Ast�zi am v�zut �n un copil posedat, care cerea �n lacrimi de la buna s� mama s�-i cumpere juc�rii pokemon. Spun copil posedat pentru c� un copil curat, ortodox, nu poate s�-�i doreasc� a se juca cu n�scocirile Satanei, c� altfel nu pot s� numesc ni�te f�c�turi oribile care nu seam�n� cu niciuna din animalele l�sate de bunul Dumnezeu pe p�m�nt. �i nu m� refer aici la dinozauri, orice bun cre�tin �tiind c� nu au existat niciodat� �i c� scheletele lor au fost puse �n p�m�nt de Dumnezeu ca s� ne testeze credin�a necurmata �n El. A�a c� mi-am zis s� v� �nv�� cum trebuie educat un copil care are tendin�a de a aluneca pe panta pierzaniei. �n primul r�nd va spun c� un copil care poate aluneca spre satanism e u�or de recunoscut. Vrea desene animate, reviste cu benzi desenate �i cere s� i se citeasc� pove�ti �n loc de pasaje pline de �n�elepciune din Biblie. Mai mult de at�t, refuz� s� �n�eleag� c� spre deosebire de Dumnezeu, desenele animate �i personajele din pove�ti nu sunt nimic altceva dec�t n�scocirile unor min�i posedate de Diavol. Cel mai bun leac pentru un asemenea copil �l g�sim tot �n Sf�nta Scriptur�. Preferabil cu coper�i tari, �mbr�cat� �n piele de capr� �i col�are din metal. O deschizi si �i cite�ti cu sim�ire c�teva pasaje bine alese despre chinurile iadului. Fire�te, dac� se sperie �i �ncepe s� pl�ng� nu trebuie s� te opre�ti. E semn c� diavolul ascuns �n el �ncearc� s�-�i curme credin�a. Abia acum �ncepe lupta! Leag� bine copilul �i f� asupra lui semnul crucii de trei ori. Apoi strope�te-l cu ap� sfin�it� �i strig� c�tre el Piei, Satana! Dac� se opreste din pl�ns reia cititul. Dac� nu, e semn c� Diavolul nu vrea s�-�i p�r�seasc� pruncul, a�a c� trebuie s� lup�i altfel. Dup� cum bine �tie orice cre�tin adev�rat, Necuratul se teme de cele sfinte �i nu-i place lemnul de nuc. Un bun p�rinte are �n cas� o creang� groas� din lemn de nuc, special pentru aceste cazuri. Creanga trebuie �nvelit� str�ns �n Calendarul Ortodox pe anul �n curs. Se pune copilul legat �i stropit cu ap� sfin�it� cu capul pe Biblie �i se bate la t�lpi cu creanga de nuc. �n acela�i timp, se sperie Satana din el cu porunci �n numele sf�ntului sau sfin�ilor din ziua respectiv�. De exempu, dac� vrei s� scoti dracii din copil ast�zi 17 novembrie, �ndemnul trebuie strigat a�a: "Piei, Satana! �i-o cere sf�nta nou� muceni�� Chirana prea�n�eleapta, din Tesalonic, care �n chinuri s-a s�v�r�it, la anul 1751! ��i poruncesc Nimfas �i Evvul, care �n pace s-au s�v�r�it. Dispari, Satana! �n numele preacuviosului Varsos �i a celor �ase sfin�i mucenici din Egipt ��i poruncesc s� p�r�se�ti acest copil, AMIN!" Dac� toate cele de mai sus vor fi �nf�ptuite cu pricepere �i dragoste de Dumnezeu, bestia care ��i b�ntuie copilul va pleca pentru totdeauna �i niciodat� nu se va mai �ntoarce, iar copilul va r�m�ne vesnic bun �i ascult�tor, cu fric� de Dumnezeu, a�a cum �i dore�te orice bun parinte cre�tin. |
||
daniil_pravoslavnic Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:08 |
||
---|---|---|
io zic sa iti joci rolul,da tot ce poti.....te va inghiti gaura neagra :))) esti total...:))) |
||
anaROBERT Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:20 |
||
ana, stai ca vine farfuzela sa se dea si la popa... cu sfaturi privind educatia copiilor si pericolele ce o ameninta pe plan modial. ca deh, ea spera... poate s-o indura macar PravoSlavnicu si de ea, cu o anal_izare...:)))) :) |
||
|
||
eu_geminy Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:23 |
||
eu mereu am spus ca fac o pereche frumoasa... hai mai Ge,ei chiar se potrivesc :)))) |
||
anaROBERT Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:25 |
||
poate unul dus cu pluta..... chiar face asta copilului dupa ce citeste aici..... auzi .... sa legi copilul de copac.... |
||
cricat Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:26 |
||
eu mereu am fost de parerea ca legi copilul de calorifer :)))) dar,daca parintele vrea de copac,asa facem :)))) |
||
anaROBERT Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:28 |
||
cory_emy Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:28 |
||
credeam ca nu inteleg eu bine ......... | ||
cory_emy Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:30 |
||
De la: cory_emy, la data 2010-11-17 00:30:25 credeam ca nu inteleg eu bine ......... Cory,nici nu trebuie sa te chinuii.... nu prea ai ce intelege.. bazaconii :))))) |
||
anaROBERT Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:32 |
||
Vreau si io sa-mi leg copilu'! Da cini ma ajuta si pi mini, ca nu poci de una singura? | ||
sora_ilsi Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:32 |
||
De la: sora_ilsi, la data 2010-11-17 00:32:50Vreau si io sa-mi leg copilu'! Da cini ma ajuta si pi mini, ca nu poci de una singura? eu te-as ajuta,dar.....virtual :))) pai vezi sa nu te lege el,sora :))) |
||
anaROBERT Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:34 |
||
si eu pe al meu.... dar zgaraie tare.... mai bine pe al vecinilor | ||
cricat Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:35 |
||
de-aia mi-e teama si mie...te-ai prins | ||
sora_ilsi Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:35 |
||
pai haideti fetelor sa ne ajutam reciproc | ||
cory_emy Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:37 |
||
hai | ||
sora_ilsi Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:39 |
||
deci..... sora,te baga sihastru sub sutana lui,ca ii esti draga,ii asculti intelepciunile :))) cri mami,tu doar sa legi copilul ecinului(deocamdata)iti va venii si tie randul....trut me :) cory,a ta e cuminte,nu e cazul |
||
anaROBERT Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:39 |
||
ana... dar de ce sa leg copilul vecinului.... nu este mai bine sa il leg pe vecinul parca este mai palpitant nu? |
||
cricat Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:41 |
||
tu esti enoriasa lui, ano, nu io... | ||
sora_ilsi Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:42 |
||
anuska ai tu impresia ca e cuminte ....are doar fata de ingeras ....ce se ascunde dupa, doar eu stiu | ||
cory_emy Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:42 |
||
hmmm.... am citit cu mare atentie cele scrise de daniil. asta ar nsemna ca toti copii sunt posedati mai mult sau mai putin.... deci, fetelor, legati-va copii de calorifer si stropiti-i daniile, mare figura mai esti |
||
aly_fab Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:44 |
||
De la: cricat, la data 2010-11-17 00:41:54ana... dar de ce sa leg copilul vecinului.... nu este mai bine sa il leg pe vecinul aaaaa,de asta-mi esti :))) palpitant va fi numai daca ma chemi si pe mine :)) hi hi,sa te ajut sa il legi,dupa care poti pleca linistita :)))) |
||
anaROBERT Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:44 |
||
si prea cuviosul... | ||
sora_ilsi Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:44 |
||
pe vecinul il legam eventual de pat ...de calorifer parca nu prea merge sau daca fanteziile sunt cu caloriferul asta e | ||
cory_emy Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:47 |
||
Oitzelor, pravoslavnicia mea se va indrepta catre o Sfanta Hodina. Fiti vigilente la corintele ciopiilor, si aveti grija de ei ca sa nu ajunga in bratele dezamtului sau ale Necuratului golitor de carduri. Hail our Lord! Amin + |
||
daniil_pravoslavnic Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:49 |
||
cory, il legam de si de pat si de calorifer (pe rand ).... saracu' vecinu..... ce i se pregateste.... |
||
cricat Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:50 |
||
las' ca si lui i-o placea... | ||
sora_ilsi Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:51 |
||
cri,ai grija la alegerea vecinului.... unu tanar,brunetel,ochii verzi,bine facut si viril dom'le.... :)))) iar voi....stati la coada :))) |
||
anaROBERT Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:52 |
||
anuska ....n-ai gusturi rele !!!! | ||
cory_emy Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:54 |
||
coada e-n formare...de-aia nu mai raspunde nimeni...e ocupati... | ||
sora_ilsi Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:54 |
||
ana... tanar este, brunet este, dar are ochii albastrii il facem sa ii tina inchisi .... bine? |
||
cricat Postat pe 17 Noiembrie 2010 01:04 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Castiga o tricicleta cu copertina Chipolino oferita de www.strollers.ro | 34 | De la: aanalis 6 Septembrie 2009 15:21 |
cabinet specializat copii 0-6 ani | 1 | De la: irinae 2 Octombrie 2009 12:13 |
cu copii/bebei la mare | 15 | De la: office_salinasusesi_ro 13 Septembrie 2010 23:06 |
|
||
bb-ei nascuti in august..la mai mult.... | 25 | De la: office_salinasusesi_ro 18 Martie 2010 09:55 |
Vand carucior marca Hauck | 1 | De la: XEMONIA 12 Martie 2009 23:18 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară