis, noi ne inclinam toti in fata vastei tale culturi. pentru ca doar tu detii adevarul absolut à bon entendeur, salut! |
||
michelle_ Postat pe 8 Decembrie 2010 20:36 |
||
ioi, mie imi place vorba aia din ardeal...bine, nu mi-e foarte clar ce-a vrut sa spuna, dar cum nu-s culta-n cap, asta e! |
||
zambila Postat pe 8 Decembrie 2010 21:17 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
editura elena francisc | 4 | De la: ilincaionel 31 Mai 2010 21:28 |
Caut Carte | 10 | De la: belle_a 6 August 2012 11:54 |
ARE CINEVA CARTEA IN FORMAT ONLINE? | 12 | De la: fleurdelis 29 Iunie 2010 19:44 |
|
||
CARTI | 1 | De la: garbo262254 3 Februarie 2012 14:26 |
Ajutor! | 2 | De la: garbo_500784 18 Octombrie 2019 10:54 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural