Am avut placuta surpriza sa descopar un aparat care trateaza boli de piele cu lumina polarizata.Se pot vindeca sau ameliora folosind lumina polarizata. Pentru mai multe detalii accesati link-ul: http://patrascioiu.wordpress.com/2010/11/ | ||
petrut04 Postat pe 9 Noiembrie 2010 10:25 |
||
---|---|---|
ar fi o treaba daca si prostia s-ar vindeca cu lumina asta ....... | ||
jeanette40 Postat pe 9 Noiembrie 2010 10:28 |
||
PUTETI INCERCA TERAPIA CU LUMINA POLARIZATA IN BUCURESTI . PENTRU DETALII DESPRE TERAPIE SI SEDINTE GRATUITE : [email protected] 0761.779.544 |
||
|
||
stefanstancu Postat pe 25 Februarie 2011 23:38 |
||
Buna ziua, pentru afectiuni ale pielii va recomand o cura de detoxifiere.Se incepe cu complexul de plante Curatarea organismului, timp de 1 luna, apoi se continua cu complexul de plante Curatare sangelui.Se administreaza 1-2 linguri de 2 ori pe zi.Se administreaza cu iaurt, suc de fructe, miere sau apa, de preferinta cu o jumatate de ora �nainte de masa.Se poate administra sublingual, se tine 10-15 minute apoi se �nghite cu ap�.Pentru acest tip de administrare amestecul de plante se macina pana devine pulbere.Se consuma apoi minim 400 ml de lichide. Pentru eficienta maxima se recomanda consumul zilnic de cel putin 2 litri de lichide.Se asociaza ceaiul Purificarea organismului sau ceaiul Curatarea sangelui, din care se administreaza 3-4 cani pe zi intre mese. Durata unei cure este de 2-3 luni. Cura se poate repeta dupa o pauza de 1-2 luni. |
||
Medic_Fares Postat pe 16 Octombrie 2012 14:25 |
||
ce aveti mai? v-ati lovit cu totii la cap si incercati sa va faceti publicitate gratis pe forum? gogule, tu nu stii cu sa.ti trimit cititori pe blog? ce ti-e si cu lumea asta.... nu mai ai loc de blogarii lui papuc pe nicaieri! cand iti faci un blog si despre cum ai descoperit tu lumina soarelui sau apa calda? ca pe ala sigur ti-l vizitez si eu, macar sa-ti citesc brevetul! am auzit zilele trecute ca roata a fost brevetata dupa anul 2000, paradoxal, dar adevarat! poate brevetezi si tu oul fiert, apa calda, ciorba de potroace si alte asemenea! |
||
heartbit Postat pe 16 Octombrie 2012 15:38 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
oftalmologie | 4 | De la: amiruta82 20 August 2009 15:28 |
Corectarea miopiei | 4 | De la: tomaioana 21 Iulie 2011 15:36 |
fibroza | 3 | De la: anayram_Fiziokinetic 19 Iunie 2009 21:32 |
|
||
Cum am scapat de insomnii si alte afectiuni prin terapia cu jad | 2 | De la: garbo_406163 2 Octombrie 2014 17:02 |
Boli de piele | 5 | De la: petrut04 16 Octombrie 2012 15:38 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară