Dragii mei, acest post se adreseaz� �n primul r�nd oi�elor Domnului, dar pot s�-l citeasc� f�r� sfial� �i berbecu�ii Lui, c�ci pacea �n familie lucru mare este iar dac� nu ave�i �nc� familie ve�i avea �i nu stric� s� �nv��a�i. Am citit pe un forum, in alta parte, o �ntrebare pus� de o bun� cre�tin�, care-�i dore�te s� z�misleasc� dar are sarcin� extrauterin�. �i nu �tia ce s� fac�, s� se roage sau s� asculte de medic, despre care �tim clar ca-o omul satanei pe p�m�nt? I-a r�spuns un cre�tin adev�rat dup� cum urmeaz�:�Roag�-te sf Nectarie, dar din suflet. Te va ajuta mult. Cite�te pe forumul respectiv despre minunile Sf. Nectarie, ai s� g�se�ti cazul unei femei din hunedoara, care avea sarcin� extrauterin�, s-a rugat sf Nectarie, �i cu ajutorul unui vecin a n�scut o feti�� normal�, pe care o cheam� Nectaria.� Nimic mai adev�rat, dar pe de alt� parte �i incomplet. Am mai ar�tat (�i voi care m� urm�ri�i �nc� de la �nceput �ti�i deja) c� femeia poate r�m�ne �ns�rcinat� indiferent dac� se las� iubit� normal sau (Doamne iart�-m�) prin gur� sau fund. Am ar�tat �n acel articol c� Dumnezeu �i arat� calea spermatozoidului �nving�tor �i c� � dac� e nevoie � �l �mpinge cu miloas� m�na Lui p�n� la ovul �i-i arat� Calea. C�ci Dumnezeu recunoa�te un bun cre�tin �i un om de n�dejde �nc� din stadiul de spermatozoid. A�a c� sfatul bunului cre�tin e unul corect. Dac� vrea Domnul, un copil poate fi conceput �i crescut �i �n afara uterului, chiar �i �n intestinul gros. �n acest caz �ns� na�terea va fi una mult mai grea, datorit� dimensiunilor capului f�tului. Dar femeia cre�tin� nu se sperie de ceva at�t de nesemnificativ. �n plus, doar primul iese mai greu, pentru urm�torii �apte copii na�terea devenind din ce �n ce mai u�oar�. Un ultim sfat legat de medicii ginecologi. Femeia cre�tin� nu trebuie sa se duca la un asemenea medic. Numai desfr�natele o fac, din placerea de a-�i ar�ta cu neru�inare ceea ce numai so�ul in fata lui Dumnezeu trebuie sa vad�. O fac din placerea de a fi privite in acest fel de aproape si pentru ca in desfr�narea lor nu �i pot tine picioarele apropiate. Daca totu�i nu ave�i �ncotro si trebuie sa va vad� un asemenea copil al satanei, ave�i grija ca m�car o s�pt�m�n� �nainte de vizita la ginecolog sa nu va sp�la�i acolo jos si sa nu va schimba�i chilo�ii. Inutil sa va aduc aminte ca Tat�l Ceresc nu va vrea epilate. Daca v-ar fi vrut a�a va f�cea direct fara par. Astfel, Dumnezeu care-i sus si le vede pe toate, va �ti ca a�i f�cut tot ce v-a stat in puteri ca nici medicului sa nu-i placa ce vede caci � dup� cum bine �tim � �i-a ales aceasta meserie tot din desfr�nare. |
||
daniil_pravoslavnic Postat pe 20 Noiembrie 2010 11:38 |
||
---|---|---|
Titlu fara sens...N-ai spus nimic de 'ginecoloaga' parinte! te-ai ratacit pe drum, unde era mana Domnului sa-ti arate calea? ![]() |
||
ufishor Postat pe 20 Noiembrie 2010 11:43 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
aly_raz Postat pe 20 Noiembrie 2010 11:44 |
||
Admit ca esti foarte original... ![]() |
||
Luna_in_capricorn Postat pe 20 Noiembrie 2010 11:44 |
||
Neluminata ufishor, daca domnul, in mare Lui bunatate, ar fi dorit sa iti dea darul intelegerii cuvintelor, cu siguranta ca ai fi inteles ca vorbeam de "ginecologie" ca ramura a medicinii, si nu de o persoana. Amin + |
||
daniil_pravoslavnic Postat pe 20 Noiembrie 2010 12:01 |
||
iote domne` c-a mai scos sihastrul un subiect!!! ![]() ![]() |
||
aly_fab Postat pe 20 Noiembrie 2010 12:02 |
||
No...si 'ramura' asta e accesibila numai barbatilor? Doctoritele-s tot desfranate, hai ca m-am 'luminat'...noapte buna! PS:"Dumnezeu recunoa�te un bun cre�tin �i un om de n�dejde �nc� din stadiul de spermatozoid" daca isi incepe calatoria prin" gur� sau fund (Doamne iart�-m�)". Acum stim pe unde isi incep existenta cei mai buni crestini, mda |
||
ufishor Postat pe 20 Noiembrie 2010 12:09 |
||
ce am inteles ? cum au ramas insarcinate unele femei pe aici. si de ce nu merg la medic si cer sfaturi pe forum..... cica nu este crestineste. ![]() |
||
cricat Postat pe 22 Noiembrie 2010 22:37 |
||
yep asa-i aici avem de toatre si medici ginecologi sexologi psihologi psihiatrii ce mai o adevarata clinica ![]() ![]() un spital d'ala de urgente era un topic " situatii de utgenta" sa le indrumam acolo pe ceel care raman insarcinate pe forum ![]() ![]() |
||
tusi_Oli Postat pe 22 Noiembrie 2010 22:42 |
||
Binecuvanteaza, parinte! ![]() Noup! Ba mai bine nu! ![]() De la: daniil_pravoslavnic, la data 2010-11-20 11:38:45 Inutil sa va aduc aminte ca Tat�l Ceresc nu va vrea epilate. Daca v-ar fi vrut a�a va f�cea direct fara par. Observatia: prin analogie, daca bunul Dumnezeu ar fi vrut sa tinem post si sa nu mancam "de dulce", nu ne-ar fi facut oare, in mare mila Sa, ierbivori? ![]() |
||
Thor_again Postat pe 22 Noiembrie 2010 22:54 |
||
pacatosule ![]() |
||
Freya_ Postat pe 22 Noiembrie 2010 23:00 |
||
"A�a c� sfatul bunului cre�tin e unul corect. Dac� vrea Domnul, un copil poate fi conceput �i crescut �i �n afara uterului, chiar �i �n intestinul gros. �n acest caz �ns� na�terea va fi una mult mai grea, datorit� dimensiunilor capului f�tului. Dar femeia cre�tin� nu se sperie de ceva at�t de nesemnificativ. �n plus, doar primul iese mai greu, pentru urm�torii �apte copii na�terea devenind din ce �n ce mai u�oar�" oooo Doamne........ ![]() ![]() |
||
cricat Postat pe 22 Noiembrie 2010 23:37 |
||
bag seama ca daniil popa, este oitza ratacita | ||
Laura_M Postat pe 22 Noiembrie 2010 23:43 |
||
De la: daniil_pravoslavnic, la data 2010-11-20 11:38:45 Daca totu�i nu ave�i �ncotro si trebuie sa va vad� un asemenea copil al satanei, ave�i grija ca m�car o s�pt�m�n� �nainte de vizita la ginecolog sa nu va sp�la�i acolo jos si sa nu va schimba�i chilo�ii. Mie unul mi se pare geniala, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
anakin Postat pe 22 Noiembrie 2010 23:52 |
||
asa are dezlegare la peste? ![]() |
||
Laura_M Postat pe 22 Noiembrie 2010 23:56 |
||
Cred ca percepem spusele pravoslavnicului un pic diferit, nespa? ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
anakin Postat pe 23 Noiembrie 2010 00:00 |
||
Neee, Anakinu! ASTA face toti banii! ![]() De la: daniil_pravoslavnic, la data 2010-11-20 11:38:45 Am ar�tat �n acel articol c� Dumnezeu �i arat� calea spermatozoidului �nving�tor �i c� � dac� e nevoie � �l �mpinge cu miloas� m�na Lui p�n� la ovul �i-i arat� Calea. C�ci Dumnezeu recunoa�te un bun cre�tin �i un om de n�dejde �nc� din stadiul de spermatozoid. |
||
Thor_again Postat pe 23 Noiembrie 2010 00:01 |
||
![]() ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 23 Noiembrie 2010 00:03 |
||
![]() Las-o, bre, ca Laura a cam tras la masea in seara asta cu celelalte cotzofene ![]() ![]() |
||
Thor_again Postat pe 23 Noiembrie 2010 00:03 |
||
Vazui asta, si pot spune ca Laura este de un umor involuntar de-a dreptul delicios... insa taman ce ma pregateam sa spun ca, involuntar ![]() ![]() |
||
anakin Postat pe 23 Noiembrie 2010 00:05 |
||
n-am ce sa iau de bun ![]() |
||
Laura_M Postat pe 23 Noiembrie 2010 00:06 |
||
Me non! ![]() ![]() ![]() |
||
Thor_again Postat pe 23 Noiembrie 2010 00:08 |
||
![]() |
||
Laura_M Postat pe 23 Noiembrie 2010 00:10 |
||
![]() ![]() ![]() |
||
anakin Postat pe 23 Noiembrie 2010 00:14 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Menage a trois | 18 | De la: narcysa 12 Mai 2011 20:30 |
Pastrarea virginitatii pina la casatorie PRO si CONTRA | 165 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 08:56 |
NU MAI STIU CE SA FAC SI CUM SA MA MAI COMPORT?? | 5 | De la: tabita 9 Mai 2010 07:32 |
|
||
UNDE E MAI RAU (LA GINECOLOGIE SAU LA DENTIST)? | 103 | De la: estela 15 Aprilie 2010 04:53 |
Cum trebuie sa fie sperma ca si consistenta pt a fi sigura ca barbatul de langa tine este apt pt procreere? Exista o astfel de catalogare? | 44 | De la: mika_mika 28 August 2009 15:10 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9