Iubirea doare a dracului de tare!

esme
marcel nu e 100% livresc...a razbatut si firescul 'el' in cateva afirmatii...aaaaa...cum ar fi cand a numit-o pe ipotetica nimfomana = o tipa "generoasa cu iubirea ei" !
Ori prin tratate e trecuta la patologie...
ufishor
Postat pe 4 Ianuarie 2011 19:27
Si inca ceva : ai niste verbe interesante care emana mai mult decat masculinitate, daca pot sa ma exprim astfel.
Si de ce ma tot stresezi cu violenta in cuplu? De unde ai inteles ca eu le-as accepta sau le accept?
Eu am asa un sentiment ciudat ; hotul striga hotii
dor72
Postat pe 4 Ianuarie 2011 19:28
De la: quasaria, la data 2011-01-04 19:10:34problema nu e sa ai principii, problema e sa ai principiile care ii trebuie partenerului respectiv, in conditiile in care le pui mai presus de el...

problema e sa nu-ti incalci principiile.
daca acel partener nu le imbratiseaza..,sa fie sanatos..,parerea mea..
roby_cado
Postat pe 4 Ianuarie 2011 19:29
De la: esme, la data 2011-01-04 19:18:27marcel, nu stiu de ce am senzatia faptului ca esti livresc! dupa cum postezi si-ti sustii ideile, pari lipsit de substanta compacta si identitate, adica, acel `eu` firesc, acel punct de vedere propriu, care sa razbata dincolo de randuri si intreg discursul. sunt prea `desavarsite` (ca sa nu fie din carte) acele principii pe care spui ca le ai si ca te calauzesc intru totul, ca sa nu aiba si o doza de regie in ele. sorry ca-ti spun asta! imi pari un fel de indreptar psiho-comportamental, adica un fel de element manipulator, ca si cum ai avea in fata un compendiu sau vreun tratat de cunoastere a omului, ce nu da gres, pt ca nu poate, pt ca, daca scrie negru pe alb, zice-se, nu se insala. ...ca doar n-oi fi Socrate! ... haha! ai vrea tu!

Eu sunt mai circumspecta esme si as zice ca de fapt ( m-am uitat si la poza de profil) Marcel ascunde, nu arata.
Fata aceea nevazuta si necunoscuta de noi e sub filosofie.
Eu vad mai bine printre randuri si am am observat ca si tu citesti al naibii de repede.
Bravo!
Atata perfectiune ascunde prea multe vicii...........
dor72
Postat pe 4 Ianuarie 2011 19:35
da, roby - dar intr-o relatie din asta, cu prea multe principii ale celuilalt, ajungi sa te intrebi da' EU unde drak sint in povestea asta? Contez in vreun mod - sau sint doar ideile lui prestabilite, la care s-a intimplat sa ma potrivesc? Are ceva cu MINE - sau ar putea fi oricare alta care face ciorba buna, are 90-60-9 si recita Shakespeare? Sint doar ce CONSIDERA el ca ii trebuie? Ce simte - in afara de ce considera?

Poti sa fii foarte singur si daca merge caruta... la fel de bine cum esti si daca nu merge.

quasaria
Postat pe 4 Ianuarie 2011 19:37
De la: esme, la data 2011-01-04 19:18:27marcel, nu stiu de ce am senzatia faptului ca esti livresc! dupa cum postezi si-ti sustii ideile, pari lipsit de substanta compacta si identitate, adica, acel `eu` firesc, acel punct de vedere propriu, care sa razbata dincolo de randuri si intreg discursul. sunt prea `desavarsite` (ca sa nu fie din carte) acele principii pe care spui ca le ai si ca te calauzesc intru totul, ca sa nu aiba si o doza de regie in ele. sorry ca-ti spun asta! imi pari un fel de indreptar psiho-comportamental, adica un fel de element manipulator, ca si cum ai avea in fata un compendiu sau vreun tratat de cunoastere a omului, ce nu da gres, pt ca nu poate, pt ca, daca scrie negru pe alb, zice-se, nu se insala. ...ca doar n-oi fi Socrate! ... haha! ai vrea tu!

esme..fouck you(ca altfel nu-mi ia postarea).. cu ineptiile tale pshihologice..
roby_cado
Postat pe 4 Ianuarie 2011 19:39
De la: quasaria, la data 2011-01-04 19:37:08da, roby - dar intr-o relatie din asta, cu prea multe principii ale celuilalt, ajungi sa te intrebi da' EU unde drak sint in povestea asta? Contez in vreun mod - sau sint doar ideile lui prestabilite, la care s-a intimplat sa ma potrivesc? Are ceva cu MINE - sau ar putea fi oricare alta care face ciorba buna, are 90-60-9 si recita Shakespeare? Sint doar ce CONSIDERA el ca ii trebuie? Ce simte - in afara de ce considera?

Poti sa fii foarte singur si daca merge caruta... la fel de bine cum esti si daca nu merge.

eu vorbeam de potrivire de caracter..(inevitabil de principii)..
roby_cado
Postat pe 4 Ianuarie 2011 19:41
roby, ai vrea tu, dar tso! esti mult sub nivelul si standardele mele! de fapt, daca ma gandesc mai bine, nu existi!

si mai invata sa scrii!

ps. dar `psihologice`, iti ia postarea?
esme
Postat pe 4 Ianuarie 2011 19:44
si eu tot de aia vorbeam.
Majoritatea divorturilor care se pronunta pentru "nepotrivire de caracter" releva faptul ca oamenii aia nu se iubesc.
quasaria
Postat pe 4 Ianuarie 2011 19:45
De la: esme, la data 2011-01-04 19:44:48roby, ai vrea tu, dar tso! esti mult sub nivelul si standardele mele! de fapt, daca ma gandesc mai bine, nu existi!

si mai invata sa scrii!

ps. dar `psihologice`, iti ia postarea?

ce ar fi sa gandesti ca nu exista nimeni..,si sa dispari..?
cred ca ar fi un castig pentru toata lumea..
roby_cado
Postat pe 4 Ianuarie 2011 19:47
De la: quasaria, la data 2011-01-04 19:45:49si eu tot de aia vorbeam.
Majoritatea divorturilor care se pronunta pentru "nepotrivire de caracter" releva faptul ca oamenii aia nu se iubesc.

pe dreaq..
stii si tu ca motivul asta, e invocat de cele mai multe ori,pentru a nu lungii procesul..
deci n-are nici o relevanta..
roby_cado
Postat pe 4 Ianuarie 2011 19:50
Roby, nu ai loc?
cricat
Postat pe 4 Ianuarie 2011 19:51
roby, de fapt, care e problema ta, in afara de faptul ca esti mediocru si ca nu vrei sa pricepi odata? hai, fa pasi, ca ma plictisesti!
esme
Postat pe 4 Ianuarie 2011 19:52
De la: cricat, la data 2011-01-04 19:51:55Roby, nu ai loc?
roby_cado
Postat pe 4 Ianuarie 2011 19:53
De la: esme, la data 2011-01-04 19:52:16roby, de fapt, care e problema ta, in afara de faptul ca esti mediocru si ca nu vrei sa pricepi odata? hai, fa pasi, ca ma plictisesti!

problema mea, e ca, vorbesti prea mult fara sa spui nimic,la adapostul cunoasterii cuvintelor..
nimic mai mult..

iar chestia cu pasii..,incearc-o cu sotul tau..(desi ma indoiesc ca ai avea asa ceva..)..
roby_cado
Postat pe 4 Ianuarie 2011 19:56
De la: roby_cado, la data 2011-01-04 19:53:08
De la: cricat, la data 2011-01-04 19:51:55Roby, nu ai loc?

Poti sa citesti sau nu postarile, dar sa ajungi la injurii??? ........
cricat
Postat pe 4 Ianuarie 2011 20:08
pai, roby, pt ca neuronii tai nu sunt capabili a intelege! circumvolutiunile tale sunt nedezvoltate la calibrul necesar! sunt involuate! si, hai, nu ma cobor intr-atat, incat sa-ti raspund tie la curiozitati! piss off!!

ps. drept dovada, ca-i citezi pe altii, asumandu-ti tu asta, cand tu esti praf! nici macar n-ai inteles ce au vrut sa spuna aia de-i reproduci tu! move! si nu mi te mai adresa, ca ai pierdut dreptul asta!
esme
Postat pe 4 Ianuarie 2011 20:10
dor, esme, ... cred ca marcel e real, si mai cred ca e acel tip de persoana reala care are dreptate intr-un fel, dar in mod cert NU in felul meu, ca sa zic asa.

si nici la roby sindromul tourette nu se manifesta prima data pe aici...so....

quasaria
Postat pe 4 Ianuarie 2011 20:45
"..si nu mi te mai adresa, ca ai pierdut dreptul asta!.."

zise ea batand cu ciocanelul in masa..

acum..
cine mama dreaq te crezi tu, sa iei sau sa dai, un drept ca asta aici..?
nu crezi ca intreci putin limita bunului simt..?
intreb si eu..
roby_cado
Postat pe 4 Ianuarie 2011 21:05
De la: dor72, la data 2011-01-04 19:35:56
De la: esme, la data 2011-01-04 19:18:27marcel, nu stiu de ce am senzatia faptului ca esti livresc! ..............adica, acel `eu` firesc, acel punct de vedere propriu, care sa razbata dincolo de randuri si intreg discursul. sunt prea `desavarsite` (ca sa nu fie din carte) ........

Eu sunt mai circumspecta esme ....... Atata perfectiune ascunde prea multe vicii...........

LIVR�SC, -� adj. �ntemeiat numai pe cele citite �n c�rți
esme.... te inseli.... sunt propriile mele reflectii si opinii asupra vietii, asupra iubirii, asupra relatiilor interumane..... pe de alta parte cunoscand realitatea remarca ta ma maguleste:
"dincolo de randuri si intreg discursul. sunt prea `desavarsite` (ca sa nu fie din carte)"
poate ar trebui sa scriu eu ceva tratate..... ca pe viitor sa fie din carti.....

iar pt dor72
V�CIU ~i n. ...... 2) Obișnuinț� anormal� nedirijat� de voinț� și de rațiune;
Sunt o fiinta foarte rationala.... toate deciziile mele sunt bazate pe logica, ratiune si vointa
am renuntat la fumat inca de la varsta de 8 ani, droguri nu am luat niciodata, cafe servesc ocazional (cand am cu cine sa o beau), iar in ce priveste bauturile alcoolice le servesc in limita firescului - adica (pentru a nu se interpreta iarasi eronat) chiar si atunci cand am un maxim de alcoolemie in sange daca ma opreste politia in trafic nici macar nu si-ar pune problema sa se deranjeze a ma testa cu alcoolmetrul.....
Dar binenteles.... daca consideri femeile un "viciu".... atunci trebuie sa recunosc.... sunt vicios!
marceltuky
Postat pe 5 Ianuarie 2011 06:18
De la: quasaria, la data 2011-01-04 19:37:08da, roby - dar intr-o relatie din asta, cu prea multe principii ale celuilalt, ajungi sa te intrebi da' EU unde drak sint in povestea asta? ......

evident tu nu esti nicaieri in acea relatie..... atata timp cat sunt principiile lui si nu si ale tale!
Sau cand principiile tale sunt doar ale tale si nu si ale lui.....
marceltuky
Postat pe 5 Ianuarie 2011 06:23
De la: dor72, la data 2011-01-04 19:10:06........ Si docilitatea nu exista in iubire.
Vrei sa mai consultam putin DEX.
Mai pe scurt cand zici docilitate eu te vad facand sluj si asteptand sa iti arunc migiuta iar tu sa mi-o aduci docil, sa dai bucuros din coada, asteptand marinimia mea. Mersi, n-am nevoie de catel de apartament.

DOC�L, -� adj. Supus, ascult�tor, bl�nd
din atatea sensuri pe care le imbraca termenul "docil" tu binenteles trebuia sa ti-l imaginezi pe cel mai stupid posibil
ai o viziune foarte ciudata asupra vietii.... citez:
"Am nevoie de un sot, care sa fie barbat ...... sa imi arate forta"
chiar ai nevoie de asa ceva.... altfel ai profita de docilitatea celuilalt!
marceltuky
Postat pe 5 Ianuarie 2011 06:37
De la: dor72, la data 2011-01-04 19:10:06..... eu te vad facand sluj si asteptand sa iti arunc migiuta iar tu sa mi-o aduci docil, sa dai bucuros din coada......

si.... apropo.... la care coada te refereai?
marceltuky
Postat pe 5 Ianuarie 2011 06:42
De la: quasaria, la data 2011-01-04 20:45:43dor, esme, ... cred ca marcel e real, si mai cred ca e acel tip de persoana reala care are dreptate intr-un fel, dar in mod cert NU in felul meu, ......

sincer..... comversatiile cu tine mi-au facut placere!
Chiar daca opiniile noastre erau in contradictie, chiar daca vedem lumea din doua puncte diferite de vedere.... comversatia a fost una bazata pe respect, pe ratiune, pe logica, pe capacitatea de a intelege si punctul celuilalt de vedere!
Nu mai stiu cine ma acuza la un moment dat:
"care logica?.... a cui logica?.... a ta?"
in comversatia cu tine am dovedit amandoi ca putem aprecia logica chiar si in opinii care nu sunt pe placul nostru!
A fi capabil sa intelegi punctul altora de vedere nu este similar cu a te dezice de propriile opinii, de propriul punct de vedere!
marceltuky
Postat pe 5 Ianuarie 2011 06:58
De la: quasaria, la data 2011-01-04 20:45:43dor, esme, ... cred ca marcel e real, si mai cred ca e acel tip de persoana reala care are dreptate intr-un fel, dar in mod cert NU in felul meu, ......

Q.... trebuie sa recunosc ca mi-a facut o deosebita placere comversatia cu tine!
Chiar daca opiniile noastre au fost diferite..... (si sunt in continuare diferite), chiar daca principiile noastre de viata sunt contradictorii, a fost o comversatie placuta, bazata pe respect, pe ratiune, pe logica, pe capacitatea de a intelege si punctul celuilalt de vedere!
atunci cand (mai pe la inceputul discutiilor) am spus ca apreciez comversatiile bazate pe logica o persoana rauvoitoare (adica care cauta vadit sa prejudicieze) m-a acuzat:
cred ca postarile noastre au dovedit ca atat eu cat si tu suntem capabili sa intelegem logica atunci cand o intalnim.... chiar in situatia in care acea logica nu ne apartine!
a fi capabil sa intelegi punctul altora de vedere nu este similar cu a te dezice de propriile opinii, propriul punct de vedere!

Nepotrivirea de caractere nu este o notiune abstracta (dupa cum sustin unii).... un exemplu concret suntem chiar noi
marceltuky
Postat pe 5 Ianuarie 2011 07:24

Q.... trebuie sa recunosc ca mi-a facut o deosebita placere comversatia cu tine!
Chiar daca opiniile noastre au fost diferite..... (si sunt in continuare diferite), chiar daca principiile noastre de viata sunt contradictorii, a fost o comversatie placuta, bazata pe respect, pe ratiune, pe logica, pe capacitatea de a intelege si punctul celuilalt de vedere!
atunci cand (mai pe la inceputul discutiilor) am spus ca apreciez comversatiile bazate pe logica o persoana rauvoitoare (adica care cauta vadit sa prejudicieze) m-a acuzat:
cred ca postarile noastre au dovedit ca atat eu cat si tu suntem capabili sa intelegem logica atunci cand o intalnim.... chiar in situatia in care acea logica nu ne apartine!
a fi capabil sa intelegi punctul altora de vedere nu este similar cu a te dezice de propriile opinii, propriul punct de vedere!

Nepotrivirea de caractere nu este o notiune abstracta (dupa cum sustin unii).... un exemplu concret suntem chiar noi
marceltuky
Postat pe 5 Ianuarie 2011 07:24
imi cer scuze.... desi nu eu ar trebui sa fac asta ci sistemul care blocandu-se m-a determinat sa dau mai multe comenzi.... si astfel a aparut mesajul de mai multe ori....
Dar stiind ca sistemul in nesimtirea lui nu va face acest gest.... imi asum eu raspunderea si umilinta pentru pocinoaga facuta....
marceltuky
Postat pe 5 Ianuarie 2011 07:32
De la: quasaria, la data 2011-01-04 19:45:49si eu tot de aia vorbeam.

Iubirea implica stari de euforie, de fericire.... stari care nu pot fi sustinute intr-o relatie cu caractere diferite.... frecusurile, discutiile in contradictoriu, nemultumirile, certurile nu pot sustine fericirea si implicit sentimentele de iubire!
A accepta nepotrivirea de caracter este similar cu a recunoaste ca si celalalt are dreptate.... dar in felul sau!
Oricum persoanele cu caractere similare nu ajung niciodata la divort deci implicit orice divort are la baza nepotrivirea de caracter si implicit recunoasterea ei reprezinta dorinta partilor de a nu-si "spala rufele in public".... si binenteles de a nu mai tergiversa situatia si de a scurta procesul de divort!
Un proces lung reprezinta o lupta intre doi oameni care nu-si inteleg partea lor de vina!
marceltuky
Postat pe 5 Ianuarie 2011 08:07
De la: dor72, la data 2011-01-04 19:10:06......
2. Faptul ca ti-as spune ca esti incapabil te-ar face sa devii violent si sa ne certam mereu .......

Nu am inteles nimic din ce ai insiruit aici............

Cunosti o alta limba?
Ca romana vad ca ti-e straina.
.........

.... ca esti incapabil (sa ce?)..... nu clarifici lucrurile, nu specifici sensul afirmatiilor tale si inevitabil tot ce urmeaza in continuare devine un nonsens!
nu mi-este straina limba romaneasca, in schimb trancaneala neinteligibila, in doru lelii.... nu am cum sa o inteleg.... si nici nu ma straduiesc!
marceltuky
Postat pe 5 Ianuarie 2011 09:38
De la: ufishor, la data 2011-01-04 19:27:54... cum ar fi cand a numit-o pe ipotetica nimfomana = o tipa "generoasa cu iubirea ei" !
Ori prin tratate e trecuta la patologie...

PATOLOG�E s. f. Ramur� a medicinei care studiaz� cauzele și simptomele bolilor

Nimfomania reprezinta exacerbarea dorintei sexuale la femeie.
Nimfomania poate fi considerata o boala in masura in care genereaza o frustrare cronica.
(http://dictionar.romedic.ro/nimfoman)

Deci atentie: NU este o boala!..... ar putea fi considerata o boala (pentru frustrati sau de catre frustrati)
marceltuky
Postat pe 5 Ianuarie 2011 09:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
iubire neimpartasita sau casnicie bazata doar pe prietenie ? 17 De la: garbo031989 6 August 2011 23:43
Atunci cand unul din parteneri vrea sa il schimbe pe celalalt 212 De la: reyya 10 Decembrie 2009 17:41
vreau un sfat, am gresit asa mult oare? 52 De la: garbo085927 12 August 2010 23:50
ce se intampla cu mine? ce pot sa fac? 17 De la: moniq_ 29 Iunie 2010 22:20
Mai pot avea incredere in el??? 146 De la: garbo084961 25 Februarie 2011 02:04
Setari Cookie-uri