mersic... spor |
||
cricat Postat pe 23 Noiembrie 2010 10:29 |
||
---|---|---|
Neata feteleee!! Ma doare capul.....haideti la o cafea neagra ca sufletul necredinciosilor si amara ca adevarul spus in fatza! | ||
ufishor Postat pe 23 Noiembrie 2010 10:58 |
||
Neata, ai fugit ufishor ... aseara cu vinul... e buna si cafeaua neagra si amara.... te face sa vezi viata dulce o zi buna in continuare |
||
|
||
cricat Postat pe 23 Noiembrie 2010 11:14 |
||
Neata Cri ...n-am fugit, m-am tarat! hi hihihi Iertareeee |
||
ufishor Postat pe 23 Noiembrie 2010 11:15 |
||
vezi ce face vinul asta.... si mie mi-a dat reactii adverse de acum trec pe lapte... din acela arabesc....... |
||
cricat Postat pe 23 Noiembrie 2010 11:19 |
||
Allah! Bune remediile natural-orientale....halibu` cu turban ajuta la senzatia seismica ce ma domina azi adica? ufff...si mai avem si treaba ...asa bine-ar fi sa n-am constiinta si sa chiulesc |
||
ufishor Postat pe 23 Noiembrie 2010 11:26 |
||
mda,nasol cu fetele astea au sters-o cu vinul si ne-au lasat cu stropsala, eu inca nu m-am trezit, sa va fie de leac, si acum citeam povestea lui Saxon, un prieten de pe Yuppy, care daca a ajuns aici, asa cum il cunosc eu, inseamna ca e disperata situatia, un singur lucru va rog, sa cititi si voi povestea | ||
casperphantom Postat pe 23 Noiembrie 2010 12:23 |
||
mai e ceva, cica zice unul de la Protv ca cine nu are cont pe facebook nu exista, pai eu ma gandeam sa-i sparg niste ferestre, cauciucuri, alea, alea, cum nu exist si mai sunt si fantoma, n-are nimeni ce sa-mi faca, | ||
casperphantom Postat pe 23 Noiembrie 2010 12:26 |
||
De la: eva_2506, la data 2010-11-23 01:05:17Eu m-am saturat de toti misoginii!!!! Crestinismul este o religie misogina! N-ai voie in altar, n-ai voie in biserica daca esti in perioda aia a lunii, etc... Cum sa-ti cresti copiii sa evolueze intr-o lume unde se spune ca se promoveaza egalitatea intre barbati si femei cand ii cresti intr-o astfel de religie! eva, subscriu zici ca ce ai scris tu e scris de mine.... cu o singura mentiune...daniil, scrie totul parodiat... cri, am fugit aseara...ca puiu` mic s-a trezit..si nu ma mai lasa sa plec... |
||
aly_fab Postat pe 23 Noiembrie 2010 12:37 |
||
De la: casperphantom, la data 2010-11-23 12:26:09mai e ceva, cica zice unul de la Protv ca cine nu are cont pe facebook nu exista, pai eu ma gandeam sa-i sparg niste ferestre, cauciucuri, alea, alea, cum nu exist si mai sunt si fantoma, n-are nimeni ce sa-mi faca, Ei, nu exisata! Exista dar in viziunea lui, nu ,,au importanta''. N-a auzit el inca de Garbo, de Kudika si inca niste site-uri ,,de socializare'' |
||
m_ada Postat pe 23 Noiembrie 2010 12:38 |
||
asta nu a auzit bancul ala ......... zice ca un somer se duce sa se angajeze la Microsoft ..........om de servici...mai exact sa spele VC-urile .............dupa interviu zic aia .......sa le dea adresa de mail.......ca sa-i trimeata angajarea Omul .zice , poi nu am asa ceva. Cum dom-le ??????? se poate , daca nu ai inseamna ca nu existi...... Pleaca , suparat ............si cu ultimii bani se gandeste el si cumpara capsuni si vinde din casa in casa ........are randament dupa prima luna deja isi cumpara masina.;.dupa primul an isi face un magazin.........si tot asa dupa ceva ani ajunge sa aibe un lant de supermarketuri............ cheama si el un agent de asta de asigurare ......sa faca o asigurare de viata......... si , la final ....ii zice ala , poi .....sa-mi dati adresa de mail, sa va trimet asigurarea la care omul , ramas interzis zice ..........nu am ........... asta ????????? cum , se poate asa ceva???? va dati seama ce ar fi insemnat sa aveti si adresa de mail , cate puteati face daca aveati?????? Da..........., zice , spalam VC-urile la Microsoft.......... |
||
jeanette40 Postat pe 23 Noiembrie 2010 12:51 |
||
Nici eu nu exist...si nici nu ma intereseaza facebookul ala. Din ce spun cunoscutii ce-l utilizeaza e plin de figuri si cu o specie noua de aplaudaci ...beax | ||
ufishor Postat pe 23 Noiembrie 2010 13:11 |
||
trebuie sa recunosc ca pe facebook, mi-am intalnit prieteni colegi pe care nu credeam ca o sa-i mai reintelnesc vreodata... ce repede evolueaza stiinta tehnologica.... acum 20 de ani cine se gandea ca vom merge cu un telefon mobil oriunde...sau ca pozele pot fi memorate mii pe un simplu card de marime foarte mica?! si acum mai am in romania acele casete, cu muzica ...veche acum....doamne ce grija aveam de ele si ce le mai aranjam in fiecare zi.... erau pentru mine o avere... lumea, evolueaza in continuu...stiinta... cu ajutorul creierulul uman... si nu se va opri niciodata... si stiinta este infita... si buna seara tuturor! |
||
aly_fab Postat pe 23 Noiembrie 2010 23:09 |
||
ca bine le mai zici Aly, dar eu nu ma pot obisnui cu textul asta, nu ai cont pe aia nu existi, ei bine am cont de vreo 3 ani, dar n-am intrat decat cand l-am facut, atunci nu mi-a placut , nu-mi place nici acumsi pot sa pariez ca n-o sa-mi placa niciodata, dar imi place vinul lui Janeta numa ca l-o ascuns din nou, si io-s uscat come una sahara | ||
casperphantom Postat pe 23 Noiembrie 2010 23:19 |
||
azi am incercat sa-mi sterg contul de pe facebook, pur si simplu nu-l folosesc ai dreptate aly, si eu tineam mult la casete, cand ma gandesc cum inregistram melodii, doamneee, chiar vorbeam intr-o zi cu tata, cand nu erau telefoane mobile, ne intrebam cum ar fi daca le-am avea, ei si acum, care mai de care |
||
Laura_M Postat pe 23 Noiembrie 2010 23:20 |
||
mai, mie imi place la contul ala de pe facebook cand se mai trezeste cate unul in treaba sa-ti ceara preteneala, avand impresia ca te cunoaste | ||
Thor_again Postat pe 23 Noiembrie 2010 23:28 |
||
lau, hai noroc. da, inregistram si aveam casete de inregistrat...doamne ce distractie... nu stiu, adolecentii din ziua de azi au atatea ca uita sa se mai bucure .. nu se mai bucure de nimic..nu stiu poate mi se pare... |
||
aly_fab Postat pe 23 Noiembrie 2010 23:29 |
||
aly, am incercat sa/ti trimit un mesaj si nu merge... asa ai setat? |
||
cricat Postat pe 23 Noiembrie 2010 23:35 |
||
da Thor, te miri cine iti cere prietenia, mai, da' sunt pustoaice si de 12 ani, nush cum naiba aly, noi ne bucuram pentru ca atat aveam, nu erau atatea sa ai de unde alege, stiam sa ne bucuram altfel si noi insine, eram altfel.... acum, astia mai tineri nu stiu unele chestii, nu stiu cum sa se bucure frumos, nu stiu cum sa o faca, sunt atatea, care mai de care cu fitze cu mofturi si alea alea putem sa zicem ca noi suntem babaciuni deja |
||
Laura_M Postat pe 23 Noiembrie 2010 23:36 |
||
De la: Laura_M, la data 2010-11-23 23:36:10da Thor, te miri cine iti cere prietenia, mai, da' sunt pustoaice si de 12 ani, nush cum naiba da'mai sunt pe aici pustoaice de 15 ani cu aere de vedete care vin sa ne invete ba poezii , ba istorie, ba moda, ,ba sa ne purtam,asa ca suntem antici nu doar babaciuni |
||
casperphantom Postat pe 23 Noiembrie 2010 23:47 |
||
vor sa ne invete, dar nu prea le iese, pe langa ca nu habar n-au sa scrie corect mai dau si sfaturi sau lectii, vai steaua lor veterani merge? :D |
||
Laura_M Postat pe 23 Noiembrie 2010 23:51 |
||
Pe aici sau pe acolo (adica pe Facebook)? | ||
crilore Postat pe 23 Noiembrie 2010 23:52 |
||
pe unde-si imprastie si ele mucii, aici si acolo | ||
Laura_M Postat pe 23 Noiembrie 2010 23:56 |
||
Eu n-as fi asa de sigura ca au varsta pe care o declara... | ||
crilore Postat pe 23 Noiembrie 2010 23:59 |
||
De la: crilore, la data 2010-11-23 23:59:08Eu n-as fi asa de sigura ca au varsta pe care o declara... unele p-aci nici n-o au, dar le vine randul ca la buretii usturoi, la foc cu ele si papam |
||
casperphantom Postat pe 24 Noiembrie 2010 00:00 |
||
atunci e si mai grav oare cer voie de la parinti sau fac totul pe ascuns? |
||
Laura_M Postat pe 24 Noiembrie 2010 00:01 |
||
Ce papam, casper? Pe ascuns de "alter ego"-ul care e variabil: sot, parinte, frate, etc... |
||
crilore Postat pe 24 Noiembrie 2010 00:06 |
||
he he... faceti voi ce faceti si tot la la topicul cu "pidosniceala" trageti noaptea...:)) |
||
eu_geminy Postat pe 24 Noiembrie 2010 00:08 |
||
ne leaga lucruri sfinte mai traiesti? |
||
Laura_M Postat pe 24 Noiembrie 2010 00:09 |
||
traiesc, Laura, dar mai sunt si ocupat...:P :))) |
||
eu_geminy Postat pe 24 Noiembrie 2010 00:10 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
http://www.lacoquette.ro/ | 229 | De la: nazirra 17 Noiembrie 2009 17:21 |
Monotonia in cuplu | 90 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 08:53 |
un mic sfat:* | 12 | De la: pinkx 7 Aprilie 2010 16:33 |
|
||
"Perioada dificila" la barbati | 251 | De la: reyya 4 Martie 2010 17:13 |
sapte minciuni pe care le spun barbatii | 44 | De la: fleurdelis 30 Iunie 2010 06:54 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural