Iubirea doare a dracului de tare!

Marcel, iubirea si dragostea sunt la fel, nu una nu stiu cum si alta e ca mama ei

si nu stiu daca exista oameni rationali si prea intelingenti atunci cand iubesc

ia spune tu ce sentimente te treceau cand ai iubit, da sa simti ca-ti doresti s-o vezi, s-o simti, sa schimbi macar o vorba, sau macar sa-ti dea un salut sau sa ti se para ca s-a uitat intr-un fel in care tu iti doreai, dar ea poate asa era, dar tu vroiai sa crezi, zi o poveste de dragoste sa rupi gura targului asa o tzara sa vad si eu cum iubeste un barbat...
pe Casper l-am citit, acu urmezi tu
Laura_M
Postat pe 7 Ianuarie 2011 20:58
nu din nou
ameno
Postat pe 7 Ianuarie 2011 21:00
Laura_M
Postat pe 7 Ianuarie 2011 21:03
ameno, bine te-am regasit - vrei o pelerina?
quasaria
Postat pe 7 Ianuarie 2011 21:15
Buna sa-ti fie inima si tie Q,cumperi si tu ochelari?altfel ciuciu
eu cred ca lui marcel i-ar face bine niste izmene cu vibratii
ameno
Postat pe 7 Ianuarie 2011 21:25
uite cum cresti tu biznisu'... si ce mai au chinezii aia pe acolo?
quasaria
Postat pe 7 Ianuarie 2011 21:28
. Taci tu!!! Nu spune la nimeni ca-s de la chinezi
Reclama:
Izmene cu vibratii simple 150$
izmene cu vibratii si mp3 melodia Mi-e frica sa dorm singurica e bonus TADAA totul la 190.99$ chilipir
Made in USA
ameno
Postat pe 7 Ianuarie 2011 21:32
aha...izmene originale Victoria's Secrets.
Cu secrete cu tot.
quasaria
Postat pe 7 Ianuarie 2011 21:46
ale sunt pentru sfantul valentin
De martisor avem tot asa niste izmene cu snur ori in fata ori in spate depinde de preferinte,ieftin199.99$
Iar de pasti surpriza sezonului
Chilotel iepuras cu o singura ureche denumit si Iepurocul. Chilipir 250$
Totul fosforescent cu vibratii si mpr made in USA
ameno
Postat pe 7 Ianuarie 2011 21:53
urechea ailalta e la ochelari..?
quasaria
Postat pe 7 Ianuarie 2011 22:04
ma nu potci zice ca-i fiemea langa mine si e minora
ameno
Postat pe 7 Ianuarie 2011 22:08
De la: marceltuky, la data 2011-01-07 15:49:29
De la: esme, la data 2011-01-07 15:39:46nu, marcel, eu stiu ft bine ce spun! ..........

da un search pe Google pt "iubire irationala"
Aproximativ 241.000 (de) rezultate (0,25 secunde)
tot internetul e plin de tratate despre acest aspect, literatura abunda si ea.... iar tu afirmi ca nu exista asa ceva!
E ca si cum ai recunoaste ca nu stii nimic... ca esti o nulitate!
de aceea am tras concluzia ca probabil ai iesit de curand din gaoace si nu ai apucat sa auzi si tu vestile despre lume.... despre viata!

Doamneeeeeeeeeeeeee !

Fetelor, de ce va obositi? L-a dat natura intr-un fel ( era sa zic original dar parca e Irinuca) si stiti cum se spune ( sa nu te superi Marcel dar e o vorba ) " Nu-ti pune mintea cu prostii, ca au mintea odihnita." si nu veti reusi voi sa il faceti sa inteleaga ce e de inteles.
Marcel e un specimen mai deosebit, care are o singura calitate : aceea de a nu avea niciuna.
Chiar e barbat adevarat care detine adevarul suprem, la care noi, plebea, nu putem nici gandi.
Eu nu mai polemizez singura ( cu Marcel) ca e plicticos.

Esme, te rog, esti prea deosebita si plina de substanta ca sa lasi un asemenea gen de personaj sa te jigneasca, mai ales fara motiv.
Eu una nu mai pot nici sa citesc ineptiile pe care le debiteaza. Deja suna groaznic.
dor72
Postat pe 8 Ianuarie 2011 14:16
De la: marceltuky, la data 2011-01-07 17:40:32
De la: esme, la data 2011-01-07 17:33:38....... ai grija mai intai sa te asiguri ca ai inteles ce citezi! ori, tu nu ai inteles absolut nimic din cuvintele mele!

eu am inteles ce descrii tu acolo......
acuma ca tu vorbesti fara sa stii despre ce e alta mancare de peste!

Ai vazut esme ca am dreptate?
Nu citisem pana aici si deja aveam o " premonitie" d- asta de-a lui Marcel.
Nu pricepe si gata. Si cand i-am zis ca e incapabil s-a suparat pe mine.
dor72
Postat pe 8 Ianuarie 2011 14:21
De la: marceltuky, la data 2011-01-05 14:02:22
De la: ufishor, la data 2011-01-05 12:43:12

DEXU` e frigid!

si DEX-ul e scris tot de oameni pana la urma urmei.....

am picat pi spate !
mama da ci cugitari tari ai scos din tini mey ungurene . (voi colo' shia la oradia suntetz cam ungureni , ighen ?)
deci dupa noptzi di gandire profunda matali ai agiuns la concluzia ca DEX-ul este scris di oamini !
brava tati, ti mai astept sa vii cu asemenia cugitari intzelepte (cogito ergo sum cum o zis betzivu ala di petofi !)
adi27
Postat pe 8 Ianuarie 2011 15:24
consider ca expresia" esti prost",este total neadecvata in relationarea matura.nimeni nu detine adevarul absolut,iar jignirile nu isi au rostul mai ales cand nu poti demonstra" alb pe negru" ceea ce susti.iubire,dragoste,ura sunt sentimente nu formule chimice..fiecare simte in felul sau orice sentiment si poate avea manifestari diferite.felul cum resisimti un sentiment nu este batut in cuie.insa jignirea, face dovada unei minti odihnite.fiecare este liber sa-si exprime opinia indiferent ca altii sunt sau nu de acord cu ea.pana si constitutia iti confera acest drept.asa ca terminati cu jignirile.nu suntem nici mai prosti, nici mai destepti nici unul,dar daca incercam sa evoluam este un mare merit .
vuvuzela
Postat pe 9 Ianuarie 2011 15:47
De la: vuvuzela, la data 2011-01-09 15:47:45consider ca expresia" esti prost",este total neadecvata in relationarea matura.nimeni nu detine adevarul absolut,iar jignirile nu isi au rostul mai ales cand nu poti demonstra" alb pe negru" ceea ce susti.iubire,dragoste,ura sunt sentimente nu formule chimice..fiecare simte in felul sau orice sentiment si poate avea manifestari diferite.felul cum resisimti un sentiment nu este batut in cuie.insa jignirea, face dovada unei minti odihnite.fiecare este liber sa-si exprime opinia indiferent ca altii sunt sau nu de acord cu ea.pana si constitutia iti confera acest drept.asa ca terminati cu jignirile.nu suntem nici mai prosti, nici mai destepti nici unul,dar daca incercam sa evoluam este un mare merit .

Vuvu, era in context, cu anumite conotatii, nu era vorba nicidecum de jigniri. Daca tu numai atat ai inteles, nu e vina mea. Cine trebuia sa priceapa a priceput.( O sa devine DEX-ul un leit-motiv...)
Si apropo, poti sa fii prost in multe feluri ( nu m-am referit deloc la IQ).
dor72
Postat pe 9 Ianuarie 2011 19:02
De la: dor72, la data 2011-01-08 14:21:51
De la: marceltuky, la data 2011-01-07 17:40:32
De la: esme, la data 2011-01-07 17:33:38....... ai grija mai intai sa te asiguri ca ai inteles ce citezi! ori, tu nu ai inteles absolut nimic din cuvintele mele!

eu am inteles ce descrii tu acolo......
acuma ca tu vorbesti fara sa stii despre ce e alta mancare de peste!

Ai vazut esme ca am dreptate?
Nu citisem pana aici si deja aveam o " premonitie" d- asta de-a lui Marcel.
Nu pricepe si gata. Si cand i-am zis ca e incapabil s-a suparat pe mine.

gresit. nu el nu pricepe .
el pricepe mereu . altceva , ce-i drept ..
bluelight
Postat pe 9 Ianuarie 2011 19:07
Nici ca se putea mai pertinent raspuns. Am fost si eu cam neatenta la unii termeni.
Mereu, mereu altceva.
dor72
Postat pe 10 Ianuarie 2011 16:33
de obicei doare atunci cand te desparti de persoana iubita
narcysa
Postat pe 19 Ianuarie 2011 06:29
De la: dor72, la data 2010-12-27 19:37:14
De la: garbo075627, la data 2010-12-26 12:37:48Andy...a durut timp de 4 ani si inca ma doare...dar suntem prea puternici sau prea slabi pentru ceea ce ne-a legat si ne leaga..nu a avut incredere in mine si iubirea mea,iar asta mi-a adus multa durere...acum sunt cu altcineva dar..ANDY..va fi mereu acel "1"care ma va durea toata viata...pentru mine era ALESUL...ii simt lipsa in fiecare zi si noapte dar incerc sa refuz aceasta iubire care mi-a adus numai nefericire si care nu mi-a dat timp ca lacrimile sa mi se usuce...ma iubeste si il iubesc dar ceea ce se intampla cu noi m-a facut sa renunt la el..durerea si mai mare e ca am renuntat in ajunul Craciunului...atunci cand toata lumea vrea sa fie langa cei iubiti...poate voi regreta toata viata dar...IUBIREA DUREA CU EL LA FEL DE TARE CUM DOARE FARA EL

Ai perfecta dreptate. Nici eu nu am scapat niciodata pe deplin de aceasta iubire care m-a durut al naibii, dar poate ( mi-am explicat au mai tarziu) faptul ca nu a fost consumata asa cum trebuie - a fost mai degraba prost inteleasa, mi-a dat mereu acest sentiment cumplit.
Azi ma uit la acea persoana, dupa 20 de ani si simt acelasi fior ( si am sentimentul ca si el la fel) dar am avut , din fericire marea sansa sa am un sot care ma iubeste si m-a ajutat, in tacere sa depasesc momentele alea.
Ma consoleaza si faptul ca el - cel de demult - este atat de diferit de sotul meu ( este cam neserios).
Dar acel fior nu ma ocoleste niciodata atunci cand ne intalnim si nu pot sa explic asta.

Dor �i iar dor...
Axl_R
Postat pe 15 Decembrie 2012 18:54
si inca cum doare...
ca am fost acu 4 zile la una... ca tot ma chema sa facem dragoste...
si de azi dimineata...focu' lu ardei, cine moare, vb cantecului:
"ma facusi din om neom cand ma pish ma tzin de pom". sa moara mama, ca acu' trecui si pe penicilina. da' ustura a dreacu cand ma duc la VI CE.

p.s. da' cand mi-o trece o mie de pumni o sa-i dau in capa lu' aia si-i iau si cadou de mos nicolae lu aia 'napoi. zdreantza dreacu' (si o spui si lu barbat'su cand iese ala de la pushcarie, omosexualu dreacu)
adi27
Postat pe 16 Decembrie 2012 15:27

mmmda.... nimic nou sub soare !

"Iubirea e cel mai frumos lucru care te poate condamna la suferinta"
barboneli
Postat pe 16 Decembrie 2012 15:43
De la: Anilus, la data 2010-12-02 20:32:39Ti s-a intamplat sa te doara iubirea? Daca da, impartaseste-ne si noua povestea ta.

Pina acuma am simtit doar alintare si .....placere!
http://www.youtube.com/watch?v=REM7us4guAc
VOIAJOR
Postat pe 19 Decembrie 2012 07:34
De la: Anilus, la data 2010-12-02 20:32:39Ti s-a intamplat sa te doara iubirea? Daca da, impartaseste-ne si noua povestea ta.

Este un cintec
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=JQegFbtuG9w&feature=endscreen
VOIAJOR
Postat pe 26 Decembrie 2012 02:56
Articole foarte interesante si de ajutor, aici:
http://cabinetpsihologic21.wordpress.com/
Cabinet_Psihologic_1
Postat pe 26 Decembrie 2012 16:36
Exista iubiri imposibile, iubiri neimpartasite, iubiri false (dar astea nu mai sunt iubiri)...de ce ne trezim de cele mai multe ori spunand ca iubirea doare?
Trebuie sa avem curajul atunci cand apare un nou inceput .
Visele se pot indeplini daca noi credem cu adevarat in ele . Asta este greseala multora , ca prefera sa traiasca in trecut decat in prezent .
Cand ne vom putea detasa complet de trecut , vom avea sansa sa fim fericiti .
Parerea mea este ca....nu iubirea doare, ci absenta ei!
LLisa
Postat pe 26 Decembrie 2012 18:24
Da mi s-a intamplat sa ma doara iubirea.....insa m-am vindecat, pentru ca mi-am dat seama ca de mine depinde si fericirea si nefericirea mea, si ca am puterea de a alege. AM ales sa ma iubesc mai intai pe mine si apoi sa ofer iubire celuilalt, si este minunat

http://personalitatea.com/barca-de-salvare-de-la-orice-esec-in-dragoste
Alexandra_David_1
Postat pe 6 Februarie 2013 09:53
nu doare "iubirea" - doare frustrarea ca nu obtii ce vrei. Iubirea n-are cum sa doara.
quasaria
Postat pe 6 Februarie 2013 10:16
De la: quasaria, la data 2013-02-06 10:16:02nu doare "iubirea" - doare frustrarea ca nu obtii ce vrei. Iubirea n-are cum sa doara.

las-o ma ca merge-asa, las-o ma ne-am obisnuit cu ea , las-o ma ca merge-asa, ne-am indragostit de ea . !- marfar

ueeee ueeee uiaaaa asta E PAREREA MEA...las-o mai las-o , las-o ca merge-asa, ne-am obisnuit cu ea.
garbo_10470
Postat pe 6 Februarie 2013 10:26
70 - marsh de ia-ti pastilele, schizo.
quasaria
Postat pe 8 Februarie 2013 11:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Teama relatiei la distanta 51 De la: kinga444 21 Noiembrie 2009 01:23
SINGURATATE IN DOI 10 De la: pik_nik 24 Septembrie 2009 10:38
Dragoste la batranete ! 176 De la: dor72_ 10 Octombrie 2011 19:26
Nu ma mai cauta 14 De la: garbo_7796 5 Februarie 2015 21:49
Nu vrea sa ne mutam impreuna 33 De la: garbo_412907 8 August 2015 14:10