salutare cri ce faci?ai cam tras chiulu pe aici. |
||
anaROBERT Postat pe 30 Noiembrie 2010 00:30 |
||
---|---|---|
am cam tras chiulul.... in weekend sunt cam prinsa cu treburi... diferite.... lasa ca am recuperat dimineata.... |
||
cricat Postat pe 30 Noiembrie 2010 00:35 |
||
am fost si eu mai pe la 11 am intrat dar,mai cu treaba va citeam pe sarite si nu am inteles o boaba :)))) iar la cata maculatura este nici nu ma gandesc sa o iau de a capat pprind din mers :))) |
||
|
||
anaROBERT Postat pe 30 Noiembrie 2010 00:37 |
||
nu ai pierdut nimic... crede-ma. |
||
cricat Postat pe 30 Noiembrie 2010 00:41 |
||
sunt importante meciurile astea :))) mi-au captat atentia,dar sunt tare curioasa.... |
||
anaROBERT Postat pe 30 Noiembrie 2010 00:50 |
||
daca e vuvu sau nu? cred ca nu mai conteaza... |
||
cricat Postat pe 30 Noiembrie 2010 00:55 |
||
da chiar asa.de ce ar conta |
||
anaROBERT Postat pe 30 Noiembrie 2010 00:59 |
||
Ana, ai plecat sa pui grau? Noapte buna vad ca a plecat si Aly Somn usor fetele..... si la baietii vostrii...... sa aiba somnul lung pana dimineata..... |
||
cricat Postat pe 30 Noiembrie 2010 01:14 |
||
nop cri,nu am plecat dar merge netul ca courul.... mai cade,mai se ridica :))) ok pupici si tie |
||
anaROBERT Postat pe 30 Noiembrie 2010 01:22 |
||
Mare pidosnicie v-am mai cuprins, cinstiti mireni, asa incat sa va reglati trairile omenesti pe sfantul meu topic, destinat indreptarii de sine. Ori poate ca Necuratul va mana ca sa va spovediti de cele lumesti, asa incat El sa va ierte pacatele atunci cand, muritori fiind, infatisa-va-veti in anticamera Taicutului ceresc. | ||
daniil_pravoslavnic Postat pe 30 Noiembrie 2010 08:22 |
||
vai de capul neamului cu asa "drept" graitori... a avut dreptate Neagu Djuvara cand a zis ce-a zis : Romania a ramas in urma si pentru ca e ortodoxa.. eu stiu doar un Dumnezeu ..cel care iubeste oamenii asa cum sunt ei .. cu bune si rele... crima, pedofilia , furtul, ura...astea sunt pacate asa zis credinciosi ce ati postat pe aici |
||
elle_dani Postat pe 30 Noiembrie 2010 09:17 |
||
De la: daniil_pravoslavnic, la data 2010-11-30 08:22:15Mare pidosnicie v-am mai cuprins, cinstiti mireni, asa incat sa va reglati trairile omenesti pe sfantul meu topic, destinat indreptarii de sine. Ori poate ca Necuratul va mana ca sa va spovediti de cele lumesti, asa incat El sa va ierte pacatele atunci cand, muritori fiind, infatisa-va-veti in anticamera Taicutului ceresc. parinte,revenisi??? unde fusei?intr-o lunga excursie pentru exorczare :)))) hai welckome back! |
||
anaROBERT Postat pe 30 Noiembrie 2010 11:54 |
||
De la: daniil_pravoslavnic, la data 2010-11-30 08:22:15Mare pidosnicie v-am mai cuprins, cinstiti mireni, asa incat sa va reglati trairile omenesti pe sfantul meu topic, destinat indreptarii de sine. Ori poate ca Necuratul va mana ca sa va spovediti de cele lumesti, asa incat El sa va ierte pacatele atunci cand, muritori fiind, infatisa-va-veti in anticamera Taicutului ceresc. bey fernando de la caransebes, io te-am ghicit din prima. esti bulangiu' ala nenorocit care o fo dat afara de la manastirea piatra arsa ca-tz scoteai spurcaciunea din antiriu si le-o aratai la bietele babe care o tot dadeau cu aliluia si doamne agiuta la sacristia sfintei paranghelia de la afumatz. asha-i calugar netrebnic ? dupe aceea te-or5 prins si gaborii cum tzo trageai cu tirishtii turci de i-ai umplut pe vajnicii cavaleri de kurlanda de la semiluna rasare cu tot felu' de boli, paduchi latz shi bube dulci. r'atz a dracu' de poponari cu crucea in mana, ca o sa va manca sifilisu' shi, HIV-u' si tus'a magareasca. huoooooooooooooooooooooooooooo |
||
adi27 Postat pe 30 Noiembrie 2010 17:34 |
||
Eu nu sunt indignata,dar ce fac preotii este de rasul lumii.Se inchina in fata lui Dumnezeu,pupa tot feluri de icoane,dar vai de capul lor.Au o fata falsa.Iar tu nu poti sa ma condami pentru ca nu ma cunosti.Uitete la tine dupa aceea da pareri despre altii! | ||
orban_edith Postat pe 30 Noiembrie 2010 17:40 |
||
edith orban, cum vine asta: "Eu nu sunt indignata,dar ce fac preotii este de rasul lumii."? asta suna a indignare curata... |
||
aly_fab Postat pe 30 Noiembrie 2010 18:46 |
||
buna seara!! une sunteti? hibernati? daniile, te rog sa ne ierti ca scriem pe topicul tau despre cele lumesti dar tu ai un suflet bun si nu te superi pe noi |
||
aly_fab Postat pe 30 Noiembrie 2010 23:29 |
||
pai daca voi nu ati mai scrie aici, el cum sa-si mai faca datoria de a va invata cum sa reveniti pe calea cea buna? | ||
Thor_again Postat pe 30 Noiembrie 2010 23:36 |
||
buna seara aly el ne-a urmarit din umbra,dar nu a intervenit ca asa ii sta bine unui ''parinte'' sa se abtina :))) |
||
anaROBERT Postat pe 1 Decembrie 2010 00:04 |
||
ana, asta-i genu` de parinte care nu se abtine si cand isi da drumul o face in mod satiric ironic dar placut la citit.... si heeeii!! nu va mai ganditi la prostii care-i pulsul pe aici?? |
||
aly_fab Postat pe 1 Decembrie 2010 23:41 |
||
ninge, ninge, si iar ninge...........maine cred ca se inchide scoala si nu-mi pot duce prichindelul la scoala...sa vezi "distractie" |
||
aly_fab Postat pe 1 Decembrie 2010 23:43 |
||
aaa... si La mullti ani tuturor romanilor!!!!!!!!!!!!!!!! cu ocazia zilei de 1 Dec!!! Sa fiti sanatosi sa sa dea d-zeu sa se schimbe guvernul. Apropos, ati vazut cum dormea Basescu la intrunirea internationala deunazi?!?! RUSINEEE!!! Scandalos de-a dreptul..... de la prea multa palinca sa fie oare??! | ||
aly_fab Postat pe 1 Decembrie 2010 23:46 |
||
seara' Aly eu sincer nici nu m-am uitat la emisiunea lor decat foarte putin,nu am apucat sa il vad pe Base dormind,dar.......nu este nimic rou,asta este ritualul la parlamentarii nostri asa mare zapada aveti?? vreau si eu..:(((((((((( |
||
anaROBERT Postat pe 2 Decembrie 2010 00:14 |
||
De la: daniil_pravoslavnic, la data 2010-11-07 23:25:13Oitza Ana, stii bine ca viata oricarui pustnic spre slava Celui de Sus este inchinata. |
||
maya878 Postat pe 2 Decembrie 2010 06:53 |
||
ana, da...a nins mult, lucru cam neobisnuit prin aceasta zona. azi s-au inchis scolile, si stam in casa...blocati. nic macar sanuita nu avem...ce sa-i faci. da, ai dreptate, este un lucru obisnuit ca paramentarii sa adoarma in scaunele lor la sedinte |
||
aly_fab Postat pe 2 Decembrie 2010 13:51 |
||
Aly,ma primesti la tine??? vreau si eu zapada |
||
anaROBERT Postat pe 3 Decembrie 2010 00:24 |
||
nu plange ano, o sa ai din belsug, mintenash, mai un pic noapte buna, v-am tzucat |
||
Laura_M Postat pe 3 Decembrie 2010 00:28 |
||
Laurici,sti tu sigur??? nu imi dai sperante false..?? ok,eu o astept :)))) hai pa,somnik usor |
||
anaROBERT Postat pe 3 Decembrie 2010 00:32 |
||
mai, stati asa si nu miscati sa va zic un banc: Un ardelean vede �ntr-o vitrin� lucrarea lui Nicoale Ceau�escu, intitulat� "The future of Romania ", �i zice �ncet: - Iat� o carte de actualitate! - Cum a�a? se mir� un trec�tor. - P�i, nu �tii s� cite�ti? "Te futur�, of, Rom�nie!" |
||
aly_fab Postat pe 3 Decembrie 2010 01:04 |
||
toata casa mea miroase a ars...am uitat oala cu mancare pe foc.... si acum pe frigul asta trebuia sa aerisesc...mai era putin si veneau pompieriii!!! | ||
aly_fab Postat pe 3 Decembrie 2010 01:06 |
||
nu mai e nimeni pe aici?!?! alooo??? | ||
aly_fab Postat pe 3 Decembrie 2010 01:21 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ura, sentiment tipic uman? Ce parere aveti ? | 3 | De la: zambil 29 Octombrie 2009 21:19 |
baieti sunt sexy ptr ca ...............................sunt destepti? | 14 | De la: tutankhamon 1 Noiembrie 2009 03:10 |
O relatie apasatoare | 179 | De la: garbo_472174 6 Septembrie 2017 17:13 |
|
||
Ce fel de persoane sunteti? | 36 | De la: dor72 8 Iunie 2011 16:24 |
Cat de dificil este sa cuceresti un barbat divortat? | 102 | De la: snowflake 18 Decembrie 2009 17:02 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural