Buna ziua mamici.As avea si eu o intrebare.Mai am de stat in ccc pana in iunie 2011 si as vrea sa intru dupa aceea in somaj.Firma la care am lucrat a avut probleme financiare ,a vandut tot si nu mai are voie sa elibereze nici un document.Spuneti-mi si mie va rog daca pot beneficia de ajutorul de somaj dupa terminarea acestor 2 ani.Multumesc. ![]() |
||
ina_rebeca Postat pe 15 Noiembrie 2010 11:37 |
||
---|---|---|
sigur k poti si eu am intrat dupa doi ani . | ||
garbo056944 Postat pe 24 Noiembrie 2010 19:12 |
||
am sunat pe cineva care a lucrat la fosta mea firma si nu vor sa imi elibereze nimic.Mi-au spus ca ele nu mai sunt la firma respectiva si ca nu are cine sa imi elibereze adeverinta.Ca la arhiva firmei nu mai e nimeni si sa imi caut de munca ce atata stat acasa.Oricum mai e pana in iunie.O sa ma duc la somaj si daca e nevoie si la camera de munca. | ||
|
||
ina_rebeca Postat pe 25 Noiembrie 2010 12:03 |
||
pentru somaj iti trebuie cartea de munca si lichidarea nicidecum vreo adeverinta de la fosta firma . iar firma chiar daca s-a inchis trebuie sa iti elibereze aceste documente! | ||
cory_emy Postat pe 10 Decembrie 2010 01:16 |
||
Buna, Lichidarea si cartea de munca iti trebuie ,si te duci la somaj . Dar pana atunci castiga bani stand acasa cu bebe,si chiar dupa. Iti ia doar o ora pe zi ,apoi devine o joaca si placere. ![]() Intra pe http://ladys.ro/a/CEbHq0ew si te inscri (este gratuit si nu te obliga la nimic) , comanzi un catalog care este gratuit ( acolo scrie ca costa 1,28 dar este gratuit) . Vei primi un magazin on line Gratuit al tau cu produse foarte bune si ieftine,produse ce oricum noi toti le folosim !!! Nu ezita ! Contacteazama pentru detalii !!! Cu drag Liliana - [email protected] ![]() SPOR !!! ![]() |
||
lilicrst Postat pe 10 Decembrie 2010 13:28 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Nastere la Polizu!! | 21 | De la: office_salinasusesi_ro 4 Iunie 2010 16:11 |
Criza vigantolului | 100 | De la: pinky 8 Mai 2009 13:54 |
medici foarte buni | 8 | De la: kidz008190 5 Iulie 2017 14:18 |
|
||
ce vaccin??? | 14 | De la: ale_micutza 9 Noiembrie 2009 13:22 |
pentru cei care se simt "ofensati " la vederea realitatii | 21 | De la: pinicuta 7 Iunie 2010 15:35 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9