Buna ziua mamici.As avea si eu o intrebare.Mai am de stat in ccc pana in iunie 2011 si as vrea sa intru dupa aceea in somaj.Firma la care am lucrat a avut probleme financiare ,a vandut tot si nu mai are voie sa elibereze nici un document.Spuneti-mi si mie va rog daca pot beneficia de ajutorul de somaj dupa terminarea acestor 2 ani.Multumesc. | ||
ina_rebeca Postat pe 15 Noiembrie 2010 11:37 |
||
---|---|---|
sigur k poti si eu am intrat dupa doi ani . | ||
garbo056944 Postat pe 24 Noiembrie 2010 19:12 |
||
am sunat pe cineva care a lucrat la fosta mea firma si nu vor sa imi elibereze nimic.Mi-au spus ca ele nu mai sunt la firma respectiva si ca nu are cine sa imi elibereze adeverinta.Ca la arhiva firmei nu mai e nimeni si sa imi caut de munca ce atata stat acasa.Oricum mai e pana in iunie.O sa ma duc la somaj si daca e nevoie si la camera de munca. | ||
|
||
ina_rebeca Postat pe 25 Noiembrie 2010 12:03 |
||
pentru somaj iti trebuie cartea de munca si lichidarea nicidecum vreo adeverinta de la fosta firma . iar firma chiar daca s-a inchis trebuie sa iti elibereze aceste documente! | ||
cory_emy Postat pe 10 Decembrie 2010 01:16 |
||
Buna, Lichidarea si cartea de munca iti trebuie ,si te duci la somaj . Dar pana atunci castiga bani stand acasa cu bebe,si chiar dupa. Iti ia doar o ora pe zi ,apoi devine o joaca si placere. Intra pe http://ladys.ro/a/CEbHq0ew si te inscri (este gratuit si nu te obliga la nimic) , comanzi un catalog care este gratuit ( acolo scrie ca costa 1,28 dar este gratuit) . Vei primi un magazin on line Gratuit al tau cu produse foarte bune si ieftine,produse ce oricum noi toti le folosim !!! Nu ezita ! Contacteazama pentru detalii !!! Cu drag Liliana - [email protected] SPOR !!! |
||
lilicrst Postat pe 10 Decembrie 2010 13:28 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
si ce daca | 89 | De la: office_salinasusesi_ro 13 Septembrie 2010 23:06 |
VA ROG LAMURITI-MA SI PE MINE | 2 | De la: corina_dragoi 4 Mai 2009 16:32 |
bella_frumusik2009 | 4 | De la: rab 3 Decembrie 2009 11:11 |
|
||
Mamica din Irlanda | 15 | De la: adi27 25 Septembrie 2010 23:01 |
biblioteca kidz | 3 | De la: cristina_diner 13 Ianuarie 2009 15:25 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice