Pidosnicia se plateste

eu cred ca tocmai DEZnadejdea subiectului il va impinge pe acesta la noi pretexte.
de agitatie, cu smiorcaieli/autovictimizari in stanga si-n dreapta... asortate pe alocuri cu insulte de i(m)po_chimen "eduKKat"...:)))
:P
eu_geminy
Postat pe 25 Noiembrie 2010 22:02

sa citesc sa nu citesc sa citesc sa nu citesc
seara loome si

laurici mama,am si eu o intrebare,nu trebuie sa imi raspunzi daca nu simtesti nevoia dar eu oricum ti-o pun(intrebarea):)))

chiar simti nevoia de confesiune si pareri de rau?
simti vre-un gol in stomac cumva?ai pierdut ceva??
anaROBERT
Postat pe 25 Noiembrie 2010 23:29
da, o fi pierdut... un bou.de la bicicleta.:P
:))
eu_geminy
Postat pe 25 Noiembrie 2010 23:30
Ge,daca simt nevoia sa folosesc termenul de ''plagiat'' pe topicul asta sau pe oricare altul o voi face fara jena si fara sa ma astept la repercursiuni caci,sincer ma doare in cour de toti si toate discutiile....
postez pe oricare topic vor muschii mei la ora respectiva si fac ce ma taie capul.....asa cum toti au facut-o la randul lor si nu cu o persoana cu mai multe,a se citi ''nspe'' pagini cu jigniri de cea mai joasa speta trantite chiar de marea victima
anaROBERT
Postat pe 25 Noiembrie 2010 23:32
ana,
dar am intentionat eu cumva sa te opresc sa spui ce vrei?!... nu ca n-as putea, dar nici prin gand nu-mi trece. dimpotriva... aici fiecare scrie liber orice doreste... altfel nu s-ar chema forum.:))
eu_geminy
Postat pe 25 Noiembrie 2010 23:37
eh,vezi Ge ca sti tu ceva....
mi se pare corect,asa cum multi altii o fac pe 'n'' topcuri, eu de ce nu as face-o???
si clar,nu voi recurge la dictionarul de jargoane si la injuriile respective....
las pe altii sa o faca ca doar cu asta isi omoara timpul
:))))
anaROBERT
Postat pe 25 Noiembrie 2010 23:41
ana,
poate si eu as face-o, fiindca ma stiu cum sunt, cand ma "dezlantzui"...
dar am devenit NU mai intelept, ci... mai lenes...
ca sa nu zic, mai comod...:P
:))
eu_geminy
Postat pe 25 Noiembrie 2010 23:45
eu sunt o fire mai calma,greu ma scoti din pepeni dar si cand ma scoti iese bestia din mine...dar chiar si asa nu ma leg de viata personala a nimanui cu atat mai putin nu fac albie de porci pe nimeni.....
si nu ma dau mare doxata de carte,nici cu dex-ul sub cap nu dorm,am doar cei 7 ani de acasa....si sa ii ai pe astia inseamna mult...
anaROBERT
Postat pe 25 Noiembrie 2010 23:50
De la: cricat, la data 2010-11-25 21:06:48Buna seara,
Laura, mergem la colindat?
Ge .. nu esti acasa nu?

buna seara!! nu aveti astampar? ce se-ntampla pe-acilea? laurici, daca sare careva la tine il zgarii eee comedie!! ce pana leului...

aly_fab
Postat pe 26 Noiembrie 2010 00:04
vai, ca tot ai aminint de colindat cri .... ce vremuri.. imi amintesc cand eram la bunici la tara, d-zeu sa-i ierte...si ieseam cu colindatul.... doamne ce frumos era.. ce momente placute legate de copilarie... eu cred ca am avut o copilarie minunata la bunici.... multa libertate si o lume plina de povesti frumoase....
aly_fab
Postat pe 26 Noiembrie 2010 00:07
chiar te rog aly, arunca o privire din aceea faina si gata

ana, la ce intrebare sa-ti raspund? i ca nu m-am prins si stai linistita, n-am nici o problema, de ce as avea? ti se pare ca am zis ceva la nelocul lui?
Laura_M
Postat pe 26 Noiembrie 2010 00:09
tin minte ca se mergea cu capra... si faceam noi capra... din hartii colorate... ieseam mascati... era un fel de halloween romanesc dar mult mai original...pentru ca acele costumatii le faceam noi insine... doamne de vremuri eu eram mica... mica, si tare-mi placea sa atarn si eu dupa cei mai mari ca mine prin sat...

credeti ca s-au pierdut aceste obiceiuri?
aly_fab
Postat pe 26 Noiembrie 2010 00:09
aly, cand eram mic, la bunici, mai ieseam si cu "chiralesa", haulind dupa popa care umbla cu ajunul.
eram o ciurda de plozi - "coada popii" - si ne repezeam ca hultanii la mere, nuci si colaci, ca erau mai bune de pomana, de la altii...:)))
eu_geminy
Postat pe 26 Noiembrie 2010 00:10
chiralesa.. imi suna cunoscut...

da, imi aduc aminte...
aly_fab
Postat pe 26 Noiembrie 2010 00:11
lumea asta a devenit prea comerciala... asa se pierd valorile... traditiile etc...
oamenii isi petrec mult mai mult timp la calculator sau la tv in loc sa citeasca o carte, sau sa scrie o poezie..sau pur si simplu sa gandeasca singuri...fara sa fie influentati de mass media...
aly_fab
Postat pe 26 Noiembrie 2010 00:14
"chiralesa", temen folosit mai mult prin Moldova, provine din limba greaca - "Kyrye eleison", care inseamna "Doamne Miluieste"...
asta strigam noi, cat ne tzineau bojocii, dupa popa...:))
eu_geminy
Postat pe 26 Noiembrie 2010 00:15
fetelor nu-i bai lasati adresela la moa si va colind eu pe toate :)))

laurici nu mami nu ai spus nimic nepotrivit doar ca am avut senzatia ca ceri scuze cuiva.....pentru ceva ce nu ai facut...
anaROBERT
Postat pe 26 Noiembrie 2010 00:17
si mai faceam o traznaie, tot "dupa datina"...
aveam niste vecini pravoslavnici - pe rit vechi, adica - iar de Craciunul si de Anul Nou al lor, ne adunam pe putin 30-40 de derbedei la poarta lor, si ii uram/colindam de-i scoteam din mintzi.
pana ne alergau cu bate si pietre...:)))
eu_geminy
Postat pe 26 Noiembrie 2010 00:19
ok ana .. s-a facut.

ge, da... acum nu cred ca se mai tine nimeni dupa coada popii

aly_fab
Postat pe 26 Noiembrie 2010 00:20
ana draga, nu mi-am cerut scuze nimanui, nu m-am justificat in fata nimanui ca nu am de ce... a fost o chestie la care am raspuns, SIMPLU ca buna ziua
Laura_M
Postat pe 26 Noiembrie 2010 00:22
ge macar cantati colinde, sau va prosteati?

aly_fab
Postat pe 26 Noiembrie 2010 00:22
mie iar mi se impaienjansc ochii inainte de ora scontata.. hmm... babaciune ce sunt.. asa de multe imi doresc sa fac dupa ce se culca ai mei... dar atat de repede mi se face somn....
aly_fab
Postat pe 26 Noiembrie 2010 00:24
eu imi mai aduc aminte colindele cu care imi colinda vecinii cand eram copil.....ce frumoase sunt si ce frumos a fost
acum ii cant lui fimiu :)))

ok laurir am inteles,mi's mai grea de cap uneori...
anaROBERT
Postat pe 26 Noiembrie 2010 00:26
Buna fetele

Ge... intr/un singur an am facut sarbatorile de iarna in Moldova......langa Moinesti..... au fost cele mai frumoase sarbatori.

eram micuta si ma impresionau costumele.
cricat
mey aly, in principiu, nu ne prosteam, deoarece pozam in baieti fini si constiinciosi, respectand datina stramoseasca.

numai ca ne lungeam si reluam toate uraturile/colindele/sorcovele, cantecele de capra/urs, zanganeam clopoteii, trageam buhaiul si bateam in tobe ore in sir, ca sa le tihneasca sarbatorile:D:D:D...:))))
eu_geminy
buna cri
ai venit cu colinda?
ia baga un mos craciun pe ritm de manea
:))) sa o mai trezim pe aly.....
anaROBERT
Postat pe 26 Noiembrie 2010 00:27
de manea Ana?
poate rock --- asa se trezeste sigur...

cricat
Postat pe 26 Noiembrie 2010 00:29
cri, din cate mai vorbesc cu ai mei, se pare ca in Moldova se tin inca destul de bine obiceiurile, inca...
pacat insa ca nu am mai ajuns de multi ani, sa fac sarbatorile acolo...
eu_geminy
Postat pe 26 Noiembrie 2010 00:29
si in maramures se tin obiceiurile si e chiar foarte frumos
Laura_M
Postat pe 26 Noiembrie 2010 00:32
sau rock cri,ce o fi de tezit sa o trezeasca :))

in moldova si in ardeal mereu se vor tine datinile,si sun asa de frumoase,ma uit cu drag la televisor sa le vad in fiecare an.
anaROBERT
Postat pe 26 Noiembrie 2010 00:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
O problema 63 De la: pantera_neagra 22 Mai 2011 00:15
as dori ceva sfaturi in legatura cu relatia cu un coleg de servici 41 De la: liaiedera 11 Aprilie 2010 21:06
cum se vindeca rana pe col? 87 De la: RamonaPopescu 28 Iulie 2020 12:49
Dorinte virtuale. 87 De la: elisabeta_boia 30 Septembrie 2011 17:05
Ura, sentiment tipic uman? Ce parere aveti ? 3 De la: zambil 29 Octombrie 2009 21:19
Setari Cookie-uri