Pidosnicia se plateste

De la: vuvuzela, la data 2010-11-22 06:52:29
De la: crilore, la data 2010-11-22 03:42:34http://ro.netlog.com/marilenaalexandramocanu

http://www.feminis.ro/profil/allexanndrra

http://sites.google.com/site/wwwallexanndrracom/

http://sites.google.com/site/wwwrodiawordscom/

nu ma pot supara pe un om care nu-i cu toti boii acasa...gata

ce femei ciudate!trezete-te femeie.astea sunt adrese inexistente,sau nefunctionabile.boii dumitale nu sunt acasa.un militar nu are adrese neparolate stimata doamna.crezi ca daca ti-a dat un fraier aceste adrese,sunt si functionabile.?astea sunt asa pt aforma un cont.fiecare isi da un nume fictiv,mai ales un militar.si civilii fac asta.in aceste adrese de tine cine stie cine intra?fugi joaca-te cu galetusa si lasa impresiile de I.T-ista.

Ramane cum am stabilit: Aberatiile unui schizofrenic nu ma afecteaza!
Cat despre Ge, sau oricine altcineva de pe forum, nu ma cunoaste nimeni pentru simplul fapt ca nu m-am expus public, spre deosebire de tine aici:

http://sites.google.com/site/wwwrodiawordscom/Home

Cat despre inexistenta sau nefunctionalitate, se poate proba.... (degeaba le stergi ca au fost salvate)
Link-urile nu mi le-a dat nimeni de pe aici. Eu nici nu "ma joc " nici nu sunt disperata sa dau gata pe nimeni, fapt pentru care nu "ma dau" nici in private, nici pe webcam, nici in alt fel, facand pe grozava/grozavul (de diferite varste, profesii si alte alea) si uitand apoi ce am facut...
Stiu mai multe decat crezi dar nu mai vreau sa intru in amanunte, asa cum faci tu si pe urma acuzi pe altii... Am facut-o acum pentru ca iar ai intrat in crize de delir si prea faci urat...Apropo, Alex (Mazilu) stie ca ii copiezi pozele? Ia sa-l intreb eu...
Repet: mergi la un medic psihiatru, URGENT!!!
Hai, sanatate (mintala) multa si PA!

P.S. Iote frate, intr-un an n-am "vorbit" atata pe forum cat in ziua de azi...
Va salut pe toti, va citesc cu toate ca, de regula, sunt "silentio stampa"!
crilore
Postat pe 22 Noiembrie 2010 14:47
crilore
cricat
Postat pe 22 Noiembrie 2010 14:51
Buna fetele!!
ce mai este nou pe aici?
cricat
Postat pe 22 Noiembrie 2010 14:53
cri la puterea a 2-a
Laura_M
Postat pe 22 Noiembrie 2010 15:00
dap....
pup Laurici
cricat
Postat pe 22 Noiembrie 2010 15:08
fetele va tuc am iesit din peisaj
tusi_Oli
Postat pe 22 Noiembrie 2010 15:08
te-am tzucat si noi
Laura_M
Postat pe 22 Noiembrie 2010 15:11
crilore, sa nu-mi spui ca cine scrie acolo e vuva noastra?
Laura_M
Postat pe 22 Noiembrie 2010 15:11
da , Laura ........ea e ...........
acum am citit si eu .........
jeanette40
Postat pe 22 Noiembrie 2010 15:15
dat-mi voie, da va rog dati-mi voie sa rad si sa nu ma opresc

vuvuleana, da-mi voie si tu sa-ti spun ca esti VARZA, PRAF nici nu stiu cum sa-ti mai spun

da' stau sa ma gandesc cum de a putut iulian ala sa vorbeasca atat cu ea, cred ca se prapadea si el de ras, esti un DEZASTRU TOTAL, AL NATURII
Laura_M
Postat pe 22 Noiembrie 2010 15:18

inca nu ma pot opri
Laura_M
Postat pe 22 Noiembrie 2010 15:19
crilore, meriti o bere, suc, serveste-te din "biblioteca" mea, pentru tine totul e moca

aaaaaaaaaaaaah, presimt c-o sa-mi mearga bine azi in cidua faptului c-am visat urat
Laura_M
Postat pe 22 Noiembrie 2010 15:20
"frumoasa, culta, inteligenta" stiti cum rade badea, isteric asa? ei bine asa rad si eu

iti zic si eu cum iti zicea bietul om iulian, lasa dom'le pe altii sa spuna asta
Laura_M
Postat pe 22 Noiembrie 2010 15:23

vuvulino, esti vedeta, zau!!!

Tylly
Postat pe 22 Noiembrie 2010 15:24
Crilore, am incercat http://sites.google.com/site/wwwrodiawordscom/Home si mi-a si ,,cautarea dumneavoastra nu a gasit nici un rezultat/ ai gresit ceva?
m_ada
Postat pe 22 Noiembrie 2010 15:24
acum isi mai face vreo doua conturi...............
are potential ,.ce mai .....
jeanette40
Postat pe 22 Noiembrie 2010 15:26
ada, eu le-amincercat pe toate, si merg, pe bune
Laura_M
Postat pe 22 Noiembrie 2010 15:27
Ok, mai incerc si eu, poate-poate.
m_ada
Postat pe 22 Noiembrie 2010 15:27
si la mine merge.......
jeanette40
Postat pe 22 Noiembrie 2010 15:30
De la: jeanette40, la data 2010-11-22 15:26:34 acum isi mai face vreo doua conturi...............
are potential ,.ce mai .....

In mod normal cred ca administratia site-ului ar trebui sa nu admita mai mult de un cont pentru un utilizator
Stiu ca pe roportal e reglementata aceasta treaba , nu sunt admise clonele si nici stergerea contului.
m_ada
Postat pe 22 Noiembrie 2010 15:31
eu propun altceva, ca fiecare sa faca un test psiho inainte sa fie utilizator cu acte in regula
Laura_M
Postat pe 22 Noiembrie 2010 15:34
m_ada, nu da cautare pe Google, pune adresa direct in browser

O saptamana buna va doresc!
crilore
Postat pe 22 Noiembrie 2010 15:36
cine te investeste pe tine sa ii judeci??
Ai vre-un har , te-a delegat cineva sa faci dreptate?
Cred ca ar trebiu sa te uiti in ograda ta , lasa pe Naomi sa isi vada de viata mai departe ; te-a deranjat personal cu ceva?
claracroupier
Postat pe 22 Noiembrie 2010 15:37
De la: Laura_M, la data 2010-11-22 15:34:50eu propun altceva, ca fiecare sa faca un test psiho inainte sa fie utilizator cu acte in regula

Si daca face aleha evaluarea? Am auzit c-ar fi si pisiholoaga, printre multe altele...

Tylly
Postat pe 22 Noiembrie 2010 15:38
De la: claracroupier, la data 2010-11-22 15:37:03cine te investeste pe tine sa ii judeci??
Ai vre-un har , te-a delegat cineva sa faci dreptate?
Cred ca ar trebiu sa te uiti in ograda ta , lasa pe Naomi sa isi vada de viata mai departe ; te-a deranjat personal cu ceva?

jeanette40
Postat pe 22 Noiembrie 2010 15:42
De la: chanty, la data 2010-11-22 14:13:16fetele frumoase...hai sa va pup o data
vin si flori??? ,si eu,si eu..
Noi ne-am intors de la munte...nu fusa zapada:-(doar ger,brrr,n-am iesit din camera..
In rest eu nu mai zic nimic de nimeni...am visat urat azi noapte..o fi vreun semn?

da' pe noi baietzii gigea nu ne pupiceshti ?
(bineintzels, asha ca de la sora la frate sau ca, de la sora la...sora ca sunt si baietzi d'ashtia !?)
apropo de munte, si io am fost, da' la ...muntele...venerei a uneia. i-o plecat barbatu' la munca in spania si ea saraca singura singura...sambata o mai vizitez din cand in cand...da' cu ganduri curate. (fac baie 'nainte cu multa spuma pt. invigorare !?)
P.S. le ai cu datu' pe placa ? io nu ! ma dau la cine apuc...si cine pica, pica !
adi27
Postat pe 22 Noiembrie 2010 15:51
adi27...mi-e greu sa te citesc,sincer.
Tare cred ca ,,nu mai pica" nimic la tine de ceva vreme....este?
o zi frumoasa.
IGNORE
chanty
Postat pe 22 Noiembrie 2010 16:00
De la: Laura_M, la data 2010-11-22 15:23:45"frumoasa, culta, inteligenta"

Pentru cei/ cele care nu sunt mai vechi de un an pe aici si mai au dubii, le spun ca acest "status" il avea si in contul "allexanndrra".
Nu ma intereseaza cat e de frumoasa, vedem cu totii cat e de culta, iar despre inteligenta... si cand tace demonstreaza ca ii da pe afara...
Thor_again
Postat pe 22 Noiembrie 2010 16:07
De la: adi27, la data 2010-11-22 15:51:46
De la: chanty, la data 2010-11-22 14:13:16fetele frumoase...hai sa va pup o data
vin si flori??? ,si eu,si eu..
Noi ne-am intors de la munte...nu fusa zapada:-(doar ger,brrr,n-am iesit din camera..
In rest eu nu mai zic nimic de nimeni...am visat urat azi noapte..o fi vreun semn?

da' pe noi baietzii gigea nu ne pupiceshti ?
(bineintzels, asha ca de la sora la frate sau ca, de la sora la...sora ca sunt si baietzi d'ashtia !?)
apropo de munte, si io am fost, da' la ...muntele...venerei a uneia. i-o plecat barbatu' la munca in spania si ea saraca singura singura...sambata o mai vizitez din cand in cand...da' cu ganduri curate. (fac baie 'nainte cu multa spuma pt. invigorare !?)
P.S. le ai cu datu' pe placa ? io nu ! ma dau la cine apuc...si cine pica, pica !

nu stiu, am senzatia ca un,, macho man" cum vrei tu sa pari aici nu se poarta asa. Adi27, astea-s intimitatile tale , nu le pune pe tapet aici.
Fiecare alegem cum sa traim si sa ne purtam , chestie de liber arbitru ...
reyya
Postat pe 22 Noiembrie 2010 16:36
De la: chanty, la data 2010-11-22 16:00:34adi27...mi-e greu sa te citesc,sincer.
Tare cred ca ,,nu mai pica" nimic la tine de ceva vreme....este?
o zi frumoasa.
IGNORE

dupa cum scrie , pare sa fie in mare ,,impas" Adisor...nu ca ne-ar interesa

da, chiar ...o zi minunata plina de visare! :-)
reyya
Postat pe 22 Noiembrie 2010 16:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Un sfat bun de la voi conteaza mult pentru mine precum proverbul" un sut in fund e un pas inainte" 259 De la: george41 11 Iunie 2010 12:27
banc simpatic 9 De la: persidadamian 17 Februarie 2010 01:03
cum ii spun? 8 De la: garbo_1567 20 Mai 2012 15:07
sex cu alta fata,el priveste 31 De la: Alex4andra 30 Iulie 2018 15:29
nu am facut sex de 3 ani 335 De la: Laleauaneagra 7 Februarie 2010 22:19
Setari Cookie-uri