sunt o geamanutza cu ascendent in scorpion inflamata de un leu cu ascendent in leu, capos si atotstiutor...ca tovarasi ne e bine, ca amanti si mai bine....sunt insa ft curioasa daca micuta colaborare va fi ceva mai mult decat o flama...trebuie sa recunosc ca ma cam irita atitudinea sa "je sais tout".... Andreea |
andreeaolteanu Postat pe 19 Noiembrie 2010 11:15 |
---|
draga mea, eu sunt o gemanuta cu ascendent in fecioara, iar el este leu cu ascendent in fecioara...suntem la inceputul relatiei si merge...eu ii aduc argumente solide pentru toate acele afirmatii ale lui, despre care eu stiu altceva si nu are cum sa ma contrazica, deci acel ,,je sais tout``, este uneori demolat... leii...trebuie sa le gadili orgoliul, sa le tii treaz interesul aratandu-le cat esti de desteapta, atragatoare, ce noroc are ca ii esti partenera, fa-l sa fie mandru de tine si-l vei avea in palma...se zice ca nu sunt chiar atat de siguri pe ei precum vor sa arate...si se mai spune ca aceasta combinatie zodiacala este una fericita, chiar si in casnicie si ca deseori gemenii intalnesc in viata lei...mie mi se intampla a doua oara. prima data am ajuns la divort numai pentru ca eu nu am acceptat nici in ruptul capului sa il las sa ma domine...daca tu esti flexibila si gemenii slava Domnului sunt si mai esti si avizata ca leutii trebuiesc cocoliti cu laude, nu are cum sa nu iti fie bine. tine-ma la curent cu evolutia relatiei.numai bine! |
tsg Postat pe 26 Octombrie 2011 21:59 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
westie | 4 | De la: tamaruka 24 Ianuarie 2011 20:25 |
Zodii pentru fiecare zi de nastere-zodia RAC | 32 | De la: ameno 20 Septembrie 2010 17:05 |
peste betta | 3 | De la: quasaria 29 Decembrie 2011 00:23 |
|
||
buna tuturor zodiilor | 1 | De la: garbo077323 28 Ianuarie 2010 12:12 |
eu sagetator el leu.... | 2 | De la: garbo093584 7 Noiembrie 2011 20:18 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice