Ce parere aveti? | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 26 Noiembrie 2010 22:58 |
||
---|---|---|
n-ai dreptate | ||
casperphantom Postat pe 26 Noiembrie 2010 23:11 |
||
Sigur ca am dreptate...Oamenii negativi,distrug caracterul altor oameni prin rautatile lor......Pe cand un om pozitiv sunt constructivi..Ii ajuta pe altii sa se contruiasca..Numai ca este mai greu...Pt ca este mai usor sa fii distructiv decat sa fii contructiv....Pt ca sa distrugi pe altii este foarte usor....Dar ca sa contruiesti pe altii oameni este foarte greu....Dar asa oameniii pozitivi,,,sunt contructivi | ||
|
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 1 Decembrie 2010 16:54 |
||
pai firea omului este si pozitiva si negativa dap si ar trebui lupty sa ne straduim mai mult sa dezvoltam partea pozitiva si cei cu partea negativa dezvoltata sa ii deportam | ||
floare_cu_colti Postat pe 1 Decembrie 2010 17:14 |
||
am parerea ca ..oamenii ostili progresului nu sunt obligatoriu negativi... ....nu stiu cum sa explic eu asta ...acum dar sunt oameni in aparenta foarte pozitivi si constructivi care sunt mai ostili progresului decat chiar cei care isi declara negativitatea |
||
garbo171675 Postat pe 1 Decembrie 2010 17:21 |
||
pe toate topic-urile spui aceleasi chestii, de ce ai mai deschis un altul? esti buna si construiesti, nu? Dumnezeu stie ce construiesti? adica topic-uri |
||
Laura_M Postat pe 1 Decembrie 2010 17:25 |
||
ranchiunoaso,voiam sa te injur, da'nu meriti sa-mi distrug eu wa-ul pentru tine, sincer in momentul in care am vazut ca scrii asa vehement "n-ai dreptate" mi-am dat seama cat de neostila esti, adica deloc, ioc,pauza, gherla, cum sa-ti mai spun sa intelegi, cred ca tie-ti explica biblia o fatuca de la iehovistii si aia novice, | ||
casperphantom Postat pe 1 Decembrie 2010 17:48 |
||
eu am scris aia, ma duc sa ma culc sunt beat | ||
casperphantom Postat pe 1 Decembrie 2010 17:50 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
CUNOASTETI MULTE FEMEI CARE FAC COPII DOAR PENTRU A FI LUATE IN CASATORIE? | 209 | De la: pik_nik 7 Aprilie 2010 17:06 |
flirtul la femei | 94 | De la: Thor_again 14 Martie 2011 16:41 |
DACA TI-AS OFERI....... | 906 | De la: Rotty 23 Mai 2020 10:29 |
|
||
Sotul meu are 150 kg si eu 60. | 9 | De la: dennissa 4 Martie 2012 09:22 |
De ce oare dupa divort barbatii platesc o pensie alimentara amarata la copii,apoi ei sunt liberi sa faca din nou alti copiii si alte femei | 53 | De la: demonsauinger 24 Iunie 2011 13:43 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară