Pidosnicia se plateste

aly ce sa iti spun.... are cateva zile bune , poate chiar vreo doua sapt de cand se trezeste noapte si din sfert in sfert de ora, m-a innebunit nu alta....uneori imi vine sa plang ca nu mai stiu ce sa ii fac....pur si simplu se trezeste si vrea tza tza ..suge de doua trei ori si adoarme si apoi iar si iar si iar si somnu meu s-a dus naiba.....
cory_emy
Postat pe 28 Noiembrie 2010 01:26
of,cand ma gandesc ca si eu incep,dar eu deabea astept,scap de rutina asta,de monotonie.....
abea astept .....
anaROBERT
Postat pe 28 Noiembrie 2010 01:27
ooooooo...face un anisor ...ai flacau mare sa iti traiasca si sa te bucuri de amandoi....si ce faci cand incepi lucrul ? cu cine lasi copii?
cory_emy
Postat pe 28 Noiembrie 2010 01:28
De la: cory_emy, la data 2010-11-28 01:26:46aly ce sa iti spun.... are cateva zile bune , poate chiar vreo doua sapt de cand se trezeste noapte si din sfert in sfert de ora, m-a innebunit nu alta....uneori imi vine sa plang ca nu mai stiu ce sa ii fac....pur si simplu se trezeste si vrea tza tza ..suge de doua trei ori si adoarme si apoi iar si iar si iar si somnu meu s-a dus naiba.....

cory,tu nu ai intarcat-o inca???
anaROBERT
Postat pe 28 Noiembrie 2010 01:28
si tu incepi munca anuk ? vrei tu sau ptr ca face robert doi anisori ?
cory_emy
Postat pe 28 Noiembrie 2010 01:29
picat din cer, vrei sa ne iei la o plimbare cu masina??

cory,eu stiu cum este.... nesomnul este boala grea!!!!mai trec si eu prin asta.. asa-mi doresc si eu o noapte cu somn linistit... macar 6-7 ore neintrerupteee...
emy doarme ziua mai mult?
aly_fab
Postat pe 28 Noiembrie 2010 01:30
nu , nu am intarcat-o ii dau doar seara la culcare si de vreo 500 de ori noapteaaaa imi vine sa ma strang de gat singura ca nu am intarcat-o de la 6 luni ...ca era mai usor ...acum numai scap de ea
cory_emy
Postat pe 28 Noiembrie 2010 01:31
va iau , dar cu care ?
picat_din_cer
Postat pe 28 Noiembrie 2010 01:31
De la: cory_emy, la data 2010-11-28 01:29:10si tu incepi munca anuk ? vrei tu sau ptr ca face robert doi anisori ?

Robert a facut 2 ani in octombrie,dar mi-am mai bagat eu un concediu,dar trebuie sa ma intorc la munca....
sincer si vreau,mi-a ajuns cat am stat acasa....2 ani,pffff
o eternitate :)))
anaROBERT
Postat pe 28 Noiembrie 2010 01:32
cory, incearca sa o culci singura... va fi greu o saptamana, dar poate asa nu se mai treseste asa des... si ar fi bine daca ai putea sa incerci sa o intarci...

fetele iubitele mele, asa as mai sta cu voi..dar ma duc la somn!! noapte buna!!
aly_fab
Postat pe 28 Noiembrie 2010 01:33
asta este motiul pentru care acum tragi cory.....
trebuia sa i intarci,fa-o acum cand nu este prea tarziu,sfatul meu.
vei ajunge sa te duci cu ea la gradi sa ii dai tziti,crede-ma stiu cazuri...
intarc-o,nu te uita la ea cat o sa planga,o sa uite pana la urma......
anaROBERT
Postat pe 28 Noiembrie 2010 01:34
aly somnik usor si pupici la prichindei
anaROBERT
Postat pe 28 Noiembrie 2010 01:35
anuska scuze am uitat ca robertino a facut doi ani

aly crede-ma in momentul asta daca ar veni o zana la mine si m-ar intreba ce imi aleg o masina noua sau o noapte de somn linistit ...as alege somnul imi doresc asa mult sa dorm si eu fara intrerupere
cory_emy
tu l-ai intarcat pe fab ?
cory_emy
noapte buna ...............
picat_din_cer
Postat pe 28 Noiembrie 2010 01:37
stiu ana ...ai dreptate trebuia sa o fac dar ...la naiba imi este asa greu nici nu mai stiu cum sa procedez
cory_emy
Postat pe 28 Noiembrie 2010 01:37
si eu va parasesc,imi cad ochii in gura,iar la noapte imi vine si sotul acasa
hai pupici
anaROBERT
Postat pe 28 Noiembrie 2010 01:38
cory, inca nuu dar am sa incerc s-o fac acum cand vine mama in decembrie la noi.

mi-am adus aminte. am fost recent la doctorul homeopat de aici, am gasit in sfarsit o doctorita draguta homeopata, care mi-a spus ca existe tratamente homeo pentru nesomn, si inclusiv la copilash!!! incearca! gata, ies din decor!!
aly_fab
Postat pe 28 Noiembrie 2010 01:39
somnik pufos !

P.S. ...anuska numai topai asa ...pastreaza energia ptr sotu
cory_emy
Postat pe 28 Noiembrie 2010 01:40
ok .pupici!
cory_emy
Postat pe 28 Noiembrie 2010 01:41
nenea eu nu pricep de ce le numesti pe fete cu preasfanta si preacuvioasa. nu am citit tot topicul dar mie imi pare ca ai chef de panarama. apelativele astea nu le folosesti cand vrei si cum vrei.
sempronia
Postat pe 28 Noiembrie 2010 02:38
nenea eu nu pricep de ce le numesti pe fete cu preasfanta si preacuvioasa. nu am citit tot topicul dar mie imi pare ca ai chef de panarama. apelativele astea nu le folosesti cand vrei si cum vrei.
sempronia
Postat pe 28 Noiembrie 2010 02:39
nu imi vine sa cred ce citesc aici incredibil ce credinte si ce obiceiuri v-ati facut asa ceva...auzi tu..corectii cu Biblia sa ii lovesti..sau sa ii bati cu bote.. de cand sunteti voi..cica Noua Dreapta??? judecatori pusi in credinta ortodoxa..fereasca Dumnezeu.. ..incredibil..si mai vorbesti ca cei trei care l-au batut pe nenorocitul ala de naomi..au auzit chemarea?? ce *chemare* a cui *chemare* sa il bata pe ala???? ..incredibil ce ai scris aici..mai omule!!! ascunde-te si du-te departe cu toate ideile tale de om nebun..imi cer scuze ca trebuie sa vorbesc asa..si totusi astea sunt cuvinte..destul de bune....
dorisssh
Postat pe 28 Noiembrie 2010 06:12
intotdeauna am avut o frica de calugari, asa imbracati in negru, cu barbile alea odioase...dar acum..cand vad si ce idei au...ISUSE!!!!..astia innebunesc in grup in manastirile pe care noi le credem pline de oameni care vor sa il urmeze pe Dumnezeu...
dorisssh
Postat pe 28 Noiembrie 2010 06:16
:))))...
dorisssh
Postat pe 28 Noiembrie 2010 06:23
frica de calugari !!!!???? de ce ti-ar fi frica de asa specimene?
picat_din_cer
Postat pe 28 Noiembrie 2010 06:48
cine suntem noi sai judecam?
narcysa
Postat pe 28 Noiembrie 2010 09:45
ultimele 3 fete , nu va dati seama ca e un topic la misto ????ca se glumeste ??/ ca ala nu e preot ??? sau calugar ???
casperphantom
Postat pe 28 Noiembrie 2010 10:02
noup... nu isi dau seama.
in schimb confirma cu brio adevarul zicerii lui Lincoln
Thor_again
Postat pe 28 Noiembrie 2010 10:08
De la: daniil_pravoslavnic, la data 2010-11-07 23:19:03E lucru cunoscut ca Bunul Dumnezeu ii pedepseste pe cei rai si pacatosi. Printre ei se numara si pidosnicii, mai cunoscuti �n popor sub numele de homosexuali...
Sunt multe referinte �n Cartea Sfanta legate de sodomiti si cum au fost pedepsiti.

Te rog sa specific in mod clar unde scrie in Biblie asa ceva.

De la: daniil_pravoslavnic, la data 2010-11-07 23:19:03...Noua Dreapta au auzit chemarea Domnului...

Noua Dreapta, cum sint de fanatici, nu ar vedea cuvintul Domnului nici daca ar fi scris cu litere de foc pe fruntea fiecaruia !!!!

Eu sint de parere 99,999999% ca daniil_pravoslavnic a facut acest post la abureala, doar ca sa inflameze spiritele. Habar are ce vorbeste si este departed e calea cea dreapta.
Nici eu nu ma duc des la biserica, dar imi dau seama de aberatiile care le spune el acolo !!!
queensoft
Postat pe 28 Noiembrie 2010 10:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
daca as avea 20 de ani.. 55 De la: rica_mld 23 Septembrie 2009 18:13
vreau un sfat ! 18 De la: florin_c76 4 Mai 2010 22:57
Pastrarea virginitatii pina la casatorie PRO si CONTRA 165 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 08:56
"sufar" de singuratate 58 De la: roby_cado 26 Aprilie 2010 09:29
Vine mosu 1 De la: anisoaraf 5 Decembrie 2009 22:07
Setari Cookie-uri