De la: garbo184899, la data 2011-03-17 07:13:11De la: garbo165292, la data 2010-12-17 10:19:10Buna..ma masturbez cam la 2-3 zile..vreau sa discut cu femei care se masturbeaza..si barbati..rog fara misto si glume proaste.. Sa ma bata soarele daca n-am ras cu lacrimi! |
||
Allegra Postat pe 19 Martie 2011 19:46 |
||
---|---|---|
cooorect ! | ||
Freya__ Postat pe 19 Martie 2011 19:59 |
||
Multe multumiri...vad ca sunteti foarte cunoscatori in domeniu...chestia este ca unii o fac...iar altele nu recunosc... | ||
|
||
garbo165292 Postat pe 6 Aprilie 2011 13:59 |
||
astept o tipa fara prejudecati de pe acest sait..sau forum..sa ma vindece... | ||
garbo165292 Postat pe 6 Aprilie 2011 14:01 |
||
hmmm ............ | ||
cory_emy Postat pe 6 Aprilie 2011 14:15 |
||
Cory sau Emy...esti amatoare...sau profesionista...?sau esti prietena cu Manuela...si noi nu stim..... | ||
garbo165292 Postat pe 6 Aprilie 2011 15:17 |
||
Oitele si berbecutii Domnului, fie ca in postul Sfintelor paste sa va lumineze duhovnicul vostru preferat asupra acestui cumplit adevar pe care multi dintre voi nu il acceptati, dar il practicati. Printre smintelile la care oamenii se dedau, unii dintre ei chiar de mai multe ori pe zi, se num�r� �i onania. Onania (sau masturbarea) este un p�cat trupesc care poate fi iertat, at�ta vreme c�t este comis cu sufletul curat. C�ci zice Cartea Sf�nt� a�a: �s� nu p�c�tuie�ti cu g�ndul�. �n p�catul onaniei cad de cele mai multe ori tinerii, sminti�i �n cur��enia lor de c�r�i �i reviste sataniste cum ar fi revistele de mod� �i lifestyle sau c�r�i precum Ion de Liviu Rebreanu. Tinerii no�tri citesc sau se uit� la fotografii satanice cu fotomodele �nfrumuse�ate artificial prin unealta diavolului numita Photoshop, apoi �nchid ochii �i �ncep s� se masturbeze. Acesta e marele p�cat pe care �l comit: g�ndurile necurate din timpul masturb�rii. A�a cum ne �nva�� Biblia, s�m�n�a b�rbatului i-a fost dat� de Dumnezeu pentru procreere. Onan a fost ucis de Tat�l Nostru nu pentru c� se masturba ci pentru c� �i risipea s�m�n�a: "�tiind �ns� Onan c� nu vor fi urma�ii ai lui, de aceea, c�nd intra la femeia fratelui s�u, el v�rsa s�m�n�a jos ca s� nu ridice urma�i fratelui s�u. Ceea ce f�cea el era r�u �naintea lui Dumnezeu �i Dumnezeu l-a omor�t �i pe acesta (Geneza 38)" Dup� cum vede�i, Dumnezeu Tat�l nu l-a pedepsit pentru onanie ci pentru risipirea semin�ei. Ce este de f�cut, dac� nu pute�i s� v� �nfr�na�i chem�rile ru�inoase? Cum pute�i s� v� ogoi�i sufletul �i trupul f�r� a p�c�tui �n fa�a lui Dumnezeu? R�spunsul este simplu: nu v� �ine�i mintea la lucruri ru�inoase �i mai ales nu v� risipi�i s�m�n�a, c�ci nepl�cute sunt acestea Domnului. Dac� nu v� pute�i �nfr�na �i chiar trebuie s� v� masturba�i, f�ce�i-o cu g�ndul la Iisus �i la momentul potrivit prinde�i s�m�n�a �ntr-o cutiu�� cu capac, pe care trebuie apoi o duce�i la prima biseric� �i s� o pune�i l�ng� cutia milei. Astfel g�ndul vostru va fi curat iar s�m�n�a nu va fi risipit� ci se va �ntoarce la Dumnezeu, c�ci de la el vin toate. Si nu in ultimul rand, apelati la duhovnicul vostru pentru a va inlesni ca fiecare dintre voi sa aveti, in perioada Sfintelor Pasti, cand a pacatui numai cu gandul este complet interzis, cate un "Masturbation Kit" sfiintit, atat pentru barbati, cat si pentru femei, astfel incat la terminare sa va puteti ridica ochii catre icoana sfanta si sa spuneti de trei ori Tatal Nostru intru iertarea pacatului abia savarsit. |
||
daniil_pravoslavnic Postat pe 11 Aprilie 2011 18:07 |
||
oitele Domnului zic, de regula, Sa fie primit ! | ||
Freya__ Postat pe 12 Aprilie 2011 14:22 |
||
deci..,ele..,n-au nevoie de "hint-uri"..,ele stiu ce au de facut.. |
||
roby_cado Postat pe 12 Aprilie 2011 14:25 |
||
robyta, taicule, e o zicala populara... eu pup poala popii, popa pupa poala mea.. |
||
Freya__ Postat pe 12 Aprilie 2011 14:30 |
||
soft??? mai, brother... | ||
michelle_ Postat pe 12 Aprilie 2011 14:31 |
||
Freya__ Postat pe 12 Aprilie 2011 14:33 |
||
he he.. pai.."kiss me..,take me..,..,rape me..",nu-ti spune nimic.? |
||
roby_cado Postat pe 12 Aprilie 2011 14:48 |
||
aham...de-aia eu n-am nevoie de jointuri ca sa-mi induc stari de fericire bre, pacatosilor! unde va umbla mintea aia murdara? ha? |
||
michelle_ Postat pe 12 Aprilie 2011 14:57 |
||
aham..,murdara..,a noastra..(mintea)..ha? | ||
roby_cado Postat pe 12 Aprilie 2011 15:11 |
||
curat murdar! vedeti sa nu va spovedeasca in parte, cu anteriul peste cap, mai pacatosilor care-mi sunteti. |
||
anakin Postat pe 12 Aprilie 2011 15:32 |
||
relax bre.. ca nu ma las nici de-al dreaq spovedit.. mai ales cu chestia aia pe cap.. |
||
roby_cado Postat pe 12 Aprilie 2011 15:57 |
||
Irinucooo!!!!!!!! uite, aici il gasesti pe parintele Daniil! | ||
anakin Postat pe 21 Aprilie 2011 10:31 |
||
parinte daniil pravoslavnic...sau prea slanic..ha,ha..ca preoti slabuti n/am prea intalnit...oare preotii cand fac sex anal intre ei...sau calugarii...nu pacatuiesc...?care/i mai mare pacatos...? iarta/i,Doamne...ca nu stiu ce fac...Aleluia...Osana...Amin...deocamdata... | ||
garbo165292 Postat pe 21 Aprilie 2011 15:19 |
||
parinte daniil pravoslavnic...sau prea slanic..ha,ha..ca preoti slabuti n/am prea intalnit...oare preotii cand fac sex anal intre ei...sau calugarii...nu pacatuiesc...?care/i mai mare pacatos...? iarta/i,Doamne...ca nu stiu ce fac...Aleluia...Osana...Amin...deocamdata... | ||
garbo165292 Postat pe 21 Aprilie 2011 15:20 |
||
||
||
||
ce face singuratatea si batranetea din unii... | ||
namyi Postat pe 21 Aprilie 2011 15:24 |
||
la 292 te refereai, nu? | ||
Thor_again Postat pe 21 Aprilie 2011 15:48 |
||
cum as putea a te ponegri pe tine?! | ||
namyi Postat pe 21 Aprilie 2011 15:58 |
||
iegzact aia ma intrebam si io |
||
Thor_again Postat pe 21 Aprilie 2011 16:15 |
||
pai daca tot am impodobit pomul...macar sa vina si mosu'...un lexus ceva...apoi ,nu mai am nicio retinere in a ''face rau'' | ||
namyi Postat pe 21 Aprilie 2011 16:17 |
||
De la: namyi, la data 2011-04-21 15:24:21ce face singuratatea si batranetea din unii...Asta si ptr. ca-s "baietii lui mama" si se ascund de mamica lor si cand vorbesc la telefon cu vreuna...asa ca se lucreaza cu..Manuela!!Unele mama-si "iubesc" atat de mult baietii...ca nici nu realizeaza ca de fapt le fac numia rau!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 21 Aprilie 2011 19:07 |
||
m/ati inteles gresit..nu ma balbaiam...dintr/o greseala s/a repetat mesajul..oricum raspuns la intrebare tot n/am primit...nici n/avea replica respectivul probabil...pt Betty:poate ai dreptate,dar tu de ce te ascunzi de sotul tau cand esti cautata la telefon...?de ce/mi ceri sa te sun intre anumite ore cand esti la serviciu si cand poti vorbi linistita...???...si daca cumva nu te sun...vai,doamne...ma bombardezi cu mesaje... revin...nu mi/e teama de mamica..ci nu vreau sa stie tot ce fac...poate si tu te masturbezi,dar ti/e jena sa recunosti...e la moda..mai ales pe/acest forum...Paste fericit...Iarta/i,Doamne,ca nu prea stiu ce fac...sau ce vorbesc... | ||
garbo165292 Postat pe 23 Aprilie 2011 02:20 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
NU MAI STIU CE SA FAC SI CUM SA MA MAI COMPORT?? | 5 | De la: tabita 9 Mai 2010 07:32 |
>:D< o parere.. | 22 | De la: mia79x 14 Iunie 2009 11:41 |
oare sunt insarcinata? | 45 | De la: tusi_Oli 17 Februarie 2011 10:49 |
|
||
cine mintzeste cel mai tare in Romania | 42 | De la: nelly05 6 Iulie 2010 21:22 |
buna | 43 | De la: ollyy 14 Iulie 2011 14:12 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural