Voiam sa spun ca asta e abordarea corecta! Adaug si eu rugamintea mea: Fetito, te rog mergi la un consult psiho! Nu e o gluma si nici bascalie, crede-ma, este spre binele tau! |
||
crilore Postat pe 22 Noiembrie 2010 02:38 |
||
---|---|---|
Cu abordarea ma adresam lui Ge! Rugamintea era catre Alexandra Sirbu ~ Marilena Mocanu! |
||
crilore Postat pe 22 Noiembrie 2010 02:39 |
||
vuvu, nu stiu ce tragi pe goarna la ora asta, dar ai luat-o pe ulei, vad... uite si tu cum ai scris!...:)) habar nu ai daca mai esti femeie sau barbat. te comporti precum Nikita, dar nici pestii din acvariu nu se sperie de tine...:PP:)))) ia si te culca naibii, fiindca eu te iert. pe nebuni si pe cretini, in general, nu pot avea pica...:)) |
||
|
||
eu_geminy Postat pe 22 Noiembrie 2010 02:42 |
||
De la: crilore, la data 2010-11-22 02:39:49Cu abordarea ma adresam lui Ge! Cri... pacientul Andrada Alexandra Sirbu, ai vrut (pentru ca) spui, cred...;) :))) |
||
eu_geminy Postat pe 22 Noiembrie 2010 02:44 |
||
Corect Ge! | ||
crilore Postat pe 22 Noiembrie 2010 02:46 |
||
De la: crilore, la data 2010-11-22 02:38:17Voiam sa spun ca asta e abordarea corecta! am o rugaminte.nu te baga fara sa cauti .ce cauti tu in aceasta discutie?ce are nevoie de mamica?somn usor doamna,la ora asta trebuia sa va faceti somnul frumusete.nu baga mana-n foc ca te arzi.neica Eugene ce faci ai si cercetase?fii barbat frate.lasa-ma cu femeile.toata viata ai fost asa.credeam ca te-a mai potolit(2).ma mai bati la table?poate iti amintesti de noroc la zaruri. |
||
vuvuzela Postat pe 22 Noiembrie 2010 02:49 |
||
hai sa-ti spun ce status are acuma, ca e on...:D "cine traieste fara nebunii, nu este asa de intelept pe cat crede!"...:D:D:D :)))))) acuma pricep eu: VUVA vrea sa se dea intzeleapta, iar prostul de mine nu s-a prins, inca...:D:D:D :))))))))))))))))))))) |
||
eu_geminy Postat pe 22 Noiembrie 2010 02:51 |
||
De la: crilore, la data 2010-11-22 02:39:49Cu abordarea ma adresam lui Ge! nu-mi vine sa cred cata inocenta.fata,femeie ,doamna ce nume sunt astea?inca nu ai invatat ca cei din armata nu au IP-uri?gata m-ai descoperit?pai cine isi declara femeie numele?pe ce lume traiesti?gata am ramas uluit. |
||
vuvuzela Postat pe 22 Noiembrie 2010 02:55 |
||
pai poti sa ramai uluita, VUVA, ca nu te-a facut cineva carne de mici, pana acum...:D :))) acuma hai, treci la salon, fiindca trebuie sa pun lacatu'. nu de alta, dar nu vreau sa mi te fure cineva::PP unde mai gasesc eu "(h)artiste" ca tine?:)))))) |
||
eu_geminy Postat pe 22 Noiembrie 2010 02:58 |
||
bai baieti,voi ati vazut!a gasit IP-ul militarilor.frate pentru asta si in cinstea dumitale beau cu colegii mai o bere.frate te doare capul,voi care aveti nume real?gaga.Alexandro cand ajungi acasa pui,sa-mi povestesti despre doamna.a descoperit NATO.sa traiti baieti si hai noroc Eugene.te bateam mereu la table. | ||
vuvuzela Postat pe 22 Noiembrie 2010 03:04 |
||
Necajito, ca nu pot sa ma simt jignita de un om bolnav, ia un calmant si potoleste-te! Uite, poate te ajuta: http://art-zone.ro/schizofrenie-1.html In ceea ce priveste viata mea, atata timp cat nu deranjaza pe altii, cat n-am expus-o, nici pe forum, nici in privat, nu te priveste! Ai probleme mari, crede-ma! Si lasa gelozia ca nu-ti face bine! Eu nu caut sa impresionez pe nimeni aici! Dovada: uita-te la data inscrierii mele pe forum vs numarul de comentarii, comparativ cu ale tale! De citit insa am tot citit si am inteles mult mai multe decat s-ar putea crede si am aflat mult mai multe decat as fi vrut sa stiu... Si asta numai din ceea ce ati expus voi, fiecare in parte, despre voi! Nu uitati: e la fel de vinovat cel ce isi pune mintea cu un bolnav psihic, provocandu-l si facand sac de box din el... Stiu poate fi distractiv pana la un moment dat dar poate deveni, in aceeasi masura, foarte distructiv, atat pentru cel bolnav, pentru cel ce se joaca, cat si pentru mediul in care se desfasoara starea de fapte: mediul virtual, forumul, in acest caz! Noapte buna! |
||
crilore Postat pe 22 Noiembrie 2010 03:04 |
||
corect, cri. doar ca nu am invitat-o sa fie "sac de box"... de atata timp o tot expediez, dar ea vine inapoi ca, ca la reduta... zici ca-i intoarsa cu cheitza...:D Noapte buna!:) |
||
eu_geminy Postat pe 22 Noiembrie 2010 03:05 |
||
De la: eu_geminy, la data 2010-11-22 02:58:55pai poti sa ramai uluita, VUVA, Eugene,pe ce lume traiesti?ai pus-o frate.stii cate Alexandre exista pt mine una.restul este apa de ploaie.auzi au descoperit fictivitatea fratilor.te doare crepusculara ,cum zici tu Neamtule. |
||
vuvuzela Postat pe 22 Noiembrie 2010 03:14 |
||
De la: crilore, la data 2010-11-22 03:04:53Necajito, ca nu pot sa ma simt jignita de un om bolnav, ia un calmant si potoleste-te! alooo doamna,hai iesi din lumea matale virtuala,eu raman tot un domn.niciodata nu am vb urat cu femeile.le-am indragit insa.pana am dat de Alexandra mea.cu barbatii ma mai bat,la un poker,la un sah,la altele, la un barbut,ca asa sunt militarii,dar eu nu jignesc femeile.asa ca am o rugaminte.inainte sa afirmi ceva intereseaza-te ce este real si ce este virtual.si nu incerca niciodata sa aperi un barbat.barbatul e parsiv ,doamna.daca ii placi esti a lui daca vrea.cucerindu-te binenteles.gata baieti,ai sa mai bem.noroc Eugene.ce ai citit frate e vrajeala.ca la fiecare.hai noroc baiete! |
||
vuvuzela Postat pe 22 Noiembrie 2010 03:27 |
||
http://ro.netlog.com/marilenaalexandramocanu http://www.feminis.ro/profil/allexanndrra http://sites.google.com/site/wwwallexanndrracom/ http://sites.google.com/site/wwwrodiawordscom/ nu ma pot supara pe un om care nu-i cu toti boii acasa...gata |
||
crilore Postat pe 22 Noiembrie 2010 03:42 |
||
pai tu crezi ca eu sunt suparat pe ea, cri?! ar fi si culmea!... am pe cine??? nici pe altii nu-s suparat... insomnia e de vina acuma, la mine. si am la treaba azi, de nu ma vad.:D :)) |
||
eu_geminy Postat pe 22 Noiembrie 2010 03:50 |
||
De la: eu_geminy, la data 2010-11-22 03:05:57corect, cri. sindromul Stockoln , Ge :-) Cred ca s-a indragostit :-)) |
||
reyya Postat pe 22 Noiembrie 2010 03:59 |
||
zau, reyya??? deci nu ma uraste, asa cum credeam?!:O ahhhh... ce fericit sunt!!!:P:))))) PS: Doamne, apara-ma si pazeste-ma!...:D :))))) |
||
eu_geminy Postat pe 22 Noiembrie 2010 04:05 |
||
De la: crilore, la data 2010-11-22 03:42:34http://ro.netlog.com/marilenaalexandramocanu ce femei ciudate!trezete-te femeie.astea sunt adrese inexistente,sau nefunctionabile.boii dumitale nu sunt acasa.un militar nu are adrese neparolate stimata doamna.crezi ca daca ti-a dat un fraier aceste adrese,sunt si functionabile.?astea sunt asa pt aforma un cont.fiecare isi da un nume fictiv,mai ales un militar.si civilii fac asta.in aceste adrese de tine cine stie cine intra?fugi joaca-te cu galetusa si lasa impresiile de I.T-ista. |
||
vuvuzela Postat pe 22 Noiembrie 2010 06:52 |
||
De la: eu_geminy, la data 2010-11-22 04:05:14zau, reyya??? Eugene,credeam ca esti inteligent.mai prietene din copilarie,adresele pe care le-a scris doamna le-ai dat la sto pisoiul,sa o cuceresti pe dansa?fratele meu de ciocolata,si eu si sotia mea avem aceasi profesie.nu ai cum sa ajungi niciodata la o adresa de la 2+....ce faceti voi aici e joaca de copii.fa dovada ca ce stie gaga e si real..Eugene,Eugene,barbate trebuie sa mai cresti si fata de mine si fata de sotia mea.e prea inteligenta,am citit ce scrie ea pe aici.dar si voi.pe net nu sta numai ea.a trebuit sa invete sa devina un user fraier ca sa poata face ce are de facut.nu-i ajungi nici pana la freza sugubeata.pe care deranjeazaca imi iubesc sotia sa se dea la mine.prietene nu mai pacali fetele cu adrese nereale.o zi placuta sa ai si tu si gaga-urile tale .bai frate da ele nu simt ca sunt folosite?cat ai dat sa faci rost de falsuri? |
||
vuvuzela Postat pe 22 Noiembrie 2010 07:18 |
||
tu nu obosesti, vuvu? iti era dor de mine de ma cauti in fiecare zi, la profil...... m-am intors sa ingros randurile celor care il sustin pe Ge..... si nu stiu cine face mai mult GA -GA pe aici? mori de invidie, nu. |
||
cricat Postat pe 22 Noiembrie 2010 07:38 |
||
De la: vuvuzela, la data 2010-11-22 07:18:56 Azi esti barbat, vuvulino? Grea boala, oameni buni! |
||
Tylly Postat pe 22 Noiembrie 2010 08:33 |
||
Nu Cell... este sotul vuvuzelei.... asa zice..... si a venit in apararea ei...... avea nevoie de aparare.... |
||
cricat Postat pe 22 Noiembrie 2010 08:38 |
||
De la: vuvuzela, la data 2010-11-22 03:27:59 Si pe urma ti-a trecut, este? |
||
Tylly Postat pe 22 Noiembrie 2010 08:42 |
||
De la: Celleste_, la data 2010-11-22 08:33:22De la: vuvuzela, la data 2010-11-22 07:18:56 |
||
vuvuzela Postat pe 22 Noiembrie 2010 08:43 |
||
Cri, nu de aparare are ea nevoie, ci de un medic bun si un tratament eficient. |
||
Tylly Postat pe 22 Noiembrie 2010 08:44 |
||
Nu stiu Cell .... daca mai este eficient Si tratamentele astea se fac cand mai este ceva de recuperat. se merge cam departe..... unii oameni .... vor sa ranesca cu orice pret..... |
||
cricat Postat pe 22 Noiembrie 2010 08:49 |
||
Un catelus care nu a fost mangaiat mult timp.... si acum musca in stanga si in dreapta. |
||
cricat Postat pe 22 Noiembrie 2010 08:52 |
||
Musca? Ar vrea ea... scheauna cersind atentie... E patetica. |
||
Tylly Postat pe 22 Noiembrie 2010 08:56 |
||
mda... cam asa e pup Cell... sa ai o zi usoara.... fara scheunaturi |
||
cricat Postat pe 22 Noiembrie 2010 08:58 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Anticonceptionale yaz | 47 | De la: estela 3 Mai 2010 03:47 |
debut sexual | 95 | De la: KNIGHT_31 30 August 2010 00:04 |
Cat de sanatoase sunt relatiile cu femei casatorite...?! | 2 | De la: bluelight 22 Mai 2010 19:44 |
|
||
ce va excita?? | 10 | De la: Alexa_alexutza 25 August 2016 20:43 |
. | 3 | De la: garbo257947 9 Aprilie 2012 21:30 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural