Dac� ave�i casa plin� de de�euri electrice, electronice, sau de electrocasnice vechi care stau prin debara sau garaj, ave�i ocazia s� sc�pa�i de ele responsabil �n zilele de 3 �i 4 decembrie. Luna viitoare se �nt�mpl� din nou Marea Debarasare, ac�iune �n cadrul c�reia autorit��ile preiau DEEE-urile direct din fa�a caselor �i a blocurilor. Tot ce trebuie s� face�i este s� le scoate�i pe trotuar �n ziua respectiv�. �i dac� tot e decembrie, v� pute�i g�ndi dac� nu cumva ve�i �nlocui o parte din aparatura �nvechit� cu ceva mai modern, cu ocazia s�rb�torilor. Dac� v-a�i g�ndit cumva s� �l preda�i la comerciant pentru a ob�ine o reducere la produsul nou din aceea�i gam�, v� anun��m c� aceast� politic�, numit� buy back a fost eliminat�. Aparatele electronice si electrocasnice stricate (DEEE)vor fi preluate de comerciant �n momentul �n care cump�ra�i un produs nou cu acelea�i func�ii, dar nu se mai ofer� recompens� material�. Avem �ns� siguran�a c� acele DEEE-uri nu vor polua natura. V-am spus c� treaba asta cu colectarea selectiv� va deveni tot mai simpl�. S� nu uit�m c� o s� dispunem �i de puncte permanente de colectare selectiva pentru DEEE, unul la 50 000 de locuitori. R�m�n �i Col�urile Verzi, mereu la dispozi�ia voastr�, fie la birou, fie in hypermarketuri. A�adar, trimite�i aparatura veche spre reciclare! Vin s�rb�torile �i trebuie s� facem loc pentru cadouri �i bun�t��i. Reciclare pl�cut�! |
||
OmuletiiVerzi Postat pe 19 Noiembrie 2010 13:13 |
||
---|---|---|
bre, da' sectie de debarasatori independenti, care vin sa colecteze in lipsa proprietarilor, aveti?... | ||
zambil Postat pe 19 Noiembrie 2010 13:20 |
||
nea Zambil, nu te dezminti | ||
|
||
panty_C Postat pe 19 Noiembrie 2010 13:23 |
||
zambile, aia fac voluntariat | ||
zambila Postat pe 19 Noiembrie 2010 13:32 |
||
@zambil, sunt ceva companii agreate si specializate in colectarea DEEE la Marea Debarasare. numai pe ei ii recomandam! in rest vesnica replica: nu deschide usa necunoscutilor :) | ||
OmuletiiVerzi Postat pe 19 Noiembrie 2010 13:51 |
||
pai eu ziceam de d-aia care-o deschid ei singuri... nu de amatori... | ||
zambil Postat pe 19 Noiembrie 2010 13:54 |
||
ei, profesionistii nostri vor colecta DEEE-urile lasate de voi in fata casei. nu se apropie de usa :) fiecare cu profesionistii lui :) |
||
OmuletiiVerzi Postat pe 19 Noiembrie 2010 14:08 |
||
crez ca profesionistii vostri-o sa cam someze, daca va faceti reclama pe garbo... dadurati banii degeaba, zic eu... | ||
zambil Postat pe 19 Noiembrie 2010 14:26 |
||
@ omuletii - merci de informare. nu stiu nsa cata lume mai arunca ceva pe vremurile astea, sau isi permite sa mai cumpere noutati, doar daca nu arde. @ zambil - ce ai ma cu ong-urile si cu oamenii mai green? f bine ca mai aflam si noi cate una alta. in tara asta numai ong-uril au mai rams sa se lupte cu civilizarea poporului. in rest, ne manelizam si analfabetizam in mare stil. hai lasa verziturile in pace si nu fi baiat rau :) |
||
cristi_iordache Postat pe 21 Noiembrie 2010 17:26 |
||
@ bre nea cristele... si-au si gasit nume astia... auzi la ei, omuletii verzi... daca vreau sa fac plangere la politie ca mi-au saltat combina din casa, ce le zic?... ca mi-au luat-o martienii?... parca-l si vaz pe nea cashcheta umflandu-se de ras... | ||
zambil Postat pe 21 Noiembrie 2010 17:45 |
||
mai eu zic ca te pripesti in cugetare. Ei sunt un ONG care sustin evemimente ECO http://bit.ly/aFO1OR si tot ce e legat de reciclare. nu vin ei personal sa iti ridice din fata blocului DEEE-ul. tu trebuie sa pui acolo deseul cu manuta ta, nu ti-l ia nimeni. deci nu poti face plangere & .... hai, lasa mojiciile si carcoteala |
||
cristi_iordache Postat pe 22 Noiembrie 2010 17:00 |
||
corect... sa lasam topicu' sa doarma linistit... | ||
zambil Postat pe 22 Noiembrie 2010 19:30 |
||
Eu zic ca e o initiativa foarte buna din partea lor.. Si de ce sa nu ii sprijine cei de la Garbo? La o adica aici gasesti majoritar doamne...si doamnele selecteaza deseurile si hotarasc ce se arunca, ce se pastreaza.. Asa ca nea Zambil, tare bagacios mai esti |
||
andruta86 Postat pe 23 Noiembrie 2010 00:28 |
||
@zambil - noi suntem un ONG care sutitnem si promovam diferite activitati care au ca scop principal recilarea, in special cea a DEEE (deseuri electrice, electronice si electrocasnice) daca dai un search pe google, vei gasi si site-ul nostru si vei vedea mai mutle acolo @Andruta - Multumim !!! dar cand vrei sa schimbi ceva, sau sa ajuti o cauza concret, incepi prin propria ta contributie (in cazul de fata, cu ocazia Marii Debarasari, daca ia un DEEE de aruncat, scoate-l in fata casei si astfel il vei recicla in mod resposnabil si vei da un exemplu) Reciclare placuta! |
||
OmuletiiVerzi Postat pe 23 Noiembrie 2010 13:13 |
||
aici gasiti lista cu toate zonele din tara de unde se vor colecta deseurile, precum si intervalele orare si firmele acreditate sa colecteze DEEE-urile http://www.mmediu.ro/media/comunicate/12_Decembrie_2010/02.12.2010a.pdf |
||
OmuletiiVerzi Postat pe 3 Decembrie 2010 22:04 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Anatol Basarab-previziuni | 0 | De la: 2 Martie 2010 17:00 |
Concert de muzica indiana | 1 | De la: garbo000001 26 Februarie 2009 20:54 |
"vaticanul si existenta extraterestrilor"' | 1 | De la: Alexxandra 28 Februarie 2010 12:37 |
|
||
CE STIM DESPRE FORMELE DE PSIHOTERAPIE: 10 MAI 2011. | 1 | De la: CLINICAAQUAMARIN 22 Aprilie 2011 14:51 |
Beauty Life EXPO 5 -8 MARTIE 2015 Casa Tineretului | 1 | De la: Marcel_D 15 Februarie 2015 00:14 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară