Activitatea fizica este obligatorie pentru mentinerea unui echilibru fizic si psihic. Multe studii si cercetari continua sa confirme efectele pozitive in plan emotional provocate de activitatea fizica. Un studiu recent a aratat ca la un grup de voluntari care si-au alocat periodic 30 de minute de activitate fizica de rutina a scazut nivelul de anxietate cu 25% si s-au demonstrat schimbari pozitive in ceea ce priveste activitatea lor mentala. O plimbare vioaie, un sprint scurt sau chiar cateva sarituri facute pe parcursul zilei te pot ajuta sa lupti impotriva stresului si sa-ti imbunatatesti atitudinea fata de viata. Exercitiile fizice regulate duc la eliberarea in organism a mai multor substante benefice care ne ajuta sa ne simtim in forma din punct de vedere fizic, mental si emotional. Gasiti o activitate fizica de care sa va bucurati si adaugati o doza de sanatate vietii de zi cu zi printr-o stimulare corespunzatoare a capacitatii de a o practica. Ramaneti in forma si fiti fericiti! Iata mai jos remediile naturale oferite de CaliVita International pentru stimularea activitatii fizice.: Power Mins C 500 (C 1000) Panax Ginseng Full Spectrum Super Mega 50 BioHarmonex Vital A, B, AB, 0 Omega 3 Super Soya Lecithin Natural HGH Suppport Rhodiolin Stress Management http://www.terapii-naturiste.com/calivita/performanta-fizica/activitate-fizica-stimulare.htm |
||
anamariatoma Postat pe 2 Decembrie 2010 09:35 |
||
---|---|---|
Si eu am folosit aceste produse acum 3 ani. Acum am descoperit niste suplimente alimentare care sper sa ma ajute sa slabesc. Le iau cam de 3 saptamani si vad ca am slabit ceva si ma simt mai bine. Auzisem de acaiberry900 de pe internet si imi era teama sa le cumpar pentru ca aveam o prejudecata fata de pastile de slabit in general. Dar vad ca-si fac bine traeba! Spor la slabit! |
||
garbo_11379 Postat pe 12 Februarie 2013 09:34 |
||
Deja mi-ati taiat o postare cat se poate de decent formulata ,de doua ori..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
Rotty Postat pe 12 Februarie 2013 13:24 |
||
Si au functionat?Adica se observa ca ai slabit ceva? Ideea e ca si eu am auzit ca ar fi ok pastilele alea si acum mi-ai trezit interesul:) | ||
garbo_11548 Postat pe 19 Februarie 2013 10:46 |
||
O sa-ti zic efectiv cat am slabit abia la sfarsitul tratamentului:)Deocamdata exercitii fizice si dieta stricta! | ||
garbo_11379 Postat pe 20 Februarie 2013 10:26 |
||
si dupa ce termini cu dieta, lasi si exercitiile fizice, ca ti-ai indeplinit scopul de-a ajunge la 48...50kg... si reincepi cura de ingrasare, pana ajungi ca joiana!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
heartbit Postat pe 20 Februarie 2013 11:47 |
||
Ceao garbo_11379 Si eu am folosit acaiberry900 si am dat jos 6 kg intr-o luna. Sunt niste arzatoare de grasime super eficiente si o sursa importanta de energie! Sper sa nu ma ingras din nou! |
||
garbo_11707 Postat pe 25 Februarie 2013 12:32 |
||
inseamna ca si tu ai avut de unde ![]() de unde le luati frate, kilogramele astea? ca vreau si eu!!! ca sa am ce da jos apoi!! |
||
heartbit Postat pe 25 Februarie 2013 14:45 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Divort | 2 | De la: Christina_Christina_1 26 Martie 2017 08:55 |
aerobic sau fitness pentru slabire | 36 | De la: garbo110799 1 Aprilie 2010 16:39 |
INVITATIE la o Suuuper Petercere KANGOO JUMPS !!! | 1 | De la: aerobicclass 2 Octombrie 2009 18:26 |
|
||
codex alimentarius/ a-ti auzit de el? semnati petitia impotriva acestei aberatii! | 2 | De la: iasomia 6 Noiembrie 2009 14:25 |
Absorbante profilactice si terapeutice | 1 | De la: deliapetrescu 11 Iunie 2009 12:03 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9