reyya, creca si Iliescu ma invidiaza, ca-l imit mai bine decat el pe el insusi...:PP poate ma auzi intr-o zi...:)))) |
||
eu_geminy Postat pe 10 Noiembrie 2010 00:54 |
||
---|---|---|
persidadamian Postat pe 10 Noiembrie 2010 00:56 |
||
odata, ...( nu are legatura cu sexul anal ) ...si va rog dupa asta sa ma trimittei la culcare ... ....odata le povesteam celor prezenti pe un anume topic foarte romantic , de altfel ...ca eu cel mai bine invatam pentru sesiune si ma relaxam vara, (cand inca nu aveam aer conditionat) ...la racoarea cavourilor din cimitirul central ....alea nelocuite , desigur, sa nu se inteleaga gresit :-))) mai bine de nenea asta care vrea sa stie cum e si ce e cu sexul anal :-))), restul e can can ! :-)) sa fiti cuminti! somnik pufos! :-) |
||
|
||
reyya Postat pe 10 Noiembrie 2010 00:58 |
||
am facut praf topicul astuia :-)))) | ||
reyya Postat pe 10 Noiembrie 2010 01:00 |
||
dar esti tare... reyya... mie mi/ar fi fost frica....in cavou | ||
cricat Postat pe 10 Noiembrie 2010 01:02 |
||
auzi mey reyya... de ce la fiecare postare tot ii dai ca n-ai treaba cu secsu' anal?!... dpdv psihologic/psihanalitic, deja devii suspecta...:))))) :PP |
||
eu_geminy Postat pe 10 Noiembrie 2010 01:02 |
||
Multumim.... dar nu vine Mos Ene.... | ||
cricat Postat pe 10 Noiembrie 2010 01:03 |
||
De la: reyya, la data 2010-11-10 01:00:33am facut praf topicul astuia :-)))) inca nu e praf, reyya, mai avem treaba multa pana apare MoRnelia aia indignata de pe topicul lui vunvu,... ca sa ma "caute" de oareshce...:)))) |
||
eu_geminy Postat pe 10 Noiembrie 2010 01:05 |
||
De la: cricat, la data 2010-11-10 01:02:16dar esti tare... reyya... mie mi/ar fi fost frica....in cavou mey cri... 1) cavoul era gol. 2) mortii sunt cu mult mai putin periculosi decat oamenii vii...:D :) |
||
eu_geminy Postat pe 10 Noiembrie 2010 01:07 |
||
dap..te sperie mai usor Ge..desi indicat ar fi sa te sperie astia in viata , in unele cazuri :-)) | ||
reyya Postat pe 10 Noiembrie 2010 01:10 |
||
cat despre gradul de pericol...e unul inexistent da...hai ca o dam in morbid si speriem publicul , Ge :-)) | ||
reyya Postat pe 10 Noiembrie 2010 01:12 |
||
am inteles ca era gol.... dar tot trebuie sa ai tarie sa intri acolo.... asa cred eu..... |
||
cricat Postat pe 10 Noiembrie 2010 01:12 |
||
De la: reyya, la data 2010-11-10 01:12:01cat despre gradul de pericol...e unul inexistent da...hai ca o dam in morbid si speriem publicul , Ge :-)) pai ce, parca ar fi prima data in ultimele 24 de ore?!... PS: lasam pe alta data taietura in Y si cum se deschide calota craniana... OK?!:D:D:D :))))))))))) |
||
eu_geminy Postat pe 10 Noiembrie 2010 01:15 |
||
De la: cricat, la data 2010-11-10 01:12:19am inteles ca era gol.... mey cri... e ca si cu secsu': prima data - hai, a doua oara e mai greu... ca dupe aia...:D :))))) :P |
||
eu_geminy Postat pe 10 Noiembrie 2010 01:16 |
||
eu nu vreau sa ajung acolo..... o sa scriu pe cardul de sanatate ..... ca imi donez corpul pentru stiinta. apoi sa fiu incinerata..... si acum sariti pe mine.... ca nu este crestineste |
||
cricat Postat pe 10 Noiembrie 2010 01:18 |
||
Hai ca am dat/o in melodrama..... Noapte buna si cu vise placute!!! |
||
cricat Postat pe 10 Noiembrie 2010 01:24 |
||
cri, nu sare nimeni... "crestineste" au ba, eu zic ca e cam tot aia, dupa. nu ca n-as fi credincios. oricum, "ambalajul" ramane aici. hai mey ca am deviat tema principala, vine "urmaritoarea" mea urland iarasi ca-s "prost cu lustru" si "ipocrit offtopic"... spre disperarea ei de "elevata". cu liftul.:PP :))))))))) |
||
eu_geminy Postat pe 10 Noiembrie 2010 01:24 |
||
no... ce sa/i faci daca starnesti "pasiuni" de astea | ||
cricat Postat pe 10 Noiembrie 2010 01:28 |
||
...ma tot uitam cum creste "retingu`" la topicu` asta...despre secsu` anal... si...imi zic yo...mai...ie interesata lumea de fenomen...se pare!! |
||
ovidiu42 Postat pe 10 Noiembrie 2010 01:32 |
||
Ei Ovi.... a devenit universal.... nu toate topicele sunt la fel pe site/ul asta? | ||
cricat Postat pe 10 Noiembrie 2010 01:35 |
||
De la: cricat, la data 2010-11-10 01:28:45no... ce sa/i faci daca starnesti "pasiuni" de astea cri, n-am niciun fel de complexe in privintza asta... :)) nu e nici prima, si nici pe departe ultima...:D mi-as face griji intr-adevar daca as fi lasat in pace, pe bune... ar insemna ca nu mai contez.:P :))))) |
||
eu_geminy Postat pe 10 Noiembrie 2010 01:37 |
||
De la: cricat, la data 2010-11-10 01:35:59Ei Ovi.... a devenit universal.... nu toate topicele sunt la fel pe site/ul asta? Cri... daca topicele ar fi toate la fel, as intra peste tot. da' nu-s!:P :))) |
||
eu_geminy Postat pe 10 Noiembrie 2010 01:39 |
||
stai linistit Ge... ca nu o sa fii lasat in pace :P m/am referit la faptul ca pe toate topicele se deviaza de la subiect :P |
||
cricat Postat pe 10 Noiembrie 2010 01:41 |
||
cri...yo chiar credeam ca...se face analiza pe subiect... ca...n-avui vreme pana acu` sa cetesc.. cand o vedea saracu`...ce s-a ales de topicu` lui... ca...fiti siguri ca...dimineata vine sa-si culeaga roadele... |
||
ovidiu42 Postat pe 10 Noiembrie 2010 01:43 |
||
zau?... nooo-i adevarat... exista "topicuri de topicuri", ce vorbesti!:PP numai pe alea unde apar eu. sau reyya. acolo apar deviatiile. ca suntem deviati amadoi:PP parca vad ca iar vine si ne apucam de numarat morti...:))))) bun... noroc ca ea e o scumpa, deci cu ea se admite...:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 10 Noiembrie 2010 01:45 |
||
poate imi scoateti si mie ideile negre.... imi place cum ganditi... Ge si Reyya cu forcepsul.... daca se poate.... ca au ceva decenii vechime |
||
cricat Postat pe 10 Noiembrie 2010 01:49 |
||
sunt aici Ge, nu am adormit inca, vezi ca sunt occhii pe ce scrii :-))) Mortii ii numaram maine , ca si maine e o zi , mie mi-e mila doar de asta cu sexul anal , ca o sa vina curios sa citeasca parerile noastre :-)))) | ||
reyya Postat pe 10 Noiembrie 2010 01:49 |
||
z' dai seama, cri... (stai ca mor de ras)....:)))) vine dimineata "topicaru sef" - am auzit ca ashea se cheama initiatorii, mai nou:P - si inlok sa gaseasca secs anal la cote macsime, afla noutati despre bancile de sperma la curcani, la berbeci, he he he... (Ghiorghitza)... :))))). plus Povestiri din Cripta Cimitirului Central Cta...:D :=)))))))))))))) |
||
eu_geminy Postat pe 10 Noiembrie 2010 01:50 |
||
De la: reyya, la data 2010-11-10 01:49:45sunt aici Ge, nu am adormit inca, vezi ca sunt occhii pe ce scrii :-))) Mortii ii numaram maine , ca si maine e o zi , mie mi-e mila doar de asta cu sexul anal , ca o sa vina curios sa citeasca parerile noastre :-)))) reyya... deci si tu ma urmaresti...:D si nici macar o insulta de control nu-mi aduci... vaaaaii!:P da' cred ca imi place chestia asta...:)) |
||
eu_geminy Postat pe 10 Noiembrie 2010 01:51 |
||
ei si?? mai invata si el ceva.... de la noi.... si noi de la el | ||
cricat Postat pe 10 Noiembrie 2010 01:52 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Doamnelor ,la treaba!Vine Paștele ! | 13 | De la: VOIAJOR 15 Aprilie 2012 00:37 |
Despre dragoste | 53 | De la: danseanavictoria 18 Martie 2011 15:35 |
barbatii dau vina pe femeie,,,pe mama ca cica de la ea a invatat smecherii...Dar din contra mama a invatat de la tata smecherii,adica ca s-a integrat,sa dat dupa el apoi la invatat si pe copil ceea ce a invatat de la sot....cine sa ii mai inteleaga pe bar | 12 | De la: pantera_neagra 3 Ianuarie 2012 00:25 |
|
||
Buna | 101 | De la: garbo_12638 6 Mai 2013 14:46 |
Ce inseamna a fii un om cuminte dupa parerea voastra? Dupa parerea mea un om se numeste cuminte atunci cand isi vede de treaba lui si nu profita de slabiciunea si prostia a nici unui om.Oare exista asa ceva? | 22 | De la: ingerasulluptator 21 Aprilie 2012 12:26 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară