Pidosnicia se plateste

dah...
mai ales ioh...
si inche ma mai fack...:P
:))))
eu_geminy
Postat pe 26 Noiembrie 2010 18:16
mno...o disparut fetele astea..si cum calatorului ii sade bine cu drumul...va las.., sa (nu)fiti cuminti si-un vikend insorit!
ufishor
Postat pe 26 Noiembrie 2010 18:23
multumesc... si tie la fel, mey ufi!:)
eu_geminy
Postat pe 26 Noiembrie 2010 18:29
mama, ce descoperire !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????
auzi la ei, cica pidosnicia se plateste !
pai voi credeti ca ati descoperit america ?
da' ce, ala-i prost(poponaru) sa-si puna curu la bataie asha pe moca ?
hai ca va zice baiatu niscai tarife;
-la bucuresti , langa opereta (este colo shia un wc public dezafectat cuibushor de nebunii pt homalai ) , un joc cu ...spatele 5o coco. un ...fluierat 20 coco.
-la baia mare (aia umbla cam beti tot timpu si put !) in parcu de langa fostul sfat popular, un furat de carnatz cu curu (ashtia din maramu asha zic la...jocu cu spatele ), 1 sticla de trascau sau o bucata de slana cu ceapa. un...fluierat, o palarie d'aia mica chiar veche.
-la iasi, aici este lume fina...se vad baietzii si fetele in copou (tot pe langa un wc d'asta dezafectat). un joc ...cu spatele, 100 coco sau un niscai parfum original. un...fluierat fular de matase chanel sau ceva tzigara de foi cubaneza.
-la constanta, aici navigatorii platesc bine, da' poponautzii locali sunt de toata jena, zabaloshi, murdari si plin de boli, bleah !!!!!!!!!!!!!!!!!!
v-am dat gata baietzi shi fete ????????????
vedetzi cate shtie baiatu'? sa mai spunetzi ca noi ashtia din nordu indepartat suntem asha shi pe dincolo, c-o fi c-o patzii, ca sucita shi-n'vartita, ca liru liru crocodilu s.a.m.d.
pupici tuturor si noapte buna.
adi27
Postat pe 26 Noiembrie 2010 23:10
esti dus cu pluta, baiatu, dar m-am distrat bine
casperphantom
Postat pe 26 Noiembrie 2010 23:17
buna seara loome,eu vin si voi plecati???
treaba buna e asta....
fugiti,fugiti....nu-i bai....
anaROBERT
Postat pe 26 Noiembrie 2010 23:28
Dar cine a zis ca e parinte? Ca primii pidosi in tabara lor au fost!
Indurare parinte, iarta-ma prea cuvioase!
garbo065229
Postat pe 27 Noiembrie 2010 08:13
udne sunteti uratorilor, ati plecat la colindat ?

vad ca adi si-a facut de cap peste tot
aly_fab
Postat pe 27 Noiembrie 2010 11:51
De la: aly_fab, la data 2010-11-27 11:51:39udne sunteti uratorilor, ati plecat la colindat ?

vad ca adi si-a facut de cap peste tot

aly cred ca tu te-ai ratacit,ai plecat si nu te-ai mai intors :))
ai facut ceva banuti cu colindu?:D
adi,ma mir cum de a dat si de topicul asta
:))))
anaROBERT
Postat pe 28 Noiembrie 2010 00:24
salutari la toata lumea!

ana, lui adishor ii place sa scociorasca bine, nu vezi ce informat este?!

cory, hai incoa` doamna

aly_fab
Postat pe 28 Noiembrie 2010 00:57
ufff... acu` vad mai sus, ca i-am trimis din greseala un pupic lu` adishor

pe unde umblati?? cumva.... ??
aly_fab
Postat pe 28 Noiembrie 2010 00:59
De la: aly_fab, la data 2010-11-28 00:59:10ufff... acu` vad mai sus, ca i-am trimis din greseala un pupic lu` adishor

pe unde umblati?? cumva.... ??

aly,din greseala???
vezi ca ii dai sperante omului :))
anaROBERT
Postat pe 28 Noiembrie 2010 01:00
eu am o problemuta cu fii-miu mai mare... ii place sa poarte haine de culoare roz.... ii plac lucrurile roz si spune ca el este fetita..... nici nu stiu ce sa-i zic,... cum sa ma comport... la scoala el se joaca mai mult cu fetite din cate stiu eu, si cea mai buna prietena a lui este o fetita ... nimic rau in asta... desi acasa are comportament de baietoi in toata regula
aly_fab
Postat pe 28 Noiembrie 2010 01:03
voi ce parere aveti? un sfat pentru je se poate?
aly_fab
Postat pe 28 Noiembrie 2010 01:04
ana asa-i daca apas pe butoanele astea aiurea. sa-l vezi pe fab ce tranteste cu pumnii cand apuca sa dea de laptop... ma mir ca mai merge

aly_fab
Postat pe 28 Noiembrie 2010 01:06
aly,e specific varstei,multi baietei de varsta lui fac lucrurile astea.....
e mult prea devreme sa iti faci ganduri negre sau sa iti umplii creierul cu ''n''idei.
lasa copilul in legea lui sa isi faca ce prieteni vrea,in ceea ce priveste vestimentatia este destul de marisor sa il poti face sa inteleaga ca rozul este pentru fete si ca este rusine sa poarte ca baiat roz,rosu....
anaROBERT
Postat pe 28 Noiembrie 2010 01:06
ana, asa-i... insa uneori te pune pe ganduri un comportament care se repeta...
aly_fab
Postat pe 28 Noiembrie 2010 01:09
cu ce te lauzi anuk?
aly_fab
Postat pe 28 Noiembrie 2010 01:11
e logic sa aibe comportamente schimbatoare,sa aibe ideii cat mai fixate pe ceva anume,e varsta care isi pune amprenta,tu ca parinte nu poti decat sa ii explici ce e bine si ce nu daca va vrea te va asculta daca nu va face ca el ca doar ''este un copil''

cu prietenii,eu te sfatuiesc sa il lasi asa,e bine sa aibe prieteni...
cu hainutele,ma repet mai lucreaza putin poate se va razgandi.
pupa Ana pe el ca si mie imi place albastrul :)))
anaROBERT
Postat pe 28 Noiembrie 2010 01:13
no, atunci m-am linistit... hmm... si mie imi place albastru` ... da` tot verde a favorita. anuska, slaba miscare in seara asta. unde umbla oamenii astia? oare fac prostioare ??
aly_fab
Postat pe 28 Noiembrie 2010 01:16
salut aly .....

si unul ptr anuk

Aly stai linistita si nepotu meu era la fel pe la 4-5 ani ne facema prb ca nu e in regula baiatu ca are prietenii numai cu fetite ca ii plac papusile si alte trasnai din astea si acum la 19 ani e barbat in toata firea ..."alearga" toate fetele
cory_emy
Postat pe 28 Noiembrie 2010 01:19
la culcare ce prostioare !!!!!
picat_din_cer
Postat pe 28 Noiembrie 2010 01:20
cory, ma bucur ca te mai citesc si pe tine.. ce se intampla? nu prea te-am mai vazut in ultima perioada? ai inceput lucrul cumva?
aly_fab
Postat pe 28 Noiembrie 2010 01:20
eu sunt disperata cu fi-mea nush ce poate avea ca numai doarme deloc ..abia daca prind si eu doua ore de somn pe noapte...mai rau ca la inceput
cory_emy
Postat pe 28 Noiembrie 2010 01:21
picat din cer... eu imediat ma duc ca-mi pica gloabele in gura
aly_fab
io cred ca sforaie :)))
prostioare??nope,ca suntem in post :)))

cory
anaROBERT
cory, cum asa??? de cand asta??
aly_fab
Postat pe 28 Noiembrie 2010 01:22
da aly ....am inceput serviciu si crede-ma ca as vrea din toata inima sa mai intru pe forum dar din pacate timpul ma omoara ...sunt rupta
cory_emy
Postat pe 28 Noiembrie 2010 01:23
in post ?
da ce lucrezi la ora asta !!!!!!!!!!!!!!
picat_din_cer
Postat pe 28 Noiembrie 2010 01:24
offf... si pe mine ma paste lucrul asta... aici vacanta mamicilor e de 9 luni... care au trecut deja.

saptamana viitoare face fab un an...
aly_fab
Postat pe 28 Noiembrie 2010 01:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Chimia ori comunicarea ...generatoare de functionare a relatiei ? 214 De la: snowflake 16 Decembrie 2009 23:20
Menaje a trois 53 De la: fleurdelis 7 Iulie 2010 22:54
Ce parere aveti despre calugaritele care traiesc in munastiri dar ele cand se convertesc la Hristos trebuie sa respecte regulile lui Papa sau capul altor religii,,care nici ala nu este un sfant 24 De la: ingerasulluptator 7 Mai 2012 21:20
frustrareeeeee 41 De la: elodia_2 21 Octombrie 2011 18:58
Intamplare/Libidou 8 De la: garbo_421241 27 Noiembrie 2015 19:37
Setari Cookie-uri