buna mamicilor! sunt noua pe aici si as vrea sa-mi recomandati un meniu pentru pustiu'meu de 10 luni care nu vrea nici un fel d lapte. acum meniul lui e cam asa; 8.30 fructe cu sau fara branza 11.30 supa de gaina cu taitei/galuste sau ciorba de perisoare 13 carne de gaina/vita/peste/ficat cu legume, uneori ou 17 doua iaurturi 20.30 cereale. problema este ca de cateva zile nu mai vrea fructele dimineata. imi recomandati ceva? multumesc! |
||
iovanca Postat pe 25 Noiembrie 2010 10:26 |
||
---|---|---|
la 10 luni sunt destul de multe retete pentru bebei. si al meu are tot cam aceeasi varsta. eu de ex ii dai cereale dimineata, sau iaurt...apoi pe la ora 11 si ceva fructe, la ora 1 masa de pranz, care incerc sa o difersific mult ..cu legume si carne...si seara depinde...ce-mi trece prin mana...plus fructe (mar ras, banana pure etc) eu cred ca masa de dimineata este importanta si poate lui ii este foame de mancare...eu fructele le consider si le dau mai mult ca desert...incerc sa ii dau dupa fiecare masa si fructe.. incearca sa i faci budinci diferite pentru bebelusi. daca te intereseaza o carticica electronica scrie-mi un mesaj prvat cu adresa de e-mail . |
||
aly_fab Postat pe 25 Noiembrie 2010 16:40 |
||
scuze pentru greseli de tipar, dar scriu cu un singur deget, si cu puiu adormit in brate... | ||
|
||
aly_fab Postat pe 25 Noiembrie 2010 16:44 |
||
multumesc mult! chiar azi de dimineata i-am dat cereale pentru ca fructele le-a refuzat. crezi ca e prea mult sa ii dau creale si dimineata si seara? |
||
iovanca Postat pe 26 Noiembrie 2010 19:24 |
||
http://puericultura-iasi.blogspot.com/p/alimentatia-copilului-1-3-ani.html |
||
faucakappa Postat pe 24 Ianuarie 2011 12:47 |
||
http://puericultura-iasi.blogspot.com/p/alimentatia-diversificata.html | ||
faucakappa Postat pe 24 Ianuarie 2011 12:47 |
||
Buna, Daca esti amabila si poti, imi trimiti si mie pe email cartea electronica ? Multumesc, Monica [email protected] |
||
monica_sofia Postat pe 4 Iulie 2011 12:32 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
scurgere ochisor | 32 | De la: office_salinasusesi_ro 12 Aprilie 2010 23:40 |
Mersul bebelusilor | 5 | De la: andre_david 17 Septembrie 2009 16:51 |
Port bebe sau carucior | 12 | De la: vasilicasavoiu 7 Martie 2009 12:25 |
|
||
botezul si scaldatoarea copilului | 9 | De la: office_salinasusesi_ro 20 Martie 2010 08:38 |
mamici din brasov | 1 | De la: flo09 5 Noiembrie 2009 12:52 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară