Mitingul lui Badea

poi, tocmai de aceea am zis ca-ti place shaorma, scuzoaiele mele, uitai ghilimele de rigoare
Laura_M
Postat pe 15 Noiembrie 2010 00:01
am inteles, Laura... realitatea e ca shaworma (ca si papa), nu ma incanta deloc... nu mananc, decat daca nu am nicio alta alternativa si mor de foame...:D:)
eu_geminy
Postat pe 15 Noiembrie 2010 00:06
Ge, te-ai ratacit?
Laura_M
Postat pe 15 Noiembrie 2010 00:32
scuze, Laura, incerc sa mai si lucru... si nu-mi iese decat dupa ce dormiti!!!
:)))))))))
eu_geminy
Postat pe 15 Noiembrie 2010 01:05
De la: ticuta2IV1940, la data 2010-11-13 08:09:31Pentru Garbo11360
In mod sigur unii te vor injura,eu nu,mai bine ti-as demonstra cat de dobitoc este acest Badea care este interesat numai de banii de l a Voiculescu.Cu timpul poate vom scapa de toti cei de tipul lui Badea(Ciutacu,Stan,Ciuvica
liapetcu
Postat pe 15 Noiembrie 2010 09:27
De la: biliboy, la data 2010-11-14 14:24:29Pentru tine limba romana este foarte saraca.Oameni ca tine ma fac sa regret,din cand in cand......dictatura.Poate esti gay,poate esti cretin.....de unde sa stii tu...!?Cert este ca nu dispui de suficienta materie cenusie........ai probabil prea mult din ce ai vrea sa bagi sub pamant.Ma oripilati jigodiilor.....

Eu nu am jignit pe nimeni,mai ales pe tine draga biliboy.Asta e parerea mea,am exprimat-o si nu o impun nimanui,mai ales tie.Iar daca ai asa multa materie cenusie,trebue sa accepti si punctul de vedere al celorlalti.
adelinas62
Postat pe 15 Noiembrie 2010 12:01
zambila
Postat pe 15 Noiembrie 2010 12:34
Buna ziua,
Este laudabil ca cineva din Romania are curajul si isi asuma riscuri.
Felicitari BADEA
garbo005851
Postat pe 15 Noiembrie 2010 14:52
De la: liapetcu, la data 2010-11-15 09:27:35
De la: ticuta2IV1940, la data 2010-11-13 08:09:31Pentru Garbo11360
In mod sigur unii te vor injura,eu nu,mai bine ti-as demonstra cat de dobitoc este acest Badea care este interesat numai de banii de l a Voiculescu.Cu timpul poate vom scapa de toti cei de tipul lui Badea(Ciutacu,Stan,Ciuvica

draga Ticuta,
nu sunt de acord cu multe din ceea ce face Badea , dar , faptul ca riposteaza pentru libertatea cuvantului mi se pare ceva extraordinar;
lasa povestile cu banii lui Voiculescu...alabalaportocala...bala...
daca nu ai inteles el a facut miting dimpreuna cu Ciutacu pentru ca a fost amendat de CNA colegul lor Gadea ;
faprul ca ei fac misto de duduile alea care ocupa functii importante cu mintea ingusta care poarta genti si incaltari de mii de euro "vuitoane", ca de fapt acolo sunt banii nostri iar tu ii consideri nenorociti, imi pare rau pentru tine, nu te chinui, lasa....
Daca tie ti se pare ca tara asta merge bine, ca traiesti bine asa cum iti spune conducatorul tau , daca crezi ca tara asta e guvernata si are vreo urma de democratie, de constirutie care se respecta cand de fapt e DICTATURA in toata regula, atunci imi pare rau pentru tine;
sau poate ca esti pe jocul acela "real life"???; acolo ai de toate ; nu confunda viata virtuala cu realitatea... realitatea e crunta si mult prea greu de inteles; mergi si viseaza in continuare
adeline
Postat pe 15 Noiembrie 2010 16:16
De la: ganea_marilena2003, la data 2010-11-14 17:23:07
Tara aia, poporul ala isi merita "conducatorul mult iubit"!!!!!!!! Ma bucur ca macar mai sunt si romani fericiti ca sponsorizeaza la posetutele lu' madam udrea....ramaneti voi acolo cu fericirea voastra, eu nu va mai deranjez. PROMIT!

Tara aia, a fost si tara ta. Cati dintre cei care au plecat vorbesc asa de tara lor? Parca vorbesti de Cuba... zau asa.
Ca ne meritam conducatorii asa este.... poate ne invatam si facem cate o revolutie, sau vreo rascoala la douazeci de ani....
Noi ramanem cu "fericirea noastra" asa cum stim sa ne-o facem aici.
cricat
Postat pe 15 Noiembrie 2010 16:32
De la: si_totusi, la data 2010-11-14 21:28:28e o vorba care spune ca, cel caine moare de drum lung si nu mai stiu eu ce om intelegent, de grija altuia

mai, garbo a nu stiu catelea. de fapt, a 111 mii si o leaca. aici nu e vorba de badea. da, tu nu intelegi. umbli cu barfulita si iti place sa cauti prin containere dupa rufe murdare. atat te duce capul, atat spui. ca sa te citez, e " parerea mea"

Nu pot sa-ti spun decat atat: rautatea merge mana-n mana cu prostia. Eu nu am facut prost pe nimeni de aici, cu toate ca unii merita cu prisosinta. Ideea e ca: cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii. Restul...e doar mizerie si prostie omeneasca la care nu merita sa raspunzi.
garbo111036
Postat pe 15 Noiembrie 2010 17:35
De la: garbo111036, la data 2010-11-15 17:35:43
De la: si_totusi, la data 2010-11-14 21:28:28e o vorba care spune ca, cel caine moare de drum lung si nu mai stiu eu ce om intelegent, de grija altuia

mai, garbo a nu stiu catelea. de fapt, a 111 mii si o leaca. aici nu e vorba de badea. da, tu nu intelegi. umbli cu barfulita si iti place sa cauti prin containere dupa rufe murdare. atat te duce capul, atat spui. ca sa te citez, e " parerea mea"

Si cand te gandesti ca de fapt, initial, am intrat pe forum sa-ti iau apararea impotriva mojiciilor pe care ti le-a adresat magdalena. Dar inca o data se confirma zicala: pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti. Sau asa cum bine ziceai, ti se potriveste perfect: cainele moare de drum lung si tu de grija altuia. Meritai sa fi jignita, regret ca m-am bagat.
garbo111036
Postat pe 15 Noiembrie 2010 20:06
nu inteleg de ce ai vrea sa scapam de cei ca Badea..., pt ca vad realitatea si spun lucrurilor pe nume. Cred ca ar trebui sa scapam de cei ca Popoviciu si alti catei de PDL. Uitate mai des la confruntarile de pe Realitatea, Antena 3 sa vezi ce ineptii pot spune invitatii PDL. PT Badea jos palaria. Si eu si sotul meu il admiram pt emisiunea lui.
garbo030386
Postat pe 17 Noiembrie 2010 09:58
Raman uimita sa constat ca mai exista..."giboni" (citat, Badea), care mai pun botul la ideea manipularii mogulilor...
Frate, de ce exista telecomanda? Nu va place? Schimbati canalul - "LABE1", va asteapta nasul, cu drag...
Si eu urmaresc A3 si-mi place - care-i problema voastra?

"traim in Romania si asta nu mai este demult o scuza" (parafraza d-lui Stan la "zicerea' lui Badea) - nota bene!
panty_C
Postat pe 18 Noiembrie 2010 16:35
gura ta adevar graieste.....
cristina_dragutza_2006
Postat pe 18 Noiembrie 2010 17:17
Buna dragelor,
Cit mai puteti suporta nedreptatiile din Romania?
dearest
Postat pe 20 Noiembrie 2010 14:09
LOL...
care nedreptati?!...:O
eu asa stiu, ca traim bine!:P
:)))
eu_geminy
Postat pe 20 Noiembrie 2010 14:13
Ge ........te mananca pielea .........
jeanette40
Postat pe 20 Noiembrie 2010 14:16

as vrea sa aiba si altii atata curaj. numai demagogi, pre multi... unde oare, mai incap?
garbo174926
Postat pe 30 Noiembrie 2010 14:31
De la: Thor_again, la data 2010-11-14 19:06:22casper, nu prea mai au ce fura astia de acum... mai bine zis, nu ii duce capul ca pe cei dinaintea lor. Tocmai de aia au atentat acum la buzunarul paulimii, cu alte si alte taxe si impozite, cu reduceri salariale si restul tacamului...

si_totusi... Pentru faptul ca Badea a iesit sa protesteze, ok, bravo lui! Dar TU PERSONAL cum anume ai luat sau iei atitudine? Ca aici nu faci altceva decat ceea ce facem si noi, adica discutii de piata, cum bine ai spus. A, vei fi si tu de opinie ca "barbatii din tara asta trebuie sa faca ceva". Eu, recunosc, nu am facut nimic altceva decat sa ii aprob tacit iesirea, chiar daca nu sunt intotdeauna de acord cu el si chiar daca Badea nu e tocmai modelul meu in viata.

Eu am trecut demult de stadiul in care esti tu acum. Stadiul in care citeam o stire sau ma uitam la tv si injuram politicenii mai abitir ca birjarii... N-am rezolvat nimic altceva decat o reeditare a unui ulcer pe care oricum il facusem pe la 24 de ani. Solutia? Nu mai citesc presa, nu mai am legaturi cu audio-vizualul romanesc. De altfel la televizor nu cred ca m-am uitat 3 ore in total, in ultimele 4 luni.

PS: ma rog, la tine nu e numai asta, mai e si altceva, mai personal, dar eu unul am sa trec cu vederea

1. nu sunt adepta opiniei ca"barbatii trebuie sa faca ceva". daca e de facut, sa facem toti
2. daca am incercat sa fac ceva, apoi am facut la vot. sa nu crezi ca tac, atunci cand apar directive de la centru. atat cat pot eu - si pot foarte putin- cand mi se par ca vin idei aberante, iau atitudine. am mica satisfactie sa intorc cat de cat roata in unele cazuri. si am reusit cateodata.
3.badea nu e modelul meu de viata insa, am aprobat faptul ca a incercat sa ia atitudine. a incepe acum sa discutam omul "badea" si nu gestul in sine, e cel putin, infantilism
4.nu stii la ce stadiu sunt eu . nu preiau ca papagalii stirile si nu reproduc fara a trece prin filtrul meu de gandire. ca nu gandesc corect, ca pot gresi, asta e altceva.ar fi trebuit- daca ai fi gandit rational si nu emitional- sa stii asta.
5.nu a fost nimic personal, care sa te indreptateasca sa fii rautacios. insa, vezi tu, thor? unii oameni nu stiu sa se strecoare, sa-si cladeasca o imagine ( alta decat cea reala), sa accepte compromisuri si sa dea frumos bubico. cam asa sunt eu.daca judecam cu o unitate de masura, apoi sa fie aceeasi pentru toti.

in alta ordine de idei, s-a dovedit ca am avut dreptate in multe privinte.
si_totusi
Postat pe 30 Noiembrie 2010 15:07
garbo, ai zis asa:

Daaaaaaa si dupa ce ca este o somitate in materie si e si mason, fiica-sa e si logodnica lu Lucian Croitoru, artizanul crizei noastre bancare, si mai are fatuca si o agentie imobiliara prin care ne cumpara pe toti la pachet. A se vedea si in http://www.agentia.org/anchete/artizanul-imbogatirii-lacramioarei-isarescu-51.html.
Si avand in vedere ca a lucrat f bine si cu psd si cu pdl, va dati seama ca noi suntem doar o masa de manevra, fraierii pe care "somitatea" de mircea badea crede ca-i manipuleaza cum vrea el (si pe unii vad ca, chiar reuseste sa-i prosteasca). Adica, voi imbibati-le capu astora de stau gura casca la tv cu tot felul de prostii, ca suntem dusmani de moarte (psd si pdl), ca noi oricum o sa ne dam mana in curand. Parerea mea!

aici se discuta de miting si nicidecum de socrii, masoni, logodnici, etc

multumesc ca ai intrat sa-mi iei apararea. nu aveam nevoie. ma apar singura.de asa paratori, ma lipsesc.
si_totusi
Postat pe 30 Noiembrie 2010 15:18
la munca,nu la intins mana la moguli pt p coaja de pepene de Dabuleni plca nu asa se face PIB-ul.i!njurand in stanga si in dreapta pe sticla lui Felix nici nu ma astept de la voi alta atitudidene voi mancatoti de buget ce il facem noi aci In Ardeal ,punct pt tine
ovidiuar
Postat pe 30 Noiembrie 2010 21:18
cumva de Rodica Culcer sau de EMIL Hurezeanu ai auzit ca ziaristi si anakisti ,politici?! .ma indoiesc daca tu ai facut o pasiune pt politehnistul de pe Dambovita Pa care Teo Trandafir i-a facut initial inroducerea pe stica la buda lui FeLix pe vreme aceea era un mic smecher de Dorobanti ne inregimentat stiu AN drea Pora si altii de la 22 si GDS te depasesc fatuc-o
asa sa il citez pe I,Cristoiu
ovidiuar
Postat pe 30 Noiembrie 2010 22:07
DA AI DPEPTATE
ovidiuar
Postat pe 4 Decembrie 2010 19:07
bravo mirciulica !!!!......esti super, te admir de aici din SUA.
caleidoscop
Postat pe 17 Decembrie 2010 23:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Elevii fac spondiloza de la ghiozdane! 15 De la: garbo193607 10 Iunie 2011 17:13
Barbatul Taur femeia Balanta 9 De la: shatzy09 6 Noiembrie 2019 11:51
Buna dimineata ! 109 De la: garbo_468271 20 Iulie 2017 14:36
Parinte bolnav de Alzheimer 7 De la: charmelen 29 Mai 2016 17:35
La multi ani la toti,,cu numele de Gheorghe 1 De la: luptatoareacurajoasa 23 Aprilie 2010 17:35
Setari Cookie-uri