Marcel, iubirea si dragostea sunt la fel, nu una nu stiu cum si alta e ca mama ei si nu stiu daca exista oameni rationali si prea intelingenti atunci cand iubesc ia spune tu ce sentimente te treceau cand ai iubit, da sa simti ca-ti doresti s-o vezi, s-o simti, sa schimbi macar o vorba, sau macar sa-ti dea un salut sau sa ti se para ca s-a uitat intr-un fel in care tu iti doreai, dar ea poate asa era, dar tu vroiai sa crezi, zi o poveste de dragoste sa rupi gura targului asa o tzara sa vad si eu cum iubeste un barbat... pe Casper l-am citit, acu urmezi tu |
||
Laura_M Postat pe 7 Ianuarie 2011 20:58 |
||
---|---|---|
nu din nou | ||
ameno Postat pe 7 Ianuarie 2011 21:00 |
||
|
||
Laura_M Postat pe 7 Ianuarie 2011 21:03 |
||
ameno, bine te-am regasit - vrei o pelerina? | ||
quasaria Postat pe 7 Ianuarie 2011 21:15 |
||
Buna sa-ti fie inima si tie Q,cumperi si tu ochelari?altfel ciuciu eu cred ca lui marcel i-ar face bine niste izmene cu vibratii |
||
ameno Postat pe 7 Ianuarie 2011 21:25 |
||
uite cum cresti tu biznisu'... si ce mai au chinezii aia pe acolo? | ||
quasaria Postat pe 7 Ianuarie 2011 21:28 |
||
. Taci tu!!! Nu spune la nimeni ca-s de la chinezi Reclama: Izmene cu vibratii simple 150$ izmene cu vibratii si mp3 melodia Mi-e frica sa dorm singurica e bonus TADAA totul la 190.99$ chilipir Made in USA |
||
ameno Postat pe 7 Ianuarie 2011 21:32 |
||
aha...izmene originale Victoria's Secrets. Cu secrete cu tot. |
||
quasaria Postat pe 7 Ianuarie 2011 21:46 |
||
ale sunt pentru sfantul valentin De martisor avem tot asa niste izmene cu snur ori in fata ori in spate depinde de preferinte,ieftin199.99$ Iar de pasti surpriza sezonului Chilotel iepuras cu o singura ureche denumit si Iepurocul. Chilipir 250$ Totul fosforescent cu vibratii si mpr made in USA |
||
ameno Postat pe 7 Ianuarie 2011 21:53 |
||
urechea ailalta e la ochelari..? | ||
quasaria Postat pe 7 Ianuarie 2011 22:04 |
||
ma nu potci zice ca-i fiemea langa mine si e minora | ||
ameno Postat pe 7 Ianuarie 2011 22:08 |
||
De la: marceltuky, la data 2011-01-07 15:49:29De la: esme, la data 2011-01-07 15:39:46nu, marcel, eu stiu ft bine ce spun! .......... Doamneeeeeeeeeeeeee ! Fetelor, de ce va obositi? L-a dat natura intr-un fel ( era sa zic original dar parca e Irinuca) si stiti cum se spune ( sa nu te superi Marcel dar e o vorba ) " Nu-ti pune mintea cu prostii, ca au mintea odihnita." si nu veti reusi voi sa il faceti sa inteleaga ce e de inteles. Marcel e un specimen mai deosebit, care are o singura calitate : aceea de a nu avea niciuna. Chiar e barbat adevarat care detine adevarul suprem, la care noi, plebea, nu putem nici gandi. Eu nu mai polemizez singura ( cu Marcel) ca e plicticos. Esme, te rog, esti prea deosebita si plina de substanta ca sa lasi un asemenea gen de personaj sa te jigneasca, mai ales fara motiv. Eu una nu mai pot nici sa citesc ineptiile pe care le debiteaza. Deja suna groaznic. |
||
dor72 Postat pe 8 Ianuarie 2011 14:16 |
||
De la: marceltuky, la data 2011-01-07 17:40:32De la: esme, la data 2011-01-07 17:33:38....... ai grija mai intai sa te asiguri ca ai inteles ce citezi! ori, tu nu ai inteles absolut nimic din cuvintele mele! Ai vazut esme ca am dreptate? Nu citisem pana aici si deja aveam o " premonitie" d- asta de-a lui Marcel. Nu pricepe si gata. Si cand i-am zis ca e incapabil s-a suparat pe mine. |
||
dor72 Postat pe 8 Ianuarie 2011 14:21 |
||
De la: marceltuky, la data 2011-01-05 14:02:22De la: ufishor, la data 2011-01-05 12:43:12 am picat pi spate ! mama da ci cugitari tari ai scos din tini mey ungurene . (voi colo' shia la oradia suntetz cam ungureni , ighen ?) deci dupa noptzi di gandire profunda matali ai agiuns la concluzia ca DEX-ul este scris di oamini ! brava tati, ti mai astept sa vii cu asemenia cugitari intzelepte (cogito ergo sum cum o zis betzivu ala di petofi !) |
||
adi27 Postat pe 8 Ianuarie 2011 15:24 |
||
consider ca expresia" esti prost",este total neadecvata in relationarea matura.nimeni nu detine adevarul absolut,iar jignirile nu isi au rostul mai ales cand nu poti demonstra" alb pe negru" ceea ce susti.iubire,dragoste,ura sunt sentimente nu formule chimice..fiecare simte in felul sau orice sentiment si poate avea manifestari diferite.felul cum resisimti un sentiment nu este batut in cuie.insa jignirea, face dovada unei minti odihnite.fiecare este liber sa-si exprime opinia indiferent ca altii sunt sau nu de acord cu ea.pana si constitutia iti confera acest drept.asa ca terminati cu jignirile.nu suntem nici mai prosti, nici mai destepti nici unul,dar daca incercam sa evoluam este un mare merit . | ||
vuvuzela Postat pe 9 Ianuarie 2011 15:47 |
||
De la: vuvuzela, la data 2011-01-09 15:47:45consider ca expresia" esti prost",este total neadecvata in relationarea matura.nimeni nu detine adevarul absolut,iar jignirile nu isi au rostul mai ales cand nu poti demonstra" alb pe negru" ceea ce susti.iubire,dragoste,ura sunt sentimente nu formule chimice..fiecare simte in felul sau orice sentiment si poate avea manifestari diferite.felul cum resisimti un sentiment nu este batut in cuie.insa jignirea, face dovada unei minti odihnite.fiecare este liber sa-si exprime opinia indiferent ca altii sunt sau nu de acord cu ea.pana si constitutia iti confera acest drept.asa ca terminati cu jignirile.nu suntem nici mai prosti, nici mai destepti nici unul,dar daca incercam sa evoluam este un mare merit . Vuvu, era in context, cu anumite conotatii, nu era vorba nicidecum de jigniri. Daca tu numai atat ai inteles, nu e vina mea. Cine trebuia sa priceapa a priceput.( O sa devine DEX-ul un leit-motiv...) Si apropo, poti sa fii prost in multe feluri ( nu m-am referit deloc la IQ). |
||
dor72 Postat pe 9 Ianuarie 2011 19:02 |
||
De la: dor72, la data 2011-01-08 14:21:51De la: marceltuky, la data 2011-01-07 17:40:32De la: esme, la data 2011-01-07 17:33:38....... ai grija mai intai sa te asiguri ca ai inteles ce citezi! ori, tu nu ai inteles absolut nimic din cuvintele mele! gresit. nu el nu pricepe . el pricepe mereu . altceva , ce-i drept .. |
||
bluelight Postat pe 9 Ianuarie 2011 19:07 |
||
Nici ca se putea mai pertinent raspuns. Am fost si eu cam neatenta la unii termeni. Mereu, mereu altceva. |
||
dor72 Postat pe 10 Ianuarie 2011 16:33 |
||
de obicei doare atunci cand te desparti de persoana iubita | ||
narcysa Postat pe 19 Ianuarie 2011 06:29 |
||
De la: dor72, la data 2010-12-27 19:37:14De la: garbo075627, la data 2010-12-26 12:37:48Andy...a durut timp de 4 ani si inca ma doare...dar suntem prea puternici sau prea slabi pentru ceea ce ne-a legat si ne leaga..nu a avut incredere in mine si iubirea mea,iar asta mi-a adus multa durere...acum sunt cu altcineva dar..ANDY..va fi mereu acel "1"care ma va durea toata viata...pentru mine era ALESUL...ii simt lipsa in fiecare zi si noapte dar incerc sa refuz aceasta iubire care mi-a adus numai nefericire si care nu mi-a dat timp ca lacrimile sa mi se usuce...ma iubeste si il iubesc dar ceea ce se intampla cu noi m-a facut sa renunt la el..durerea si mai mare e ca am renuntat in ajunul Craciunului...atunci cand toata lumea vrea sa fie langa cei iubiti...poate voi regreta toata viata dar...IUBIREA DUREA CU EL LA FEL DE TARE CUM DOARE FARA EL Dor �i iar dor... |
||
Axl_R Postat pe 15 Decembrie 2012 18:54 |
||
si inca cum doare... ca am fost acu 4 zile la una... ca tot ma chema sa facem dragoste... si de azi dimineata...focu' lu ardei, cine moare, vb cantecului: "ma facusi din om neom cand ma pish ma tzin de pom". sa moara mama, ca acu' trecui si pe penicilina. da' ustura a dreacu cand ma duc la VI CE. p.s. da' cand mi-o trece o mie de pumni o sa-i dau in capa lu' aia si-i iau si cadou de mos nicolae lu aia 'napoi. zdreantza dreacu' (si o spui si lu barbat'su cand iese ala de la pushcarie, omosexualu dreacu) |
||
adi27 Postat pe 16 Decembrie 2012 15:27 |
||
mmmda.... nimic nou sub soare ! "Iubirea e cel mai frumos lucru care te poate condamna la suferinta" |
||
barboneli Postat pe 16 Decembrie 2012 15:43 |
||
De la: Anilus, la data 2010-12-02 20:32:39Ti s-a intamplat sa te doara iubirea? Daca da, impartaseste-ne si noua povestea ta. Pina acuma am simtit doar alintare si .....placere! http://www.youtube.com/watch?v=REM7us4guAc |
||
VOIAJOR Postat pe 19 Decembrie 2012 07:34 |
||
De la: Anilus, la data 2010-12-02 20:32:39Ti s-a intamplat sa te doara iubirea? Daca da, impartaseste-ne si noua povestea ta. Este un cintec http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=JQegFbtuG9w&feature=endscreen |
||
VOIAJOR Postat pe 26 Decembrie 2012 02:56 |
||
Articole foarte interesante si de ajutor, aici: http://cabinetpsihologic21.wordpress.com/ |
||
Cabinet_Psihologic_1 Postat pe 26 Decembrie 2012 16:36 |
||
Exista iubiri imposibile, iubiri neimpartasite, iubiri false (dar astea nu mai sunt iubiri)...de ce ne trezim de cele mai multe ori spunand ca iubirea doare? Trebuie sa avem curajul atunci cand apare un nou inceput . Visele se pot indeplini daca noi credem cu adevarat in ele . Asta este greseala multora , ca prefera sa traiasca in trecut decat in prezent . Cand ne vom putea detasa complet de trecut , vom avea sansa sa fim fericiti . Parerea mea este ca....nu iubirea doare, ci absenta ei! |
||
LLisa Postat pe 26 Decembrie 2012 18:24 |
||
Da mi s-a intamplat sa ma doara iubirea.....insa m-am vindecat, pentru ca mi-am dat seama ca de mine depinde si fericirea si nefericirea mea, si ca am puterea de a alege. AM ales sa ma iubesc mai intai pe mine si apoi sa ofer iubire celuilalt, si este minunat http://personalitatea.com/barca-de-salvare-de-la-orice-esec-in-dragoste |
||
Alexandra_David_1 Postat pe 6 Februarie 2013 09:53 |
||
nu doare "iubirea" - doare frustrarea ca nu obtii ce vrei. Iubirea n-are cum sa doara. | ||
quasaria Postat pe 6 Februarie 2013 10:16 |
||
De la: quasaria, la data 2013-02-06 10:16:02nu doare "iubirea" - doare frustrarea ca nu obtii ce vrei. Iubirea n-are cum sa doara. las-o ma ca merge-asa, las-o ma ne-am obisnuit cu ea , las-o ma ca merge-asa, ne-am indragostit de ea . !- marfar ueeee ueeee uiaaaa asta E PAREREA MEA...las-o mai las-o , las-o ca merge-asa, ne-am obisnuit cu ea. |
||
garbo_10470 Postat pe 6 Februarie 2013 10:26 |
||
70 - marsh de ia-ti pastilele, schizo. | ||
quasaria Postat pe 8 Februarie 2013 11:10 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Teama relatiei la distanta | 51 | De la: kinga444 21 Noiembrie 2009 01:23 |
SINGURATATE IN DOI | 10 | De la: pik_nik 24 Septembrie 2009 10:38 |
Dragoste la batranete ! | 176 | De la: dor72_ 10 Octombrie 2011 19:26 |
|
||
Nu ma mai cauta | 14 | De la: garbo_7796 5 Februarie 2015 21:49 |
Nu vrea sa ne mutam impreuna | 33 | De la: garbo_412907 8 August 2015 14:10 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară