buna tuturor..... am o problema care ma framanta de cateva luni, daca o sa puteti sau o sa vreti sa-mi dati un sfat ar fi mininat. in martie m-am despartit de prietenul meu cu care am avut o relatie de 2 ani (de aproximativ 6 luni ne certam cam des si a mai intervenit o despartire de 1 saptamana)de cand ne-am despartit nu reusesc sa ma linistesc caut pretexte sa-i aud vocea dar in acelasi timp am un sentiment de ura(nu e cuvantul potrivit dar nu gasesc altul acum) mai ales de cand am aflat ca m-a inselat cand am fost despartiti o saptamana (si nu va mai zic ca ne-am mai ales si cu o boala cu transmitere sexuala).cand am mers la doctor si a zis ca e boala cu trasmitere sexuala nu am vrut nici in ruptul capului sa cred ca m-a inselat (am dat vina pe toaletele publice etc). ce nu-mi iese din minte este cinismul cu care el m-a acuza pe mine ca l-as fi inselat (nu voi face asta niciodata;sper sa ma fereasca Dumnezeu de o fapta de genul asta.). eu am aflat ca m-a inselat acum vreo 2 luni abia (el mi-a zis cand l-am intrebat). sunt constienta ca si eu am partea mea de vina in toata relatia asta (eu tineam posturile iar el intodeauna i-a reprosat chestia asta )- poate si eu l-am impins dar ma gandesc daca era vb de o sarcina de o boala ce ar fi facut nu ar fi fugit la alta?oki a facut-o in momentul cand eram certati dar trebuia in momentul cand ne-am hotarat sa reincepem relatia sa-mi zica sa fie cinstit. nu-i asa? voi ce credeti pot sa trec peste toata lupta care se duce in sufletul meu? meritam sa mai incercam sa reconstrumim relatia sau se poate chestia asta? multumesc anticipat si o sa va tin la curant |
||
dalla17 Postat pe 1 Decembrie 2010 14:27 |
||
---|---|---|
NU | ||
sora_ilsi Postat pe 1 Decembrie 2010 14:30 |
||
scuze am uitat sa spun un lucru foate important in incercarea de a nu va plictisi cu povestioara: certurile au inceput in momentul cand i-am pomenit de nunta (el a zis sa mai asteptam motivand tot felul de prostii) | ||
|
||
dalla17 Postat pe 1 Decembrie 2010 14:38 |
||
e tot NU...sunt enorm de multe evidente ca nu e ce trebuie... | ||
sora_ilsi Postat pe 1 Decembrie 2010 14:47 |
||
stiu ca ai dreptate eu ma invinovatesc de anumite lucruri dar toate au fost dupa comportamentul lui (doar problema cu postul a fost de la inceput).ms mult o sa tin cont de parerea ta | ||
dalla17 Postat pe 1 Decembrie 2010 15:14 |
||
eu zic sa privesti inainte, omeni se despart , dar trebuie sa inveti sa treci peste asta | ||
narcysa Postat pe 12 Decembrie 2010 06:20 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
RECUNOSTI CA TI-AI INSELAT SOTUL? | 334 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 11:48 |
minte si apoi ii pare rau | 3 | De la: melania33 22 Mai 2011 10:07 |
Iubire-tradare | 59 | De la: mariany 26 Septembrie 2013 22:00 |
|
||
casatorita, pot sa ma intalnesc cu un barbat,vaduv, mai tanar cu 8 ani? | 313 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 11:48 |
SUCCESUL...ESTE SCOPUL VIETII ... | 40 | De la: ana02 20 Iulie 2009 09:41 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice