Dac� ave�i casa plin� de de�euri electrice, electronice, sau de electrocasnice vechi care stau prin debara sau garaj, ave�i ocazia s� sc�pa�i de ele responsabil �n zilele de 3 �i 4 decembrie. Luna viitoare se �nt�mpl� din nou Marea Debarasare, ac�iune �n cadrul c�reia autorit��ile preiau DEEE-urile direct din fa�a caselor �i a blocurilor. Tot ce trebuie s� face�i este s� le scoate�i pe trotuar �n ziua respectiv�. �i dac� tot e decembrie, v� pute�i g�ndi dac� nu cumva ve�i �nlocui o parte din aparatura �nvechit� cu ceva mai modern, cu ocazia s�rb�torilor. Dac� v-a�i g�ndit cumva s� �l preda�i la comerciant pentru a ob�ine o reducere la produsul nou din aceea�i gam�, v� anun��m c� aceast� politic�, numit� buy back a fost eliminat�. Aparatele electronice si electrocasnice stricate (DEEE)vor fi preluate de comerciant �n momentul �n care cump�ra�i un produs nou cu acelea�i func�ii, dar nu se mai ofer� recompens� material�. Avem �ns� siguran�a c� acele DEEE-uri nu vor polua natura. V-am spus c� treaba asta cu colectarea selectiv� va deveni tot mai simpl�. S� nu uit�m c� o s� dispunem �i de puncte permanente de colectare selectiva pentru DEEE, unul la 50 000 de locuitori. R�m�n �i Col�urile Verzi, mereu la dispozi�ia voastr�, fie la birou, fie in hypermarketuri. A�adar, trimite�i aparatura veche spre reciclare! Vin s�rb�torile �i trebuie s� facem loc pentru cadouri �i bun�t��i. Reciclare pl�cut�! |
||
OmuletiiVerzi Postat pe 19 Noiembrie 2010 13:13 |
||
---|---|---|
bre, da' sectie de debarasatori independenti, care vin sa colecteze in lipsa proprietarilor, aveti?... | ||
zambil Postat pe 19 Noiembrie 2010 13:20 |
||
nea Zambil, nu te dezminti | ||
|
||
panty_C Postat pe 19 Noiembrie 2010 13:23 |
||
zambile, aia fac voluntariat | ||
zambila Postat pe 19 Noiembrie 2010 13:32 |
||
@zambil, sunt ceva companii agreate si specializate in colectarea DEEE la Marea Debarasare. numai pe ei ii recomandam! in rest vesnica replica: nu deschide usa necunoscutilor :) | ||
OmuletiiVerzi Postat pe 19 Noiembrie 2010 13:51 |
||
pai eu ziceam de d-aia care-o deschid ei singuri... nu de amatori... | ||
zambil Postat pe 19 Noiembrie 2010 13:54 |
||
ei, profesionistii nostri vor colecta DEEE-urile lasate de voi in fata casei. nu se apropie de usa :) fiecare cu profesionistii lui :) |
||
OmuletiiVerzi Postat pe 19 Noiembrie 2010 14:08 |
||
crez ca profesionistii vostri-o sa cam someze, daca va faceti reclama pe garbo... dadurati banii degeaba, zic eu... | ||
zambil Postat pe 19 Noiembrie 2010 14:26 |
||
@ omuletii - merci de informare. nu stiu nsa cata lume mai arunca ceva pe vremurile astea, sau isi permite sa mai cumpere noutati, doar daca nu arde. @ zambil - ce ai ma cu ong-urile si cu oamenii mai green? f bine ca mai aflam si noi cate una alta. in tara asta numai ong-uril au mai rams sa se lupte cu civilizarea poporului. in rest, ne manelizam si analfabetizam in mare stil. hai lasa verziturile in pace si nu fi baiat rau :) |
||
cristi_iordache Postat pe 21 Noiembrie 2010 17:26 |
||
@ bre nea cristele... si-au si gasit nume astia... auzi la ei, omuletii verzi... daca vreau sa fac plangere la politie ca mi-au saltat combina din casa, ce le zic?... ca mi-au luat-o martienii?... parca-l si vaz pe nea cashcheta umflandu-se de ras... | ||
zambil Postat pe 21 Noiembrie 2010 17:45 |
||
mai eu zic ca te pripesti in cugetare. Ei sunt un ONG care sustin evemimente ECO http://bit.ly/aFO1OR si tot ce e legat de reciclare. nu vin ei personal sa iti ridice din fata blocului DEEE-ul. tu trebuie sa pui acolo deseul cu manuta ta, nu ti-l ia nimeni. deci nu poti face plangere & .... hai, lasa mojiciile si carcoteala |
||
cristi_iordache Postat pe 22 Noiembrie 2010 17:00 |
||
corect... sa lasam topicu' sa doarma linistit... | ||
zambil Postat pe 22 Noiembrie 2010 19:30 |
||
Eu zic ca e o initiativa foarte buna din partea lor.. Si de ce sa nu ii sprijine cei de la Garbo? La o adica aici gasesti majoritar doamne...si doamnele selecteaza deseurile si hotarasc ce se arunca, ce se pastreaza.. Asa ca nea Zambil, tare bagacios mai esti |
||
andruta86 Postat pe 23 Noiembrie 2010 00:28 |
||
@zambil - noi suntem un ONG care sutitnem si promovam diferite activitati care au ca scop principal recilarea, in special cea a DEEE (deseuri electrice, electronice si electrocasnice) daca dai un search pe google, vei gasi si site-ul nostru si vei vedea mai mutle acolo @Andruta - Multumim !!! dar cand vrei sa schimbi ceva, sau sa ajuti o cauza concret, incepi prin propria ta contributie (in cazul de fata, cu ocazia Marii Debarasari, daca ia un DEEE de aruncat, scoate-l in fata casei si astfel il vei recicla in mod resposnabil si vei da un exemplu) Reciclare placuta! |
||
OmuletiiVerzi Postat pe 23 Noiembrie 2010 13:13 |
||
aici gasiti lista cu toate zonele din tara de unde se vor colecta deseurile, precum si intervalele orare si firmele acreditate sa colecteze DEEE-urile http://www.mmediu.ro/media/comunicate/12_Decembrie_2010/02.12.2010a.pdf |
||
OmuletiiVerzi Postat pe 3 Decembrie 2010 22:04 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Babelopolis - Ora�ul de Vacan�� de la Babel | 1 | De la: garbo_3703 26 Mai 2012 13:04 |
SIR ELTON JOHN & BAND - World Tour 2010 LIVE | 1 | De la: Valerium 22 Aprilie 2010 17:08 |
Fundatia Romana de Qigond -Radu Culda Qigong Terapeutic 5-7 aprilie 2011 Timisoara | 1 | De la: Marcel_D 31 Martie 2011 02:09 |
|
||
Gheorghe Iovu -Concert de Muzică Terapeutică- 4 Nov 2016 Casa Tineretului ora 19.45 | 3 | De la: garbo_459002 9 Noiembrie 2016 16:45 |
Curs Qigong cu Maestrul Cezar Culda 13–17 Nov 2017 Timisoara | 1 | De la: 7 Noiembrie 2017 00:07 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn