Bre, ce aveti cu popa? Lauro, nu ti-e bine? Printr-o fortare a notiunii, cred ca ar putea sa extinda sensul termenului "pidosnic"-"pidosnicie" (care inseamna "iesit din comun", dar in sens negativ) si catre cele enumerate de el la inceput. |
||
Thor_again Postat pe 17 Noiembrie 2010 15:32 |
||
---|---|---|
pai daca ii legam gura ce mai faceam atunci.... gura nu are nici o vina,lui ce ii excita creierul aia posteaza aviz postarile de pe ''n'' topicuri :)))) Ps:thor,nu avem nimiccu popa,nimic personal,doar ca ii raspundem la fel de ironic cum ne raspunde :)))) |
||
anaROBERT Postat pe 17 Noiembrie 2010 15:37 |
||
nea Thorel, ce sa zic si io, nu ma bate, mi-era foame si vroiam un bors d-asta mai special, mai ciudat, aiurit, zapacit, dar nu gay, ca nu cred ca a fi gay inseamna a fi ciudat... si nu cred ca a fi un prostanac zapacit platesti... poate sub o alta forma si chiar si asa, s=au adunat p-aciulea neste zapaciti, faceti praf toate toapicle fratilor (ca sa fiu in tema) trupul meu va vrea, voi ma vreti? la o ciorba bineinteles :D |
||
|
||
Laura_M Postat pe 17 Noiembrie 2010 15:38 |
||
da' stiti ce-mi place mie? popa asta, sau trimisi de astia ai lui... a cui sunteti voi mah? si cum ziceam, imi place ca s-au dat si ei pe tehnologia asta, au calculator, internet, intra pe foarumuri, ati cerut voie la prea mai marii dintre voi? nu credeti ca-i lucru ? |
||
Laura_M Postat pe 17 Noiembrie 2010 15:40 |
||
Lauro, ia deschide matale un toapic pe care chiar sa fie ceva de discutat, si mai vedem daca il face careva praf. Da' vezi, sa nu fie un d-ala de c/p sau d-ala cu "daca m-am uitat in ochii lui, oare am ramas gravida?", cum au mai fost, de altfel, ca ti-o iei |
||
Thor_again Postat pe 17 Noiembrie 2010 15:41 |
||
ana, gura poti sa i-o legi... limba sa-i ramana sloboda...:))))) |
||
eu_geminy Postat pe 17 Noiembrie 2010 15:43 |
||
mey Laura... mie popa imi place, chiar daca nu ma numar printre beneficiarii exorcizarilor lui..:)) |
||
eu_geminy Postat pe 17 Noiembrie 2010 15:44 |
||
Ge,cate idei imi dai tu mie :)))) sa le aplic.....now chans :))) asa ca nu imi ramane decat varainta degetelor :))) |
||
anaROBERT Postat pe 17 Noiembrie 2010 15:46 |
||
nea thorel nu da, in matale n-am batut da? iar io la toapicuri nu me descurc, nu-s atat de buna uite, am pus si eu o intrebare ceca mai incolo... vreau sa fiu amanta, ce sa fac? |
||
Laura_M Postat pe 17 Noiembrie 2010 15:47 |
||
"now chans" ana, ce-ai vrut sa spui cu asta? ca... ACUM e chansA?... :)))) |
||
eu_geminy Postat pe 17 Noiembrie 2010 15:52 |
||
iti zic io Ge... cum i-am zis lui aly pentru "peace" = "pis" chance= nou cens |
||
Laura_M Postat pe 17 Noiembrie 2010 15:57 |
||
pai nu stiam ca acum sa modificat si e chansA :))) dar e de retinut :)))) |
||
anaROBERT Postat pe 17 Noiembrie 2010 15:58 |
||
pai or fi sanse acuma, dar... prinde popa, scoate-i... limba... ia-l de unde nu-i!:P :)))) |
||
eu_geminy Postat pe 17 Noiembrie 2010 16:00 |
||
e cineva prin zona??!! alooo... garaaa?!?! 1,2,3 proba de microfon |
||
aly_fab Postat pe 18 Noiembrie 2010 00:15 |
||
Aly ai cumva intalnire cu popa??? :))) |
||
anaROBERT Postat pe 18 Noiembrie 2010 00:16 |
||
ana, psss...nu mai zi la nimeni. ramane secret!!! | ||
aly_fab Postat pe 18 Noiembrie 2010 00:19 |
||
sigur ca da,nici nu aveam de gand sa spun :)))) ramane intre noi...:) |
||
anaROBERT Postat pe 18 Noiembrie 2010 00:20 |
||
ma duc sa-mi pun de un ceai! hai ana ca-ti dau si tie un ceai ! | ||
aly_fab Postat pe 18 Noiembrie 2010 00:21 |
||
tu ai o problema cu ceaiurile tale :))) eu nu beau ceai nici pe moarte daca as fi(doamne feri):)))) eu am baut iaurt acruu cu paine calda si am papat o savarina siropoasa rau si acum nu pot sta prea comod :)))) |
||
anaROBERT Postat pe 18 Noiembrie 2010 00:23 |
||
ce faceti fetelor .... il chemati? o fost placut azinoapte ??? |
||
cricat Postat pe 18 Noiembrie 2010 00:24 |
||
savarina ... Ana.... ai pacatuit... sa vezi ce/ti face Daniil | ||
cricat Postat pe 18 Noiembrie 2010 00:26 |
||
ei Cri,asta sa imi fie pacatul cel mare :)))) |
||
anaROBERT Postat pe 18 Noiembrie 2010 00:26 |
||
mai ana, se zice c-ai pus botu` la savarina si iaurtul se beaq in general dimineata!! dar sa stii ca m-am razgandit pe drum si am agatzat doar o banana... si am baut apa...doar apa. niste ceai de menta nu ti-ar strica!! cricat salutari. l-ai visat pe parinte ori ba azi noapte? |
||
aly_fab Postat pe 18 Noiembrie 2010 00:29 |
||
aly... de visat am visat eu ... dar nu pe parinte..... |
||
cricat Postat pe 18 Noiembrie 2010 00:31 |
||
Hello, fetile!...:)) No, care-i miscarea?... ati incins o "haiduceasca"?!...:)))) |
||
eu_geminy Postat pe 18 Noiembrie 2010 00:31 |
||
cam asa ceva ge, cu ce te lauzi? | ||
aly_fab Postat pe 18 Noiembrie 2010 00:33 |
||
ne lipseste Haiducul ..... | ||
cricat Postat pe 18 Noiembrie 2010 00:33 |
||
de ce mai sa se bea iaurt numai dimineata?? daca mi se facu seara,ce are??? botul la savarina il pusei eu Aly :)))) |
||
anaROBERT Postat pe 18 Noiembrie 2010 00:33 |
||
ana, daca-mi dai mie savarina ta, iti dau la schimb jumate de borcan de Nutella... si niste frisca, pe langa...sau peste...:P:))) Hai, nu fiiii...!:))) |
||
eu_geminy Postat pe 18 Noiembrie 2010 00:33 |
||
nuttela?....:)))) frisca.....suna tentant Ge,dar peste....:)))) |
||
anaROBERT Postat pe 18 Noiembrie 2010 00:35 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
omg Jessica Alba prinsa intr-o postura indecenta!!!!!! | 2 | De la: pik_nik 5 August 2009 05:43 |
Pastrarea virginitatii pina la casatorie PRO si CONTRA | 165 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 08:56 |
Sunt persoane care vor să aibă o relație doar pentru sex | 3 | De la: Alexnr1 18 Septembrie 2018 00:52 |
|
||
Ce parere aveti despre barbatii care terorizeaza femeile care nu vor sa aiba nimic cu ei? | 117 | De la: luptatoareacurajoasa 9 August 2010 19:51 |
Loredana isi impinge sotul la (sexting) | 13 | De la: reyya 10 Noiembrie 2009 16:47 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural