Buna,ma numesc oana....povestea mea incepe asa!!! In urma cu 4 lunii prietena mea cea mai buna mi_a prezentat un amic de al iei,dupa cateva zile a venit la prietena mea(tin sa mentionez k locuim impreuna)sa discute anumite chestii(cei 2 find prieteni de mult timp)....dupa cateva ore dupa ce ady plecase,prietena mea imi spune k ady de fapt a venit sa ma vada pe mine....singurul lucru care la_m spus a fost:NU SUNT INTERESATA...dar a continuat asa cateva zile pana am cedat,am zis sa incerc pentru k nu am nimic de pierdut.....TOTUL A FOST PERFECT 2 LUNII dupa care cum e normal ceva tre sa dea gres....a inceput sa fie indiferent,rece,NU IMI RASPUNDEA MEREU LA TEL si ma pus pe ganduri,am tacut,am tacut si IAR am tacut pana intr_o zi cand nu am mai reusit si ia_m spus tot ce am avut de spus....RASPUNSUL LUI A FOST: TI SE PARE(si a dat vina pe munk,care e adevarat are un program de noapte foarte obositor)....dar ce nu inteleg eu este faptul k si inainte avea acelasi job si tot timpul avea timp sa vina la mine si era complet diferit....in schimb acum se pare k nu mai are....SI TOT EL MA ACUZA PE MINE K MAM SCHIMBAT SI K SUNT RECE CU EL....nu stiu ce sa fac....se merita sa continui acesta relatie? TIN ENORM DE MULT LA EL......SI EL LA RANDUL LUI MI_A SPUS ACELASI LUCRU....dar nu stiu c sa cred se poarta foarte ciudat. VOI CE CREDETI???VA MULTUMESC.....POOOP |
||
pupetta Postat pe 8 Noiembrie 2010 09:30 |
||
---|---|---|
eu cred ca ar fi mai bine sa te reorientezi......spre o alta relatie sau spre libertate.... orice minune tine 3 zile,odara ce ai cedat,odata ce el a primit ce si-a dorit....farmecul sa dus,ai devenit o obisnuinta..... cred ca o pauza ar fi binevenita sau de ce nu pune-l un pic pe jar,daca va tine la tine asa cum ai precizat iti vei da singura seama.... succese! |
||
anaROBERT Postat pe 9 Noiembrie 2010 00:25 |
||
Dupa 2 luni obisnuinta? Ma lasi? Cred ca doar s-a plictisit. | ||
|
||
Doara Postat pe 9 Noiembrie 2010 05:49 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
De ce ne iubim partenerii ?! | 199 | De la: Cassey 9 Iulie 2009 14:39 |
dragostea-cel maii frumos sentiment! | 24 | De la: quasaria 21 Martie 2010 14:31 |
voi ce parere aveti? | 20 | De la: ronny_grati 16 Mai 2010 14:30 |
|
||
RELATII INTERZISE......PROFESOR - ELEV | 34 | De la: AMELYY 23 Mai 2010 10:57 |
Situatie complicata | 81 | De la: dor72_ 10 Octombrie 2011 00:54 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice